T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü"

Transkript

1 T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Kumkuyu Çanakçı Mahallesi, 197 Ada, 5 nolu parselde kayıtlı ,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerinde Güneş Enerji Santrali (GES) kurulmak üzere, anılan parselin Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Enerji Üretim Alanı olmasına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifi Belediye Meclisimizin tarih ve 209 sayılı kararı ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu nun 14. Maddesi uyarınca Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin tarih ve 1053 sayılı kararı sayılı kararı ile görüşülüp karara bağlanmış olup; 3194 sayılı imar kanunun 8/b maddesi ve Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğin 33. maddesi uyarınca Belediyemiz Hizmet Binası İmar ve Şehircilik Müdürlüğü katındaki ilan panosuna asılmak, Belediye internet sitesinde yayınlanmak ve Belediye hoparlöründen okunmak suretiyle tarihinde Sah günü saat den başlamak üzere l(bir) ay süreyle askıya çıkarılmıştır. Merkez Mahallesi Hal Caddesi Erdemli / MERSİN Telefon: Fax: e-posta: erdemli.beledivesi@mvnet.com Ayrıntılı Bilgi ve İrtibat T. Güneş Şehir Plancısı Elektronik Ağ:

2 T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SAYI : /10/2017 KARAR Belediye Meclisinin tarih ve 199 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, İlçemiz Kumkuyu Çanakçı Mahallesinde Bulunan 197 Ada 5 Parselde Kayıtlı Taşınmaz Üzerine Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Enerji Üretim (GES) Alanı için 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Yapımı ile ilgili tarihli komisyon raporu okunarak görüşmeye geçildi. KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA: İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunda; Fuat ÖZME tarih ve 2017/15564 sayılı dilekçesi ile Mersin İli, Erdemli İlçesi, Kumkuyu Çanakçı Mahallesi, 032d23b2 pafta, 197 ada, 5 no.lu parselde kayıtlı ,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerinde Güneş Enerji Santrali (GES) kurulmak üzere, anılan parselin Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Alanı olarak planlanması talep edilmektedir. Söz konusu alana yenilebilir enerji kaynaklarına dayalı enerji üretim tesisi yapılmasına ve bu tesise yönelik imar planı hazırlanmasına ilişkin ilgili kamu kurumlarından uygun görüşlerin alındığı ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin tarih ve 464 sayılı kararı ile onaylanmıştır. Plan kademelenmesi gereği 1/1000 ölçekli uygulama imar planına da işaretlenmesi gerekmektedir. Bahse konu uygulama imar planında yapılanma koşulları ise E=0.05, Yençok=6.50 m. olarak plan üzerinde belirlenmesi talep edilmektedir. Söz konusu 1/1000 ölçekli uygulama imar planına ilişkin talebin Belediyemiz Meclisinde görüşülerek karara bağlanması teklif edilmektedir. Komisyonumuzca söz konusu plan işlem numaralı plan dosyasında ve ilgili mevzuat çerçevesinde yapılan incelemeler neticesinde; İlçemiz, Kumkuyu Çanakçı Mahallesi, 197 Ada, 5 no.lu parselde kayıtlı ,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerine, Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Alanı yapılması ile ilgili 1/1000 ölçekli uygulama imar planı komisyonumuzca oy birliği ile uygun görülmüştür. Denilmektedir. Yapılan görüşmeler ve işaretle yapılan oylama neticesinde; İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun kabulüne, mevcudun oy birliği ile karar verildi.

3 MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI Birleşim S ay ısı: (2) Oturum S ayısı: (1) Dönem Sayısı : (4) Karar Tarihi : 17/11/2017 Karar Sayısı : 1053 u... i7 /ı 1/9017 Cuma günü Büyükşehir Belediye Meclis Başkanf M e t s i n Büyükşehir B e b e s i Kongte ve Sergi Sarayı Toplantı Salonu nda toplandı. Gündem maddesi gereğince; «i r 983 sayılı karan ile İmar ve Bayındırlı om 'syon, ^ jo.2017 tarihli ve Komisyonu na müştereken tavuk edilen. Eg ^, f t ^ y Kumkuyu Çanakçı Mahallesi, 197 2Z? N o.lu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı He ilgili, 15/11/2017 tarihli komisyon raporu katip üye tarafından okundu. r.ftr Ü SÜ l MESİ VE OYLANMASI SONUNDA Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi nin tarihli ve 464 sayılı karan ile onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planında söz konusu parsel Yemlenebilir nerjı KaynaklannaDayah Enerji Üretim (GES) Alanı olarak planlam ıştır. 1/1000 ölçekli uygulama imar planı açıklama raporunda, 1/5000 ölçekli nazım imar planı doğrultusunda; Mersin İli, Erdemli İlçesi, Kumkuyu Çanakçı Mahallesi 197 ada 5 No.lu p L e l üzerinde Güneş Enerji Santrali (GES) kurulmak taem an,lan parselm Yenilenebilir Eneıji Kaynaklarına Dayalı Enerji Üretim Alanı E:0.05 Yençok 6.50 m. olarak planlandığı belirtilmektedir... _. Söz konusu alana yenilenebilir eneıji kaynaklanna dayalı eneği üretim tesisi yapılmasına ve bu tesise yönelik imar planı hazırlanmasına ilişkin ilgili kamu burumlarından uygun görüşlerin alındığı ve söz konusu uygulama imar pm ıtekhfmınm ekansalplanlar Yapım Yönetmeliğinin EK-İd gösterimlerine uygun olarak hazırlandığı anlaşıldığından, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifinin uygun görüldüğüne dair komisyon raporunun kabul edilerek, 3194 sayılı İmar Kanunu nun 8/b maddesi gereğince onaylanmasına, yapılan işari oylama neticesinde, mevcudun oy birliği ile karar verildi.

4 - V ERDEMLİ (Mersin) UYGULAMA İMAR PLANI Ö lçek : 1/1000 PLAN AÇIKLAMA RAPORU Sayfadan oluşan PIy Raporu Belediye Ma Ons it,$sayılı' 3194 SajŞflı imar 8-b maddesine gjjire^on, am,i Teslime GÜNE 3el.Şehir Plancısı l İli : Mersin İlçesi : Erdemli Mahallesi : Kumkuyu Çanakçı Pafta No : 032d23b2 Ada No ' 197 Parsel No ' (21* Sayılı BüyükşeMr Belediyesi ınımu'nun 7/t> Maddesi Uyarmca üyükşehlr Belediye Mecllal'nln ± l/ Z 0 İ^ tarih r e lo S G sayıh Plan İşlem N u m a ra s ı;-^ S-

5 PLANLAMA ALA N IN IN TA N IM I Uygulama İmar Planı teklif edilen alan, Mersin İli, Erdemli İlçesi, Kumkuyu Çanakçı Mahallesi, 032d23b2 pafta, 197 ada, 5 numaralı parseldir. Parselin yüzölçümü m2'dir. Planlama alanı, 1/1000 ölçekli Mersin 032d23b2a - 032d23b2b - 032d23b2d halihazır haritalarında yatay ve dikey koordinatlar arasında kalmaktadır. Planlama alanının uydu görüntüsü :

6 PI ANLAM ANIN AM ACI V ^ s t r a l adresi ve koordinatlar, belirtilen planlama alanında Yenilenebilir Enerji' kapsam,nda değerlendirilen, toplam 5 mw (megawatt) kapasiteli "Güneş Enerjisi Santral, (GES) uygulamas, yap,lacakt,r. v,harda temiz ve çevreci enerji üretimi sağlayan güneş enerjisi santraller, ülkemizde de giderek yaygmlaşmaktadır. Halen güneş enerji, santrallerinin kurulu gücü 150 mw'a ulaşmış olmasına karşın, ülkenin toplam santrallerinin kurulu g ka, bilecek durumdadır. 1 mw ve üzerinde üretit yapan santral say,s, 50 civarında olup, bunların büyük KavseriY Denizli illeri başta olmak üzere Ankara, Antalya ve G azıatep yörelerinde kurulmuştur. Güneşli gün sayısı ve güneşlenme»ran, en yuteek T r d e n biri alan Mersin'de ise halen sadece I tane guneş enerj, san a mevcut olup, 5 mwi,k kapasitesiyle Taraşlar Termal Güneş Enerji Santra adıyla faaliyet göstermektedir. Mersin-Antalya devlet karayolunun, Erdemli İlçesi, Kumkuyu Mahallesi'nden Tuzey istikametinde ayrılan Esenpınar yolunun yaklaşık 10. kilometresinde Çanakçı Mevkii'nde yer alan planlama alanı, Mersin'in ıkınc, güneş enerjisi üretim alanı olacaktır.

7 pi a MLAMA SÜ RECİ 464 sayılı kararı ile ONANMIŞTIR. altlının, oluşturan 1/1000 ölçekli halihazır haritalar Erdemli Planlamanın altlığını oluşturan 1/10UU oıçenı, no.. Belediye Başkanlığı nca uygun bulunmuş ve onanmıştır. PLANLAMA KARARLARI Planlama alanının doğusundaki kadastral yol 15 m genişliğinde planlanmış ve vol genişletmesinin tamamı planlamaya konu olan parselden alınmıştır. Yoldan ve komşu parsellerden çekme mesafeleri 5 m olarak belirlenmiş ancak parselin güneyinde yer alan ve Çaltıl, adıyla anılan kuru dereden uzaklaşabilmek amacıyla. DSİ 6. Bölge Müdürlüğünün görüşü doğrultusunda, güneyden 10 metre çekilmiştir. Rapor ekindeki Vaziyet Planında görüleceği gibi zaten parselin güneyindeki bir bölüm kullanılmayacak ve açık depolama alanı olarak kullanılacaktır. Planlama alanında yapı emsali E=0.05 olarak belirlenmiştir. Bu emsali aşmamak koşuluyla, yönetim merkezleri, güvenlik merkezleri, çalışacak personelin günlük gereksinimlerine yönelik idari binalar ile, elektrik üretim merkezine ait teknik yapılar yapılabilecektir. Tüm yapıların yüksekliği en çok 6.50 m. olacak, ancak "şalt kontrol binasının yüksekliği teknolojik gerekliliğe göre değişim gösterebilecektir. İlk etapta yapılması zorunlu olan 5 adet yapı, ekteki Vaziyet Planında koordinatlarıyla birlikte gösterilmiştir.

8 .TEOLOJİK YAPI Planlama alan, İçin Ön Jeolojik Etüd Raporu hazırlat,imiş olup, plan d«v as ekinde sunulmaktadır. Rapora göre, arazinin zemini kaya (k.reçtaş,»torak belirlenmiştir. Veralt, suyu yoktur ve s.v.laşma beklenmemekted r Araz ortalama olarak 550 metre kotunda yer almakta olup, ortalama eg o aralığındadır. Yerleşime uygunluk açısından bir sorun yoktur^heyelan, düşmesi çığ gibi doğal afet beklenmemektedir. Arazı 4. derece deprem bölgesinde yer almakta olduğundan, gerekli önlemlerin alınması gerekmektedir. Bina ve bina türü yapıların Inşaas, aşamasında, statik projelerine esas olmak üzere temel ve zemin etüdlerinin ayrıca yapılması zorunludur. KURUM 6Ö RÜ SLERİ - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığımın tarih ve 7448 sayılı yazısı doğrultusunda, planlama alanında güneş enerjisi santralı (GES) yapılmasında bir sakınca bulunmamaktadır. - S,da Tarım ve Hayvancılık î l Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısına göre, planlama alanı "kuru marjinal tarım arazisi" sınıfında değerlendirilmektedir. - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısına göre, planlama alanı Mersin Valiliği'nin sayılı Oluru ile tarım alanları dışına çıkartılmıştır. - Orman ve Su İşleri Bakanlığının tarih ve sayılı yazısına göre, planlama alanı korunması gereken alanlar içerisinde kalmadığından güneş enerjisi santralı (SES) yapılmasında bir sakınca bulunmamaktadır. - DSİ 6. Bölge Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısına göre, gerekli önlemler alınması koşuluyla güneş enerjisi santralı (SES) yapılmasında bir sakınca bulunmamaktadır. - Çevre ve Şehircilik îl Müdürlüğünün tarih ve 5451 sayılı yazısına göre, planlama alanı sit alanı veya Özel Çevre Bölgesi içerisinde

9 kalmadığından güneş enerjisi santral, (SES) yapılmasında bir sakınca ç ^ r T T ş e h t c i l i k Bakanlığı Mekansal Planlama Şenel Müdürlüğünün tarih ve 8062 sayılı yazısına göre, planlama alanında. M Adana Planlama Bölgesi 1/ Ölçekli Çevre Düzen, Plan "da b r değişiklik yapılmasına gerek kalmaksızın güneş enerjisi santralı (SES) vomlmasında bir sakınca bulunmamaktadır.. Çevre ve Şehircilik î l Müdürlüğünün tarih ve 5938 sayıl, yazısına göre, planlama alanında yapılacak güneş enerjisi santralı (SES) iç in SÇevresel Etki Değerlendirilmesi (ÇED) gerekli değildir karar, Mersİrf Valiliği'nin tarih ve E-20İ5AZ3 sayıl, kararıyla Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) gerekli değildir belaesi düzenlenmiştir. PLAN N OTLARI 1. PLANLAMA ALANINDA YAPILACAK "GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALI'NIN KAPASİTESİ 5 Mw (MEGAVVATT)'DIR. 2 TESİSİN TEKNİK ÖZELLİĞİNE GÖRE, ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİMİNE YÖNELİK DONANIMIN, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINCA BELİRLENEN STANDARTLARA UYGUN OLMASI ZORUNLUDUR....x.., 3. PLANLAMA ALANINDA, MERSİN VALİLİĞİNİN TARİH VE E SAYILI KARARI GEREĞİNCE "ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ (ÇED)" GEREKLİ DEĞİLDİR. 4. PLANLAMA ALANINDA, MERSİN VALİLİĞİNİN TARİHİNDE OLUR VERDİĞİ "TOPRAK KORUMA PRO JESİ NDE BELİRLENEN KOŞULLARA UYULMASI ZORUNLUDUR. 5. PLANLAMA ALANINDA, KONUSUNA VE İLGİSİNE GÖRE : SAYILI YENİLENEBİLİR ENERJİ KANUNU ; SAYILI ELEKTRİK PİYASASI KANUNU ; SAYILI ÇEVRE KANUNU ; SAYILI TOPRAK KORUMA VE ARAZİ KULLANIMI KANUNU ; -SU KİRLİLİĞİ KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ ; -SANAYİ KAYNAKLI HAVA KİRLİLİĞİNİN KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ ;

10 -HAVA KALİTESİNİN KORUNMASI YÖNETMELİSİ ; - KATI ATIKLARIN KONTROLÜ YÖNETMELİĞİ ; -GAYRISIHHİ MÜESSESELER YÖ N ETM ELİĞİ; -DEPREM BÖLGELERİNDE YAPILACAK BİNALAR YÖNETMELİK;... -ELEKTRİK KUVVETLİ AKIM TESİSLERİ YÖNETMELİSİ; -ELEKTRİK PİYASASINDA LİSANSSIZ ELEKTRİK İLİŞKİN YÖNETMELİK;.... -ENERJİ NAKİL HATLARI İŞ GÜVENLİSİ YÖ N ETM ELİSİ; HÜKÜMLERİNE UYULMASI ZORUNLUDUR. HAKKINDA ÜRETİMİNE 6. PİSSU VE KANALİZASYON ATIKLARI, BÖLGESEL BÜTÜNCÜL ARITMA TESİSLERİ VE/VEYA BÖLGESEL KANALİZASYON SİSTEMİ İNŞA EDİLİNCEYE KADAR, "LAĞIM MECRASI İNŞAATI MÜMKÜN OLMAYAN YERLERDE YAPILACAK ÇUKURLARA AİT YÖNETMELİK" HÜKÜMLERİ GEREĞİNCE PİSSU ÇUKURLARINA (FOSEPTİK) BAĞLANIR. PİSSU ÇUKURLARI HİÇBİR BİÇİMDE AKARSULARA BAĞLANAMAZ VE BOŞALTILAMAZ... 1Ivf_ 7 PLANLAMA ALANINDA, YAPI YAKLAŞMA SINIRLARI İÇİNDE KALMAK VE E=0.05 YAPI YOĞUNLUĞUNU AŞMAMAK KOŞULUYLA, YÖNETİM MERKEZİ, GÜVENLİK MERKEZİ, PERSONEL İHTİYAÇ BİNASI VB İDARİ YAPILAR İLE, ŞALT KONTROL BİNASI, TRAFO VB. TEKNİK YAPILAR YAPILABİLİR. BU VE BENZERİ YAPILARIN PLANLAMA ALANI İÇERİSİNDE NE ŞEKİLDE YERLEŞTİRİLECEĞİ, VAZİYET PLANI İLE BELİRLENİR. 8 YAPI EMSALİNE DAHİL BİNALARIN (ŞALT KONTROL BİNASI HARİÇ OLMAK ÜZERE) YÜKSEKLİĞİ EN ÇOK 6.50 METREDİR. ŞALT KONTROL BİNASININ YÜKSEKLİĞİ İSE, TEKNOLOJİK GEREKLİLİĞE GÖRE MİMARİ PROJESİNDE BELİRLENECEKTİR. 9. GÜNEŞ ENERJİSİ PANELLERİ VE ŞALT SAHALARI YAPI EMSALİ HESABI DIŞINDA DEĞERLENDİRİLİR VE YAPI EMSALİNE DAHİL DEĞİLDİR. 10. TESİSİN OTOPARK İHTİYACI KENDİ SINIRLARI İÇERİSİNDE KARŞILANACAKTIR. 11. İŞBU PLAN, PLAN NOTLARI, PLAN AÇIKLAMA RAPORU VE JEOLOJİK ETÜD RAPORU BİR BÜTÜNDÜR VE BİRLİKTE ONAYLANIR. 12. BU PLANDA BELİRTİLMEYEN HUSUSLARDA 3194 SAYILI İMAR KANUNU, SAİR İLGİLİ KANUNLAR VE BUNLARA DAYANILARAK ÇIKARTILAN YÖNETMELİK HÜKÜMLERİ GEÇERLİDİR.

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR \B E / T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SA Y I: 141 01/08/2016 KARAR Belediye Meclisinin 01.07.2016 tarih ve 128 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, İlçemiz Merkez

Detaylı

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli Erdemli İlçesi, Kumkuyu-Çanakç, Mahallesi, 191 Ada, 46 no u parselde kayıtlı 19 85441 m2 yüzölçümlü taşınmaz

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Alata Mahallesi, 410 ada 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi

Detaylı

ASKI İLAN TUTANAĞI. T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

ASKI İLAN TUTANAĞI. T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Ayaş-Karaahmetli Mahallesi, 101 Ada, 729 nolu parselde kayıtlı 14 901 09 m2 yüzölçümlü taşınmaz

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinin 22.07.2016 tarih ve 735 sayılı kararı ile görüşülüp, karara bağlanan 3194 sayılı İmar

Detaylı

ER D EM Lİ BELED İY E BA ŞKANLIĞ I İm ar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

ER D EM Lİ BELED İY E BA ŞKANLIĞ I İm ar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI \ BE/ T.C. ER D EM Lİ BELED İY E BA ŞKANLIĞ I İm ar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Kumkuyu-Çanakçı Mahallesi, 194 Ada, 4 nolu parselde kayıtlı 37.084,65 m2 yüzölçümlü

Detaylı

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE M ECLİSİ

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE M ECLİSİ T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE M ECLİSİ S A Y I: 20 02/02/2015 KARAR Belediye M eclisinin 05/01/2015 tarih ve 10 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Tayyar SERİN ve His.

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli. Erdemli İlçesi, Alata Mahallesi, 644 Adanın güneyindeki park alanı içerisinde işaretlenmiş olan trafo alanında

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Alata Mahallesi, 349 ada 3 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklik teklifi

Detaylı

KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA:

KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA: A T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SAYI: 8 02/01/2017 KARAR Belediye Meclisinin 01.12.2016 tarih ve 241 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Altınata Gayrimenkul Dnş.

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Alata Mahallesi, 371 Ada, 15-16-17-18-19-20-21 nolu parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ HİZMET İCİ YAZIŞMA Kime : Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ne Tarih : 19.10.2015 Kimden : İmar ve Şehircilik

Detaylı

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Ayaş-Karaahmetli Mahallesi, 103 Ada, 379 nolu parselde kayıtlı 49.175,08 m2 yüzölçümlü taşınmaz

Detaylı

ASKI İLAN TUTANAĞI. Birer gün ara ile günde üç defa hoparlör ilam yapılacaktır

ASKI İLAN TUTANAĞI. Birer gün ara ile günde üç defa hoparlör ilam yapılacaktır ASKI İLAN TUTANAĞI İncesu İlçesi Aksubağlan Mahallesi K34.d.l3.a.2.c ve K34.d.l3.a.3.b paftalarda 206 ada 39 parsel nolu taşınmazın bulunduğu alanda G.E.S. (Güneş Eneıji Santrali) kurulabilmesi için yenilenebilir

Detaylı

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Kızkalesi Mahallesi, 109 ada, 5-14-15-24-25-26-27 nolu parseller ile 110 ada, 3 ve 10 nolu

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI Birleşim Sayısı : (2) Oturum Sayısı : (1) Dönem Sayısı : (2) Karar Tarihi : 12/11/2015 Karar Sayısı : 1140 Büyükşehir Belediye Meclisi 12/11/2015 Perşembe günü

Detaylı

KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA:

KARAR KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA: » \ B E / ^ T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SAYI : 32 04/01/2017 KARAR Belediye Meclisinin 02.01.2017 tarih ve 19 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Durmuş TANER

Detaylı

ASKI İLAN TUTANAĞI. Birer gün ara ile günde üç defa hoparlör ilam yapılacaktır

ASKI İLAN TUTANAĞI. Birer gün ara ile günde üç defa hoparlör ilam yapılacaktır ASKI İLAN TUTANAĞI İncesu İlçesi Sultansazı Mahallesi K34.d.24.d.2.c, K34.d.24.d.2.a, K34.d.24.d.2.d, K34.d.24.d.l.b ve K34.d.24.d.l.a paftalarda 284 ada 24 parsel nolu taşınmazın bulunduğu alanda G.E.S.

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI \ BE; T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Koyuncu Mahallesi, 988 Ada, 3 nolu parsele ilişkin 1/J000 ölçekli uygulama imar planı

Detaylı

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI \ BP/ T.C. ERDEM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli, Erdemli İlçesi, Koyuncu Mahallesi, 532 Ada, 1-2-3-4-5-6-7-10-14-15-16 nolu parsellere ilişkin 1/1000

Detaylı

T.C. ERD EM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERD EM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜNE T.C. ERD EM Lİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik M üdürlüğü Erdemli Belediyesi İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ - HARİTA BİRİMİ 29/06/2017 10:35-58789609-754-E.637 00117825 Sayı : 58789609.754- Konu

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :249 KONUSU: 2. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi r) İlimiz, Menteşe İlçesi, İkizce Mahallesi, Enişdibi Mevkiinde yer

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ASKI İLAN TUTANAĞI Mersin İli Erdemli İlçesi, Kumkuyu Çanakçı Mahallesi, 195 Ada, 79 nolu.amelde kayıtlı 7 616 64 m yüzölçümlü taşınmaz üzerinde

Detaylı

Sayı : 90852262-301.03-3 3-01^/09/2015 Konu: Akseki Sinanhoca ve Ürünlü Mah. HES NİP hk. BAŞKANLIK MAKAMINA

Sayı : 90852262-301.03-3 3-01^/09/2015 Konu: Akseki Sinanhoca ve Ürünlü Mah. HES NİP hk. BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ' W" / İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı expo?oh Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03-3 3-01^/09/2015 Konu: Akseki Sinanhoca ve Ürünlü Mah. HES

Detaylı

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ \ M T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SAYI : 187 01/12/2015 K A R AR Belediye Meclisinin 02/11/2015 tarih ve 178 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, İlçemiz Alata Mahallesi

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü. Sayı : /07/2016 Konu : Plan Değişikliği İlanı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü. Sayı : /07/2016 Konu : Plan Değişikliği İlanı Erdemli Belediyesi İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ - HARİTA BİRİMİ 12/07/2016 17:11-58789609-754-E.657 T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 00045536 Sayı : 58789609.754-.../07/2016

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUNDA

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUNDA MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI - Birleşim Sayısı: (1) Oturum S ayısı: (1) Dönem Sayısı : (5) Karar Tarihi : 09/07/2018 Karar Sayısı : 511 Biiyükşehir Belediye Meclisi 09/07/2018 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Kaan Osman SARIOĞLU İsmail İSEN Fatih VEZİROĞLU Karar Tarihi 02.10.2018 Karar No 75 İlçemiz İskele Mahallesi 3 ada

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Vali İhsan Aras Mahallesi, 286 ada 32,33,35,36,37,38,39,40,41,42

Detaylı

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SA Y I: 83 K A R AR 02/05/2016 Belediye Meclisinin 01.04.2016 tarih ve 76 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen. Mustafa AKSAY, Yıldıray

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Erdemli Belediyesi İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ - HARİTA BİRİMİ 12/07/2016 17:09-58789609-754-E.6S6 T.C. ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 00045533 Sayı : 58789609.754-.../07/2016

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA m T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- Konu: Kaş İlçesi, Belkonak Mah, 123 ada 2 p ve 124 ada 10 p NİP K EXP0

Detaylı

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU MARMARACIK MAHALLESİ 469 ADA 8 PARSEL İLE 9 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık Mahallesi,

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANININ YERİ: Planlama alanı Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi, F19C06A3B pafta, 880 ada, 99 ve 105 numaralı parsellerdir. Alanın doğusunda, Çorlu Deri OSB

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

etüdproje PLANLAMA LTD. ŞTİ.

etüdproje PLANLAMA LTD. ŞTİ. ALAŞEHİR (MANİSA) YENİMAHALLE, 703 ADA, 1 PARSEL'E AİT NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN etüdproje TEL/FAKS:0 236 713 09 36 M. PAŞA CAD. UĞURSOY İŞHANI KAT:2 NO:146/217

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İm ar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlam a Şube M üdürlüğü \ V EXP02016 AN TALYA Sayı : 90852262-301.03-5 T O S " 0.^ 0 9 /2 0 1 5 Konu: Kaş îlçesi, Sarıbelen

Detaylı

Akhisar nüfusu (2012),Akhisar ilçe merkezi , Beldeler ( 9 adet) Köyler (86 adet) , İlçe toplam nüfusu kişidir.

Akhisar nüfusu (2012),Akhisar ilçe merkezi , Beldeler ( 9 adet) Köyler (86 adet) , İlçe toplam nüfusu kişidir. PLANLAMA ALANININ KONUMU ve TANITIMI Çalışma alanı, Manisa İli Akhisar İlçesi Akhisar Belediyesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Manisa İli Akhisar ın doğusunda Gördes, güneyinde Gölmarmara, batısında

Detaylı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı ANTALYA İLİ, KEPEZ İLÇESİ, GAZİLER MAHALLESİ KÜÇÜK SANAYİ ALANINA İLİŞKİN 1. ETAP 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 2. ETAP 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLAN REVİZYONU RAPORU 1. PLANLAMA ALANININ GENEL

Detaylı

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL ARTVİN İLİ MERKEZ İLÇESİ YENİ MAHALLESİ 579 ADA 1 PARSEL VE ÇEVRESİNDE RESMİ KURUM ALANI(MÜZE) VE KÜLTÜREL TESİS ALANI(Kültür Evi) AMAÇLI NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Hazırlayan:

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Tarih: 27.10.2014 TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ Antalya Büyükşehir

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ 1329 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN ŞEHİR VE BÖLGE PLANCISI DİLEK ÇAKANŞİMŞEK 2017 MANİSA 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi,

Detaylı

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05

ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05 ERGENE-YEŞİLTEPE MAHALLESİ 880 ADA 99 VE 105 NOLU PARSELLERE AİT İLAVE UYGULAMA İMAR PLANINDA, ERGENE BELEDİYE MECLİSİ NİN 02.05.2018 TARİH VE 77 SAYILI KARARINA İSTİNADEN HAZIRLANAN UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

SAĞLIK MAHALLESİ 2827 ADA 4 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

SAĞLIK MAHALLESİ 2827 ADA 4 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU SAĞLIK MAHALLESİ 2827 ADA 4 PARSELE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Sağlık Mahallesinde bulunan, mülkiyeti

Detaylı

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 PLANLAMA ALANI Planlama Alanı Konya-Manavgat Karayolu

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL ARTVİN İLİ, MERKEZ İLÇESİ, ŞEHİTLİK KÖYÜ MUHTELİF PARSELLERDE REKREASYON, İBADET VE RESMİ KURUM ALANLARI AMAÇLI NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Hazırlayan: Mesut YÜKSEL Haziran

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA l û l T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-3 6 - ^ ^ 3 ^ Konu: Döşemealtı Yeniköy 155 ada 11,

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü t.c. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXp^ Q16 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-0 9 S. 2 j0 2 3 Konu: Döşemealtı Atatürk Caddesi Yol boyu ticaret

Detaylı

Şehir Planlama ve Danışmanlık

Şehir Planlama ve Danışmanlık GAZİANTEP İLİ NİZİP İLÇESİ DOĞRULAR MAHALLESİ 189 ADA 1 NOLU PARSEL İLAVE NAZIM İMAR PLANI 1/5000 AÇIKLAMA RAPORU İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı A.Gedemenli İş Merkezi Kat:7 No:47 KAHRAMANMARAŞ

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Esat GÖYÜK İmar Kom. 7 J ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:29.06.2015 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1 MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, BURHANİYE İLÇESİ, KOCACAMİ MAHALLESİ, 123ADA,6-37 PARSELLERE AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Narlı Mahallesi, 1353 Nolu Parsel ve 1466 Nolu Parsel toplam yüzölçümü,

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA 114 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- t Konu: Korkuteli 177 parsel NİP. X EXP02016 0 ^ /0 6 /2 0 1 5 BAŞKANLIK MAKAMINA

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 432 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 432 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 01.11.2018 TARİH VE 432 SAYILI KARARI Gündemin 8. Maddesi Karar No. 432 Özü: Her yönden 5'er m. yapı yaklaşma mesafeli, Dİ ibareli, E=1.10, Yençok=3 kat yapılaşma

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KUVAYİ MİLLİYE MAHALLESİ I19-C-08-D-3-A PAFTA 5786 ADA / 1-2-3-4-5-6-7-8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU AĞUSTOS 2018 T.C.

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KUVAYİ MİLLİYE MAHALLESİ I19-C-08-D-3-A / I19-C-08-D-4-B PAFTALAR 6163 ADA / 6 VE 7 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ŞUBAT

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, DURSUNBEY İLÇESİ, ÇAKMAK MAHALLESİ I21-D-18-B PAFTA, 227 VE 228 ADALARA AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ARALIK 2018 T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, SAVAŞTEPE İLÇESİ, CUMHURİYET MAHALLESİ 297 ADA, 70-71-72-73-74-75-81-82-83-84 PARSELLERE AİT 1/5000

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KUVAYİ MİLLİYE MAHALLESİ I19-C-08-D-4-A PAFTA 6202 ADA VE 5-6-7 PARSELLER İLE 6203 ADA 6-7-8-9 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA

Detaylı

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ

MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ MANİSA İLİ, SELENDİ İLÇESİ, ESKİCAMİ MAHALLESİ, 120 ADA, 1 PARSELE İLİŞKİN NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ Planlama Alanının Tanımlanması Manisa İli 13.810 km² yüz ölçümüne sahip olup, 2015 itibarıyla

Detaylı

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KAMÇILI MAHALLESİ, PARSEL 3796 DA KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KAMÇILI MAHALLESİ, PARSEL 3796 DA KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, KAMÇILI MAHALLESİ, PARSEL 3796 DA KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Ekim 2015 Balıkesir İli, Karesi İlçesi, Kamçılı Mahallesi,

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ. Plan Açıklama Raporu.

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ. Plan Açıklama Raporu. T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI ŞEHİR PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ ALTIEYLÜL İLÇESİ GÖKKÖY MAHALLESİ 218 ADA 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12,

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih: 25.12.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI.. i TALEP SAHİBİ Antalya Büyükşehir Belediyesi t MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1201 ADA ve 1202 ADA 10 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİ ada 2 parsel- 10 ada 4, 5, 7 parsel -9 ada 12 parsel

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİ ada 2 parsel- 10 ada 4, 5, 7 parsel -9 ada 12 parsel MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİ 1264 ada 2 parsel- 10 ada 4, 5, 7 parsel -9 ada 12 parsel 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ MANİSA FARKLI SEVİYELİ OTOGAR KAVŞAĞINA İLİŞKİN ONAYLI KAVŞAK PROJESİNİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA

Detaylı

T.C. MANAVGAT BELEDİYE MECLİS KARARI

T.C. MANAVGAT BELEDİYE MECLİS KARARI T.C. MANAVGAT BELEDİYE MECLİS KARARI Kararın Tarihi: 02.11.2018 Kararın Sayısı: 146 Konu: Örnek Mahallesi 1201 Ada 1 Parsel 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Manavgat Belediye Meclisi; 02.11.2018

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BİRİM TALEP SAHİBİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM MADDESİ TALEP KONUSU Tarih: 25.12.2014 İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Detaylı

İlgi : Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gün ve E sayılı yazısı.

İlgi : Antalya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gün ve E sayılı yazısı. TC KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI K O N Y A LI! BELED' ESİ M E C L İ S I. B A Ş K A N V. : C a n s e l T U N C E R D İ V A N K A T İ B İ D İ V A N K A T İ B İ : B u ş r a Ö Z D E M İ R : H

Detaylı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Top Tarihi : 14,09,2015 Karar No : 7 3 9 Konusu : j ncesu Belediye Meclisinin 08.07,2015 tarih, 80 ve 81 sayılı kararlarının incelenmesi. Meclis gündeminin

Detaylı

Sayı : 90852262-301.03- )4 3 U - 3 9 3 - f Konu: Akseki İlçesi 71 ada 22 parsel UİP. BAŞKANLIK MAKAMINA

Sayı : 90852262-301.03- )4 3 U - 3 9 3 - f Konu: Akseki İlçesi 71 ada 22 parsel UİP. BAŞKANLIK MAKAMINA C M H U,,» o _ n = 6 OO 0 S - \ o T.C. \ W + ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EXP020i6 imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- )4 3 U - 3 9 3 - f Konu:

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İlViAR V E BAYINDIRLIK KOM İSYONU RAPORU Tarih:23.09.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAH İBİ ELMALI BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, BURHANİYE İLÇESİ, KIZIKLI MAHALLESİ I18-D-21-C PAFTA, 175 ADA VE 1 PARSELE AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS 2017 T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 0 8/AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük K E N T S E L TASAR IM M Ü D Ü R LÜ Ğ Ü Karar No 252! Evrakın

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1203 ADA 13 PARSEL ve 1204 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

T.C. ALANYA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ALANYA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. ALANYA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Dönemi Karar Tarihi Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi ADEM MURAT YÜCEL MUSTAFA TOKSÖZ MEHMET KULA 2018 04-09-2018 Birleşim O turum 1 2 Karar No Eki 182 1 Konu

Detaylı

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA:

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ KONUNUN GÖRÜŞÜLMESİ VE OYLANMASI SONUCUNDA: T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SAYI: 67 KARAR 01/04/2015 Belediye Meclisinin 02/03/2015 tarih ve 47 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Toroslar Dağıtım A.Ş. Yapım

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, PAŞAALANI MAHALLESİ, ADA 8970, PARSELLER 1-2-3-4 VE 5 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU OCAK 2018 Balıkesir

Detaylı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı ANTALYA İLİ, KEPEZ İLÇESİ, DURALİLER MAHALLESİ, (28092 ADA 9 VE 10 NOLU PARSELLER) BELEDİYE HİZMET ALANI 1/1.000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1. PLANLAMA ALANININ GENEL

Detaylı

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi

Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi T.C. ANTALYA DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS KARARI Birleşim 1 0. ' Belediye Başkan Vekili Divan Katibi Divan Katibi Zafer YÖRÜK Bekir DİKMEN Arzu YILDIRIM Oturum 1. Karar Tarİ.hİ: Saati 02/10/2018-14:00

Detaylı

Akhisar nüfusu (2012),Akhisar ilçe merkezi , Beldeler ( 9 adet) Köyler (86 adet) , İlçe toplam nüfusu kişidir.

Akhisar nüfusu (2012),Akhisar ilçe merkezi , Beldeler ( 9 adet) Köyler (86 adet) , İlçe toplam nüfusu kişidir. PLANLAMA ALANININ KONUMU ve TANITIMI Çalışma alanı, Manisa İli Akhisar İlçesi Akhisar Belediyesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Manisa İli Akhisar ın doğusunda Gördes, güneyinde Gölmarmara, batısında

Detaylı

T.C. ANTALYA BUYUKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BUYUKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA 123 T.C. ANTALYA BUYUKŞEHIR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- Konu: Kaş İlçesi, Çeşme Mah. 209 Ada 1 Nolu Parsel Enerji Üretim Alanı (Güneş

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 8219, PARSEL 17 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ARALIK 2017 Balıkesir İli, Karesi

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI YUNUSEMRE İLÇESİ, MURADİYE MAHALLESİ, MUHTELİF ADA VE PARSELLERİ KAPSAYAN KAMPÜS YOLUNA İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ İLAVE VE REVİZYON NAZIM VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR

Detaylı

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 652 Ada, 134 Nolu Parsel,

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA 1L3 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ îmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 90852262-301.03- Konu: Korkuteli 2299 nolu parsel UİP. ;..# ş î \» / f ' n / EXP0.?()16 C n/06/2015

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA / T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü n r EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- Konu: Kaş İlçesi, Kalkan Mahallesi 1044 parsel. - f l BAŞKANLIK

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Nazım Plan Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Nazım Plan Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı Nazım Plan Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Konu: Güzeloba 8490 ada 9 parsel ve çevresi hk. öcv0&2014 BAŞKANLIK

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 4324/PARSEL 30, ADA 4325/PARSELLER 8-9-10 VE 11 DE KAYITLI TAŞINMAZLAR İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

Detaylı

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MERSİN ERDEMLİ BELEDİYE MECLİSİ SA Y I: 42 02/03/2015 KARAR Belediye Meclisinin 02/02/2015 tarih ve 31 sayılı ara kararı ile İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Toroslar Emlak ve Kamulaştırma

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP0?()16 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-3 U 2 > ~ GU02/2015 Konu: Manavgat 215 ada 1 parsel, 216 ada 1

Detaylı