Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?"

Transkript

1 Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel Faks: info@yonderkoleji.com Haziran AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? SAKARYA İstiklal Mah. 2. Cadde No:52 Serdivan/SAKARYA Tel: ESKİŞEHİR Sümer Mah. Ocakbaşı Sok. No: 1 ESKİŞEHİR TEL: ANKARA ORAN Rafet Canıtez Cad. Mustafa Fehmi Gerçeker Sok. No: 8 TEL : AYDIN Mimar Sinan Cad sok. No:1 AYDIN TEL: ADANA Süleyman Demirel Bulvarı Karslı Mah. Gölkonağı 16, Ticaret Borsası Lisesi Karşısı ADANA TEL: BURSA Odunluk Mah. Lefkoşe Cad. No:131 Nilüfer/BURSA Tel: ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon öğrenci, 3 ay sürecek yaz tatiline giriyor. Öğrenciler, 180 iş günü ve yaklaşık 8 ay süren eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu, 3 ay sürecek yaz tatilinde atıyor. Verimli bir yaz tatili için yaz döneminin tüm yaş grupları için programlanması gerekir. Yaz aylarının nasıl geçirileceği hakkında çocuğun istek ve beklentilerini göz önünde bulundurarak bir program yapılması çocuğun sıkılmaması ve tatili iyi değerlendirmesi için yarar sağlayacaktır. Çocukların ilgi ve yeteneklerine uygun kitap ve dergiler alınması, birlikte okunması, ilgi çekici bilim, teknik, sanat, spor, kültür aktiviteleri hakkında internetten araştırma yapmak, eğitim ve yaz kamplarına, yaz okullarına göndermek de çocuğun zihinsel, fiziksel gelişimi ve kaliteli vakit geçirmesi için faydalı olacaktır. Günleri iyi değerlendirmek adına gerekirse bir çizelge hazırlamak, beslenme ve uyku saatlerine dikkat etmek, televizyon karşısında ya da sokakta boş vakit geçirmemesi ve programa uygun davrandığı takdirde olumlu bir pekiştireç ile ödüllendirilmesi de çocuğun tatilinde mutlu anılar biriktirmesi için fırsat olacaktır.

2 ANKARA ÜMİTKÖY Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu Ümitköy/ANKARA TEL: İSTANBUL KEMERBURGAZ Mithatpaşa Mah. Davutpaşa Korusu Mevkii, Kızılağaç Sok. No:10 Eyüp/İSTANBUL TEL: İSTANBUL ATAŞEHİR Atatürk Mah. Girne Cad. Ölmez Sok. No: 18 Ataşehir/İSTANBUL TEL: İSTANBUL BAHÇEŞEHİR Bahçeşehir 2nci Kısım. Yamaç Çıkmazı Sok. No: 16 Villa 7 Bahçeşehir. İstanbul TEL: KONYA Kürden Mah. Yaka Ca d. No:131 Meram /KONYA TEL: : BARTIN Gölbucağı Mah. Gölbucağı Cad. No:61 BARTIN TEL: İSTANBUL FLORYA Şenlikköy Mah. Selvi Sk. No:15 FloryaBakırköy /İSTANBUL TEL: Faks: Eğitim yılı boyunсa okul sorumluluğu nedeniуle yapmak іstеyіp dе еrtеlenen etkіnlіklerі уаpаbilmesi іçіn yaz aуları uygun bir fırѕattır. Kış aylarında ebeveynlerin vakitsizlik, olumsuz hava şartları gibi nedenlerle çocuklarının isteklerini erteledikleri bir gerçektir. Genelde bisiklet sürmek, lunaparka gitmek, havuza, denize gitmek gibi çocukların pek çoğunun sevdiği etkinlikler hep yaz aylarına ertelenir. Yaz aylarında bu aktivitelerin yapılacağını söyleyen anne babaların sözlerini tutmamaları çocukları hayal kırıklığına uğratacağı gibi aynı zamanda ailesine karşı bir düşmanlık geliştirmesine de neden olabilmektedir. Dolayısıyla yazın geldiği şu günlerde ne sözler verildiyse uygulamaya başlamak, tekrar ertelememek anne baba çocuk ilişkisinin sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlayacaktır. Yaz tatili ile birlikte özellikle yoğun çalışan ebeveynlerin çocuklarına ayırdıkları zaman artmakta ve dolayısıyla paylaşım ve iletişim güçlenmektedir. Kış boyunca babasının yüzünü sık göremeyen, annesi ile yatmadan önce sadece yarım saati birlikte geçirebilen bir çocuk, tatil ile birlikte sabah akşam aile ile vakit geçirebilecek, bu durum aileye karşı olan güven duygusunun artmasına ve aile kavramını tam olarak öğrenmesine fırsat yaratacaktır. SUADİYE Cami Sok. No:14 Bostancı / İSTAN- BUL TEL: / İZMİR SAHİLEVLERİ Adres: Yenikale Sk. No:24 Sahilevleri Narlıdere/ İZMİR TEL: Yaz tatili çocuklar için kuralların olmadığı, sonsuz özgürlüklere sahip olduklarını düşündükleri aylar olarak değerlendirilse de koyulacak kurallar ile tatilin planlı olması sağlanır. Bu sayede aile de çocuk ile nasıl başa çıkabileceğini bilir ve çocuk da sınırların dışına çıkarsa ne ile karşılaşacağını ve aileden nasıl tepkiler alacağını bilir. DENİZLİ Atakent Mah. Çilek Sok. No: 26 TEL: GAZİANTEP Güvenevler Mah. Polis Okulu Karşısı Şehitkamil/GAZİANTEP TEL:

3 İZMİR BORNOVA Erzene Mah Sok. No:14/A Borrnova/İZMİR TEL: İSTANBUL/KOŞUYOLU Koşuyolu Mah Mehmet Akman Caddesi No:65 İSTANBUL TEL: Faks: Kısacası yaz tatili aileler tarafından sistemli olarak planlandığı zaman, çocuk bir yandan eğitsel etkinliklere, spor, sanat faaliyetlerine yönlendirilebilirken, bir yandan da hayalini kurduğu şeyleri yapabildiği, ailesi ile doyasıya vakit geçirebildiği ve eğlendiği bir 3 ay geçirir. Dolu ve verimli geçen her tatil çocuğun yaşamında tatlı izler bırakır ve hayatı boyunca hatırlayacağı anılar biriktirmesi için kapı açar. BURSA İNEGÖL Yunus Emre Mah. Bağlar Cad. No:18 Alanyurt / İNEGÖL Telefon: Uzm.Psikolog Didem EVRE Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü İZMİR/KARŞIYAKA 6782/5 Sok. No: 11 Çiftehavuzlu/Çiğli TEL: ÇORLU Alipaşa Mah. 18 Mart Cad. No:23 Çorlu/Tekirdağ TEL: İSTANBUL ÇEKMEKÖY Mimar Sinan Mah. Yurtsever Sok. No:3 ÇEKMEKÖY Küçük Şeyler Anaokulları Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü Psikolog Didem Evre nin, Psikolog Füsun Aygölü ile birlikte yazdığı Oyuncak ve Çocuk kitabı e-kitap olarak çıkmıştır. Aşağıdaki linkten kitabı edinebilirsiniz.

4 KİTAP ÖNERİLERİ YAZARI: CARL NORAC RESİMLEYEN: INGRID GODON İŞ BANKASI YAYINLARI BABAM BİR DEV HERKESİN BABASI DÜNYANIN EN İYİ BABASI Babamın bir dev olmasını seviyorum. Hapşırdığı zaman sanki bir fırtına kopar. Ne zaman birlikte futbol oynasak, babam topu ta Ay a kadar atar. Ve ne zaman korksam, bana kocaman kollarıyla sarılır. Senin baban da bir dev, değil mi? YAZARI: DEFNE AKŞİN AKYOL RESİMLEYEN: HUBAN KORMAN MAVİ BULUT YAYINLARI HEP YEŞİL Küçüklere çevreci bir kitap!

5 BU AY NELER YAPTIK? Haziran ayı bizim için bol oyunlu bir ay olarak geçti. Bol bol bahçede oynadık, sınıf içinde kurallı oyunlara katıldık. Renk ve renk oyunları temamız sayesinde bol renkli bir hafta geçirdik. Renklerle çeşitli oyunlar oynadık, fen etkinliklerinde bulunduk. Yaptığımız drama çalışmalarından çok keyif aldık. Renklerle ilgili hikaye, tekerleme ve parmak oyunu etkinlikleri yaptık. Bahçede hep birlikte piknik yaptık. Paylaşmanın keyfini yaşadık. Tatil oyunları temasında daha önce hiç oynamadığımız oyunlar oynadık. Bahçede kurallı ve serbest oyunlar oynadık. İş birliği yapmanın birlikte oynamanın önemini kavradık. Babalarımızın babalar gününü kutladık. Onların bizler için ne kadar önemli olduğunu yaptığımız hediyeler ve söylediğimiz şarkılarla anlatmaya çalıştık. Hep birlikte neşeli, keyifli ve bol bilgili bir dönemi daha geride bıraktık. Yaz tatilinde okulumuzu çok özleyeceğiz. Bahçede Benekli Köpek adlı hikayeyi dikkatle dinledik. SANAT DERSİ VE PROJE ÇALIŞMALARIMIZ Renkli ayaklar oyunu oynadık. Gökkuşağı sanat çalışması yaptık. Renkli kart eşleştirme oynadık. Yaz terliği yaptık. Yaz kolajı yaptık. Cam süsledik. Mandallarla oyunlar oynadık. Meyve adam yaptık. Çeşitli maskeler hazırladık. Baskı çalışmaları yaptık. Yaz terliği yaptık. Yaz meyvelerini keserek meyve adam yaptık. FEN ve MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Rengini bul deneyi yaptık. Arttırma eksiltme çalışması yaptık. Sebze meyveleri inceledik. Kuma çizgiler çizdik. Örüntü çalışmaları yaptık. Eşleştirme oyunları oynadık. Ritmik sayma yaptık. Tat alma deneyi yaptık. Kum üzerine çizgiler çizdik.

6 Bu ay İngilizce derslerimize yaz ayına ait oyun ve etkinlikler ile başladık. Mevsime ait özellikleri tanıdık. Yaz aylarında giyinmekten hoşlandığımız kıyafetler üzerine konuştuk. En sevdiğimiz yaz meyvelerini tanımladık. Makarnalardan yüz şekli oluşturduk ve içinde bulunduğumuz duygu hallerimizi ifade ettik. Aç tırtıl hikayesini okuduk ve konumuzu hikaye ile geliştirdik. Brezilya ya ait bilgiler edindik. Şekillerden robot, renkli kağırtlardan araba yaptık, sonrasında en sevdiğimiz etkinlikleri kullanarak bütün bir yılı tekrar ettik. Ve her birimizin şüphesiz kahramanı olan babalarımıza olan sevgimizi de eğlenceli bir etkinlik ile kutladık. Böylece güzel bir yılın daha sonuna geldik. Keyifli bir yaz tatili olması dileklerimizle. We learned about Brazil s culture We made summer crafts We talked about our favourite summer clothes. We made shape robots Bu ay öğrendiğimiz şarkılar; Hello song The summer holidays song Stand up If you re wearing I love nuts! Tweet, tweet! Seasons song Colours song

7 BRANŞ DERSLERİMİZ Denge & Hareket: Hayvan taklitleri yaparak; farklı duruş ve yürüyüş tekniklerini çalıştık. Göz-ayak koordinasyonunu güçlendiren denge hareketleri yaptık. Farklı duruş ve yürüyüş tekniklerini çalıştık. Orff Etkinliği : Çemberlerle el-ayak koordinasyon oyunu oynadık. Tek tonlarla Babalar Günü şarkısını öğrendik. Çemberlerle el-ayak koordinasyon oyunu oynadık. Seramik Etkinliği: En sevdiğimiz oyuncağımızı seramikten bibloya dönüştürdük. Babalarımızın portresini çizdik. En sevdiğimiz oyuncağımızı seramikten bibloya dönüştürdük.

8 MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ Meyveli kup yaptık. İlk önce meyvelerimizi bol suyla yıkadık. Daha sonra yıkadığımız meyveleri dikkatli bir şekilde doğradık. Kestiğimiz meyvelerin üzerine kakaolu puding döküp afiyetle yedik. GEZİ ETKİNLİKLERİMİZ.. AHLATLIBEL DE PİKNİK O kadar oyundan sonra sıra geldi yemek yemeye. Denge tahtası üzerinde dikkatli bir şekilde yürüdük. Acaba en yükseğe kim tırmanacak?

9 KUTLAMA ve ÖZEL ETKİNLİKLERİMİZ.. Zavallı Çoban adlı tiyatro oyununu keyifle izledik. Haziran ayı çok keyifli geçti. GEMS materyallerinden dondurma ile arttırma eksiltme çalışmaları yaptık. Yakan Top adlı oyunu oynarken çok eğlendik. Kumdan kaleler yaptık. Parkur oyunları oynadık. Eylül Ayında Görüşmek Üzere...

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ?

Küçük Şeyler YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Küçük Şeyler Haziran AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI

Detaylı

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon

Küçük Şeyler HAZİRAN AYININ KONUSU YAZ TATİLİNİ NASIL DEĞERLENDİRMELİYİZ? Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 MAYIS 21 HAZİRAN 2013)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 MAYIS 21 HAZİRAN 2013) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 MAYIS 21 HAZİRAN 2013) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 13 Mayıs 2013-21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki altıncı temamıza ait bilgiler bu bültende

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr

Küçük Şeyler. www.kucukseyler.com.tr Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler MAYIS AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. Çocuk merak ve faaliyette bulunma gereksinimi ile oyun oynamaya Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; MAYIS AYININ KONUSU ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM

Küçük Şeyler. sürdürüyoruz. Gönlünüz rahat olsun. Bizlere güveniniz için çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla. Ayının Konusu BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM Küçük Şeyler Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr

Detaylı

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Eylül-Ekim Ayı Konularmız. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler Eylül-Ekim Ayı Konularmız KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır;

Küçük Şeyler. Sayın Velilerimiz; görüşmeye davet edilebilir. ve cep telefonları velilerimize verilmez. Görüşme programı aşağıdaki gibi olacaktır; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Küçük Şeyler ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR MARwww.kucukseyler.com.tr KASIDIR. ANKARA

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU. ANKARA GAZİOSMAN PAŞA (GOP) Çayhane Sok. No:4 Çankaya TEL: 0312 447 17 64 KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla Küçük Şeyler MART AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz;

Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ. Sayın Velilerimiz; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKU- LU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİ- TİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULLARINDA VELİ GÖRÜŞMELERİ YÖNDER

Detaylı

Küçük Şeyler. Saygılarımızla. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU;

Küçük Şeyler. Saygılarımızla. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. MAYIS-HAZİRAN Aylarının Konusu www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok.

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu MAYIS AYININ KONUSU YÖNDER OKULLARI

Detaylı

Küçük Şeyler ŞUBAT AYININ KONUSU ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ

Küçük Şeyler ŞUBAT AYININ KONUSU ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen

Küçük Şeyler OCAK AYININ KONUSU SON ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR ALTI YAŞ. Son çocukluk dönemine giren çocuk, 6 yaşına geldiğinde, 2,5 yaşında görülen Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. problem çözmeye yönlendirmelidir.

Küçük Şeyler ÇOCUĞUNUZA ALDIĞINIZ OYUNCAKLAR KARAKTER GELİŞİMİNİ ETKİLİYOR. problem çözmeye yönlendirmelidir. Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili)

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili) Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir.

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim

Küçük Şeyler BİLGİSAYAR. Bilgisayarlar uygun koşullarda ve uygun yazılımlarla kullanıldığında eğitim Küçük Şeyler Nisan Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla donatılmış

Küçük Şeyler ÇOCUĞUN EĞİTİMİNDE AİLE BÜYÜKLERİNİN ETKİSİ. Bebeklerin çoğu hazır anne-babalara ve büyükanne-büyükbabalarla donatılmış Küçük Şeyler ŞUBAT AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MAR- KASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili)

Küçük Şeyler KASIM AYININ KONUSU. ÇOCUK ve MOZART IN MÜZİĞİ. Mozart ı klasik yapan özellikler nelerdir? Mozart ta ulusal öğeler (Alman stili) Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir.

Küçük Şeyler. gelişim, motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. alma becerilerini geliştirir. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU AİLE İÇİ KAVGANIN ÇOCUKLARA YANSIMASI. Çocuğun sağlıklı bir gelişim göstermesi ve sağlam bir kişilik kazanması için

Küçük Şeyler NİSAN AYININ KONUSU AİLE İÇİ KAVGANIN ÇOCUKLARA YANSIMASI. Çocuğun sağlıklı bir gelişim göstermesi ve sağlam bir kişilik kazanması için Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir- ISTANBUL

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

Küçük Şeyler. ÇOCUKLARDA ÖZGÜVEN ve BENLİK SAYGISI

Küçük Şeyler. ÇOCUKLARDA ÖZGÜVEN ve BENLİK SAYGISI Küçük Şeyler ŞUBAT Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMİTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No: 7 Çayyolu

Detaylı

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır.

Küçük ġeyler. gerekli sosyal becerileri kazanması için birçok fırsat sağlar. yan yana oynama ve bazen de işbirliği alır. Küçük ġeyler Eylül Ekim Ayının Konusu KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 107. Sok. No:

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2016-2017 EKİM AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Dünya Hayvanları Koruma Günü nde Sokak hayvanlarını besledik. Onlara mama ve su verdik. Sevdiğimiz hayvanları

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

Küçük Şeyler İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR. içinde sürdürmesine izin verilmesidir. sorular ve cömertliğiyle son derece çekicidir.

Küçük Şeyler İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR. içinde sürdürmesine izin verilmesidir. sorular ve cömertliğiyle son derece çekicidir. Küçük Şeyler ARALIK AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1

Detaylı

Küçük Şeyler ÇALIŞAN ANNE VE ÇOCUK İLİŞKİSİ. Kadınlar toplumda çeşitli rollere sahiptirler; İyi bir

Küçük Şeyler ÇALIŞAN ANNE VE ÇOCUK İLİŞKİSİ. Kadınlar toplumda çeşitli rollere sahiptirler; İyi bir Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKA- SIDIR. www.kucukseyler.com.tr İSTANBUL YÖNDER İZMİR YÖNDER BURSA YÖNDER DİDİM YÖNDER ADANA ANKARA BEYSUKENT

Detaylı

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI YAZ MEVSİMİ 3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI *Babalar günü için sürpriz hediye *Çevremizden topladığımız farklı taşları parmak boyası ile boyuyoruz. *Serbest resim çalışmaları *Kağıt

Detaylı

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu

Detaylı

Küçük Şeyler. teknolojiyle karşılaşmakta ve küçük yaşlarda teknolojiyi kullanabilmek tedirler. motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler.

Küçük Şeyler. teknolojiyle karşılaşmakta ve küçük yaşlarda teknolojiyi kullanabilmek tedirler. motor gelişim ve öğrenmeye eğilimi de güçlendirirler. Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK NİSAN Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR.

Küçük ġeyler. Ocak Ayının Konusu. KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Ocak Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ AYICIK HASTANESİ YERLİ MALI ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ YILBAŞI PARTİMİZ OCAK AYI ÖNERİLERİMİZ Hayvanlar ve Bitkiler

Detaylı

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu

Küçük Şeyler. Zeki Çocuk Yetiştirmenin 10 Yolu Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

Küçük Şeyler. Ülkemizde ve pek çok ülkede çocukların okul dışındaki zamanlarının büyük bir

Küçük Şeyler. Ülkemizde ve pek çok ülkede çocukların okul dışındaki zamanlarının büyük bir Küçük Şeyler Küçük Şeyler ARALIK MART Ayının Konusu KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN DÖKMEN YAŞAM YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM SİNİN BİR MARKASIDIR. AKADEMİSİNİN BİR

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

Küçük Şeyler ARALIK AYININ KONUSU İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR İKİ BUÇUK YAŞ

Küçük Şeyler ARALIK AYININ KONUSU İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR İKİ BUÇUK YAŞ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

Küçük Şeyler ARALIK AYININ KONUSU İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR İKİ BUÇUK YAŞ

Küçük Şeyler ARALIK AYININ KONUSU İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR İKİ BUÇUK YAŞ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük Şeyler OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ. Okul öncesi dönemde yapılan araştırmalarda, yaşamın ilk yıllarında geliştirilen

Küçük Şeyler OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ. Okul öncesi dönemde yapılan araştırmalarda, yaşamın ilk yıllarında geliştirilen Küçük Şeyler EKİM AYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr İSTANBUL YÖNDER İZMİR YÖNDER BURSA YÖNDER DİDİM YÖNDER

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Küçük Şeyler ARALIK AYININ KONUSU İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR İKİ BUÇUK YAŞ

Küçük Şeyler ARALIK AYININ KONUSU İLK ÇOCUKLUKTA KRİTİK YAŞLAR İKİ BUÇUK YAŞ Küçük Şeyler KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr YÖNDER OKULLARI Atatürk Mah. Girne Cad. No: 6 6/1 Ataşehir-ISTANBUL Tel.

Detaylı

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ

Küçük ġeyler OYUNCAK GÜNÜ Küçük ġeyler KÜÇÜK ġeyler ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAġAM BOYU GELĠġĠM VE EĞĠTĠM AKADEMĠ- SĠNĠN BĠR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr Şubat Ayının Konusu ANKARA ÜMĠTKÖY: Binsesin Sitesi 5. Cd. 87.Sok. No:

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI HAZİRAN AYI BÜLTENİ HAZİRAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Babalar günü hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Babalarımızın bizim için neler yaptığını tartıştık.

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Ocak Ayında Temamız MASALLAR Şubat Ayında Temamız TAŞITLAR Ocak ayında masallar, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik. Çeşitli masallar sunumlarımızı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. ANA SINIFI C AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Aralık 2016 Çocuklar ne ister afişini hazırladık ve çok mutlu olduk. Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. Atatürk çalışmamızı yuvarlama tekniğini kullanarak tamamladık.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Ocak ayında kış mevsimi, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik.hava, deniz ve kara taşıtlarıyla ilgili

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

Küçük Şeyler ÇALIŞAN ANNE VE ÇOCUK İLİŞKİSİ. Kadınlar toplumda çeşitli rollere sahiptirler; İyi

Küçük Şeyler ÇALIŞAN ANNE VE ÇOCUK İLİŞKİSİ. Kadınlar toplumda çeşitli rollere sahiptirler; İyi Küçük Şeyler ŞUBATAYININ KONUSU KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU; ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİ- SİNİN BİR MARKASIDIR. www.kucukseyler.com.tr İSTANBUL YÖNDER İZMİR YÖNDER BURSA YÖNDER DİDİM YÖNDER

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı