Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı"

Transkript

1 Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKA- SIDIR. ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara TEL: SAKARYA: Ġstiklal Mah. 2. Cadde No:52 Serdivan/Sakarya Tel: ESKĠġEHĠR Sümer Mah. Çiftçi Sok. No: 9 ESKĠġEHĠR TEL: ANKARA ORAN: Rafet Canıtez Cad. Mustafa Fehmi Gerçeker Sok. No: 8 TEL : AYDIN: Mimar Sinan Cad sok. No:1 AYDIN TEL: ADANA: Süleyman Demirel Bulvarı Karslı Mah. Gölkonağı 16, Ticaret Borsası Lisesi KarĢısı ADANA TEL: BURSA: Çamlıca Mah. LefkoĢe Cad. Aslı 2 Sk. No:15 (Orhaneli yolu 2.km) BURSA TEL: ĠSTANBUL ATAġEHĠR Atatürk Mah. Girne Cad. Ölmez Sok. No: 18 AtaĢehir/ĠSTANBUL TEL: ĠSTANBUL KEMERBURGAZ MithatpaĢa Mah. DavutpaĢa Korusu Mevkii, Kızılağaç Sok. No:10 Eyüp/ĠSTANBUL TEL: ANKARA GOP (GAZĠ OSMAN PAġA) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı algılama ve değerlendirme biçimidir. Çocuk oyun yolu ile düģünür, deneyim kazanır, maddelerin özelliklerini, kendi gücünün sınırlarını kavrama ve deneme fırsatını bulabilir. Hatta insanlar arasındaki iliģkileri de oyun yolu ile öğrenir, kavrar. PaylaĢmayı, arkadaģlarının isteklerini kabul etmeyi veya onlara kendi isteklerini kolaylıkla nasıl kabul ettirebileceğini oyun sırasında yaģadığı çatıģmalarla öğrenir. Oyun, iki önemli iģlevi yerine getirmektedir. Bu birbirinden ayrılmaz iki önemli iģlev; toplumsallaģma ve kiģilik geliģimi dir. ToplumsallaĢma ve kiģilik geliģimi çocuğun geliģiminde vazgeçilmez iki temel öğedir. Oyun sırasında izlenen çocuğun davranıģları, ne tür bir aile eğitiminden geçtiğini, saldırganlığını, sevecenliğini, pek çok kiģilik özelliğini ortaya koyar. Oyuncak, çocuğun en fazla zaman geçirdiği uğraģı olan oyunun ayrılmaz öğesidir. Çocuğun geliģimi boyunca hareketlerini düzene koyan, zihinsel, fiziksel, sosyal-duygusal geliģimini destekleyen, hayal gücünü besleyen, yaratıcılığını geliģtiren tüm oyun malzemeleri (kum, kil, su, makara, kurdele, boģ kutular vb.) oyuncak olarak tanımlanabilir. Oyuncaklar, çocuğun düģünmesini, keģfetmesini, fiziksel becerilerinin geliģmesini, güven kazanmasını, duygusal ve sosyal geliģimini sağlayan, çocukluk döneminin en değerli araç-gereçleridir. Kısacası, çocuğun tüm geliģim alanlarındaki geliģimini hızlandıran oyun malzemesidir. Oyuncaklar, çocuğun hareket ihtiyacını karģılayan, enerjisini tüketmesine fırsat veren, keģfetme ve deney yapma eğilimini geliģtiren, merakını tatmin eden oyun araçlarıdır. Aynı zamanda oyuncaklar, çocuğun yeteneklerini ortaya çıkarmasını kolaylaģtıran, seçme, değerlendirme, karar verme ve belli bir alanda beceri kazanmasına ortam sağlayan büyük bir eğitimsel iģlevi yerine getiren oyun malzemeleridir. Oyuncaklarla çocuk yetiģkin modelini taklit eder, yaratıcılığını geliģtirir, öğrenme ve bilgilenme ihtiyacını giderir.

2 KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. KONYA Kürden Mah. Yaka Cad. No:131 Meram /KONYA TEL: BARTIN Gölbucağı Mah. Gölbucağı Cad. No:61 BARTIN TEL: ĠSTANBUL FLORYA ġenlikköy Mah. Selvi Sk. No:15 FloryaBakırköy /ĠSTANBUL Tel: Faks: BAHÇEġEHĠR Akasya 11 Caddesi /3 BahçeĢehir- ĠSTANBUL(BahçeĢehir 1.kısım mah. KC VĠLLA A7 ) TEL: ĠZMĠR NARLIDERE Huzur Mah. Günaydın Sk. No:14 Narlıdere DENĠZLĠ: Atakent Mah. Çilek Sok. No: 26 TEL: GAZĠANTEP: Güvenevler Mah. Polis Okulu KarĢısı ġehitkamil/gazġantep TEL: Çocukların gerçekten oynayabilecekleri oyuncaklara ihtiyacı vardır. Çocuklar bir Ģeylerle uğraģmaktan, kafalarındaki Ģeyleri yaratmaktan hoģlanırlar. Bazı aileler çocuklarına çok sayıda oyuncak alarak çocuklarının tüm ihtiyaçlarını karģıladıklarına inanırlar, bazı ailelerde pahalı oyuncaklar almanın sevgi ve ilgi iģareti olduğunu düģünürler. Onlar için en heyecan verici oyuncak, en basit ve doğal olanıdır. Kum, su, çam kozalakları, taģlar, boģ kutular gibi. Rengârenk boyalarla oynamakta çok hoģlarına gider. Teknik açıdan geliģmiģ oyuncaklar çocukları edilgen duruma sokar. Çocuklar bu pahalı oyuncakları bir kenara bırakıp, boģ makaralar, anahtarlar, tencere ve tavalarla oynamayı tercih ederler. Ebeveynler, boģ makaraların, anahtarların, tencere ve tavaların zaman zaman çocuğun en değerli oyuncakları arasında yer aldığını unutmamalıdırlar. Önemli olan oyuncak, amaca hizmet etmeli, çocuğun yaģına ve geliģim düzeyine uygun olmalı, geliģimini olumlu yönde etkilemeli, yaratıcılığını geliģtirebilmelidir. Oyuncaklar; merak uyandırmalı ve çocuğun çevresini tanımasında yardımcı olmalıdır. diğer insanlarla birlikte bir Ģeyler yapabilme olanağı sağlamalıdır. çocuğun tek baģına baģa çıkabileceği yapıda olmalıdır. Ģefkat duygusuna hitap etmelidir. ĠZMĠR BORNOVA: Erzene Mah Sok. No:14/A Borrnova/ĠZMĠR TEL: ĠSTANBUL/ISPARTAKULE Akasya 11 Caddesi/3 BahçeĢehir/Ġstanbul TEL: kız ve erkek çocuklar için farklı olmamalıdır. Eğer erkekler bebeklerle, kızlar kutularla oynamazsa, oyun ve kendini geliģtirme olanakları sınırlandırılacaktır. dayanıklı olmalıdır. Çocuk biraz kullanıp sonra atmayı alıģkanlık haline getirmemelidir. ĠZMĠR/KARġIYAKA 6782/5 Sok. No: 11 Çiftehavuzlu/Çiğli TEL: ÇORLU AlipaĢa Mah. 18 Mart Cad. No:23 Çorlu/Tekirdağ TEL: / ĠSTANBUL ÇEKMEKÖY Mimar Sinan Mah. Yurtsever Sok. No:3 Çekmeköy TEL: Ģiddet unsuru olmamalıdır. Dr. Gülçin GÜVEN

3 Prof Dr. Üstün Dökmen in son kitabı Kelebekler ve Ġnsanlar okuyucularıyla buluģtu. Belki de en büyük özrümüz önyargılarımızdır. Üstün Dökmen, iki özürlü gencin aģk hikâyesini anlatırken okuru kendi özürlü yanlarıyla yüzleģmeye çağırıyor Romanın konusu; Farklılıkları ve benzerlikleriyle iki kusursuz kelebeğin ve iki özürlü gencin aģk hikâyesi. Romanın sorusu; Uzun ama renksiz bir yaģam mı istersiniz, yoksa kısa ama renkli bir yaģam mı?

4 Çocuklar için kitap önerileri... YAZARI: ALICE BRIERE HAQUET ÇEVĠRĠ: SUMRU AĞIRYÜRÜYEN RESĠMLEYEN: CELIA CHAUFFREY MAVĠ BULUT YAYINLARI 2011 MEMO VE AY Memo ufak tefek bir oğlancık. Tüm isteği, annesine onun kadar güzel bir hediye verebilmek: Gökteki Ay'ı... Ama, Ay öyle yüksekte ki... O halde, bizim Memo kimden yardım isteyecek? Üstelik karģılığında hepsine Ay'dan bir parça verecek... Ama ya annesine kalmazsa, küçük Memo ne yapacak? Sevdiklerimize neler verebiliriz? Onlar için neleri göze alabiliriz? Sevdiklerimizi kucaklamak için açtığımız kollarımız nereye kadar uzanabilir? Küçük Memo'cuk annesine sevgisini ifade edebilmek için ona büyük bir Ģey vermek istedi. Sıra dıģı, büyük bir hediye; annesine duyduğu sevgi kadar büyük... YAZARI: GEORGINA ANDREWS-KATE KNIGHTON ÇEVĠRĠ: ALĠ ĠHSAN BAġGÜL TÜBĠTAK YAYINLARI BĠLĠMSEL DENEY 100 Bilimsel Deney bilimin neredeyse bütün alanlarını ele alan 100 deney sunuyor. Yerçekiminden sürtünmeye, elektrikten manyetizmaya pek çok konu önce deneylerle gösteriliyor sonra da bilimsel yönü ele alınarak deney sırasında aslında ne olup bittiği anlatılıyor. Üstelik kitapta yer alan deneylerin çoğunda zaten evinizde olan, kolayca bulabileceğiniz, basit malzemeler kullanacaksınız.

5 BU AY NELER YAPTIK? Kasım ayında Evler, Atatürk Haftası, Bayram, Sonbahar ve Yapraklar temalarını iģledik. Çocuklarımızın yaģadığı evi anlatabilmesini, olay ve varlıkların çeģitli özelliklerini gözlemleyebilmesini, varlıkların Ģeklini, sayısını hatırlayabilmesini, zamanla ilgili kavramlar arasında iliģki kurabilmesini sağlamak amacıyla bir çok etkinlik yaptık. Sonbaharda meydana gelen değiģiklikleri gözlemlemek için okul çevremizde geziler yaptık, yaprak topladık, Yapraklarla birçok çalıģma yaptık. Pijama partisinde ayıcıklarımızı uykuya yatırdık. Konularla ilgili sunumlar izledik, sohbetler ettik. Parmak oyunları oynadık, Ģarkılar söyledik, çeģitli drama çalıģmaları yaptık, oyunlar oynadık. Benzer ve farklılıklarımızla ilgili hikayeler okuduk. Okuma yazma çalıģmalarında ġanslı ile ilkokula hazırlık kitabımızın 2. sini bitirdik ve 3 numaralı kitaba baģladık. Yaratıcılık kitaplarımızı yaptık. Bahçede dökülmüģ olan sonbahar yapraklarını toplarken çok eğlendik. SANAT DERSĠ VE PROJE Yapraklarla resim, yaprak baskısı ve yaprak süsleme. Kutulardan Ağaç evler ve kendi yaģadığımız evler. Sorumluluk kutusu v e bu kutu için sorumluluk resimleri. Bayram kartı. Atatürk ile ilgili çalıģmalar. BaykuĢ ve kuģ yuvası. Bebek figürleri giydirme. Öğretmenler günü çiçekleri. Ġplerle, daire Ģekilleriyle çalıģmalar. Duygularla ilgili çalıģmalar ve serbest boyama çalıģmaları yaptık. Ailelerimize bayram kartı yaptık. FEN ve MATEMATĠK ETKĠNLĠKLERĠMĠZ GEMS materyalleri ile çalıģmalar yaptık. Farklı yaprakları inceledik ve yaprakları sınıflandırdık. Küçük-orta-büyük kavramını öğrendik. 1-5 arası rakamlarla mandala çalıģmaları yaptık. Yağmur deneyi yaptık. Geometrik Ģekillerle çalıģmalar yaptık. Yağmur deneyi yaptık. Kağıt neden ıslanmıyor deneyi yaptık. Meyvelerin farklılıklarını inceledik. Termometre ile deneyler yaptık. Metre ve tartı ile ilgili çalıģmalar yaptık. Topladığımız yaprakları büyüteç ile merakla inceledik. Geometrik Ģekiller ile örüntü oluģturduk.

6 BRANġ DERSLERĠMĠZ Denge & Hareket: Kültür-fizik hareketleriyle ısınma çalıģmaları yaptık. Bombeli bir yüksekliğe (dağ) tırmanıģ, çift ve tek ayak zıplama hareketleri, tavģan, serçe ve ayı taklitleri yaparken çok eğlendik. Taklalara giriģ hareketleri yaptık. Yerden belli bir yükseklikte minder üzerinde yapılan, vücudu belli bir yüksekliğe taģıyabilme çalıģmaları yaptık. Sırada düzgün ve tempolu yürüyüģ etkinlikleri yaptık. Orff Etkinliği: Ormanda yaģayan sincapların hikayesini canlandırdık. Ceviz kastanyetlerle sincap oyununa eģlik ettik. Avcılardan Kurtardığımız Sincap Ģarkısını öğrendik. Ritim çubuklarıyla eģlik ederek söyledik. Ormanda ağaçta kalan ağaçkakanı kurtarmak için ritim treni yaptık. Ağaçkakanla birlikte 3 lü ve 5 li ritimlerle eģlik ettik. Ağaçkakan Ģarkısını öğrendik. Ceviz kastanyetleriyle sincap oyununa eģlik ederken eğlenceli anlar yaģadık. Seramik Etkinliği: Kilden bayram Ģekerleri oluģturduk. Pasta kalıplarını kullanarak çamura Ģekil verdik. Sonbahar yapraklarından baskı çalıģması yaptık. DeğiĢik resimler yaparak büyük bir ağaç oluģturduk. Dokularını baskı ile çıkarttığımız yaprakları ağacımıza yapıģtırdık. Pasta kalıpları ile çamurdan düzgün Ģekiller çıkarmaya çalıģtık.

7 Bu ay Ġngilizce derslerimizde hayvanlar ve deniz isimli iki güzel konuyu öğrendik. neden tavģanların kulakları büyüktür? adlı oyun ile, kendimize güzel bir orman yarattık ve herbirimiz seçtiğimiz hayvanları oynayarak konumuzu keyifle öğrendik. Renklerini sorduk, büyüklüklerini konuģtuk. Kurabiye kalıbı eģleģtirmesi oyunu ile değiģik hayvan figürlerindeki kalıpları büyük kartonumuz üzerinde eģleģtirerek, hem konu ile ilgili kelime hazinemizi geliģtirmiģ, hem de el-göz koordinasyonumuzu geliģtirmeye yönelik çalıģmalar yapmıģ olduk. Diğer konumuz olan deniz i de eğlenceli boyama çalıģmaları ve Ģarkılı aktiviteler eģliğinde öğrendik, konu ile ilgili hikayeler okuduk ve akvaryumum projesi ile konumuzu keyifle tamamladık. Büyük bir kartonu denizimiz varsayarak, öğrendiğimiz denizde yaģayan canlıları boyadık ve ekledik, sonrasında herbirimiz bir canlıyı canlandırdık ve özelliklerimiz üzerine konuģtuk. Sınıfımızda artık bir de renkli akvaryumumuz var. Her ay farklı bir ülkenin kültürünü öğrenmeye devam ediyoruz, bu ay Amerika ile ilgili yeni yeni bilgiler edindik. Bu arada büyükanneler-büyükbabalar gününü güzel bir etkinlik ile kutladık. 10 Kasım da ulu önderimiz Atatürk ü bir kere daha özlemle ve saygıyla andık. We revised the vocabulary of animals by playing cathing cards game. We made cookies by using different kinds of animal figures. We sang ANIMAL FRIENDS song by the help of our smart board and their videos. We made our AQUARIUM by coloring and cutting the sea animals that we learned before. Bu ay öğrendiğimiz şarkılar; Hello song Goodbye song Dogs chant Animal friends What s this? We re happy Old mac Donald Little rabbit song Counting to ten Three little monkeys Can you name that animal sound? Did you know that Monkeys like to We read the adventures of different sea animals in RAINBOW FISH story book. We discovered AMERICA with it s national anthem, flag and most important features.

8 AĠLE KATILIMI Hamurdan minik toplar yaparken çok eğlendik. Bu ay arkadaģımız Ada Ayaz ın annesi Seçil Ayaz sınıfımıza gelerek bize Cevizli-Tarçınlı Kurabiye yaptırdı. Katılımından dolayı sevgili velimize çok teģekkür ĠĢte en eğlenceli an. Yaptığımız kurabiyeleri afiyet ile yedik. GEZĠLERĠMĠZ FEZA GÜRSEY BĠLĠM MERKEZĠ Sarkaç tan akan kumun ne Ģekil oluģturacağını merakla bekledik. Balonun ısı ile havaya yükseliģini ĢaĢkınlıkla izledik. Ve ortaya çıkan Dünya Ģekli. Mikroskobun küçük nesne ve varlıkları nasıl büyüttüğünü gözlemledik. MUTFAK ETKĠNLĠKLERĠMĠZ Büyükanne ve büyükbabalarımız için kek yaparken heyecanlı anlar yaģadık. KıĢa hazırlık için turģu kurduk.

9 KÜÇÜK ġeyler UÇURTMASI NEREDE? Elif Ġpek deprem bizi Ġstanbul a götürdü. Ġpar Pınar Telli ile EskiĢehir Atlı Spor Kulübü ne giderek atların bakımı hakkında bilgi sahibi olduk. Çınar Serdaroğlu Ġle Side ye uçtuk. BaĢarılı sunumlarından dolayı arkadaģlarımıza teģekkür ederiz. KUTLAMA ve ÖZEL ETKĠNLĠKLERĠMĠZ.. Atatürk Büstüne kasımpatı çiçeklerini koyarak, Atamızı bir kez daha saygıyla andık. Pijama partimizin sonunda Ayı KardeĢ adlı filmi izledik. Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutladık. Büyükanne ve Büyükbabalarımızla öğrendiğimiz Ģarkıları söyleyerek bayramlaģtık. Dent Oran Ağız ve DiĢ Sağlığı Kliniği tarafından diģ taramasından geçtik. Uzi Buzi isimli tiyatro oyununu keyifle seyrettik. BĠR SONRAKĠ AY GÖRÜġMEK ÜZERE...

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ dünyayı Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ

Küçük ġeyler. Kasım Ayı Konuları ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ. Oyun, insan yaģamının ayrılmaz bir parçasıdır. Çocuk için kendini ve dıģ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Eylül-Ekim Ayı Konularmız KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ

Küçük ġeyler ÇOCUĞUN DÜNYASINDA OYUNCAĞIN YERĠ Küçük ġeyler KASIM Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Ocak Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Ocak Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaģ çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaģlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaģ çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaģlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. 2 6 yaş çocuklarının en belirgin özelliği taklittir. Bu yaşlardaki çocuk Küçük ġeyler OCAK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. Ocak Ayı

Küçük ġeyler. TELEVĠZYON ve ÇOCUK. Ocak Ayı Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠSĠNĠN BĠR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Ocak Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ. Şubat Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ. Şubat Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

Küçük ġeyler. Haziran Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Haziran Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Haziran Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok.

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

OYUN ETKİNLİKLERİ. Çocukların kendilerini, duygu ve düġüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun

OYUN ETKİNLİKLERİ. Çocukların kendilerini, duygu ve düġüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun OYUN ETKİNLİKLERİ Çocukların kendilerini, duygu ve düġüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik

Detaylı

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM,

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM, Küçük ġeyler ARALIK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE

Küçük ġeyler. OKUL ÖNCESĠ DÖNEMDE DEĞERLER ve AĠLE Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM,

Küçük ġeyler. mutlu evliliğin yolu ETKİLEŞİM, Küçük ġeyler ARALIK Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; 08.01.2016 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; Haftaya kar oynayarak başladık. Bahçemize bir kardan adam yaptık ve çook eğlendik. Tasarruf ve Geri Dönüşüm konumuz ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ

ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ ÇĠÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENĠ OKULA UYUM OKULUM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaģlarını tanıma Okulda çalıģanları gözlemleme Sınıfını gözlemleme Sınıfını tarif etme Sınıf kurallarını

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

7-11 MART 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN

7-11 MART 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN 7-11 MART 2016 ÖZEL ASÇAY ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU HAFTALIK BÜLTEN BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK * Taze-bayat kavramını işledik. *Sağ ve sol kavramını işledik. *Mutfak etkinliğimizde nefis kurabiyeler yapıp afiyetle

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR!

Küçük ġeyler. YENĠ BĠR KARDEġ GELĠYOR! Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Mutlu kent Mah. 5. Cd. 87.Sok. No: 2 Çayyolu Ümitköy/Ankara

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ OKUMA-YAZMAYA

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

küçük şeyler Eylül 2007

küçük şeyler Eylül 2007 KÜÇÜK ŞEYLER AKADEMİSİ; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.ustundanismanlik.com.tr www.küçükşeyler.com.tr www.kucukseyler.k12.com.tr ANKARA: Binsesin Sitesi 107.

Detaylı

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2016-2017 EKİM AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Dünya Hayvanları Koruma Günü nde Sokak hayvanlarını besledik. Onlara mama ve su verdik. Sevdiğimiz hayvanları

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Dubalarla engelleri aşma oyunu oynadık. Dubalara

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK *Ormanın ne demek olduğunu öğrendik. *Orman haftası hakkında konuşma yaptık. * Ormanları korumak

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

SONBAHAR MEVSİMİ YAĞMUR 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ Atatürk kimdir? Ata

SONBAHAR MEVSİMİ YAĞMUR 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ Atatürk kimdir? Ata 2013 2014 KELEBEK KASIM AYI BÜLTENİ SONBAHAR MEVSİMİ YAĞMUR 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ Atatürk kimdir? Atatürk ün hayatı

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler Haziran AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ. Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: MELTEM DÖKÜLMEZ BU HAFTA NELER ÖĞRENDİK * 10-16 Mayıs Engelliler haftası hakkında sohbet edildi. *Alçak-Yüksek kavramlarını öğrendik.

Detaylı

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI 05-09- Ekim 2015 5-6 YAŞ EKİM EĞİTİM PROGRAMI AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER Tema: Ağaç Evler (GEMS) Özel Gün ve Kutlamalar: Hayvanları Koruma Günü Dünya Çocuk Hakları Günü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM KAVRAMLAR KIRMIZI MAVİ SARI SICAK SOĞUK UZUN KISA AZ ÇOK İNCE KALIN TEMAMIZ DENEYLER YAPTIK ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPIK RİTMİK SAYMA AİLEM VE DUYGULARIM TEKERLEMELER ÖĞRENDİK MAVİ RENK PARTİSİNDE EĞLENDİK

Detaylı

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu nun Değerli Üyeleri, Bundan böyle her ayın kısa bir panoramasını sunacağımız bültenimizde, öğrencilerimiz ile her gün yaşadığımız

Detaylı