Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür"

Transkript

1 Merhaba; Çağrı merkezlerinin sadece müşterilere yönelik hizmet ve temas noktası olarak kullanımının ötesinde müşterilere doğrudan ulaşarak tele satış, tahsilat takibi ve anket gibi amaçlarla outbound kampanyalarda kullanımı gün geçtikçe artmakta. Ancak bu tarz outbound operasyonları genel tanımı ile dialer dediğimiz sistemler olmadan gerçekleştirmek verimlilik ve maliyet olarak bakıldığında anlamlı değil. Bize çok sayıda müşterimizden dialer ile ilgili talep gelmesi sonrası müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi ve efektif bir şekilde karşılayacak bir çözümü geliştirmek için çalışmalara geçtiğimiz yılın sonunda başladık. Zaten yıllardır var olan ve çok büyük ölçekte kurulumlarını gerçekleştirdiğimiz akıllı ve interaktif Viases robot dialer imiz üzerinde başlayan geliştirme, zamanla müşterilerin talepleri ve yönlendirmeleri ile son derece kapsamlı ve efektif bir ürün geliştirmemiz ile sonuçlandı. Ürüne Super Dialer dememizin bir çok nedeni var. Zira pazarda var olan bir çok büyük markanın dialer ina kıyasla ek ve üstün özelliklere sahip. Örneğin diğer ürünlerin aksine, tek bir platformda ve tek bir lisansla, aynı sistemi hem interaktif robot dialer, hem MT nin aranacak telefon numarasını ekranında görüp aramayı kendi başlattığı preview dialer hem de predictive dialer olarak kullanabilmeleri, bunların hepsini ayrı ayrı yönetebilmeleri ve raporlayabilmeleri mümkün. Bunun gibi bir çok ek özellik nedeni ile bunları gören bir müşterimizin bu dialer süper dialermış demesi ile ürün ismi de bu şekilde belirlenmiş oldu. Ürünü tamamlayıp pazara sürdüğümüz yıl ortasından beri on farklı müşterimize Super Dialer in kurulumunu gerçekleştirdik. Bu bültenimizde bunların ilk ve en önemlilerinden biri olan Arçelik Çağrı Merkezi ndeki uygulamasını duyurmaktan büyük kıvanç duyuyorum. Arçelik gerek çağrı merkezi kullanımı ile sektördeki öncülüğü, gerekse de marka ve önemi nedeni ile bizim için son derece önem verdiğimiz bir referans. Viases Super Dialer i Arçelik te bulunan Avaya ACM ve CRM leri ile var olan sistemlerinde herhangi bir teknolojik değişiklik yapmadan entegre etmeyi başardık. Bu nedenle de bizim açımızdan örnek bir proje oldu. SYS olarak çağrı merkezlerinin gereksinim duyduğu her türlü teknoloji konusunda tek adres olmak amacımız doğrultusunda Outbound Dialer sistemleri ile ilgili kendi geliştirdiğimiz bir ürün ile farklılığımızı ortaya koymaktan büyük kıvanç duyuyorum. Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

2 SYS Kamu Çağrı Merkezleri Zirvesi nde 28 Eylül 2011 tarihinde, IMI Conferences Ankara Swiss Otel de düzenlenen 2023 Kamu Çağrı Merkezleri Zirvesi nde SYS, çağrı merkezi çözümlerini ve kamuya özel uygulamalarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Satış ve Pazarlama Müdürümüz Güray Ören uzman Ar-Ge ekimiz tarafından geliştirilen Viases Super Dialer ve Viases Recorder ürünleri ile ilgili detaylı açıklamalarda bulundu: Tümleşik all-in one sistemlerin tüm modüllerle sağladığı entegrasyon ve bütünleşme sayesinde, müşterilerimizin mevcut çağrı merkezlerine ekledikleri modüllerle sağladıkları fayda maksimumlara çıkmaktadır. Ar-Ge ekibimizin geliştirdiği Viases Süper Dialer outbound arama modülü ile kamu firmalarının ihtiyaçları doğrultusunda özel uygulamalar geliştirilerek kamu çağrı merkezlerine farklı bir bakış açısı getiriyoruz. Viases Super Dialer ile kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal faaliyet duyuruları, ulaşım hizmeti güncellemeleri, belediyelerin altyapı çalışmaları, belediyelere ödenen vergiler ile ilgili bilgilendirme ve belediye başkanlarının halka duyuruları gibi konularda özel uygulamalar geliştirilerek daha fazla kontak kişiye ulaşıp, mevcut çağrı merkezinizin verimliliğinin de artmasını sağlamaktayız. AR-GE ekibimiz tarafından geliştirdiğimiz diğer bir ürün olan Viases Recorder sisteminin modüler özelliği sayesinde kamu sektörü kuruluşları çağrı merkezlerinde müşteriler ile birlikte yaptıkları görüşmelerin ses kayıtlarını farklı kriterlere göre sınıflandırarak dinleyebilir ve analizler yapabilirler. Call Analytics özelliği ile görüşmelerde çağrı süresi, konuşma süresi, en uzun sessizlik süresi vb gibi belirlenen farklı parametrelere göre analizler ve karşılaştırmalar yapabilmektedir.ayrıca Quality Monitoring özelliği sayesinde de; değerlendirilecek ses kaydının aranması ve uygun ses kaydının bulunması için harcanan zaman çok daha hızlı ve daha verimli kullanılmaktadır.

3 Viases Super Dialer Arçelik çağrı merkezi nin tercihi Arçelik Çağrı Merkezi, Arçelik in müşterileri ile en hassas temas noktalarından biri. Bu nedenle çağrı merkezindeki müşteri hizmetinde kaliteden taviz vermeyen Arçelik Çağrı Merkezi, üretilen tüm ürünler ile ilgili müşterilerin satış öncesi ve sonrası soru, sorun, talep ve önerilerini kayıt altına alarak çözüm üretmektedir.işte tam bu noktada müşteri ile ilişkinin en etkili olduğu nokta olan satış sonrası verilen hizmetlerde rakiplerinden farklılaşarak Viases Super Dialer ile etkin müşteri memnuniyeti yönetimi sağladı. Yapılan özel bir çalışma sayesinde Arçelik Çağrı merkezinde kullanılmakta olan Avaya Çağrı Merkezi sistemi ile Viases Super Dialer modülü arasında, SIP haberleşmesi ile entegrasyon sağlanmıştır. Arçelik bünyesinde kullanılmakta olan CRM uygulaması ile Viases Super Dialer sistemi tek bir agent ekranı üzerinden çalışarak hizmet vermektedir. Avaya sisteminin ıp softphone uygulamaları da Viases Super Dialer sistemi ile entegre edilerek mevcut altyapıda kullanılmaya devam edilmektedir. Sistemin CRM yetenekleri sayesinde aranan müşteri bilgileri, müşteri temsilcisinin önüne gelmektedir. Aranan kişinin meşgul olması, cevap vermemesi ve ulaşılamaması gibi durumların tamamı sistem tarafından kontrol edilir. Meşgul sinyali, GSM operatörlerinin çalarken dinlet uygulaması veya robot operatör ile karşılaşma durumunda aranan kayıt daha sonra aranmak üzere veritabanında ileri bir sıraya veya tarih-saate ertelenir. Görüşmenin sonuncuna göre müşteri temsilcisi ilgili aramayı daha sonra tekrar başlatmak üzere kendi üzerine de atayabilir veya başka bir müşteri temsilci tarafından aramanın başlatılmasına da karar verebilir. Viases Super Dialer ın tercih edilmesinin önemli sebeplerinden biri de, Avaya, Nortel, Siemens gibi farklı sistemlerle entegre olarak çalışabiliyor olmasıdır. Arçelik çağrı merkezinde Viases Super Dialer sistemi kendi müşteri temsilcilerini yönetebilmesinin yanı sıra; Avaya sisteminin altındaki müşteri temsilcilerini de yönetebilmekte ve raporlarını alabilmektedir. Viases Super Dialer; müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla yapılan bu özel uygulamalarla müşteriler üzerindeki güven veren marka anlayışını ve müşteriyi el üstünde tutan yaklaşımını perçinlemiştir.

4 Edak Ecza Kooperatifi Televantage Çağrı Merkezi ni Tercih Etti İletişim teknolojilerini çok iyi izleyerek, kullanarak, üyelerinin birincil gereksinimi olan ilaç temin ve tedarik hizmetine çağdaş bir nitelik kazandırma yolunda önemli adımlar atan Edak Ecza Kooperatifi teknolojik ilerleyişini Televantage Çağrı Merkezi ile bir adım daha ileri taşımıştır., Edak Ecza Kooperatifi çağrı merkezine gelen çağrılar çağrı merkezinde karşılanarak müşteri temsilcilerine ACD modülü ile aktarılmaktadır.televantage Çağrı Merkezi çözümü sayesinde yapılan tüm görüşmeleri ve bilgi hattında yapılan tüm işlemleri Televantage Çağrı Merkezi nin Raporlama sistemi üzerinde anlık, günlük, haftalık, vb. grafiksel ve data bazlı izleyebilirsiniz. Akman Telekom un teknik ve danışmanlık hizmet çerçevesinde hat tahsis / takip, kablolama / dağıtım paneli projelendirmesi ve saha/bina keşfi aşamalarında uzman personeli ile vermiş olduğu destek sayesinde Edak Ecza Kooperatifi ndeki Televantage Çağrı Merkezi projesi başarılı bir şekilde hayata geçirilmiştir. Edak Ecza Kooperatifi Hakkında: 19 Haziran 1979 yılında Ecz. N. Işık Boyacıgiller ve bir grup meslektaşının ortak inanç ve azmi ile kurulan EDAK Ecza Koop. Kurumsal yapısıyla 32 yıldır, sektördeki birikimi ve dinamizmini, üye eczacılarına mesleki ve sosyal yönde aktararak hizmet vermeye devam etmektedir. Eczaneden verilen hizmetin kalitesini artırmak ve bu yolla eczacılık mesleğinin saygınlığını yükseltmek, üyelerini; nihai tüketicinin bu hizmeti veren kooperatif üyesi eczaneleri tercih edecek sayıya ve niteliğe gelmelerini sağlamak, eczacılık mesleğinin güçlendirilmesi ve yeni ekonomik düzenin süper yapılanmasından kaynaklanan sınırlamalarla savaşmak misyonuyla hareket etmektedir.

5 Ege Üniversitesi nde Televantage Çağrı Merkezi Altyapı hazırlıkları tamamlandıktan sonra Ege Üniversitesi ne Vertical firmasının Televantage çağrı merkezi çözümü devreye alınmıştır. Ege Üniversitesi artık kurum santrali ile entegre çalışan Televantage Çağrı Merkezi nin özellikleri sayesinde hem iç hatlardan hem de dış hatlardan helpdesk e çağrı alabilmekte, çağrılar çağrı merkezi bünyesinde karşılanarak var olan santral altyapısında konumlanan ilgili kişilere en hızlı şekilde aktarılmakta ve konuşmalar kayıt altına alınmaktadır. Gelen tüm çağrıların kayıt altına alınabildiği, görüşme istatistiklerinin tutulduğu ve raporlandığı SYS Televantage çağrı merkezi çözümünde anlık, günlük, haftalık, vb. birçok raporlamalar alınarak hizmet kalitesi arttırılmaktadır. Sistem, dahili numarayı bilmeyenlerin çağrılarını çağrı merkezi yetkilisinden ACD (otomatik çağrı dağıtım) özelliği ile algoritma üzerinden sıradaki agent a aktarmaktadır. Televantage Çağrı merkezi ile hem çağrılara cevap verilme oranı ve süresi hakkında memnuniyet arttırılmış, hem de arayanların oluşturduğu çağrı trafiği büyük ölçüde hafifletilmiş oldu. Ayrıca sistem, agent ların iş yükünü de azaltarak, hem işgücünden tasarruf edilmesini hem de çağrı merkezi yetkililerinin daha verimli çalışmalarını sağlamaktadır. Ege Üniversitesi Hakkında: Üniversite Izmir in en büyük ilçelerinden Bornova da kurulmustur. Bornova daki kampüs 3700 dekar alani ile egitim, kültür, spor ve sosyal hizmetler amaçlariyla kullanilan binalardan olusmaktadir. Kampüs yeterli otoparklar, yollar, trafik isaret ve yönlendirme levhalari ile donatilmistir. Ayrica Ege Üniversitesi kampüsündeki telefon ve bilgisayar agiyla birimler arasi, Izmir içi, ulusal ve uluslar arasi iletisim kurmak mümkündür.

6 Alsancak Devlet Hastanesi nde kaliteli hizmet anlayışı değişiyor İzmir şehir merkezinde kent yaşamının en yoğun olduğu bölgede kurulmuş olan Alsancak Devlet Hastanesi SYS Sesli Yanıt Sistemlerini tercih etti. Artık Alsancak Devlet Hastanesi nde SYS IVR Randevu Sistemi ile hastalara daha kaliteli ve hatasız hizmet verilmektedir. SYS IVR Randevu Sistemi, telefon santrali ve Alsancak Devlet Hastanesi veritabanı ile entegre olarak çalışan ve güncel bilgileri eş zamanlı olarak sorgulayabilen, günün 24 saati 365 gün hizmet veren etkileşimli sesli yanıt sistemidir. Alsancak Devlet Hastanesi ne kurulan sistem, birçok eğitim seviyesinden ve yaş grubundan kişinin rahatlıkla kullanabileceği bir senaryo ile ilerlemektedir. SYS Telefonla Randevu Sistemi ni arayan hasta, tamamen sesli yanıt sistemi ile yönlendirilmektedir. Sistemi arayan hastaya, uygun poliklinikler ve doktorlar okunarak, randevu almak istediği poliklinik veya doktor adı tuşlanması istenir. SYS Sesli Yanıt Sistemi ile girilen poliklinik ve doktor için, müşteri veritabanındaki bilgiler doğrultusunda dönülen randevu tarihi ve saati hastaya okunur. Hastanenin belirlediği süreye kadar sistemde randevu verilebilir. Sistem sayesinde hastaların sabahın erken saatlerinde hastanelerde oluşturduğu uzun kuyruklar önlenirken, bütün gün hastanede sıra bekleme esnasında oluşan kargaşa da ortadan kalkmaktadır. SYS Telefonla Randevu Sistemi üzerinden yapılan işlemlerinin nerdeyse tamamı robot tarafından sağlanmaktadır. İnsan gücüne ihtiyaç duymadan çalışan sistem üzerinde hata olasılığı da ortadan kaldırılmıştır. SYS IVR Randevu Sistemi çözümü sayesinde, hastalara verilen hizmet kalitesini maksimum düzeye çıkarmanın yanı sıra, otomasyon sayesinde iş gücünden tasarruf sağlanmakta ve hastane maliyetleri düşürülmektedir.

7 SYS Büyümeye Devam Ediyor yılında İstanbul da doğan Bahadır Kumrallar, Kocaeli üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünü bitirdi. Okul döneminde Netaş, Tron Elektronik ve Olivetti de yapmış olduğu stajların ardından, 2000 mezunu olarak okulunu tamamladıktan sonra ilk görevine Bilgi Elektronik A.Ş. başladı. Daha sonra Kığılı Dış Ticaret te teknik müdür olarak görev yaptı. DiaSa Sabancı Süpermarketler zincirlerinde Bilgi İşlem Müdür Yardımcılığının ardından, Boer Elektronik te İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. Müşteri ilişkileri ve üst düzey yöneticilik tecrübeleri doğrultusunda SYS nin proje yönetim süreçlerini takip etmek üzere SYS Proje Müdürü olarak aramıza katıldı. Aletli ve serbest dalışta yıldız sahibi olan Bahadır, ayrıca macera oyunları oynamaktan da büyük zevk alıyor. Bahadır Kumrallar a başarılar diliyor ve aramıza hoş geldin diyoruz. Müşterilerimizi Tanıyoruz Bu ayki müşteri köşemizde Acıbadem Hastanesi Çağrı Merkezi Yöneticisi Elif Kurhan ı ağırlıyoruz yılında Bankacılık sektöründe işe başlayan Elif Kurhan; birçok banka çağrı merkezlerinde yaptığı yöneticilik görevlerinin ardından 2006 yılından beri Acıbadem Sağlık Grubu Çağrı ve İletişim Merkezi Direktör Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Elif Kurhan Çağrı Merkezi sektörü ile ilgili olarak şunları aktardı; Müşterinizin kendisini özel hissetmesi,beklediği kaliteli,doğru ve güncel bilgiyi profesyonel yaklaşımlarla güvenilir bir şekilde alması olmalıdır diye düşünüyorum. Doğru iletişimin tüm hizmet sektörleri için müşteriyi kalbinden vurduğu bir gerçek.bu noktada servis sektöründe iyi yapılanmış bir Çağrı Merkezi için planlama, iş süreçleri ve işgücünün

8 doğru kullanımı çok kritik. dedi. 100 kişiyi aşkın bir ekiple Türkiye nin Özel Sağlık Hizmetleri konusunda lider olan 7/24 hizmet veren Acıbadem Sağlık Grubu Çağrı ve İletişim Merkezi, 2001 yılından beri SYS sistemlerini kullanmaktadır.

Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde..

Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde.. Yılın ilk SYTEL projesi, April Genç Sigorta çağrı merkezinde.. SYS olarak; yılın ilk projesini April Group'un Türkiye'deki ortaklığından doğan April Genç Sigorta ile gerçekleştirdik. Müşterilerine maliyet

Detaylı

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik.

2010 yılında bir önceki yıla göre ciro bazında %100 e yakın bir büyüme gerçekleştirdik. Merhaba, Yeni bir yılın bu ilk bülteninde tüm müşteri, iş ortağı ve dostlarımızın geçtiğimiz yıldan çok daha iyi bir sene geçirmesi dileklerimi sunarak yazıma başlamak istiyorum. 2010 yılı bizim açımızdan

Detaylı

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade

Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade Memorial Hastanesi Çağrı Merkezinde IP Ugrade 2004 yılında SYS tarafından kurulan Vertical TeleVantage Çağrı Merkezi nin IP tabanlı sisteme geçirilmesi kararı alındı.. Memorial Sağlık Grubu nun, Çağrı

Detaylı

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür

Merhaba; Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök. Genel Müdür Merhaba; Geçtiğimiz 5 Nisan da Swiss Hotel de Microsoft un Tümleşik Iletişim Zirvesi ne Gold Sponsor olarak katılarak vizyonumuzu katılımcılar ile paylaştık. Bir süredir geleceğin iletişim platformu olarak

Detaylı

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi Çağrı Alın Çağrı Yapın Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi PbxMaster, yazılım tabanlı olarak SAZAK Telekom tarafından geliştirilmiş yeni nesil santral sistemidir. PbxMaster

Detaylı

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ

YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ YENİ NESİL IP PBX ÇAĞRI MERKEZİ Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... Gelin Eski Sisteminizi Akıllandıralım... satis@testteknoloji.com.tr www.testteknoloji.com.tr 1996 yılından itibaren Çağrı Raporlama

Detaylı

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI

SİSTEM ÖZELLİKLERİ IPPBX ALTYAPISI ICONTAX NEDİR? IP tabanlı güçlü iletişim altyapısına sahip yeni jenerasyon iletişim çözümümüz olan icontax, katma değerli hizmetleri tek bir sunucu içerisinde verebilen ve açık mimari yapısı ile üçüncü

Detaylı

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim.

Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Merhaba, Bu yılın ilk bülteninde siz değerli müşteri ve iş ortaklarımızla SYS nin 2009 yılında yaptıklarını kısaca paylaşmak isterim. Öncelikle 2009 yılı Türkiye ve dünya açısından ciddi bir kriz ortamında

Detaylı

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

PLUSPBX IP SANTRAL SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ PlusPBX, analog santrallerin yerini alan yeni nesil IP PBX santral sistemidir. Dünyanın neresinden olursa olsun ip ağında olan tüm dahilileriniz santralinize bağlanarak ofis içindeymiş gibi ücretsiz görüşebilir,

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bizim için bu yıl son derece hızlı geçiyor. Bir çok yeni proje nin yanında, iş geliştirme anlamında önem verdiğimiz projelerin başında Verint ile birlikte gerçekleştirdiğimiz Speech Analytics

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI

ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI ÇAĞRI MERKEZİ SYS SESLI YANIT SISTEMLERI SESLİ YANIT SİSTEMLERİ Ses teknolojisinde uzman yaklaşım! SYS Sesli Yanıt Sistemleri Kuruluş:1992 Çalışan sayısı:38 Ofisler: Yıldız Teknopark Ankara Ürünler ve

Detaylı

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri.

Önümüzdeki dönemde iki konu özellikle ön plana çıkacak görünüyor. Bunların ilki Speech Analytics, diğeri de Desktop Process Analysis teknolojileri. Merhaba, Geçtiğimiz ay Verint in her yıl düzenlediği iş ortakları toplantısına katıldık. Ürünlerde yapılan geliştirmeler ve yeni fonksiyonalitenin gündemi oluşturduğu bu toplantılarda genel olarak teknolojinin

Detaylı

AZERBAYCAN IN EN KAPSAMLI BANKA ÇAĞRI MERKEZĐ SYS DEN

AZERBAYCAN IN EN KAPSAMLI BANKA ÇAĞRI MERKEZĐ SYS DEN Merhaba, 2008 sonlarına doğru yaşanan global krizin etkisini 2009 yılında telekom sektöründe az da olsa hissettik ve pazarda ufak bir daralma görüldü. Diğer taraftan firmalar durgun geçen bu sürede müşteri

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Uzun yıllardır çalıştığımız Vertical firmasının yeni All-in-one sistemi Wave in geçtiğimiz yıl Türkiye lansmanını yapmıştık. Geçtiğimiz aylarda WaveIP nin sektörün en önemli kuruluşlarından TMC

Detaylı

Çağrı Merkezi Nedir?

Çağrı Merkezi Nedir? Çağrı Merkezi Nedir? Call Center (Çağrı Merkezi), kurumların temasta oldukları kişi veya kurumlarla olan iletişimlerini yürüttükleri, yazılım, donanım, insan kaynakları ve iş akışlarından oluşan etkileşim

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları

Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TEGSOFT Tegsoft Çağrı Merkezi Raporları TegsoftCC Çağrı Merkezi ürünü, anlık ve geçmişe yönelik detaylı raporları ile Çağrı Merkezi yönetiminizi kolaylaştırmaktadır.

Detaylı

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik.

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik. Biz Kimiz Faaliyetlerimize 2002 yılında çok şubeli şirketlerin merkez ve şubeleri arasındaki telefon görüşmelerinin ücretsiz yapmasını sağlayan altyapı projeleri gerçekleştirerek başladık. Süreç içerisinde

Detaylı

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü

Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü IIİ,c Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TegsoftCC TEGSOFT NİSAN, 2014 Tegsoft Çağrı Merkezi Ürünü TEGSOFT, uzun yıllardır telekomünikasyon sektöründe edindiği bilgi birikim ve deneyimlerini, tamamen Türk mühendisliği

Detaylı

ENTERPRISE CONTACT CENTER

ENTERPRISE CONTACT CENTER call center ENTERPRISE CONTACT CENTER SAPHIRA ülkemizin uluslararası arenada ekonomik ve teknolojik rekabet gücünü artırıcı niteliklere sahip olmak üzere; İ.Ü. Teknokent yerleşkesi içerisinde, geliştirmelerin

Detaylı

Şimdi Çok Daha Yetenekli

Şimdi Çok Daha Yetenekli Şimdi Çok Daha Yetenekli Müşterinizi daha yakından tanıyın, müşteri odaklı süreçlerinizle Türkiye nin modern kurumları arasındaki yerinizi alın. Microsoft un Silver Partner seviyesindeki iş ortağı İnnova,

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ

HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ HÜSEYİN ÖZKALE SATIŞ DİREKTÖRÜ - 0 507 151 50 06 MÜŞTERİLERİMİZE NELER KATTIK? Vestel'in Türkiye çapındaki 350 servisinin ve 400 kişilik çağrı merkezinin gelen ve giden çağrıları AloTech bulutuna

Detaylı

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Önümüzdeki dönemde de yeni projeler ve haberler ile görüşmek dileği ile, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Bu sayıda sizlere vereceğimiz en önemi haber, yeni telefon numaramız olacak. Eski şirket numaralarımız ile birlikte artık iş ortaklarımız ve müşterilerimiz bize 444 1234 den de ulaşabilecekler.

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ

ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖZÜMLERİ Müşterilerinize üst seviye ve güvenilir hizmet sunmak için, içeri ve dışarı yönlü çağrılarınızı profesyonelce yönetin. Limitsiz Kuyruklama (ACD), Limitsiz Operatör (Agent), Yönetici

Detaylı

Özel Kadıköy Şifa Hastanesi Televantage Çağrı Merkezini IP ye Geçirdi

Özel Kadıköy Şifa Hastanesi Televantage Çağrı Merkezini IP ye Geçirdi Merhaba, Çağrı Merkezi sektörü bu yıl da hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Rekabetin artması ve teknolojinin daha erişilebilir olması eskiden küçük-orta ölçekli çağrı merkezleri için maliyet açısından

Detaylı

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü

worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü 444 0 262 www.kocsistem.com.tr worksforce Saha Satış Otomasyon Çözümü worksforce Saha Satış Otomasyonu çözümü, saha satış ekiplerinin rota bazlı bir satış planı üzerinden,

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi

SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi SYS Version 1.0.1 Satış Yönetim Sistemi 1. Genel Bakış Değişen rekabet ortamı ve farklılaşan müşteri beklentileri, bayi ağlarının kompleks ve yönetiminin zor olması satış süreçlerini oldukça farklı bir

Detaylı

Plaka Tanıma Sistemi

Plaka Tanıma Sistemi BAŞARI HİKAYESİ Plaka Tanıma Sistemi Müşteri Savronik Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1986 yılında faaliyete başlayan, Türk Savunma Sanayiinin elektronik cihaz ve sistem gereksinimlerine, üstün temel

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

KAREL IP ÇAĞRI MERKEZİ RAPORLAMA

KAREL IP ÇAĞRI MERKEZİ RAPORLAMA KAREL IP ÇAĞRI MERKEZİ RAPORLAMA KAREL IP MERKEZİ ÇÖZÜMÜ KULLANAN İŞLETMELER, AYRINTILI RAPORLAMALAR SAYESİNDE, ÇAĞRI MERKEZİNİN VE OPERATÖRLERİN PERFORMANSLARINI TAKİP EDEBİLİYOR, VERİMLİLİĞİ YÜKSELTEBİLİYOR.

Detaylı

24.05.2011 Sevil Şengül

24.05.2011 Sevil Şengül 24.05.2011 Sevil Şengül ATA FİNANS GRUBU Ata Finans Grubu bünyesinde ve Ata Yatırım dahil, farklı alanlara odaklanmış 5 finans kuruluşu bulunmaktadır. Farklılaştıran Unsurlar En iyi yerel uygulama Çok

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri

Sanal Santral A.Ş. Çözümleri Sanal Santral A.Ş. Çözümleri o Sanal Santral o Çağrı Merkezi Hizmetleri o Ses & Faks o Numara Taşıma & Numara Tahsis o Toplu SMS o Pi Plaformu (Programlanabilir IVR) o Yazılım Entegrasyonları & API Desteği

Detaylı

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi

ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ARGUS Plus Version 1.0.1 ERP Sistemi ERP'ye Bakış ve ARGUS Plus Zaman içinde firmalar geliştikçe, iş yapış şekilleri değişmekte ve ihtiyaçları artmaktadır. Bir çok gelişen firma, gerçekleştirdikleri operasyonel

Detaylı

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu)

Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Çağrı merkezlerinin hizmet kalitesini arttıran çözümler: Verint I360 WFO(İş gücü Optimizasyonu) Bugünün rekabetçi ortamında kurumların; sosyal medya kanalları, e-posta, telefon ve metin mesajları aracılığıyla

Detaylı

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır.

Oracle çözüm ortağı olan firmamız, gerçekleştirdiği tüm projelerde oracle ürünlerinin güvenilirliğini ve teknolojik altyapısını sunmaktadır. Firma Profili Probel Bilgisayar 1998 yılında IT sektöründe orta ve büyük ölçekli kurum ve kuruluşlara yönelik başlatmış olduğu çalışmalarına, günümüzde uzman kadrosu ile devam etmektedir. İlk yıllarda

Detaylı

Türkiye Çağrı Merkezi Pazarı 2015 Verileri. Metin Tarakçı Çağrı Merkezleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Türkiye Çağrı Merkezi Pazarı 2015 Verileri. Metin Tarakçı Çağrı Merkezleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Türkiye Çağrı Merkezi Pazarı 2015 Verileri Metin Tarakçı Çağrı Merkezleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı 47 Üyemiz ile Birlikte Sektörün %90 ını Temsil Ediyoruz Araştırma Kapsamında 200 Firma ile Anket,

Detaylı

2014 Çağrı Merkezi Sektörü Verileri. 30 Eylül 2014. www.cagrimerkezleridernegi.org

2014 Çağrı Merkezi Sektörü Verileri. 30 Eylül 2014. www.cagrimerkezleridernegi.org 2014 Çağrı Merkezi Sektörü Verileri 30 Eylül 2014 Çağrı Merkezleri Derneği Kuruluş : 2008 Üye Sayısı : 43 Yaklaşık Temsil : %85 Çağrı Merkezleri Derneği 1. Sektörü temsil etmek Odak Konularımız 2. Devlet

Detaylı

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS

IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÇÖZÜMÜ KAREL IPCS KAREL IPCS, TEMEL IP ÇAĞRI MERKEZİ VE SANTRAL ÖZELLİKLERİNİ BİRLİKTE SUNAN İLETİŞİM ÇÖZÜMÜDÜR. AVUKATLIK BÜROLARI, TURİZM ACENTALARI, SATIŞ OFİSLERİ GİBİ MÜŞTERİ

Detaylı

Çağrı Merkezi Yöneticileri için Etkin Performans Yönetimi Platformu

Çağrı Merkezi Yöneticileri için Etkin Performans Yönetimi Platformu Çağrı Merkezi Yöneticileri için Etkin Performans Yönetimi Platformu Bizce Performans değerlendirme sistemi Organizasyonun hedeflerine ulaşması için, gerekli olan bireysel performans kriterlerinin belirlenmesi

Detaylı

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır.

Kılavuz içerisinde sisteme ait tüm özellikler anlatılmakta olup, yapacağınız konfigürasyonlar satın aldığınız lisans ile sınırlıdır. 1 HAKKIMIZDA Aktiftelecom, 1994 yılından bu yana deneyimli kadrosu ile telekomünikasyon sektöründe hizmet vermektedir. Satış sonrası hizmetler konusunda uzmanlaşmış teknik destek ekibi ve yurt çapında

Detaylı

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler

SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler SmartMessage Kitlenizle Güçlü İlişkiler 60+ deneyimli çalışan 2.000+ yerel & küresel müşteri 6 ofis SmartMessage Marketing Platform Müşterilerinize ulaştığınız dijital kanallardan maksimum fayda almanızı

Detaylı

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu :

Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Saha servis uygulamaları için esnek uygulama geliştirme platformu : Global ekonominin, rekabetçi baskısının piyasalarda her geçen gün daha yoğun hissedildiği günümüzde, Mobil Bilişim Uygulamaları toplam

Detaylı

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme

Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Müşteri Bilgi Sistemi Tasarımı, Müşteri İzleme Günümüzün giderek zorlaşan rekabet ortamında artan müşteri sayıları nedeniyle müşteri ilişkileri yönetimi her geçen gün boyut değiştirmektedir. Müşterilerine

Detaylı

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV

Merkezi TV sistemleri, genişbant şebekeler, triple play ve IPTV Mobil Mobil TV TV Biz Kimiz? Vizyon Komünikasyon, iletişim teknolojileri alanında yüksek teknoloji sistem çözümleri üreten ve iş ortaklarına ürün desteği sağlayan bir mühendislik firmasıdır. Dünya çapında

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Kurumsal Tanıtım Dosyası

Kurumsal Tanıtım Dosyası Kurumsal Tanıtım Dosyası Likit Telekom Biz Kimiz? 2011 Kuruluş Likit Telekom Ltd. Şti. / Sanal Santral Telekomünikasyon A.Ş. Türkiye Geneli Bayi Ağı TS SYYB / HYB Belgeleri 6 Distribütörlük ve diğer bayilikler

Detaylı

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul

Kutalmış Damar Emre Uzuncakara. 07 Haziran 2012 - İstanbul Kutalmış Damar Emre Uzuncakara 07 Haziran 2012 - İstanbul Unica ve Netezza Hızlı analitik, etkili pazarlama Unica ve Netezza İşbirliği 2010 yılında Unica ve Netezza IBM e katıldı İlk Unica Netezza işbirliği

Detaylı

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma

İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma İşletme Sonuçları Elde Etmek için Daha İyi Bir Çağrı Merkezi Deneyimi Sunma Yayınlanan Temmuz 2016 Konular Hareketli Arama Tüketicilerin aklına takılan soruları yanıtlamanın en kolay yolu bazen gerçek

Detaylı

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir!

MasterFi. İş Analitiği Çözümleri. Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! MasterFi İş Analitiği Çözümleri Müşteri portföy analizlerinde yeni bir devir! Hiç Bir Şey Tesadüf Değildir! MasterFi Mobil IntelliFi MasterFi Web MasterFi, pazar araştırması yapmak isteyen şirketlerinin

Detaylı

SANAL SANTRAL HİZMETİ.

SANAL SANTRAL HİZMETİ. SANAL SANTRAL HİZMETİ 11:29 18/08/12 11:29 18/08/12 BULUT SANTRAL (SANAL SANTRAL) NEDİR? Bulut Santral (Sanal Santral), eski tip fiziksel telefon santrallerinin yerini alan, bulut teknolojisiyle internet

Detaylı

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI

MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Müşteri Temsilcisi Eğitim Dokümanı Sayfa 1 / 15 İçindekiler A. SİSTEME GİRİŞ... 2 1. Sisteme Giriş... 2 B. ÇAĞRI İŞLEMLERİ... 2 1.

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI

Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI Borsa Bilgi Sistemi TEKLİF DOSYASI GİRİŞ Alpata Yazılım, müşterilerine yeni bin yılda çağdaş teknolojilerle daha iyi hizmetler üretmek amacı ile, farklı bir vizyon ve yapılanma düşüncesinden hareketle

Detaylı

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme

3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Telefon Sisteminin Sürümlerinin Tanımı ve Müşterinin İhtiyaçlarına Göre Kanal Sayısını ve Sürümünü Belirleme 3CX IP Santral Sisteminin lisans politikası kanal ve sürüm bilgisine dayanmaktadır. Müşterinizin

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK

DAĞITIM FAALİYETLERİMİZLE İLGİLİ BİLGİLENDİRDİK SEDAŞ, Bolu Muhtar Dernek Başkanları ile Bir Araya Geldi Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Bolu Muhtarlar Dernek Başkanı Fikret Özen, Bolu Merkez Mahalle Muhtarları

Detaylı

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013

Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın. Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Analitiğin Gücü ile Üretkenliğinizi Arttırın Umut ŞATIR GÜRBÜZ Tahmine Dayalı Analitik Çözüm Mimarı, CEE 29.05.2013 Tahmine Dayalı Analitik Tahmine Dayalı Analitik bugünün koşulları ve gelecek aktivitelerden

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Merhaba, Bu ayki bültenimizde sizlere yeni logomuzu tanıtıyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Sesli Yanıt Sistemleri, Çağrı Merkezi Sistemleri, Ses Kayıt Sistemleri, Çağrı Merkezi Yönetim Sistemleri

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

AVM ve mağazalar için

AVM ve mağazalar için AVM ve mağazalar için Akıllı telefonların kullanım oranı her geçen gün hızla artıyor. Buna paralel olarak işletmelerin tüketiciye ulaştırmak istedikleri mesajları için de yeni bir kanal şekillenerek yaygınlaşıyor.

Detaylı

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014

Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 Oyder Toplu Sms Gönderimi MART 2014 OTOMOTİV SEKTÖRÜ Satışlarınızı ve karlılığınızı arttıracak kampanyaları hedef kitlenize toplu SMS ile duyurabilirsiniz, Müşterilerinizi özel günlerini, doğum günlerinin,

Detaylı

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim

Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Doğru İnsan, Kurumsal Yönetim, Yüksek Verim Organizasyon Yönetimi Özlük Yönetimi İşe Alım Yönetimi ve Portalı İşçi Sağlığı Yönetimi Performans/İzin Yönetimi Çalışan Portalı 30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları

Detaylı

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com

On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com On-line Satış Gücü Otomasyonu ÇOK AKILLI, ÇOK KOLAY.. www.ritmateknoloji.com Bir program firmanıza SATIŞ PERFORMANSI nasıl kazandırır? Ritma Flex, Ritma Teknolojinin 2.000 in üzerinde müşteri deneyimi

Detaylı

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür

Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Merhaba, Saygılarımla, Y.Tümer Gürkök Genel Müdür Đş Gücü Optimizasyon Sistemleri ile Tümleşik Çağrı Merkezi Yönetimi Yöneticiler Zirvesi SYS-Verint Systems Đşbirliği ile, Çağrı Merkezi yöneticilerini

Detaylı

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis

Novartis İş Zekası Çözümü. 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Novartis İş Zekası Çözümü 7 Kasım 2012, İstanbul Kaan Marangoz, Novartis Gündem Novartis İlaç Sektörü Cognos Raporlama Sistemi Projeler Faydalar 2 Novartis Biz kimiz? AMACIMIZ Hastalıkları önleyen ve tedavi

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri

Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Fark Yaratan Ses ve Tümleşik İletişim (UC) Çözümleri Neden Unify Çözümleri? Global Pazar payında 3# USA de 6.2 milyon son kullanıcı Latin America 1# (18%) Almanya da 1# (40%) Avrupa da 1# (19%) Hindistan

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR

2013/101 (Y) BTYK nın 25. Toplantısı. Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] KARAR 2013/101 (Y) Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin İzlenmesi [2013/101] BTYK nın 2009/102 no.lu kararı kapsamında hazırlanan ve 25. toplantısında onaylanan Üstün Yetenekli Bireyler Stratejisi nin koordinasyonunun

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

TÜRKİYE ÇAĞRI MERKEZLERİ SEKTÖR ARAŞTIRMASI

TÜRKİYE ÇAĞRI MERKEZLERİ SEKTÖR ARAŞTIRMASI TÜRKİYE ÇAĞRI MERKEZLERİ SEKTÖR ARAŞTIRMASI 2012 Amaç & Yöntem Çağrı Merkezleri Derneği, Türkiye'de çağrı merkezi sektörünün gelişimini sağlamaya, faaliyet ve etki alanını genişletmeye yönelik iş ve güç

Detaylı

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. 1 Değerli müşterilerimiz, GENSER Güvenlik Sistemleri A.Ş. 1995 yılında %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Koruma ve güvenlik hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için alt yapısını ve kadrosunu 5188

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİMİ Öğr. Gör. Segah YEŞİLYURT

ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİMİ Öğr. Gör. Segah YEŞİLYURT Çağrı Merkezi Kavramı Ünite 1 Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı ÇAĞRI MERKEZİ YÖNETİMİ Öğr. Gör. Segah YEŞİLYURT 1 Ünite 1 ÇAĞRI MERKEZİ KAVRAMI Öğr. Gör. Segah YEŞİLYURT İçindekiler 1.1. ÇAĞRI

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

TÜRK HENKEL'DE ÜST DÜZEY ATAMA

TÜRK HENKEL'DE ÜST DÜZEY ATAMA Portal Adres TÜRK HENKEL'DE ÜST DÜZEY ATAMA : www.reklamazzi.com İçeriği : Pazarlama İletişimi Tarih : 26.03.2015 : http://www.reklamazzi.com/turk-henkelde-ust-duzey-atama-145487.htm 1/2 TÜRK HENKEL'DE

Detaylı

09.08.2011 TURKCELL. Bireysel Pazarlama Basın Toplantısı. Emre SAYIN Genel Müdür Yardımcısı

09.08.2011 TURKCELL. Bireysel Pazarlama Basın Toplantısı. Emre SAYIN Genel Müdür Yardımcısı 09.08.2011 TURKCELL Bireysel Pazarlama Basın Toplantısı Emre SAYIN Genel Müdür Yardımcısı TURKCELL MOBİL PAZARDA LİDER Abone Pazar Payı(%) 56% 55% 56% 56% 56% 57% 56% 56% 55% 55% 55% 54% 54% 54% 27% 27%

Detaylı

Çağrı Merkezi, geleneksel ve en basit tanımıyla işletmelerin; müşterileri, tedarikçileri, bayileri ve diğer üçüncü partilerden gelen çağrıları

Çağrı Merkezi, geleneksel ve en basit tanımıyla işletmelerin; müşterileri, tedarikçileri, bayileri ve diğer üçüncü partilerden gelen çağrıları Çağrı Merkezi, geleneksel ve en basit tanımıyla işletmelerin; müşterileri, tedarikçileri, bayileri ve diğer üçüncü partilerden gelen çağrıları yanıtlayan, gerektiğinde çağrı neticesinde ihtiyaç doğan işlemleri

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler

Yaşam İçin Teknolojik Çözümler Büyük Veri Data Center Hizmetleri Akıllı Ulaşım Sistemleri Network ve Altyapı Çözümleri CCTV Sistemleri Yangın Algılama Sistemleri Yüksek Teknoloji, Kusursuz Hizmet IP Telefon Sistemleri Led Ekran Uygulamaları

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur.

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur. 2N STARGATE PRI FCT Akıllı geri arama Geri arama otomatik yönlendirme Sisteme dışarıdan erişim: DISA Cevapsız aramada SMS bildirimi SIM Kartlar arası dengeli trafik dağılımı ve sınırlama Ölçeklenebilir

Detaylı