Kısacası, ADVANCE nesli evladiyelik tasarlanmış yeni bir çok yönlü, sağlam ve dayanıklı fırın konseptini sunar.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kısacası, ADVANCE nesli evladiyelik tasarlanmış yeni bir çok yönlü, sağlam ve dayanıklı fırın konseptini sunar."

Transkript

1 YENİ NESİL FIRINLAR

2 Yeni nesil Advance fırınlar imkanlarla dolu bir dünyanın kapılarını açar. Fagor Industrial ın felsefesi ile üretilen bu fırınlar profesyonel mutfaklardan en iyi şekilde yararlanmak için tasarlanmıştır. İşletmenin tipi ve boyutu ne olursa olsun, bu nesil, her müşteriye onların zevkine ve beklentilerine en yakın çözümü sağlamak amacıyla, gazlı ve elektrikli olarak farklı performans ve seçeneklerde 5 ayrı boyutta satılan yeni modeller sunmaktadır. Kısacası, ADVANCE nesli evladiyelik tasarlanmış yeni bir çok yönlü, sağlam ve dayanıklı fırın konseptini sunar.

3 ADVANCE Fırınlar Together we evolve İÇİNDEKİLER Ürün gamı sunumu Temel fonksiyonlar Yapı Aksesuarlar Yazılım Çalıştırma ve bakım Bir Advance fırın seçmek için 10 neden Fonksiyon ve özellik tablosu 18 Model ve versiyon tablosu 19

4 Her türlü ihtiyaç ve mekan için ürün esnekliği BİR ŞİRKET HER TÜRLÜ İHTİYACI KARŞILAMAK ÜZERE HER BİR MÜŞTERİSİNE FARKLI BİR YANIT ÖNERMEYE HAZIR OLMALIDIR. FAGOR INDUSTRIAL BUNA HAZIRDIR. ADVANCE nesli boyut ve performans açısından piyasadaki en geniş fırın dizilerinden biridir. Satışa sunulan 30 fırın arasından her profesyonel ihtiyaca göre uygun modeli seçmeniz yeterlidir. Tüm boyut ve seçeneklerde hem gazlı hem elektrikli modeller. Üç farklı performans düzeyi için beş farklı boyutta satılmaktadır: Advance Plus, Advance ve Advance Concept. PİYASADAKİ EN İYİ FIRINLARDAN BİRİ ADVANCE PLUS fırınlar hiçbir fonksiyondan vazgeçmek istemeyen profesyoneller için yapılmıştır. Piyasadaki en yüksek performansa sahiptirler ve pişirme kalitesi, sadelik, verimlilik ve güvenlik arasında kusursuz bir denge kurarlar.. BUHAR JENERATÖRLÜ FIRINLARDA PARANIN EN İYİ KARŞILIĞI ADVANCE fırınlar kusursuz pişirme sonuçları, güvenlik ve verimliliği garanti eden, gelişmiş özelliklere sahip uygun fiyatlı bir fırına ihtiyaç duyan profesyoneller için ideal çözümdür SADE, EKONOMİK, GÜÇLÜ VE SAĞLAM FIRIN CONCEPT fırınlar sade, ekonomik, güçlü ve sağlam bir fırın arayan her profesyonel için temel yanıttır.

5 ADVANCE Fırınlar Together we evolve

6 TEMEL FONKSİYONLAR MUTFAKLARDAN EN İYİ ŞEKİLDE YARARLANMAK İÇİN TASARLANDI SÜREKLİ BUHAR : KUSURSUZ PİŞİRME VE SAĞLIKLI YİYECEKLER SICAKLIK KONTROLÜ : BENZERSİZ LEZZETLER VE AROMALAR OPTİMUM SONUÇLAR İÇİN EN YÜKSEK HASSASİYET Advance fırınların bağımsız ve pişirme haznesinden ayrı olan güçlü buhar jeneratörü tüm yiyeceklerin sululuğunu artırarak kusursuz kalitede pişirme için her zaman sürekli bir taze buhar teminini güvence altına alırlar. Sistem her 24 saatlik pişirmede devamlı bir yenilemeyi garanti ederek, yüksek kaliteyi muhafaza eder ve daima hazne içinde hijyen sağlar. HA Kontrolü tek tip ve sabit sıcaklık sağlar ve bu da en iyi sonuçların alınması demektir: benzersiz görünümde, lezzette ve aromada yiyecekler. İki yönlü fan sistemi kusursuz pişirme sağlayan optimum hava akışı sağlar. Her anın aşçılık ihtiyaçları fonksiyonunda fanların hızı ayarlanabilir. Sade ve kullanımı kolay yeni Advance sonda yiyeceklerin merkezinden alınan sıcaklık sağlayarak, tüm pişirme işlemi boyunca hassasiyet sağlar. EZ Sensor aşçının emniyetini garanti eden ve her şeyden önce zamandan ve emekten tasarruf sağlayan tutması kolay ergonomik bir tasarıma sahiptir. TEMEL FONKSİYONLAR VE FAYDALAR PİŞİRME KALİTESİ KOLAY KULLANIM / AKILLI ÇALIŞMA DOĞA DOSTU / TASARRUF SAĞLAR HİJYEN / EMNİYET ECO-STEAMING HA-CONTROL Sürekli buhar temini yiyecek kalitesini ve sululuğu artırır. Yiyeceklerin tatlarının karışmasını önler Tek tip sıcaklık pişirmede tutarlılık sağlar Daha az kireç birikmesi. ' Daha az bakım masrafı. Yüksek verimlilikte gazlı brülörler. Diğer rakiplere kıyasla daha az CO emisyonu Temiz, saf su temini hijyen ve gıda güvenliğini garanti eder. Yanma işlemi haznenin dışında gerçekleşir. Sessiz gazlı brülörler. EZ-SENSOR Sensor sonda yüksek hassasiyeti Yüksek hassasiyet ağırlık kaybının Ergonomik ve sağlam sensör sonda. garanti eder. azaltmasını sağlar. Yüksek hassasiyette sensör gıda güvenliğini artırır. FAGOR TOUCH Kendiliğinden açıklamalı kullanıcı ara yüzü. Daha az eğitim / çalışan masrafı. Geniş görüş açısı. Çizilmeye karşı dayanıklı Yağ/su geçirmez ' Daha az bakım masrafı. Kolay temizlenir. FAGOR COMBIOS +40 tarifler maksimum kalite sağlamak için özel tasarlanmıştır. Sonsuz sayıda pişirme grupları ve tarifleri her an eklenebilir, değiştirilebilir ya da ayarlanabilir. Çoklu tepsi özelliği en yoğun saatlerde esnek pişirme imkanı vererek zaman ve para tasarrufu sağlar Fagor USB ile HACCP kontrolü COMBICLEAN 5 farklı program. Elle temizlik için geri çekilebilir ya da harici duş. Program tiplerinde esneklik para tasarrufu sağlar Verimli enerji, kimyasal ve su tüketimi Optimum güvenlik ve hijyen standartları. Temizlik işlemi yarım kaldığında 3 acil durum hızlı durulaması.

7 ADVANCE Fırınlar Together we evolve TEK BİR DOKUNUŞLA TÜM SEÇENEKLER ADVANCE PLUS İŞLETİM SİSTEMİ SINIR TANIMAZ KUSURSUZ HİJYEN, KESİN GÜVENLİK Yeni nesil Advance Fagor Easy ve Fagor Cooking gibi otomatik programlar da dahil sezgisel ve kullanımı kolay 8 inç dokunmatik ekranlı TFT ye sahiptir. Fagor Touch sistemi kullanımı çok kolay, su ve yağ lekelerini barındırmayan ve çizilmeye karşı son derece dayanıklı komple cam kaplamalıdır. Kapasitif teknolojisi geniş görüş açıları sağlarken ekranı lateks eldivenlerle bile aktive edilebilir. Fagor Cooking otomatik pişirme programıdır. Sınırsız sayıda tarifler yaratılabilir, saklanabilir, içe ve dışa aktarılabilir ve bu da günlük işlerin daha kolay ve daha üretken yapılmasına yardımcı olur. Fagor Easy 4 pişirme devresine sahip manuel pişirme programıdır: Konveksiyon, Buharlı, Karma ve Rejenerasyon. Fagor Multi-Tray Sistem aynı anda farklı türlerde yemekler pişirebilmek amacıyla her tepsinin sıcaklığını ve süresini bağımsız olarak izler ve kontrol eder. Yoğun saatlerde esnek pişirme imkanı vererek zaman ve para tasarrufu sağlar. Fagor USB maksimum gıda güvenlik standartlarını garanti etmek için tariflerin yüklenmesini ve indirilmesini ve HACCP verilerinin dokümantasyonunu kolaylaştırır. Combi Clean pişirme haznesinin maksimum düzeylerde hijyen sağlayan otomatik temizleme sistemidir. Combi Clean her profesyonelin ihtiyaçlarına uyarlanan 5 yıkama programına sahiptir. Eğer temizlik işlemi beklenmeyen şekilde kesintiye uğrarsa, komple gıda güvenliği sağlamak amacıyla bir güvenli otomatik temizleme programı etkinleştirilir

8 I YAPI EVLADİYELİK TASARLANMIŞ SAĞLAM VE DAYANIKLI FIRIN ERGONOMİK, MANEVRA KABİLİYETİ VE ARTIRILMIŞ GÜVENLİK TÜM ADVANCE FIRINLARDA YENİLENMİŞ ESTETİK

9 ADVANCE Fırınlar Together we evolve KAYNAKLI DİKİŞSİZ, YUVARLAK KENARLI PİŞİRME HAZNESİ Kaynaklı dikişsiz yuvarlak kenarlı pişirme haznesi kir birikmesini önleyerek temizlik işlemlerinde tasarruf sağlar ve maksimum hijyen standartlarını garanti eder. DAHA SAĞLAM VE DAYANIKLI ARABA Tüm fırınlar yeni tasarlanan, daha ergonomik ve sağlam bir kapı koluna sahiptir. Ayrıca her iki tarafa açılabilen yeni bir ikili sisteme sahiptirler. DAHA ERGNOMİK KAPI KOLU Yeni araba ağırlık merkezini alçaltarak ve ona daha fazla manevra kabiliyeti kazandırarak yapıyı daha sağlam ve dayanıklı hale getirir. İkili tekerlekler kilitlenebilir ve sessizdir, maksimum durma performansı için kullanımı kolay park frenleri içerirler YENİ, GÜÇLENDİRİLMİŞ ÇİFT CAMLI KAPI Yeni kapı ısı kaybını önleyen ve böylece enerji tüketimini azaltan bir çift camlı kapı ile tasarlanmıştır AZ AMA ÖZ Fırının taban boyutları %20 azaltılmıştır. Yeni nesil Advance fırınlar daha küçük alanda daha yüksek üretkenlik sunar ve mutfak alanı kullanımını optimize eder %100 PASLANMAZ ÇELİK VE DAHA SAĞLAM Fırınların hepsi ostenitli paslanmaz çeliktir ve iç hazneleri AISI-304 paslanmaz çelikten yapılmıştır. Yeni Advance dizisi, özellikle yeni ve özel olarak tasarlanan güçlendirilmiş, boru biçiminde ayakları ile satılan 201 ve 202 modellerinde tasarım ve sağlamlık kazanıyorlar. TUT-AÇ KAPI SİSTEMİ YOĞUŞMA TEPSİSİ ÇIKARILABİLİR CONTA Yeni çıkartılabilir conta temizlik ve bakım işlemlerini geliştiriyor Tut-Aç kapı sistemi kapının kazara kapanmasını önleyen bir dişli menteşeye dayanır ve açarken daha fazla kontrol sağlar. Tüm fırınlar drenajlı, daha sağlam ve fırın yapısı içine mükemmel şekilde entegre edilmiş yerleşik bir yoğuşma ya da damlama tepsisi içerirler..

10 AKSESUARLAR PİYASADAKİ EN GENİŞ AKSESUAR ÇEŞİDİ PROFESYONEL MUT6FAKLARDAN EN İYİ ŞEKİLDE FAYDALANMAK İÇİN TASARLANMIŞ AKSESUARLAR. Advance dizisi en zorlu ihtiyaçları karşılayan ve fırınlardan en iyi şekilde faydalanılmasını sağlayan kaplardan, aksesuarlardan ve aletlerden oluşan geniş bir katalogla tamamlanır ve profesyonel mutfaklarda ergonomiyi ve operasyonel esnekliği artırır.

11 ADVANCE Fırınlar Together we evolve BANKET SİSTEMİ TÜM YEMEKLERİ AYNI ANDA VE SICAKLIKTA SUNMAK İÇİN Banket sistemi Advance generation un tüm dizilerinde ve modellerinde mevcuttur. Banket sistemleri profesyonel mutfağı gerçek bir gastronomi fabrikasına dönüştürerek her mutfağın başarısını sağlar. İSTİFLEME DAHA ÇOK YÖNLÜ BİR MUTFAK İÇİN İSTİFLENEBİLİR KONFİGÜRASYONLAR İstiflenebilir fırın istasyonları mutfak üretkenliğini ve çok yönlülüğünü önemli ölçüde artırır. Bu tip konfigürasyon daha fazla pişirme yeteneği sağlar ve çok ama çok daha önemlisi aynı anda farklı pişirme modlarında pişirme yeteneği sağlar.

12 YAZILIM ÇOKLU UYGULAMALAR, BASİT VE SEZGİSEL Yüksek düzeyde bir kalite talebine uygun tasarlanan Advance fırınlar en son teknoloji ve yazılım hizmetlerini barındırırlar. USB bağlantısı fırına pişirme tariflerinin kolayca yüklenmesini ya da indirilmesini veya maksimum gıda güvenlik standartları sağlamak için HACCP verilerinin belgelenmesini sağlar. MONİTÖR APP BAKIM APP KONFİGÜRASYON APP KAYIT DOSYASI APP Sistemi sürekli olarak izleyerek ünitenin belirli bir bölümünün kusursuz bir çalışma durumunda olmadığını derhal bildirir Teknisyenlerin çalışma koşullarını ve ünite içindeki her bir bileşenin durumunu belirlemesine imkan vererek satış sonrası bakımda zamandan ve emekten tasarruf sağlar Teknisyenlere önemli parametre değerlerini ayarlama imkanı verir: fan hızı, gaz tipi, yoğuşma süresi, su tahliyesi, vb. Ünitenin faaliyetini anlamak için kullanılabilen bir denetim izi sağlamak amacıyla pişirme olaylarını otomatik olarak kaydeder...

13 ADVANCE PLUS ADVANCE ADVANCE CONCEPT

14 ÇALIŞTIRMA VE BAKIM TEKNİK DESTEKTE DAHA YÜKSEK VERİMLİLİK Yeni nesil Advance her türlü problemin çözümünü ve teknik modifikasyonları kolaylaştıran yenilikler barındırır ve daha hızlı ve daha etkili müdahale sağlar. TEK ERİŞİMLİ BAKIM NOKTASI BUHAR JENERATÖRÜ BAKIMI OTOMATİK KALİBRASYON FONKSİYONU TAK VE ÇALIŞTIR GAZLI DÖNÜŞÜM Fırının tek bir tarafından tüm donanım ve devre bileşenlerine kolay erişim sağlar. Buhar jeneratörünün yeni tasarımı bakım ve teknik destek işlemlerini hiç olmadığı kadar kolaylaştırır. Fırının çalışma parametreleri rakım ve atmosferik basınç gibi özel coğrafi koşullara göre kolayca ayarlanabilir Farklı gaz türleri (LPG, Doğal Gaz) arasında geçiş hiç bu kadar basit ve güvenli olmamıştı. Kolay ve tak-çalıştır enjektör değişimi ile Advance fırınlar bir gaz türünden diğerine gaz kaynaklarını kolayca değiştirebilirler..

15 ADVANCE Fırınlar Together we evolve.

16 BİR ADVANCE FIRINI TERCİH ETMEK İÇİN 10 NEDEN HER PROFESYONEL İHTİYAÇ İÇİN BİR FIRIN sss KOLAY KULLANIM MÜKEMMEL SONUÇLAR MİNİMUM KAYIP Hangi profesyonel ihtiyaç olursa olsun bir Fagor Advance fırın vardır: Düzinelerce model, 5 boyut, 3 farklı dizi... her ihtiyaca yanıt vermek için Her şeyden önemlisi, sadelik. Her fonksiyon parmağınızın ucunda Ayrıca kendiliğinden açıklamalı ara yüzlere, ergonomik sondaya, otomatik temizlik sistemine, yeni ergonomik kapı koluna... pişirmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştıran onlarca yeni özelliğe sahip Elektrikli buhar jeneratörü ve optimum sıcaklık dağılımı sayesinde, Advance fırınlar minimum kayıpla mükemmel pişirme sonuçları elde ederler Daha sulu yiyecekler, ısı dağılımında ve pişirme tutarlılığında daha yüksek homojenlik, her şeyden öte tüm pişirme işlemi boyunca daha yüksek hassasiyet. BAKIMDAN TASARRUF DAHA FAZLA HİJYEN ÇALIŞMA ORTAMININ GELİŞTİRİLMESİ Teknik servis ve müşteri hizmetlerinde dev gelişmeler Advance fırınlar Tekli Erişim Noktası, izleme, konfigürasyon, bakım ve otomatik kalibrasyon uygulamaları gibi satış sonrası servis işlemlerinde diğerlerine kıyasla zamandan ve paradan tasarruf için onlarca sistem içerir. Advance Generation fırınlardaki temiz, saf su buharı sürekli olarak yenilenirken yanma işlemi pişirme haznesinin dışında gerçekleşir. Bunu yanı sıra HACCP dokümantasyonu, dikişsiz kaynaklı, yuvarlak kenarlı pişirme haznesi, çıkartılabilir conta ve yeni, çok hassas bir sonda gibi gıda güvenliğine ilişkin sayısız geliştirme içerirler. Fırının yeni açılma sistemi aşçı için daha rahattır, ergonomik kollu sonda, daha fazla manevra yeteneğine sahip arabalar, sessiz brülörler ve geliştirilmiş kendiliğinden temizlenen sistemler hiç kuşkusuz ortamında güvenlik ve konforu artırırlar. DAYANIKLILIK DAHA YÜKSEK ÜRETKENLİK ENERJİ VERİMLİLİĞİ Evladiyelik tasarlanmış sağlam ve dayanıklı bir ürün. Yeni nesil Advance yapısında ve taşıma sisteminde önemli gelişmeler barındırır: tamamen paslanmaz çelikten yapılmış yeni kol, çift camlı kapı, ikili tekerlekler... Daha küçük fırın taban alanı ve istiflenebilir istasyonlar profesyonel mutfaklarda daha fazla üretkenlik ve alanın daha iyi kullanılmasını sağlar Fagor tasarrufa ve çevreye verdiği önemi sürdürüyor. Yeni fırınlar daha az CO yayan ve kaynakları daha verimli kullanan yüksek verimlilikte brülörlere sahiptir. İ BİRLİKTE GELİŞİYORUZ ADVANCE FIRININ VERİMLİLİĞ Birlikte gelişme şu son 30 yıl boyunca müşterilerine Fagor un gerçek taahhüdü olmuştur. Fagor Industrial olarak gerçekten önemli olana odaklanmanızı sağlayan 360º entegre hizmete sahip olmamızın nedeni budur: profesyonel mutfaklardan en iyi şekilde faydalanmak FAGOR NDUSTRIAL RAKİP 1 RAKİP 1AKİP 2

17 ADVANCE Fırınlar Together we evolve MİNİMUM KAYIP Roasted trout Roasted cutlet Roasted chicken Pork sirloin FAGOR NDUSTRIAL RAKİP

18 ADVANCE GENERATION FONKSİYON VE ÖZELLİK TABLOSU TEMEL FONKSİYONLAR ADVANCE PLUS ADVANCE Eco-Steaming Kireç detektörlü buhar jeneratörü ADVANCE CONCEPT Otomatik jeneratör boşaltma - Yarı otomatik kireçsizleştirme sistemi - HA-Control Eşsiz iki yönlü fan sistemi Soğutma Fan yönünü tersine çevirmek için Otomatik-çevirme sistemi EZ-Sensor Sıcaklık çoklu sensor mekanizmalı sonda FagorTouch Ön camlı kapasitif 8 TFT dokunmatik ekran Ekran + Selektör kadranı 7 segmentli + 2 kadranlı ekran Fagor CombiOS - - Fagor Cooking - - Fagor Easy - - Fagor Multi-Tray System - - Fagor USB - - Pişirme Modları 4 Nem kontrolü 5 Elektrikli: 4 / Gazlı : 1 Fagor CombiClean (5 otomatik yıkama programı) - - DİĞER FONKSİYONLAR Geciktirmeli programlama(geleneksel Pişirme ve Fagor Cooking) Delta pişirme Termal stop (sıcaklığa eriştiğinde geri sayım) - Monitör Uygulaması & Bakım Uygulaması (kendiliğinden tanıyan alarmlar ve hatalar) Kayıt dosyası uygulaması (devre geçmişi) Kayıt dosyası uygulaması (hata geçmişi) - Konfigürasyon uygulaması (güç-hız) 3 hızlı / 2 güçlü 3 hızlı / 2 güçlü 3 hızlı / 2 güçlü Nemlendirici Diller HACCP Opsiyonel - SAT modu Ticari fuar modu Kalibrasyon uygulaması Otomatik Otomatik Manuel Hızlı kapanan kapı sistemi (061,101 ve 102 modelleri) Entegre raf yapılı araba (201 ve 202 modelleri) Geri çekilebilir duş - Harici duş - - Opsiyonel IPX-5 koruma

19 ADVANCE Fırınlar Together we evolve ADVANCE GENERATION MODEL VE VERSİYON TABLOSU Model Enerji Tip Kapasite Yerleşik yükleme arabası Güç Electrik (kw) Güç Gaz (kw) Boyutlar (mm) APE-061 Elektrik Kombi 6 GN-1/1-12 GN-1/2-10,2 898 x 867 x 846 APG-061 Gaz Kombi 6 GN-1/1-12 GN-1/2-1, x 922 x 846 APE-101 Elektrik Kombi 10 GN-1/1-20 GN-1/2-19,2 898 x 867 x APG-101 Gaz Kombi 10 GN-1/1-20 GN-1/2-1, x 922 x APE-102 Elektrik Kombi 10 GN-2/1-20 GN-1/1-31, x x APG-102 Gaz Kombi 10 GN-2/1-20 GN-1/1-1, x x APE-201 Elektrik Kombi 20 GN-1/1-40 GN-1/2 CEB ,4 929 x 964 x APG-201 Gaz Kombi 20 GN-1/1-40 GN-1/2 CEB-201 2, x 964 x APE-202 Elektrik Kombi 20 GN-2/1-40 GN-1/1 CEB , x x APG-202 Gaz Kombi 20 GN-2/1-40 GN-1/1 CEB-202 2, x x Model Enerji Tip Kapasite Yerleşik yükleme arabası Güç Electrik (kw) Güç Gaz (kw) Boyutlar (mm) AE-061 Elektrik Kombi 6 GN-1/1-12 GN-1/2-10,2 898 x 867 x 846 AG-061 Gaz Kombi 6 GN-1/1-12 GN-1/2-1, x 922 x 846 AE-101 Elektrik Kombi 10 GN-1/1-20 GN-1/2-19,2 898 x 867 x AG-101 Gaz Kombi 10 GN-1/1-20 GN-1/2-1, x 922 x AE-102 Elektrik Kombi 10 GN-2/1-20 GN-1/1-31, x x AG-102 Gaz Kombi 10 GN-2/1-20 GN-1/1-1, x x AE-201 Elektrik Kombi 20 GN-1/1-40 GN-1/2 CEB ,4 929 x 964 x AG-201 Gaz Kombi 20 GN-1/1-40 GN-1/2 CEB-201 2, x 964 x AE-202 Elektrik Kombi 20 GN-2/1-40 GN-1/1 CEB , x x AG-202 Gaz Kombi 20 GN-2/1-40 GN-1/1 CEB-202 2, x x Model Enerji Tip Kapasite Yerleşik yükleme arabası Güç Electrik (kw) Güç Gaz (kw) Boyutlar (mm) ACE-061 Elektrik Kombi - Enjeksiyon 6 GN-1/1-12 GN-1/2-10,2 898 x 867 x 846 ACG-061 Gaz Konveksiyon 6 GN-1/1-12 GN-1/2-1, x 867 x 846 ACE-101 Elektrik Kombi - Enjeksiyon 10 GN-1/1-20 GN-1/2-19,2 898 x 867 x ACG-101 Gaz Konveksiyon 10 GN-1/1-20 GN-1/2-1, x 867 x ACE-102 Elektrik Kombi - Enjeksiyon 10 GN-2/1-20 GN-1/1-31, x x ACG-102 Gaz Konveksiyon 10 GN-2/1-20 GN-1/1-1, x x ACE-201 Elektrik Kombi - Enjeksiyon 20 GN-1/1-40 GN-1/2-38,4 929 x 964 x ACG-201 Gaz Konveksiyon 20 GN-1/1-40 GN-1/2-2, x 964 x ACE-202 Elektrik Kombi - Enjeksiyon 20 GN-2/1-40 GN-1/1-62, x x ACG-202 Gaz Konveksiyon 20 GN-2/1-40 GN-1/1-2, x x 1.841

20 Bº Santxolopetegi, 22 Aptdo Oñati (Guipúzcoa) İspanya Tel.:

FIRINLAR FIRINLAR 153

FIRINLAR FIRINLAR 153 FIRINLAR FIRINLAR 153 FAGOR ENDÜSTRİYEL Mutfak EKİPMANLARI 154 FIRINLAR ADVANCE FIRINLAR ADVANCE FIRINLAR ADVANCE FIRINLAR ADVANCE Serisi Özellikler...154 Advance-Plus Fırınlar...162 Modeller...163 Advance

Detaylı

Fırınlar. Advance Nesli

Fırınlar. Advance Nesli Fırınlar Advance Nesli FAGOR INDUSTRIAL Fırınlar Advance NESLI Dayanıklı, sağlam, uzun ömürlü olmak üzere tasarlanmış devrimci bir fırın konsepti. 2 ADVANCE Generation Fagor Industrial'in felsefesine bağlı

Detaylı

Cook & Chill Cihazları

Cook & Chill Cihazları Cook & Chill Cihazları Fırın ve soğutucular FAGOR INDUSTRIAL Fırın ve soğutucular Uzman Fırın ve soğutuculardan oluşan ürün serimizle teklifinizi daha kapsamlı ve esnek hale getirin. Fırın ve soğutucularda

Detaylı

Fırınlar. Advance Nesli

Fırınlar. Advance Nesli Fırınlar Advance Nesli FAGOR INDUSTRIAL Fırınlar Advance NESLI Dayanıklı, sağlam, uzun ömürlü olmak üzere tasarlanmış devrimci bir fırın konsepti. 2 ADVANCE Generation Fagor Industrial'in felsefesine bağlı

Detaylı

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi.

TEL: 0212 2370749 0212 2370750 0212 2370751 0212 2370759 BELGEGEÇER: 0212 2548347. Genelağ: www.mutfakmerkezi.com E-posta: satis@mutfakmerkezi. Konveksiyonlu Yemek Pişirme Fırını Modeli : AMKF4 İşlev: Elektrikli Rezistansla Çalışan Fanla İçindeki Isıyı Dağıtan Hızlı Pastane Tipi Pişirme Fırını : 798 x 792 x 567 mm Çalışma Elektriği : 220 Volt

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Gazlı Makarna Pişiriciler

Gazlı Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU

CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU GELİŞTİRİLMİŞ ERGONOMİ CL 60 SEBZE HAZIRLIK ÇALIŞMA İSTASYONU KOMPLE SEBZE HAZIRLAMA ÇÖZÜMÜ OKUL YEMEKHANELERİ, SAĞLIK KURULUŞLARI, ŞİRKET YEMEKHANELERİ VE HAZIR YEMEK FİRMALARI AYNI KAYGILAR İÇİNDEDİRLER

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Elektrikli Chill Therm

Elektrikli Chill Therm Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Tepsi hazırlık konveyörü

Tepsi hazırlık konveyörü Electrolux, hastane ve klinikler için ideal bir yemek porsiyonlama ve dağıtım sistemi sunar. Bu sistem, çok karmaşık ve farklı talepler için bile uygun çözümler sağlar. Electrolux Yemek Dağıtım sisteminin

Detaylı

Air-o-system için roll-in buzdolapları

Air-o-system için roll-in buzdolapları Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan merkezi mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzey verimlilik

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Tepsi yıkama makinesi TW1

Tepsi yıkama makinesi TW1 Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı ve giyotin tip

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline

Elektrikli kaynatma kazanları - Smartline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Kompakt buzdolapları. Electrolux Roll-in/Pass-through

Kompakt buzdolapları. Electrolux Roll-in/Pass-through Electrolux Roll-in ve Roll-in/Pass-Through serisi buzdolapları büyük miktarda üretim yapılan mutfaklar, hastaneler, havaalanı catering firmaları ve fabrikalar gibi serviste en üst düzeyde verimlilik gerektiren

Detaylı

Dijital dondurucular - 600 lt

Dijital dondurucular - 600 lt Bu sayfada ayrıntları verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seenekleri (304 AISI, 430

Detaylı

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları

Sıcak Zincir Yemek Dağıtım Arabaları Electrolux'ün; hastaneler, huzurevleri ve diğer sağlık kurumları için ideal bir yemek dağıtım sistemi vardır. Bu sistem en karmaşık ve farklı taleplere dahi cevap verir. Electrolux Yemek Dağıtım Sisteminin

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı

Elek.kaynatma kazanı - Karıştırıcılı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Kaynatma kazanları - Promix

Kaynatma kazanları - Promix Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK 2015/2 fiyat listesi ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... DAVLUMBAZLAR ESTY 2015 ESTY ile gelen FERAHLIK... Zamanımızın büyük bir bölümü mutfaklarımızda geçiyor. Kim mutfağının

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar ] Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek

Detaylı

Gazlı Çok Amaçlı Pişiriciler

Gazlı Çok Amaçlı Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

passion for cooking BAKERY PATİSSERİ VE PASTACILIK İÇİN PROFESYONEL KONVEKSİYONLU FIRINLAR

passion for cooking BAKERY PATİSSERİ VE PASTACILIK İÇİN PROFESYONEL KONVEKSİYONLU FIRINLAR passion for cooking BAKERY PATİSSERİ VE PASTACILIK İÇİN PROFESYONEL KONVEKSİYONLU FIRINLAR Mega Bakery Patisseri ve Pastacılık için Profesyonel Konveksiyonlu Fırınlar Lezzet sevenlerle yan yana yüksek

Detaylı

Dijital buzdolapları lt

Dijital buzdolapları lt Bu sayfada ayrıntılar verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seçenekleri (304 AISI,

Detaylı

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit.

Soğ.Pizza Tezg.ve Teşhir Ünit. Bu seri, üstü granit tablalı ve 700 mm derinliğinde 3 model soğutmalı tezgahtan oluşur. Tümünde soğutmalı bir bölüm vardır ve 1780 mm uzunluğundandır. kodlu model iki kapı ve altı çekmeceli; kodlu model

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Elek.tek pleytli ocak - 4 zonlu, fırınlı

Elek.tek pleytli ocak - 4 zonlu, fırınlı Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Şok Soğ./Dond. - 7/15 kg

Şok Soğ./Dond. - 7/15 kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90C'den +3C'ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90C'den +3C'ye 90 dakikadan daha

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Kapalı ateş ocaklar - Dolaplı

Kapalı ateş ocaklar - Dolaplı Elco 700HP serisinde 100'ün üzerinde farklı model cihaz bulunur; bunlar en yüksek seviyede performans, güvenirlik, enerji tasarrufu, emniyet standartları ve ergonomik operasyonu garanti altına alacak şekilde

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

4 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik, konstrüksiyon

Detaylı

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler

Küçük İşletmelere Büyük Çözümler PFS Küçük İşletmelere Büyük Çözümler Unlu mamül ürünlerinde lezzetin sırrı; kaliteli hammadde ve iyi ustalık becerilerinin yanında; verimi ve pişirme özellikleri ile sizi yolda bırakmayacak bir fırın tercih

Detaylı

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul

www.boschevaletleri.com Bosch çaðrı yönetim merkezi 09/2008 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AÞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye 34770 - Ýstanbul 09/2008 Bosch çaðrı yönetim merkezi 444 6 333 Türkiye nin en yaygın servis aðı Üç yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Soðutucular, derin dondurucular, çamaþır makineleri, kurutma makineleri, bulaþık

Detaylı

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar

Elektrikli Basınçlı Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Bu ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

Elektrikli Devrilir Tavalar

Elektrikli Devrilir Tavalar Electrolux THERMALINE otel, işyeri mutfakları, hastane, merkezi mutfaklar ve havaalanı inflight mutfaklarının ağır iş gereksinimleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Elektrikli Makarna Pişiriciler

Elektrikli Makarna Pişiriciler 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

4 ocaklı kuzine - Elektrik fırınlı

4 ocaklı kuzine - Elektrik fırınlı Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları

Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları Acvatix yüksek enerji verimliliği için mükemmel tasarlanmış kombine balans vanaları HVAC tesisatlarının planlanması, montajı ve işletmeye alınması için artırılmış esneklik ve kolaylık Answers for infrastructure.

Detaylı

Dijital buzdolapları lt

Dijital buzdolapları lt Bu sayfada ayrıntılar verilen modeller, performans ve verimlilik konusunda mükemmel standartlar sunan 600 litrelik fan soğutmalı buzdolaplardır. Bu buzdolapların; farklı malzeme seçenekleri (304 AISI,

Detaylı

Kaynatma kazanları - Standardline

Kaynatma kazanları - Standardline Electrolux elektrikli kaynatma kazanları farklı ihtiyaçlara göre çok değişik özelliklere sahiptir. Bu özellikler yüksek kapasite, yüksek güç, hız ayarlı mikser, motorlu devirme tertibatı, konforlu elektronik

Detaylı

Turbotrac. Kuru Toz Dağıtıcı. SL-PS-05 Rev. D

Turbotrac. Kuru Toz Dağıtıcı. SL-PS-05 Rev. D Turbotrac Kuru Toz Dağıtıcı SL-PS-05 Rev. D Microtrac tarafından geliştirilen TURBOTRAC, Microtrac S3500 Serisi Partikül Büyüklüğü Analiz Cihazı ile birlikte kullanılmak üzere geliştirilmiş bir kuru toz

Detaylı

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line

Buzdolapları - 550Lt. Electrolux Slim-Line Electrolux Slim-Line serisindeki buzdolapları AISI 430 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Bu buzdolaplarının, çalışma sıcaklığı normal buzdolaplarının ve derin dondurucuların ısı limitlerinin çok üzerindedir;

Detaylı

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler

6 Açık Ateşli Gazlı Kuzineler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı

Buharlı dikdörtgen kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum.

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum. Electrolux Drop-in serisi, modern dağıtımın ihtiyaçlarına verilecek ideal cevaptır. Çevreleyen ergonomik ortamla tamamen bütünleşme, bu seriyi son derece çok yönlü, geleneksele (in-line) uygun ancak hepsinden

Detaylı

Buharlı kaynatma kazanı

Buharlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR

Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sonesse - Sessiz motor serisi SOMFY TARAFINDAN AKUSTİK KONFOR İÇİN TASARLANMIŞTIR Sessizlik: piyasadaki önceliğiniz Yenilik ve ses kontrolü

Detaylı

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre

Akıllı Derin Dondurucular 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Gazlı kapalı ateş ocak - Fırınlı

Gazlı kapalı ateş ocak - Fırınlı Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre

Akıllı Buzdolapları 400/650 litre Electrolux Prostore buzdolabı serisi GN küvetlere uygun buzdolabı ihtiyacı olan mutfak profesyonelleri için üretilir. Prostore serisindeki dolapların çok etkili ve verimli soğutma üniteleri, daha yüksek

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Setüstü Gazlı Fritözler

Setüstü Gazlı Fritözler 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

6 ocaklı kuzine-gazlı fırın

6 ocaklı kuzine-gazlı fırın Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT

S.NO ÜRÜN ÖZELLİKLERİ / AÇIKLAMASI ÜRÜN MARKASI ÜRÜN EBAT ÜRÜN MODELİ ADET BİRİM FİYAT TOPLAM FİYAT 1 DEMONTE İSTİF RAFI 53*183*183 2 2 DEMONTE İSTİF RAFI 53*137*183 2 3 DEMONTE İSTİF RAFI 53*91*183 1 4 DEEP FREZEE 388*260*230 1 Çalışma Aralığı : -18 ºC / -20 ºC Güç : 3 Hp Hermetik Soğutma Grubu Tüm

Detaylı

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1

Şok soğutucu/dondurucu 180kg-20x2/1 Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini

Çözdürme kabini. Electrolux Çözdürme Kabini Mutfakta iyi sonuç elde etmek için iki temel prensibi dikkate almak gerekir: Özen ve kaliteli malzeme. Her zaman yüksek kalitede yemekler için taze malzemenin tek çözüm olduğu düşünülür. Ancak yeni dondurma

Detaylı

Elektrikli Kaynatma Kazanları

Elektrikli Kaynatma Kazanları 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla modelden oluşur. Bu kavramlar modülerlik,

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

Kazan yıkama makinesi WT830E

Kazan yıkama makinesi WT830E Electrolux bulaşık makineleri yelpazesi etkin bir temizlik, ekonomi ve ergonomi konularında çok yüksek talepleri olan profesyoneller için üretilir. Ürün yelpazesi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip,

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

Şok Soğutucu/Dondurucu-56 kg

Şok Soğutucu/Dondurucu-56 kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek kısa bir süre içinde +90C'den +3C'ye düşürmektir. Electrolux Şok Soğutucular/Dondurucular, yemeğin göbek ısısını +90C'den +3C'ye

Detaylı

Şok soğutucular 7/15 Kg

Şok soğutucular 7/15 Kg Şok soğutma, pişmiş yemeğin sıcaklığını bakteri oluşumuna imkan vermeyecek bir süre içinde +90 C den +3 C ye düşürmektir. Electrolux şok soğutucular, yemeğin göbek ısısını +90 C den +3 C ye 90 dakikadan

Detaylı

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar

Elektrikli dikdörtgen sabit tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

AISI 304 kalite paslanmaz çelikten, ray üzerine monte sepet sistemi. Tüm emniyet cihazlarına sahiptir.

AISI 304 kalite paslanmaz çelikten, ray üzerine monte sepet sistemi. Tüm emniyet cihazlarına sahiptir. Electrolux 900 Serisi modüler pişirme ekipmanları, büyük restoran ve otel mutfakları ile kurumsal catering şirketlerinin ağır iş amaçlı pişirme gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmışlardır. Bu serinin

Detaylı

Bir fırından beklediğiniz her şey

Bir fırından beklediğiniz her şey air-o-convect Bir fırından beklediğiniz her şey electrolux air-o-convect 3 air-o-convect: pişirmede yeni boyut air-o-convect fırınlarının her mekâna uygun çok çeşitli model ve kombinasyon seçenekleri arasında

Detaylı

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER

EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER EL MİKSERLERİ YENİ RESTORANLAR ZİNCİRLER - OTELLER MİKSER FONKSİYON CMP, CMP Combi, MP, MP Combi Fonksiyonlar : aralıklı ya da devamlı ve modele bağlı olarak, kullanıcının daha rahat kullanımını saglamak

Detaylı

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor!

YENİ ÜRÜN. Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! Hava Koşullandırma Sayı 48 / Mayıs 2018 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN Toshiba Mirai, Geleceğin Tasarımını, Bugünden Evinize Getiriyor! MIRAI huzurlu ve sessiz bir iç ortam için düşünüldü.

Detaylı

Soğuk havuzlu vitrin-köprü

Soğuk havuzlu vitrin-köprü Electrolux Self Servis hatları, genel olarak endüstriyel mutfak, özel olarak da servis hatları konusunda geniş deneyimimize dayanılarak geliştirildi. Electrolux self servis çözümleri; mutfak profesyonellerine

Detaylı

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları

Hidrolikte kolaylık. Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Hidrolikte kolaylık Enerji tasarruflu HVAC tesisatlarının kolay ve esnek bir şekilde planlanması ve uygulanması için Acvatix kombine balans vanaları Enerji tasarruflu tesisatlar tasarlamak için Combi Valve

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

6 Pleytli elektrikli ocak

6 Pleytli elektrikli ocak Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

TR93P. Victoria. 90cm "Victoria" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B

TR93P. Victoria. 90cm Victoria Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B TR93P 90cm "" Çift fuel 3 kaviteli kuzine Gaz ocakli, Krem. Enerji Sinifi B EAN13: 8017709181703 OCAK: 6 gözlü ocak Ön sag: 1.8 kw Arka sag: 2.9 kw Ön orta: 1.0 kw Arka orta: 1.8 kw Arka sol: 1.0 kw Ön

Detaylı

Gazlı makarna pişiriciler

Gazlı makarna pişiriciler Electrolux thermaline S90 pişirme ekipmanları; otel, restaurant ve nispeten küçük kurumsal mutfakların ağır iş amaçlı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. S90 ürün yelpazesi, moduler ünitelerden

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı