İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013"

Transkript

1 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 22 KASIM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda daha önceki senelere göre daha büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı. Tüm velilerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz. İyi ki öğretmenlik mesleğini seçmişim, çok keyifli. Öğrenmenin her an devam ettiği, yenilikleri takip etmenin zorunlu olduğu, hep bir yanınızın çocuk ve genç kaldığı, sevgi dolu bir ortamı olan başka hangi meslek var ki! 30 Kasım 2013 Cumartesi günü yapılacak olan veli toplantımız ile ilgili detaylı bilgilendirme Pazartesi günü yapılacaktır. Belirtilen randevu saatine sadık kalmanızı önemle rica ederim. Randevu saatleri sınıf öğretmenleri için belirlenecek, İngilizce öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile, sınıf öğretmeni ile olan görüşmenizin öncesinde veya sonrasında görüşebilirsiniz. Sınıf öğretmeni ile yapılacak olan 3 lü görüşmeler, öğrenci ve sınıf öğretmeninin katılımı ile gerçekleştirilecektir. İngilizce öğretmenleri ile olan görüşmelere, öğretmenlerimiz öğrencilerimizin yanında Türkçe konuşmadıkları için öğrenciler görüşme süresince kütüphanede kalabilirler. Diğer branşlar ile yapılan görüşmelere öğrenciler katılabilir. Etüt çalışmalarımız devam ediyor. Cuma öğleden sonraları için planlanan çalışmalar da tarih değişikliği olabiliyor. Bu değişikliklerle ilgili bilgilendirme sms ile yapılıyor. Örneğin, 29 Kasım olarak planlanan etüt çalışmasının tarihi 22 Kasım olarak değiştirildi. Yazımın başında da bahsettiğim gibi biz öğretmenlerin eğitimleri hep devam etmek zorunda. 29 Kasım öğleden sonrası için planlanan öğretmen eğitimi nedeni ile bu değişikliği yapmak zorunda kaldık. Eğitim Öğretimin gerçekleşebilmesi için, en temel şart öğrencinin kendini güvende hissetmesi. Biz zaman zaman ve gerek duydukça öğrenciler ile ufak guruplar halinde sohbet toplantıları yapıyoruz. Bugün yine ufak bir gurupla toplantı yaptım. İnanın yetişkinler ile bu kadar güzel ve kaliteli sohbetler yapmak daha zor. Öğrencilerimizin kendilerini saygı çerçeveleri içinde bu kadar güzel ifade ediyor olmaları da beni çok mutlu etti. Endişe duyduğunuz veya öğrenmek istediğiniz konularda lütfen bizimle iletişime geçiniz. Bana yolu ile her zaman ulaşabilirsiniz. İyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Belma ASAM Okul Müdürü belma.asam@tedistanbul.k12.tr

2 Sayfa 2 İLKOKUL BÜLTENİ Kasım tarihlerinde eğitime devam edilecektir. 30 Kasım 2013 Cumartesi Veli Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Detaylı bilgilendirme 25 Kasım 2013 Pazartesi günü yapılacaktır. 27 Kasım Çarşamba günü serbest kıyafet günüdür. Öğretmenler Gününü Kutladık , 2, 3 ve 4.Sınıflarımız 4-11 Fen Laboratuvarı Etkinliklerimiz İngilizce Zümresi Bilişim Teknolojileri Bölümü 18 Kütüphane Bölümü 19

3 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 3 Öğrencilerimiz öğretmenlerinin Öğretmenler Günü nü şarkılar söyleyerek kutladılar. Lise Öğrenci Birliği Okul Müdürümüz Belma Asam ın Öğretmenler Günü nü kutladı.

4 Sayfa 4 İLKOKUL BÜLTENİ Okul Aile Birliğimiz tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü nü kutladılar. Kendilerine teşekkür ederiz. Okul Aile Birliğimizin yaptığı geziden görüntüler...

5 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 5 Oyuncak Müzesi ndeydik.

6 Sayfa 6 İLKOKUL BÜLTENİ Kurmalı Oyuncaklar Belgeseli ni izledik Oyuncaklardaki değişimi görmek çok ilginçti.

7 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 7 Bu hafta Matematik dersimizde sayıları sıraladık, yeni semboller öğrendik. Türkçe dersimizde deyim kartlarımızı inceleyerek yeni deyimler öğrendik.

8 Sayfa 8 İLKOKUL BÜLTENİ Hepimiz farklı meslekler araştırdık ve araştırma sonuçlarımızı sınıfımızda sunduk..

9 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 9 Fen laboratuarında maddenin katıdan sıvıya geçişini gözlemledik. Buz eritme yarışı yaptık. Gözlemlerimizi birbirimizle paylaştık.

10 Sayfa 10 İLKOKUL BÜLTENİ Bu hafta matematik dersimizde paralarımız; hayat bilgisi dersinde bilinçli tüketicilik konularını işledik. Okulumuzdaki Teddystore dan alışveriş yaparak öğrendiklerimizi uygulama fırsatı bulduk. Tohumlarımız uyanmaya başladı.

11 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 11 Türkçe performans görevlerimizi okulda hazırlayarak sunumlarımızı yaptık. Fen ve Teknoloji dersinde madde ve özellikleri konusunu müzik aletlerimizle pekiştirdik. Opak, kırılgan, parlak, mat ve esnek maddeleri eğlenceli bir şekilde öğrendik. İSTASYON ÇALIŞMASI Treasure Island oyunu teknikleri ile oynadık. İstasyon çalışmasıyla Mıknatıs ın serüvenini gördük.

12 Sayfa 12 İLKOKUL BÜLTENİ 1.sınıflar bu hafta 3 Boyutlu Fen dersi videolarını izlemek üzere 3D Laboratuvarındaydılar. Daha önce yaptıkları çalışmalarda Duyu Organlarıyla ilgili farkındalık kazanmışlardı. Bu haftaki ders ise duyu organlarını yakından keşfetmeleri için güzel bir deneyimdi. 2.sınıflar Fen Laboratuvarında Fıstık Çamı Tohumu ekerek projelerine başladılar. Her öğrenci kendi tohumunu ekti ve can suyunu verdi. Bir ağacın, hatta bir fidanın büyümesi için geçen zamanı öğrenince; ağaçları, ormanları, çevreyi korumanın önemini çok daha iyi kavradılar. Bu onlar ve çevre için çok değerli bir proje Çimlenmelerini ve fidan olmalarını hep beraber gözlemleyeceğiz!

13 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 13 3.sınıflar Fen Bilimleri dersi Maddenin Halleri Katı, Sıvı, Gaz konusunu 3D Laboratuvarında yaptılar. Zor anlamlandırılan Maddenin Tanecikli Yapısını 3 boyutlu görerek kavradılar. Maddenin hallerindeki farklılığın tanecikli yapıdan kaynaklandığını gözlemlemiş oldular. 4.sınıflar bu hafta Fen Laboratuvarında Doğal, Yapay ve İşlenmiş Maddeleri örneklendirdiler. Bir eşyayı tasarlarken o eşyanın hangi en önemli özelliğini göz önünde bulundurmaları gerektiğini ve eşyaların yapısında kullanılan farklı maddelerin özelliklerini analiz ettiler.

14 Sayfa 14 İLKOKUL BÜLTENİ Bu hafta öğrencilerimiz ile Crystal Kids kitabımızdan 2.ünitemize devam ettik. Aile bireyleri ve Evimiz konularıyla ilgili kelimeleri tekrar ettik, eğlenceli oyunlar oynadık. Kitabımızda yer alan diyaloğu sınıfta canlandırken çok eğlendik. Ayrıca, in, on, under, next to, behind gibi ilgeçleri öğrendik,ve bunları kelimelerimiz ile birleştirerek cümleler kurduk. Skills derslerimizde Oyuncak Müzesi ziyaretimizle ilgili olarak oyuncak isimlerini kelime dağarcığımıza kattık. Öğrencilerimiz I have got kalıbını kullanarak kendi oyuncaklarını tanıttılar.

15 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 15 Bu hafta 2. Sınıflarımızda Me ünitemizi bitirdik. Ailemiz ve ünlüler hakkında Has she/he got...? soru kalıbını kullanarak birbirimize sorular sorduk. Kitaplarımızdaki Guess Who? oyununu oynadık ve çok eğlendik. Portfolyomuz için My Superhero çalışmamızı tamamladık. Bu çalışmada öğrencilerimiz süper kahramanları hakkında öğrendikleri yapıları ve kelimeleri kullanarak bir paragraf yazdılar. Bunun yanı sıra, ünite sonu değerlendirmesini tamamlayarak kendilerini değerlendirdiler. Skills derslerimizde ise evcil hayvanlar ile ilgili öğrendiklerini has got/hasn t got yapısını kullanarak pekiştirmeye devam ediyorlar.

16 Sayfa 16 İLKOKUL BÜLTENİ Bu hafta ingilizce derslerimizde Wild Animals ünitemizi tamamladık. Hayvanların beslenme şekillerini öğrendik ve çeşitli hayvanların besin zinciriyle ilgili mini bir proje hazırladık. Skills derslerimizde ise, The Thirsty Tree kitabımıza devam ediyoruz. Kitabımızla paralel olarak bitkileri ve doğayı tanırken okulumuzun bahçesindeki bitkileri inceledik ve yeni kelimeler öğrendik. Aynı zamanda hayvanları ve onların ekosistem içinde bitkilerle olan iletişimini incelemeye başladık.

17 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa sınıf öğrencilerimizle İskeletimiz ünitemizi bitirdik ve hakkında birçok yeni bilgi edindiğimiz iskeletimizin çöp torbasından kostümünü tasarladık. Oldukça eğlendiğimiz bu aktivite ile yeni edindiğimiz bilgileri bir kez daha pekiştirmiş olduk. Skills derslerimizde performans ödevimizi yapıyoruz. Bir hikâyenin teması, yeri, karakterleri, konusu ve çatışmaları hakkında detaylı incelemeler yapıyoruz. Hikâyede çatışma ve çözümü daha iyi anlamak için Toy Story isimli filmden bazı yerleri izledik. Önümüzdeki günlerde hikâyelerdeki karakterlerin çözüme ulaşmalarını ve olay zincirinin önemini analiz edip yaşadığımız çevremiz konulu hikâyelerimizdeki kullanımını inceleyeceğiz.

18 Sayfa 18 İLKOKUL BÜLTENİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ 3. SINIFLAR Bilişim Teknolojileri derslerimizde bu hafta 3. Sınıf öğrencilerimizle dosya, klasör veya belgeye ulaşmanın alternatif yolu olan kısayol oluşturmayı öğrendik. Okulumuz Server larında bulunan klasörlerimizin kısayollarını masaüstümüze oluşturduk. Bilgisayarımızda bulunan dosya ve klasörlerin boyutlarına, oluşturulma tarihlerine, oluşturan kişiye ait bilgilere nasıl ulaşabileceğimizi öğrendik. Bunların dışında dosyaya ait diğer özelliklere de nasıl ulaşabileceğimizi öğrendik. Bilgisayarımızdaki dosya ve klasörlere verdiğimiz isimleri değiştirdik. Geri Dönüşüm Kutusu nun önemini ve dosya silme yöntemlerini öğrendik. İlk resim çalışmalarımızı yaptık. Dosya kaydetmeyi öğrenerek yaptığımız resimleri oluşturmuş olduğumuz kısayol üzerinden klasörlerimize kaydettik.

19 Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 Sayfa 19 2.sınıflar olarak kütüphanemizde, Değişim sürecinin nedenleri ve etkilerini kavrayabilme üzerine atölye çalışması yaparak Kelebek ve Özgürlüğüne Arayan Kelebek kitaplarını inceledik. 3.sınıflar olarak kütüphanemizde, Bilinçli Tüketici olmak üzerine atölye çalışması yaptık ve Atma Kullan kitabını inceledik. Bu hafta 3.sınıflar olarak İngilizce dersimizde kütüphanemizdeydik. İngilizce kitaplar okuduk ve beğendiğimiz kitapları evimize ödünç aldık. Hazırlayan : Vildan TAŞTAN - İlkokul Müdür Asistanı (vildan.tastan@tedistanbul.k12.tr)

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan, Fen laboratuvarımızdan,

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:7 Sayı: 6 16 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma ASAM 16-19 Ekim tarihleri arasında yapılan 14. TED Okulları

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:4 Sayı: 4 04 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Birdenbire kış mevsimi başladı. Öğrencilerimizin hava yağışlı olmadığı müddetçe açık havada oynamalarını destekliyoruz.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:25 Sayı:21 28 ŞUBAT 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Geçen hafta Bilişim Teknolojileri nasıl en etkin kullanılabilir ve bir öğrenme aracı haline getirebilir konusu

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 08 KASIM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 08 KASIM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:9 Sayı: 8 08 KASIM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bülten yazıma başlamadan önce 3.sınıflardan 2 tane öğrencimiz büyük bir heyecanla odama geldiler. Heyecanlı olduklarını

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:5 Sayı: 5 11 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 9 günlük Bayram tatilinin hepimize iyi geleceğini düşünüyorum. Oldukça yoğun geçen bir başlangıç dönemi yaşadık.

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ:

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 40 Sayı: 31 12 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu son iki haftamız etkinliklerle

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:26 Sayı:21 11 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bugün öğrencilerimizin, Cumartesi günü yapılacak olan Matematik Günü için gerekli

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:32 Sayı :26 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 14 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 17 Nisan 2017 Pazartesi günü referandum nedeniyle

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:14 Sayı: 12 04 Aralık 2015 Değerli Velilerimiz, Yarın yapılacak olan veli toplantımıza velilerimizi, öğrencimizle birlikte

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:7 Sayı :6 Bülten Tarihi: 21 Ekim 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 29 Ekim 2016 tarihinde Cumhuriyetimizin 93.

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ŞUBAT AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ ŞUBAT AYI ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:8 Sayı: 7 23 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Hafta boyunca derslerde yapılan etkinliklerin ve çalışmaların birçoğunu Bültenimizde

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:38 Sayı :30 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 26 Mayıs 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü 09:30-14:30 arasında

Detaylı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı yaptık. Büyük sorumuz olan Doğada gördüklerimiz nelerdir?

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN Yıl: 7 Hafta:1 Sayı :1 Bülten Tarihi: 09 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLK BÜLTEN Değerli Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı boyunca haftalık

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 20.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (12 Ġubat- 23 Mart 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (12 Ġubat- 23 Mart 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (12 Ġubat- 23 Mart 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:17 Sayı:15 03 OCAK 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Yılbaşı günü okulumuzda bir şenlik havası vardı. Noel Baba figürü, çam ağacı, ışıltılı süsler, kısaca yılbaşına

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

Yazın gezdiğimiz yerleri ve evde hobi olarak yaptığımız etkinlikleri tanıttık. Bu çalışmalarımızı okul koridorumuzda sergiledik.

Yazın gezdiğimiz yerleri ve evde hobi olarak yaptığımız etkinlikleri tanıttık. Bu çalışmalarımızı okul koridorumuzda sergiledik. 21 Eylül 2018 Değerli velilerimiz merhaba, Eğitim öğretim yılının başında heyecan ve yaz boyunca biriken enerjimizle işte okulumuzdayız. Kapılarımızı öğrencilerimize sevgiyle açtık. Ders araç gereçlerinin

Detaylı

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk.

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Tohumun büyüme aşamaları proje çalışmamızı tamamladık. SINIF

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ne ekersen onu biçersin. Karaca ile Yürüyen Köşk KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ  TÜRKÇE Ne ekersen onu biçersin. Karaca ile Yürüyen Köşk KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Bu hafta, planlanan konularımızı kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan yararlanarak, bahçedeki yer çizimlerimizi kullanarak işledik. Gelecek hafta ele alacağımız

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kendimizi Düzenleme Biçimimiz Ana Fikir: İstek ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda verdiğimiz tüketim kararları aile ekonomisini

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ  TÜRKÇE Değerli Velilerimiz, Bu hafta, planlanan konularımızı kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan yararlanarak, bahçedeki yer çizimlerimizi kullanarak işledik. Gelecek hafta ele alacağımız

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:34 Sayı :27 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 28 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi nin düzenlediği

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 30.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Bu hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımız planlanan çalışmalar

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:15 Sayı:13 11 Aralık 2015 Bu sabah 4. sınıf öğrencilerimizle koridor toplantısı yaptık. Onların ne kadar büyümüş olduğunu,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:27 Sayı :22 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Servis değişikliklerinin en geç saat 11.00 e kadar

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 36 Sayı: 28 22 Mayıs 2015 Değerli Velilerimiz, Mayıs ayının son haftası ve Haziran ayı bir sonraki yıl yapılacak

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:16 Sayı:14 18 Aralık 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bir haftalık tatilimiz bugün başlıyor. Bu tatilin hepimize çok iyi geleceğine

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi:

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi: Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ AYAK BASKISI YAPARKEN ÇOK GÜLDÜK SINIF

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (28 EKİM -13 ARALIK 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz ikinci temamıza ait bilgiler,

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:1 Sayı: 1 12 EYLÜL 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bülten yazısına başlarken, gerçekten zamanın

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:39 Sayı :31 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 02 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Okulumuzda 03 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:12 Sayı :11 Bülten Tarihi: 25 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Biz eğitimciler olarak çok

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı