HUZURSOFT ÖĞRENCĠ DERSHANE VE KURS TAKĠP PROGRAMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "HUZURSOFT ÖĞRENCĠ DERSHANE VE KURS TAKĠP PROGRAMI"

Transkript

1 HUZURSOFT ÖĞRENCĠ DERSHANE VE KURS TAKĠP PROGRAMI

2 1. GENEL AYARLAR: Butonuna tıklayarak dershanenizin logosunu ve bulunduğu şehir bilgisini buradan oluşturabilirsiniz.

3 2. butonuna tıklayarak dershanenizde çalışmakta olan personellerin (öğretmen,sekreter vb.) maaş ödemelerini buradan takip ederek yeni personellerde ekleyebilirsiniz.

4 1. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir personeli silebilirsiniz. 2.. butonuna tıklayarak personel ekleyebilirsiniz. * işareti olan bilgileri doldurmak zorunludur.

5 KAYDET dediğinizde personel eklenir ve personel sayfası otomatik olarak açılır.

6 butonuna tıklayarak personelinize yapmış olduğunuz ödemeyi kayıt edebilirsiniz. butonuna tıklayarak personelinize avans veya prim ödemeleri yapabilirsiniz.

7 butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir ödemeyi silebilirsiniz.

8 butonuna tıklayarak personelinize yapmış olduğunuz ödemelerinizi 6A boyutundaki kağıda çıktı alabilirsiniz. butonuna tıklayarak sayfasında bulunduğunuz personel ilgili yapmış olduğunuz ödemelerin hepsini listeleyebilirsiniz. Personel bilgileri ile ilgili değişiklik yapmak isterseniz bu bölümde bilgileri güncelleyebilir ve kayıt edebilirsiniz. ödemelerin görmek istediğiniz tarih aralığını buradan ayarlayıp arama yapabilirsiniz.

9 3. butonun tıklayarak seçmiş olduğunuz bir personel sayfasına gidebilirsiniz.

10 4. butonuna tıklayarak ödemelerini görmek istediğiniz tarih aralığını ayarlayıp o tarihte personellere yapılmış olan personel ödemelerini listeleyebilirisiniz.

11 5. butonuna tıklayarak bütün personel kayıtlarını listeleyebilirsiniz. 6. bu bölümde Adı-Soyadı, No, Tc No, Görevi, Personel Kayıt Tarihi gibi kriterlerde aramalar yaparak aradığınız personelleri daha kolay bulabilirsiniz.

12 3. bu bölümde dershanenize sınıf ekleyerek sınıf ile ilgili işlemler yapabilirsiniz. SADECE AKTĠF SINIFLAR işaretli olduğunda kapalı veya henüz beklemede olup açmayan sınıflar gözükmez.

13 butonuna tıklayarak yeni bir sınıf açabilirsiniz. Aşağıdaki sınıf Eşit Ağırlık Sınıf ıdır tarihleri arası açık kalacaktır. Sınıf 20 kişiliktir. Sınıfın açılması için minimum 5 öğrenci olmalıdır. Ders günleri Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Cumartesi, Pazar dır. * olan alanların doldurulması zorunludur.

14 butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınıfın bilgilerini güncelleyebilirsiniz.

15 butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınıfın ders programını görebilirsiniz.

16 YAZDIR butonuna tıklayarak ders programının çıktısını alabilirsiniz.

17 butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınıfın ders programını güncelleyebilirsiniz.

18 Ders programı aşağıdaki tarihten itibaren yeniden oluşturulsun bölümünü işaretlerseniz belirlemiş olduğunuz tarihten itibaren seçmiş olduğunuz günlerde ders işlenmeye devam eder.

19 Ders programı yeniden oluşturulsun bölümünü işaretlerseniz önceden seçtiğiniz günler tamamen silinir ve ders programı yeniden oluşturulur. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınıfa sınav ekleyebilir,silebilir,yazdırabilir ve bu sınıftaki öğrencilerin sınav sonuçlarını görebilirsiniz.

20 ekleyebilirsiniz. butonuna tıklayarak yeni bir sınav

21 butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınavı silebilirsiniz. butonuna tıklayarak sınavlar bölümünün çıktısını alabilirsiniz.

22 butonuna tıklayarak seçmiş oluğunuz sınıftaki öğrencilerin sınav sonuç otomatik olarak bu bölüme gelir.gelmesi içinde sınıflara öğrenci eklememiz gerekir. silebilirsiniz. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınıfı butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz sınıftaki öğrencileri görebilirsiniz ancak ondan önce sınıfa öğrenci eklemelisiniz. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınıftaki öğrencilere sms gönderebilirsiniz ancak ondan önce sınıfa öğrenci eklemelisiniz. bu bölümde bulunan kriterleri doldurarak aradığınız sınıfı kolayca bulabilirsiniz. ARTIK ÖĞRENCĠ KAYIT EDEBĠLĠRSĠNĠZ..

23 4. butonuna tıklayarak yeni bir öğrenci ekleyebilirsiniz. Başında * olan bilgileri doldurmak zorunludur.

24 KAYDET dediğinizde otomatik olarak eklemiş olduğunuz öğrencinin sayfası açılır. Henüz hiçbir sınıfa kaydı yoktur. SINIFLARI 1. butonuna tıklayarak öğrenciyi seçmiş olduğunuz bir sınıfa kaydını yapabilirsiniz.

25 Sayısal 12. Sınıfta grup ücreti 1000 tl dir.indirim fiyatı 100 tl seçilmiş olduğu için ödenecek tutar 900 tl olur.yukarıda taksitli ödeme şekli seçilmiştir.

26 Grup ücreti 3 taksite bölünmüştür.peşin ödenen tutar 100 til dir. Senet Oluştur ve Ödeme Makbuzu Oluştur seçilip, KAYDET denildiğinde ; 1 sayfada 3 senet olacak şekilde makbuz ve senetler kesilir.senet kağıdında beyaz kutucuklarda değişiklik yapabilirsiniz ve ödeyecek olan kişinin bilgilerini değiştirebilirsiniz.

27

28 2. butonuna tıklayarak kurs kaydı dışında, kitap satımı, ek ders ücreti gibi sebeplerle oluşan borçları buradan kayıt edebilirsiniz. 3. butonuna tıklayarak öğrencinin bulanan bütün taksitlerini silip yeniden ödeme planı oluşturmanızı sağlar.

29 4. butonuna tıklayarak kurs kaydı dışında, kitap satımı, ek ders ücreti gibi sebeplerle oluşan borçları buradan taksitlendirerek kayıt edebilirsiniz. 5. butonuna tıklayarak sayfasında olduğunuz öğrenciyi silebilirsiniz fakat öğrenci bir sınıfa kayıtlıysa sileme işlemini yapamazsınız.

30 6. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir kurstan öğrencinin kaydını alabilirsiniz ama bu durum bütün bilgileri silmez sadece yoklama ve sınav notlarını siler. EVET dediğinizde aktif olan öğrenci durumu pasif olarak değişir.

31 7. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir kurs kaydından sınav,yoklama ve kurstan kaydınızı siler sadece taksitleriniz ve ödemeleriniz kalır. EVET dediğinizde işlem tamamlanmış olur.

32 8. butonuna tıklayarak öğrencinin devam ettiği kursları listeleyebilirsiniz. 9. butonuna tıklayarak öğrencinin kayıtlı olduğu bütün kursları listeler. TAKSĠTLERĠ

33 1. butonuna tıklayarak öğrencinin bulunan borçlarından seçmiş olduğunuzu tahsil edebilirsiniz.

34 TAHSĠLAT YAP dediğinizde Tahsilat Makbuzu OluĢtur işaretliyse eğer makbuz oluşturulur.

35 2. butonuna tıklayarak sayfasında bulunduğunuz öğrencinin taksitlerinden seçmiş olduğunuz bir taksiti silebilirsiniz. 3. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir taksiti düzenleyebilirsiniz.

36 ÖDEMELERĠ 1. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir ödemeyi silebilirsiniz.

37 2. taksitten bağımsız olan ödemeleri direkt buradan girebilirsiniz. 3. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz ödemelerin tahsilat makbuzunu alabilirsiniz.

38 MAKBUZ OLUŞTUR dediğinizde makbuzunuzu oluşturur.

39 SINAV SONUÇLARI 1.YOKLAMA DURUMUNU DEĞĠġTĠR Bu butona tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınavda öğrencinin yoklama durumunu değiştirebilirsiniz.

40 2.SONUCU DEĞĠġTĠR Bu butona tıklayarak seçmiş olduğunuz bir sınavda öğrencinin aldığı notta değişiklik yapabilirsiniz.

41 YOKLAMALAR

42 1.YOKLAMA DURUMUNU DEĞĠġTĠR Bu butona tıklayarak öğrencinin dersinin olduğu günlerden seçerek o günün yoklamasını değiştirebilirsiniz.

43 BAġARI GRAFĠĞĠ Bu butona tıklayarak öğrencinin girmiş olduğu sınavlardan elde etmiş olduğu başarını grafiğini görebilirsiniz.

44 TELAFĠLER

45 1.TELAFĠ KURSU EKLE Bu butona tıklayarak öğrencinin gelemediği günde kaçırmış olduğu derslerin telafisini buradan telafi kursu açarak tamamlayabilirsiniz. 2.TELAFĠ BĠLGĠLERĠNĠ GÜNCELLE

46 3.TELAFĠ KURSUNU SĠL Bu butona tıklayarak seçmiş olduğunuz bir telafi kursunu silebilirsiniz. EVET diyerek bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

47 GÖRÜġMELER Öğrenci ile ilgili yapılan görüşmeler burada kayıt altına alınır. Görüşmeleri anasayfa da ki GÖRÜŞMELER butonundan da takip edebilirsiniz.

48 1.GÖRÜġME EKLE Butonuna tıklayarak yeni bir görüşme ekleyebilirisiniz. 2.GÖRÜġMEYĠ GÜNCELLE Butonuna tıklayarak daha önceden yapmış olduğunuz bir görüşme ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

49 3.SEÇĠLĠ GÖRÜġMEYĠ SĠL Butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir görüşmeyi silebilirsiniz. EVET diyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

50 NOTLAR Bu bölümde öğrenci ile ilgili notlar tutabilirsiniz.

51 1.NOT EKLE Butonuna tıklayarak yeni not ekleyebilirsiniz. 2.NOTU GÜNCELLE Butonuna tıklayarak daha önceden eklemiş olduğunuz bir not ile ilgili bilgileri güncelleyebilirsiniz.

52 3.SEÇĠLĠ NOTU SĠL Butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz notu silebilirsiniz. EVET diyerek bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

53 . butonuna tıklayarak öğrenci ile ilgili bilgilerin çıktılarını alabilirsiniz. 1.DEVAM ETTĠĞĠ KURSLAR

54 2.YAPTIĞI ÖDEMELER 3.SINAV SONUÇLARI 4.GÖRÜġMELERĠ

55 5.ÖDEYECEĞĠ TAKSĠTLER

56 6.YOKLAMA SONUÇLARI

57 7.TELAFĠ KURSLARI 8.NOTLAR

58 5. butonuna tıklayarak sistemde kayıtlı olan öğrencilerinizi listeleyebilirsiniz.

59 1. butonuna tıklayarak yeni öğrenci kaydı yapabilirsiniz. 2. toplu arama yaparak seçili olan kriterlere göre istediğiniz öğrencileri bulabilirsiniz. 3. bu bölümde ise bulmak istediğiniz öğrencinin bilgilerini tek tek yazarak arama yapabilirsiniz.bütün Öğrenciler butonuna tıklayarak ise sistemde bulunan tüm öğrencileri listeleyebilirsiniz.

60 4. butonuna tıklayarak öğrencilerinizin listesini çıktı alabilirsiniz. 5. butonuna tıklayarak öğrencilerinizin adres bilgilerini yazdırabilirsiniz.

61 6. butonuna tıklayarak öğrencilerinizin veli bilgilerini yazdırabilirsiniz. 6. seçmiş olduğunuz tarih ve grup adına göre ders yoklaması veya sınav yoklaması alabilirsiniz.

62

63 DERS YOKLAMASI ;

64 SINAV YOKLAMASI ;

65 7. Yapılmış veya yapılacak olan deneme sınavlarının takibini buradan yapabilirsiniz.

66 1.SINAV İŞLEMLERİ Bu butona tıklayıp, işlem yapmak istediğiniz sınıfı seçerek o sınıfın sınav sonuçlarını görebilirsiniz aynı zamanda yeni sınav ekleyebilir ve silebilirsiniz. 1.adım

67 2.adım 2.BÜTÜN SINAVLAR Bu butona tıklayarak sisteme kayıtlı olan bütün sınavlara ulaşabilirsiniz.

68 3.YAZDIR Bu butona tıklayarak sistemde kayıtlı olan bütün sınavların çıktısını alabilirsiniz. 4.Sistemde kayıtlı olan sınavları Tarih Aralığına Göre arama yaparak bulabilirsiniz. 5.Sistemde kayıtlı olan sınavlar Sınıf Adına Göre arama yaparak bulabilirsiniz.

69 8. Sistemde kayıtlı olan öğrencilerin size olan taksitlerini buradan takip edebilirsiniz.

70 1.YAZDIR Butonuna tıklayarak öğrencilerin size olan taksitlerini yazdırabilirsiniz. 2.BÜTÜN TAKSĠTLER Bu butona tıklayarak sistemde kayıtlı olan tüm öğrencilerin size olan taksitlerini listeleyebilirsiniz.

71 3.GECĠKEN TAKSĠTLER Bu butona tıklayarak size borcu olan öğrencilerin ödenmemiş taksitlerini listeleyebilirsiniz. 4. Sistemde kayıtlı olan taksitleri Tarih Aralığına Göre arama yaparak bulabilirsiniz.

72 9. GĠDER butonuna tıklayarak yapmış olduğunuz giderleri burada tutabilirsiniz.

73 1.GĠDER EKLE butonuna tıklayarak yeni bir gider ekleyebilirsiniz. 2. butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir gideri silebilirsiniz. 3. butonuna tıklayarak sisteme kayıtlı olan bütün giderleri silebilirsiniz.

74 4. butonuna tıklayarak giderleri yazdırabilirsiniz. 5. butonuna tıklayarak bugün yapmış olduğunuz giderleri listeleyebilirsiniz. 6. butonuna tıklayarak bütün yapmış olduğunuz sisteme kaydettiğiniz giderleri görebilirsiniz. 7. Gider Adına Göre arama yaparak giderlerinizi daha kolay bulabilirsiniz.

75 GELĠRLER butonuna tıklayarak gelirlerinizi burada tutabilirsiniz.

76 1.GELĠR EKLE butonuna tıklayarak yeni bir gelirinizi buradan ekleyebilirsiniz. 2. butonunu tıklayarak seçmiş olduğunuz sisteme kayıtlı olan bir geliri silebilirsiniz. 3. butonunu tıklayarak bütün kayıtlı gelirlerinizi silebilirsiniz. 4. butonuna tıklayarak sisteme kayıtlı gelirlerinizi yazdırabilirsiniz.

77 5. butonuna tıklayarak bugün yapmış olduğunuz gelirleri sisteme kaydettiyseniz görebilirsiniz. 6. butonuna tıklayarak sisteme kaydettiğiniz bütün gelirlerinizi görebilirsiniz. 7. Gelir Adına Göre arama yaparak gelirlerinizi kolaylıkla bulabilirsiniz.

78 10. Yapmış olduğunuz bütün para girişlerini ve para çıkışlarını liste halinde görürsünüz. GĠDERLER 1.EK GĠDERLER Yapmış olduğunuz giderleri buradan liste halinde görebilirsiniz.

79 2.PERSONEL GĠDERLERĠ çalışan personellere yapmış olduğunuz maaş,prim,avans gibi ödemeleri buradan listeleyebilirsiniz. yapmış olduğunuz tüm giderlerin özet halini size çıktı olarak verir.

80 GELĠRLER 1.EK GELĠRLER gelirlerinizi burada listeleyebilirsiniz. 2.GELEN ÖDEMELER öğrencilerinizin size olan borçlarının ödenmiş taksitlerini burada liste halinde görebilirsiniz.

81 çıktısını size verir. gelirler bölümün özet halinin

82 BEKLENTĠDEKĠ GĠDER/GELĠRLER Butonunu tıklayarak henüz tahsil edilmemiş taksitleri listeleyebilirsiniz.

83 tahsil etmemiş olduğunuz bütün taksitlerin özet halini çıktı olarak size verir.

84 KASA DURUMU Butonuna tıklayarak genel olarak giderlerinizi, gelirlerinizi, zararınızı görebilirsiniz.

85 genel olarak yapmış olduğunuz karı hesaplar ve size çıktı olarak verir.

86 NOT: İki tarih aralığında sorgulama yaparak öğrenmek istediğiniz tarihteki kasa durumunu kolaylıkla bulabilirsiniz.

87 11. Sisteme kayıtlı olan yada olmayan bir öğrenci ile yapılmış olan bir görüşme burada kayıt altına alınır.

88 1.GÖRÜŞME EKLE Yapılmış olan yeni bir görüşmeyi ekleme için bu butona tıklayabilirsiniz.eğer görüşme yapmış olduğunuz öğrenci sisteme kayıtlı değilse KAYITSIZ ÖĞRENCİ bölümünü işaretleyiniz.

89 2.GÖRÜŞMEYİ GÜNCELLE Yapmış olduğunuz görüşmenin notu ile ilgili değişlik yapmanızı sağlar.

90 3.YAZDIR Burada sisteme kayıt etmiş olduğunuz görüşmelerinizi çıktı halinde alabilirsiniz. 4.BÜTÜN GÖRÜŞMELER Bu butona tıklayarak sistemde kaydı olan bütün görüşmeleri listeleyebilirsiniz.

91 5.SEÇİLİ GÖRÜŞMEYİ SİL Seçmiş olduğunuz bir görüşmeyi silebilirsiniz. tamamlayabilirsiniz. EVET diyerek işlemi

92 6. iki tarih aralığında arama yaparak istediğiniz görüşmelere ulaşabilirsiniz. 7. standart aramadan arama yapmak istediğiniz kriteri belirleyerek istediğiniz görüşmeye ulaşabilirsiniz. Örnek :

93 12. Burada yapacağınız işler ile ilgili notlar tutabilirsiniz.

94 1.NOT EKLE butonuna tıklayarak yaptığınız veya yapacağını bir işin notlarını tutabilirsiniz. 2.BÜTÜN KAYITLAR butonuna tıklayarak sisteme kayıtlı olan bütün notlarınızı listeleyebilirsiniz.

95 3.SEÇĠLĠ NOTU GÜNCELLE butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz sistemde kayıtlı olan bir not ile ilgili bilgi değişiklikleri yapabilirsiniz.

96 4.YAZDIR butonuna tıklayarak notlar bölümünü çıktı olarak alabilirsiniz.

97 5.SEÇĠLĠ NOTU SĠL butonuna tıklayarak seçmiş olduğunuz bir notu silebilirsiniz. tamamlayabilirsiniz. EVET diyerek işlemi

98 13. TOPLU SMS Butonuna tıklayarak öğrencilere veya velilere bilgilendirme mesajları gönderebilirsiniz.

99 Liste içeriğini ayarlayıp, BÜTÜN ÖĞRENCĠLERĠ LĠSTELE derseniz sistemde kayıtlı olan bütün öğrenci numaralarını listeler.

100 Liste içeriğini ayarlayıp, ÖDEMESĠ GECĠKENLERĠ LĠSTELE derseniz henüz ödemesini yapmamış velileri size listeler. LĠSTEYĠ TEMĠZLE butonuna tıklayarak ise seçilmiş numaraları silebilirsiniz.

101 ÖĞRENCĠ LĠSTESĠNDEN SEÇ butonuna tıklarsanız sistem sizi otomatik olarak öğrenci listesine götürür ve oradan numara aktarması yapmanızı sağlar.

102 TAKSĠTLER LĠSTESĠNDEN SEÇ butonuna tıklarsanız sistem sizi otomatik olarak taksitler bölümüne götürür ve taksiti olan kişilerden seçebilirsiniz.

103 NOT: Aşağıdaki resimde ödemesi gecikenler listelenmiştir fakat TÜMÜNÜ SEÇ diyerek sms göndereceğimiz kişileri seçmediğimiz için SMS GÖNDER butonuna tıkladığımızda hata vermiştir.

104 EVET diyerek devam edebilirsiniz. tamamlayabilirsiniz. TAMAM diyerek işlemi

105 14. ÖZEL SMS GÖNDER Mesaj gönderilecek numaraları tuşlayarak mesajınızı yazıp gönderebilirsiniz. Birden fazla numaraya mesaj gönderilecekse 1. Numarayı boşluk bırakmadan yazıp, (virgül) koyarak 2. Numarayı boşluk bırakmadan yazarak,bu şekilde başka numaralar eklemeye devam edebilirsiniz.

106 15. TELEFON ÇAĞRI LĠSTESĠ CALLER ID CİHAZI ; 1,2,4 hatlı olmak üzere 3 çeşittir. *Kullanılacak işyerinde kaç tane telefon hattı varsa ona uyumlu olarak bu cihazlar temin edilebilmektedir.

107 *Bu cihaz, program ile telefon hattınızı birbirine entegre eden arapat bir cihazdır. *Bu cihazı bağladıktan sonra sizi biri aradığında otamatik olarak program bu çağrıyı algılayacak ve arayan numaranın bilgilerini ekrana getirecektir. *Eğer arayan numara programa kayıtlı bir telefon numarası ise: numara bilgisinin üstünde arayan kişinin adını bu sayfada göreceksiniz, ve İsterseniz MÜŞTERİ BİLGİLERİNİ GÖR butonuna basarak bu kişinin bilgilerine kısayoldan ulaşabilirsiniz. *Eğer arayan numara programa kayıtlı bir telefon numarası değil ise: NUMARA KAYITLI DEĞİL yazısının altında arayan numarayı görürsünüz ve isterseniz MÜŞTERİ OLARAK KAYDET butonuna basarak, bu kişinin bilgilerini kaydedebilirsiniz.

108 ŞU ŞEKİLDE BAĞLANIR; ARAYAN KİŞİ KAYITLIYSA EKRANA AŞAĞIDAKİ GİBİ PENCERE AÇILIR:

109 ARAYAN KİŞİ KAYITLI DEĞİLSE ;

110 16. döküman yazdırmak için bu bölümü kullanırsınız. Yukarıda belirlediğiniz kriterlere göre istediğiniz bölümün raporlarını çıktı olarak alabilirsiniz.

111 1.GECĠKEN TAKSĠTLER 2.ÖĞRENCĠLER 3.TAKSĠTLER BUGÜN

112 4.TAHSĠLATLAR BUGÜN 5.TAKSĠTLER (TARĠH ARALIĞI)

113 6.TAHSĠLATLAR (TARĠH ARALIĞI)

114 7.TAKSĠTLER

115 8.TAHSĠLATLAR

116 HUZURSOFT ÖĞRENCĠ DERSHANE VE KURS TAKĠP PROGRAMI PANELĠ Panel bölümünü işletmenin yetkilisi personellere yetki vermek için yada kısıtlama yapmak için bu bölümü kullanır. ŞİFRE bölümüne 1 yazarak, GĠRĠġ butonuna tıklayınız.

117 1.Açılan sayfada şifrenizi değiştirebilirsiniz. butonuna tıklayarak

118 . butonuna tıklayarak sisteme yeni bir kullanıcı ekleyebilirsiniz ve eklemiş olduğunuz kullanıcıya vermek istediğiniz yetkiyi işaretleyebilirsiniz. iģleminiz baģarıyla tamamlanmıģtır.

119 1. Kullanıcı Yetkileri

120 2.Öğrenci, Sınıf Ve Taksitler Ġle Ġlgili Yetkiler

121 3.Tahsilatlar Ġle Ġlgili Yetkiler

122 4.Yoklamalar Ġle Ġlgili Yetkiler

123 5.Öğrenci Telafileri Ġle Ġlgili Yetkiler

124

125 6.GörüĢmeler Ġle Ġlgili Yetkiler

126 7.Notlar Ġle Ġlgili Yetkiler

127 8.

128 9. Yoklama Takibi Ġle Ġlgili Yetkiler

129

130 10.Sınavlar Ġle Ġlgili Yetkiler

131

132 11.Sınıflar Ġle Ġlgili Yetkiler

133 12. Yetkiler resimlerde gösterildiği gibidir.

134 3. butonuna tıklayarak sisteme eklemiş olduğunuz kullanıcıları arama yaparak bulabilirsiniz.

135 1.Kullanıcılarınız ile ilgili daha detaylı bilgi için ve yetki değişiklikleri için; bilgilerini görmek istediğiniz kullanıcıyı seçerek KULLANICI DETAYLARI butonuna tıklayınız.

136 Yetilerin Hepsini İşaretlemek İçin; TÜMÜNÜ SEÇ İşaretleri Olan Yetkileri Kaldırmak İçin İse; TÜMÜNÜ KALDIR butonuna tıklayınız.

137 2.Sisteme kayıtlı olan bütün kullanıcılarınızı görmek için BÜTÜN KULLANICILAR butonuna tıklayabilirsiniz. 3.Sistemden bir kullanıcı silmek için; istediğiniz kullanıcıyı seçerek SEÇĠLĠ KULLANICIYI SĠL butonuna tıklayabilirsiniz. işlemi tamamlayabilirsiniz. TAMAM diyerek

138 YEDEKLEME 1.Programınızı kapatmak için kapat düğmesine bastığınızda, karşınıza gelen yedekleme ekranının GÖZAT bölümünü tıklayarak yedekleme yapacağınız dizini seçebilirsiniz. Dizininizi seçerek TAMAM butonuna tıklayabilirsiniz.

139 YEDEKLE butonuna tıklayarak yedekleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Daha önce seçmiş olduğunuz dizine yedekleme yapmışsanız, YEDEKLE butonuna tıkladığınızda ekrana aşağıdaki ekran görüntüsü gelir.

140 KOPYALA VE DEĞĠġTĠR En son almış olduğunuz yedek dosya yerine şimdi almış olduğunuz dosya kaydedilir. Eski dosya hafızdan silinir. KOPYALAMA Almış olduğunuz yedek dosyası hedef klasöründe saklanır. KOPYALA ANCAK ĠKĠ DOSYAYI TUT Aldığınız hiç bir yedek hafızadan silinip, bir başka yedekle değişmez.bu seçeneği seçerek devam ederseniz almış olduğunuz yedekler isimlendirilerek saklanır. Yukarıdaki seçeneklerden birini seçerek yedekleme butonunuza tıklayıp, yedekleme işleminizi tamamlayabilirsiniz.

141 HUZURSOFT DĠKKAT EDĠLMESĠ GEREKENLER; Programı satın aldıktan sonra size ulaşan program cd nizin içeriğini muhafaza edin. Programı tekrar kurmanız gerektiğinde bu dosyaları kullanacaksınız. Eğer fatura tasarımı yaptıysanız, tasarımı bitirdikten sonra; "c:\huzursoft_musteritakip\rapor\fatura.rpt" dosyanızı yedekleyin. "c:\huzursoft_musteritakip\huzursoft.exe" dosyanızı yedekleyin. Kurulum esnasında size mail ile bildirilen ya da bilgisayarınıza tarafımızdan kaydedilen lisans numaranızı muhafaza edin. Ve; Rutin olarak programı kullanırken, programı her kapatma işleminizde "YEDEKLE" ekranıyla karşılaşırsınız. Burada "GÖZAT" butonuna tıklayarak yedek almak istediğiniz dizini seçin ve "YEDEKLE" butonuna basın. Eğer hiç bir uyarı vermeden işlemi tamamlarsa yedekleme başarılı olmuş demektir. Eğer herhangi bir uyarı alırsanız, ilerleme çubuğu ilerlese de yedeklemeniz başarısız olmuş demektir.bu sorun devam ederse manuel olarak "c:\huzursoft_musteritakip\ims.mdb" dosyasını yedekleyebilirsiniz. Yedeklediğiniz bu dosyayı ne kadar iyi muhafaza ederseniz herhangi bir problemde veri kaybetme ihtimaliniz o kadar azalır. Unutmayın ki, verileriniz sizin bilgisayarınızda olduğu için yedekleme sorumluluğu tamamen size aittir.

TAKSİ-DURAK MÜŞTERİ TAKİP PROGRAMI

TAKSİ-DURAK MÜŞTERİ TAKİP PROGRAMI TAKSİ-DURAK MÜŞTERİ TAKİP PROGRAMI Bu programa müşterilerinizi ekleyerek müşterilerinizin listesini takip edebilirsiniz, aynı zamanda müşterilerinize sms gönderebilir ve arayan müşterilerinizin listesini

Detaylı

HUZURSOFT MÜġTERĠ TAKĠP VE TAKSĠTLĠ SATIġ PROGRAMI

HUZURSOFT MÜġTERĠ TAKĠP VE TAKSĠTLĠ SATIġ PROGRAMI HUZURSOFT MÜġTERĠ TAKĠP VE TAKSĠTLĠ SATIġ PROGRAMI 1. Satış yapabilmeniz için programda ilk olarak ürünlerinizi tanımlamamız gerekir. 1. butonuna tıklayarak * işareti olan yerleri doldurarak ürününüzü

Detaylı

BORÇLU-TAKSĠT TAKĠP PROGRAMI

BORÇLU-TAKSĠT TAKĠP PROGRAMI BORÇLU-TAKSĠT TAKĠP PROGRAMI Bu program müşterilerinizin kişisel bilgilerini, Borç/Taksit takiplerini yapabilmenizi ve yapılan işlemleri listeler şeklinde bulmanıza yardımcı olur. 1.YENĠ BORÇLU EKLE Bu

Detaylı

HUZURSOFT AİLE BÜTÇESİ PROGRAMI

HUZURSOFT AİLE BÜTÇESİ PROGRAMI HUZURSOFT AİLE BÜTÇESİ PROGRAMI 1. Butonuna tıklayarak yeni bir gider ekleyebilirsiniz. Sağ üst köşede bulunan butonuna tıklayarak yeni gider kategorisi ekleyebilirsiniz. 2. butonuna tıklayarak eklemek

Detaylı

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI

HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI HUZURSOFT GÖRÜŞME TAKİP PROGRAMI 1.YENİ MÜŞTERİ EKLE Müşteri bilgilerini bu bölümde gireriz. Müşterilerinizi gruplamak isterseniz sağ tarafta bulunan butona tıklayarak açılan pencere grup ekle diyerek

Detaylı

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA GENEL BİLGİ AKINSOFT programı, fatura tahsilatı yapan tüm işletmelere hitap etmektedir. Program içerisinde

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU --------------------------------------------------------------- 2 FİRMA ÜYE KAYDI ---------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ

ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ ONLİNE KURSİYER KAYIT MODÜLÜ Online Kursiyer Kayıt Modülü; İSMEK kursiyerlerinin internet üzerinden kurslara ön kayıt yapmalarına olanak sağlayan modüldür. Bu modül ile ilçedeki kurs merkezleri, kurs merkezlerindeki

Detaylı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 07.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Belediye ve Koruma Başkanlıklarına hitap eden Çiftçi Koruma programı sayesinde üye

Detaylı

iddaa TV Kullanım Kılavuzu 1. İddaa TV ye Giriş... 2 2. Panel... 2 3. Anasayfa... 4 4. Afişler... 6 5. En Çok Oynananlar... 7 6. Çıkış...

iddaa TV Kullanım Kılavuzu 1. İddaa TV ye Giriş... 2 2. Panel... 2 3. Anasayfa... 4 4. Afişler... 6 5. En Çok Oynananlar... 7 6. Çıkış... iddaa TV Kullanım Kılavuzu 1. İddaa TV ye Giriş... 2 2. Panel... 2 3. Anasayfa... 4 4. Afişler... 6 5. En Çok Oynananlar... 7 6. Çıkış... 8 1. İddaa TV ye Giriş iddaa TV ye giriş yapmak için, sayfada yer

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 4 Tercih grubunu oluştur 5 Tercih listeni

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. KULLANIM KILAVUZU Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. YENİ DOĞRUDAN TEMİN EKLE butonu tıklayıp yeni doğrudan temin oluşturabilirsiniz. SEÇİLİ DOĞRUDAN TEMİNLE ÇALIŞ butonu ile listede yer alan

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu

OPERATÖR SERVİSLERİ. Kullanıcı Kılavuzu OPERATÖR SERVİSLERİ Kullanıcı Kılavuzu Versiyon Tarih Yazan Tanım 1.0 01-08-2013 Burcu Kayacık Yalman Turkcell Servisleri 2.0 08-10-2014 Burak Şanlı Vodafone Servisleri 2.1 17-10-2014 Gül GÖNLÜBEYAZ Düzenlemeler

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu A1FX MT4 İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: 1- Demo Hesap Açılışı (Gerçek Hesap Girişi) 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı

Detaylı

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu

OYAK YATIRIM FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu İçindekiler: FX Meta İşlem Platformu Kullanma Kılavuzu 1- Demo Hesap Açılışı 2- Genel Görünüm 3- Alım-Satım İşlemleri 4- Stop-Limit İşlemleri 5- Pozisyon Kapatma 6- Grafiklerin Kullanımı 7- Göstergeler

Detaylı

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını

CARİ KART KAYDI. Cariye Stok Fiyatı Atama; Cari kart kaydı ekranında bulunan. stok fiyat bilgisi bölümünden Alış ve Satış fiyatlarını CARİ KART KAYDI Bu bölümde Yeni cari kart oluşturabilir veya mevcut cari bilgileri değiştirebilirsiniz. Ana ekrandan CARİ KART KAYDI tuşuna basınız, açılan menüdeki istediğiniz bilgileri doldurunuz Bilgi

Detaylı

BQ101 GSM Access Kontrol Ünitesi Windows Programı. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 16.11.2015 BQTEK

BQ101 GSM Access Kontrol Ünitesi Windows Programı. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 16.11.2015 BQTEK BQ101 GSM Access Kontrol Ünitesi Windows Programı Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 16.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Genel Bilgi... 3 2. Program Ayarlarının ve Cihaz Bağlantısının

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası

AKINSOFT OtoPark. Yardım Dosyası Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 23.07.2012 1 1. ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı bütün kapalı ve açık otoparklar için geliştirdiği, araçların giriş-çıkış işlemleri, plaka tanıma

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Mobil ödeme yap 4 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 5 Tercih grubunu oluştur

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU

MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU Mayıs 2016 MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU Bu dokümanda SMS Gönderimi, Rehber aktarımı, Raporlama ve buna benzer özelliklerin nasıl yapılacağına ilişkin bilgiler yer almaktadır. İÇİNDEKİLER Markam

Detaylı

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır.

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. Bu ekranda görüldüğü gibi butonlara basarak işlem yapabilirsiniz. Yeni Kayıt Ekleme Yeni Servis-Kalibrasyon

Detaylı

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ İÇİNDEKİLER 1.ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ........................ 3 2.ÜRÜNLER....................................................... 3 2.1. Ürün Kaydı Oluşturma........................................

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Sistemi Genel Bilgi... 2 Giriş İşlemleri... 2 Sınav Seçme... 4 Bina Bilgileri... 5 Bina Ekleme...

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016

Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016 Mengerler Araç Karşılaştırma Programı 2016 GİRİŞ SAYFASI Sisteme kayıt olduktan sonra şifrenizi unutursanız "Şifremi Unuttum" butonundan şifrenize ulaşabilirsiniz. "Şifre hatırlatma - Şifre değiştirme"

Detaylı

AKINSOFT AsKuşak. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT AsKuşak. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 18.01.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Kişi kayıtlarını oluşturak soyağacınızı oluşturabileceğiniz programdır. Akrabalarınız

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

Açılan programın pencere görünümü aşağıdaki gibidir. 2. Araç Çubuğundan kaydet düğmesi ile

Açılan programın pencere görünümü aşağıdaki gibidir. 2. Araç Çubuğundan kaydet düğmesi ile POWERPOINT PROGRAMI Powerpoint bir sunu hazırlama programıdır. Belirli bir konu hakkında bilgi vermek için, derslerle ilgili bir etkinlik hazırlamak için, dinleyicilere görsel ortamda sunum yapmak için

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İNTERNET ÜZERİNDEN KAYIT VE İŞ ARAMA KULLANIM KILAVUZU www.iskur.gov.tr SİSTEM ÜYELİĞİ www.iskur.gov.tr adresini seçiniz. 2 Üyelik sözleşmesini onaylayınız. Ekranda yer

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Başvuru Sayfası Kullanım Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Yakıt Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Yakıt Kontrol Modülüne Genel Bakış Bu modül üzerinden şirket araçlarının harcanan yakıt giderleri periyodik olarak

Detaylı

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ

BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ BAŞARI DESTEK PORTALINA GİRİŞ BAŞARI DESTEK PORTALI YENİLENDİ http://destek.basariticaret.com/ adresine girdiğinizde Şekil 1 deki ekran gelmekte ve kullanıcı kodu ve şifre bölümlerini doldurmanız gerekmektedir.

Detaylı

Afadist Kullanım Kılavuzu

Afadist Kullanım Kılavuzu Afadist Splash Ekranı Afadist Kullanım Kılavuzu Uygulama açılırken ekrana gelen, uygulamanın sahiplerini belirten ekrandır. Bu ekranda herhangi bir işlem yapılamaz. Bir kaç saniye içinde yerini login ekranına

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/

Polisan Bayi Portalı Kullanıcı Dokümanı. http://bayiportal.polisan.com.tr/ http://bayiportal.polisan.com.tr/ Polisan Bayi/Müşteri Portali: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza, Satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetDental. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.04.2011 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Laboratuar ile çalışan doktor kayıtları, dişler üzerinde yapılan işlemler, doktorların ödeme bilgileri,

Detaylı

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu 2012

MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu  2012 MyEnglishLab : Speakout Kullanım Kılavuzu www.myenglishlab.com/speakout 2012 Tarayıcınızın adres çubuğuna www.myenglishlab.com/speakout yazarak açtığınız sayfada Login butonuna tıklayınız. Daha önceden

Detaylı

2.50 VERSİYONUMUZDA YER ALACAK, YENİ TEORİK DERS PROGRAMI KILAVUZU

2.50 VERSİYONUMUZDA YER ALACAK, YENİ TEORİK DERS PROGRAMI KILAVUZU 2.50 VERSİYONUMUZDA YER ALACAK, YENİ TEORİK DERS PROGRAMI KILAVUZU 1 ĐÇĐNDEKĐLER 1. Teorik Ders Programı Hazırlık Aşamaları ve Kontroller... 3 2. Personel ve Derslikler.... 4 3. Teorik Program Đçin Grup

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır.

AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER. Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. AKOFİS.NET - PRATİK BİLGİLER Bu sunum; siz değerli müşterilerimizin web sitemizi kolay kullanmanız için pratik bilgiler vermeyi amaçlamaktadır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana sayfada, sağ

Detaylı

AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU

AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU İLK OLARAK YENİ TERCİH BUTONUNA TIKLIYORUZ Öğrenci bilgilerini ( ad, soyadı, okul türü, puanları vb..) 2 şekilde girebilirsiniz 1.Ekrana açılan sonuç al bölümüne

Detaylı

T.C. BĠLĠM, SANAYĠ VE TEKNOLOJĠ BAKANLIĞI BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI. ġġrketler BĠLGĠ SĠSTEMĠ (ġbs) PROJESĠ

T.C. BĠLĠM, SANAYĠ VE TEKNOLOJĠ BAKANLIĞI BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI. ġġrketler BĠLGĠ SĠSTEMĠ (ġbs) PROJESĠ Sayfa : 1/36 T.C. BĠLĠM, SANAYĠ VE TEKNOLOJĠ BAKANLIĞI BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRESĠ BAġKANLIĞI ġġrketler BĠLGĠ SĠSTEMĠ (ġbs) - 0064 PROJESĠ YAZILIM KULLANIM KILAVUZU (GĠRĠġĠMCĠ) Sayfa : 2/36 ĠÇĠNDEKĠLER 1. GĠRĠġ...

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu

Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Raptadmin 1.x.x Sürümleri için Kullanım Klavuzu Ekim 2014 Ankara www.raptadmin.com info@raptadmin.com Giriş İşlemleri Raptadmin yönetim paneline www.alanadınız.com/admin adresini kullanarak gidebilirsiniz.

Detaylı

İŞLETME İŞLEMLERİ KULLANIM KLAVUZU. İşletme Yardımcı Klavuz

İŞLETME İŞLEMLERİ KULLANIM KLAVUZU. İşletme Yardımcı Klavuz İŞLETME İŞLEMLERİ KULLANIM KLAVUZU İşletme Yardımcı Klavuz 4/3/2013 İÇİNDEKİLER 1- Sisteme Girebilmek için Nasıl Kullanıcı Oluşturulur?... 2 1.1.1 Yeni İşletme Kullanıcısı... 3 1.1.2 Kullanıcı Adı ile

Detaylı

Page number 0. Ceposta Kullanım Kılavuzu

Page number 0. Ceposta Kullanım Kılavuzu Page number 0 Ceposta Kullanım Kılavuzu 1 1. GİRİŞ 2. KAPSAM 3. TERİMLER 3.a Terimler Terim SMS MMS Mobil Bilgi Profilleme Anlamı Send Message Servise Multi media servis Hedefli Mesaj 4. ÇALIŞMA İŞLEYİŞLERİ

Detaylı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı

BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP (Bayi İletişim Portalı) Kullanıcı Dökümanı BIP, BSH Ev Aletleri bayilerinin kullanımı için hazırlanan; mevcut uygulamalara tek ekrandan giriş yapmalarını sağlamak; sıkça kontrol ettikleri Stok Durumu,

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz?

Yeni Vision Link Kullanıcı Hesabı Nasıl Oluşturabilirsiniz? Vision Link te yeni kullanıcı hesabı oluşturmak çok kolay, dilediğiniz çalışanınıza yeni hesap oluşturabilir, kullanılmayan hesapları silebilir, çalışanlarınızın Vision Link i en son ne zaman giriş yaptığını

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

Çağrı Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Çağrı Uygulaması Kullanım Kılavuzu Çağrı Uygulaması Kullanım Kılavuzu Web Çağrı uygulamasıyla açmış olduğunuz çağrılara ilişkin olarak; Tekil bir çağrı numarası (Örnek: 005404) alırsınız. Çağrılarınız, ilgili gruplara otomatik olarak sistem

Detaylı

Yüksek Seçim Kurulu. Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu

Yüksek Seçim Kurulu. Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu. Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu Yüksek Seçim Kurulu Oy Verme Günü Belirleme (Randevu)Sistemi Kullanım Kılavuzu Her hakkı saklıdır 2014,T.C. Yüksek Seçim Kurulu İçindekiler Ekranlar ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı Emre GÜLCAN IT Responsible & Web Admin AEGEE-Eskişehir emregulcan@gmail.com e_gulcan@hotmail.com 0535 729 55 20 1 1. YÖNETİM PANELİNE

Detaylı

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu

İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu İSGBYS (İş Sağlığı Güvenliği Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı) 1. Sisteme Giriş İSG Profesyoneli Kullanım Kılavuzu Sisteme giriş yapılabilmesi OSGB/Firma yetkilisi tarafından sisteme kaydınızın yapılması

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1. SİSTEME GİRİŞ... 2 2. KİMLİK BİLGİLERİ, İLETİŞİM BİLGİLERİ VE KULLANICI BİLGİLERİNİN

Detaylı

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI ios UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI İçerikler Uygulamaya Giriş... 3 Klasörler... 6 Belge Görüntüleme ve İşlemler... 7 Paraf İşlemi... 7 Red İşlemi... 8 Mobil İmza İşlemi... 8 İlgi ve Ek Görüntüleme... 9 Havale

Detaylı

Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım hakkı tanıyan bir portaldır.

Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım hakkı tanıyan bir portaldır. Tedarikçi Portalı Kullanım Dökümanı Döküman Versiyonu 1.0 (01.06.2013 Cumartesi 10.35) Tanım Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım

Detaylı

LOGO PARTNER MEETING

LOGO PARTNER MEETING LOGO PARTNER MEETING Aşağıda görseller ile desteklenen anlatım, logopartnermeeting.com web sitesinin kullanımı için hazırlanmıştır. Yukarıda gördüğünüz görselde bulunan işaretli alanlar aşağıda sırasıyla

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU

MERSİN HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KLAVUZU Kurumumuz bu seneden itibaren Usta Öğretici olarak çalışacak arkadaşlarımızın başvurularını internet üzerinden alacaktır. Başvuru esnasında sizlerden hiçbir evrak istenmeyecektir. Bununla birlikte görev

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ İnternet tarayıcınızın adres satırına www.dernekler.gov.tr adresini yazınız. Dernekler Dairesi Başkanlığı'nın web sayfası açılınca DERBİS butonuna Daha sonra,

Detaylı

ARNO PORTAL SİPARİŞ PROGRAMI (e-sipariş)

ARNO PORTAL SİPARİŞ PROGRAMI (e-sipariş) ARNO PORTAL SİPARİŞ PROGRAMI (e-sipariş) İnternet üzerinden ARNO portal siparişi kullanmak için www.arnohome.com internet adresinden KURUMSAL GİRİŞ i kullanınız. 1 Kurumsal sipariş girişinde size özel

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası

AKINSOFT WOLVOX Mobil Server Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 1- ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ WOLVOX Mobil Satış programı ile tam entegrasyonlu

Detaylı

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış

Otomasyon Erişimi. Menüler ve İçerikleri. Ana Ekran Unsurları. Sorular. Çıkış Otomasyon Erişimi Menüler ve İçerikleri Ana Ekran Unsurları Sorular Çıkış Otomasyona nasıl ulaşılabilir? Kullanıcı Adı İlk Şifre Oluşturma Otomasyon Sistemi Otomasyon Sistemine nasıl ulaşılabilir? Üniversitemiz

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU

SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU SAP PORTAL DERS SEÇİMİ KILAVUZU SAP portal üzerinde ders seçimi için dikkat edilecek konular aşağıda yer almaktadır: 1. SAP portal kullanırken Internet Explorer veya Google Chrome kullanmalısınız. Internet

Detaylı

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN KULLANIM KILAVUZU ALMS kullanıcılarının talepleri yönünde geliştirilecek ve istedikleri şekilde değişiklikler yapabilecekleri dinamik bir yapıda tasarlandı. Bu değişiklikleri yapma yetkisi sistem

Detaylı

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler GİRİŞ... 2 KULLANIM KILAVUZU... 3 Kullanıcı Arayüzü;... 3 Full sürümde yer alan modüller;... 4 Finans Modülü... 5 Yeni Cari hesap nasıl eklenir?... 5 Cari Hesap Fişi Nasıl Oluşturulur?... 8

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü. REHBERLİK SERVİSİ BİLGİ İŞLETİM SİSTEMİ (RESBİS v2)

T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü. REHBERLİK SERVİSİ BİLGİ İŞLETİM SİSTEMİ (RESBİS v2) T.C. KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü REHBERLİK SERVİSİ BİLGİ İŞLETİM SİSTEMİ (RESBİS v2) Her hakkı mahfuzdur. Kayseri/Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Detaylı