RAPORLAR. SALES (Satışlar):

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "RAPORLAR. SALES (Satışlar):"

Transkript

1 RAPORLAR SALES (Satışlar): Pos satışları adet raporu: Satış noktalarında satılan hizmet ve ürünlerin adet, fiyat ve toplam satışlarını görülebilir. Sadece bir satış noktasının ve ya bir vardiyanın satışlarına ulaşabilmek için filtreleme yapılabilir.

2 Pos satışları (kasiyer/ödeme tipi):pos ürünlerinin ödeme tipine ve ya kasiyere göre yapılan satışların raporlarıdır. Eğer bütün ürünlerin değil de tek bir ürünün raporunu istiyorsak product code sekmesinden rapor sınırlanabilir. Örn: 4770 folio numaralı odanın almış olduğu ürünün ödemesi için odaya transfer yapılmıştır. Folio numarasına tıkladığımız zaman ise ilgili folyo detayları görülebilir. No Show Raporu (Gelmeyenler): İşletmeye rezervasyon yaptırdıkdan sonra gelmemiş müşteri raporlarıdır.

3 Kaynağa Göre Gelirler: İşletmeye gelen müşterilerin hangi kanal bağlantısıyla geldiğini ve toplam harcamalarını içeren rapor. Örn: booking.com, hotels.com vb Yönetici panelinden yapılan ayarlar ile anlaşmalı olan acentelerde bu raporlarda görülebilir. Pos Satış Raporu: Satış noktalarında fiş/fatura kesilmiş olan ve ya odaya aktarılan işlem raporu.

4 Konaklama Satışları Kanal Raporu: İşletmede konaklayan müşterinin isimlerini,oda tiplerini, oda numarasını, kanal bağlantısını,otele giriş-çıkış tarihlerini, oda gelirlerinin ortalaması ve oda gelirleri toplamı raporu.

5 Konaklama Raporu : İşletmede konaklamış olan müşterilerin giriş-çıkış tarihleri ve yapmış oldukları ödemeleri gösterir. GUESTS (Misafirler): İşletmenin bir haftalık doluluk bilgilerini bu rapordan görebiliriz. Rooms (odalar) kısmında bulunan reservation kolunu ilgili tarihlerde yapılan rezervasyon sayısını Occupied kolonu ise dolu olan oda sayılarını göstermektedir.

6 Guest kısmında ise yapılan rezervasyonlarda bulunan kişi sayısı gösterilmektedir. A= Yetişkin C=Cocuk anlamına gelmektedir. Örnek: Mart 02 tarihinde 1 yeni rezervasyon, 2 adet dolu oda bulunmaktadır. Aynı tarihde isletmede 2 yetiskin bir çocuk olmak üzere 3 misafir bulunmaktadır. Konaklayan Müşteri Listesi: İşletmede o anda bulunan müşterilerin bir listesidir. Misafir Raporu (Ulaşım bazında): İşletmede konaklayan müşterilerin işletmeye ulaşım şekli ve kaldığı odaların bilgileri görülebilir.

7 Misafir Listesi (Tarih bazında) : İşletmede bulunan aktif odalar, misafir bilgileri giriş-çıkış uygulanan fiyat paketi ve toplam tutar raporu. Ülkeye Göre Müşteri Listesi: Otelde konaklayan yabancı uyruklu misafir sayısı yetişkin ve çocuk bazında görülmektedir.

8 Müşteri Bakiye Raporu: Bu rapor girilen tarih aralığında müşteri borç ve ödemelerini incelemeyi sağlar. Billable Revenue başlığı altında bulunan Before kolonu müşterinin girilen tarihten önce olan borcunu, Current kolonu şu anki borcunu ve After kolonu girilen tarih aralığından sonra oluşan borçlarını göstermektedir. Total Billable kolonu müşteri hesabına yazılan toplam borçu göstermektedir. Collected Revenue başlığı altında bulunan Before kolonu müşterinin girilen tarihten önce yapmış olduğu ödemeleri Current kolonu şu anki ödeme durumunu ve After kolonu ise girilen tarih aralığından sonra yapılmış olan ödemeleri göstermektedir. Total collected to date girilen tarih aralığı sonuna kadar yapılmış olan ödemeleri göstermektedir. Outstanding Billable Current Period ise müşterinin şu anki borçunu göstermektedir. Tape chart: Önofisin yazdırılabilir ekran görüntüsüdür.

9 AUDİTİNG (Muhasebe) Satış Raporu: işletmede yapılan bütün satışlarının (POS ve oda) raporları. Lodging Sales= Oda Satışları Pos Sales= Satış noktalarının yapmış olduğu satışlar.

10 Kasiyer Raporu: Ödeme tipine göre alınan raporlardır. Completed stay Report (Eski tarihli konaklama raporu); Verilen tarih aralığında konaklayan müşterileri listesi ödemeleri ve ödeme türleri. Aylık Kredi Kartı Raporu: Aylık kredi kartı işlemleri raporu.

11 Konaklama İndirimi: Müşterilere yapılan indirimlerin folyo ve indirim toplamı bazlı raporlar. Günlük Kredi Kartı İşlemleri Raporu: Günlük kredi kartı işlemleri ve ilgili oda raporu.

12 Ekstralar Raporu: Konaklama ekstraları, harcama, folyo ve kalınan gece sayısına göre raporlama. Fiyat Paket Değişikliği Raporu: Paket ve gerçekte uygulanan fiyatların değişikliklerini görmeyi sağlar. Original rate= Teklif edilen paket fiyatı. Edited Rate=Uygulanan fiyat. Difference=Fark.

13 Bakiyeli Check-out Raporu: Yönetici panelinden verilen izne bağlı olarak borçlu check-out yapan müşterileri görmeyi sağlar. Depozito Raporu: Müşteri rezervasyon işlemleri yaparken ödemiş olduğu depozito raporu. Total Payment= Toplam Borç. Current Payment= Yapılmış olan ön ödeme. Advance Payment= Alınan Depozito

14 Kesilen Tüm Faturalar: Ödenmiş tüm faturaları tarih kapsamında baz alınmıştır.

15 Tahsilat Raporu: Konaklanan tarih aralığındaki bütün folyoların ve hesaba yansıtılan depozitoları ödemeleri ve bakiyeyi kapsamaktadır.

16 Night Audit: İşletme tanımlarında girilen adreslerine gönderilen günlük rapordur. İşletmede günlük yapılan bütün işlemler bu raporda görülebilir. In-House= Otel de bulunan kişi sayısı Arrivals= Giriş yapacak rezervasyonlar Departures= Çıkış yapacak folyolar Revenue= Günlük Ciro ADR= Oda satış rakamları ortalaması RevPar= Satılan odaların toplam cirosunun işletmede bulunan oda sayısına bölünmesi Available = Müsait oda sayısı Rented= Kiralandı Blocked= Bloke edildi Daily Statistics= Günlük cirolar Cashier Report= Ödeme türüne göre gelirler Item Sales= Satılan ürünler ve hizmetler In-House guest list= İşletmede bulunan müşterilerin listesi Arrivals listesi = Gelecek müşteri bilgileri Departures Listesi: Çıkış yapacak müşterilerin listesi

17 ANALYSİS (Analizler): Grup Konaklama Raporu: Grup ve grup içinde konaklayanlar raporu. Kalınan oda ve ilgiliş odaya ait harcamalar ve hangi gruba ait oldukları görelebilir.

18 MARKETİNG (Pazarlama): Müşteri Bilgileri: İşletmede kayıtlı olan bütün müşterilerin iletişim bilgilerine erişim sağlar. TAXES (Vergiler): Tax Overview: Vergi alınan ve ya muaf tutulan işlemler raporu. Konaklama veya ürün ve hizmet satışları görüntülenebilir.

19 Aylık Vergi Muafiyeti Raporu: Aylık satışlarda vergi muaf tutulan işlemlerin raporu. Konaklama Vergileri Raporu: Konaklayan Müşterilerin ödemiş olduğu vergilerdir. ADMİNİSTRATİVE (Yönetici Raporları): Kullanıcı logları: Bu raporlar için lütfen bir yetkili ile temasa geçiniz. Bu rapor işletmede yapılan her bir işlemin kaydını tutar, yapılan işlemleri tarih ve işlem detayı ile görüntülenir.

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

InnGenius Yönetici Paneli

InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Yönetici Paneli InnGenius Genel Görünümü InnGenius Ana Menü InnGenius Oda Temizleme Genel Görünüm Sayfa 1 Sayfa 2 InnGenius Restoran Genel Görünüm Yönetici panel genel görüntüsü Oda Ayarları...4

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ BÖLÜM KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖNBÜRO Konaklama Sektörü Konaklama Sektörünün Tarihsel Gelişimi...

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ BÖLÜM KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖNBÜRO Konaklama Sektörü Konaklama Sektörünün Tarihsel Gelişimi... İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... iii 1. BÖLÜM KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖNBÜRO 1.1. Konaklama Sektörü... 1 1.2. Konaklama Sektörünün Tarihsel Gelişimi... 3 1.3. Konaklama İşletmelerinin Sınıflandırılması... 4 1.3.1.

Detaylı

Kullanıcı Yetkilendirme Formu

Kullanıcı Yetkilendirme Formu Kullanıcı Yetkilendirme Formu Modül Raporlama Listeleme Ekleme Değişiklik İptal Silme Tam Yetki Firmalar Anlaşmalar Rezervasyon Fiyatlandırma Özel Fiyat Verme Rez. Indirimi Fiyat Kilitleme Rez. Avansi

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... iii GİRİŞ... 1 BİRİNCİ BÖLÜM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ 1.Bilgi ve Bilgi Yönetim Sistemi İle İlgili Temel Kavramlar... 3 2. Bilginin Kullanım Süreci ve Kullanılma

Detaylı

BÖLÜM 4 FRONT DESK. ikonu tıklanarak seçilen filtrelerin temizlenmesi ve ekranın yeni bir arama işlemi için hazır hale getirilmesi sağlanır.

BÖLÜM 4 FRONT DESK. ikonu tıklanarak seçilen filtrelerin temizlenmesi ve ekranın yeni bir arama işlemi için hazır hale getirilmesi sağlanır. Genel olarak Resepsiyon tarafından kullanılacak fonksiyonlar bu bölüm altında toplanmıştır. Tüm işlemler operasyonel iş akışının gerektirdiği mantıksal bir diziliş ile sıralanmıştır. Aşağıda her bir TAB

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları...

Otel Giriş Günleri Otel Hafta Sonu Günleri Katkı Payları Otel Ekstraları Ürün Kontratları... İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... vii ACENTA OTOMASYONLARI... 1 1.1. Veri Süreçleri... 2 1.2. Sistem Yapıları... 4 1.2.1. Modüller... 5 1.3. Kontrat Modülü... 6 1.3.1. Otel Sözleşmeleri... 8 1.3.2. Oda fiyatları...

Detaylı

Kullanıcı Yetkilendirme Formu

Kullanıcı Yetkilendirme Formu Kullanıcı Yetkilendirme Formu Modül Raporlama Listeleme Ekleme Değişiklik İptal Silme Tam Yetki Firmalar Anlaşmalar Rezervasyon Fiyatlandırma Özel Fiyat Verme Rez. Indirimi Fiyat Kilitleme Rez. Avansi

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

Expedia Traveler Preference: Rezervasyonlar ve Ödemeler nasıl yönetilir

Expedia Traveler Preference: Rezervasyonlar ve Ödemeler nasıl yönetilir Traveler Preference: Rezervasyonlar ve Ödemeler nasıl yönetilir 1 2 3 Hem hem rezervasyonlar için bir rezervasyon bildirimi alırsınız veya rezervasyonunuzu Partner Central'da onaylayın ve rezervasyonlar

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

e-arşiv Suite8 kullanım kılavuzu

e-arşiv Suite8 kullanım kılavuzu e-arşiv Suite8 kullanım kılavuzu 8.9.6.10 ve altı* sürümler için Sürüm 20151217 *8.9.4.1 bu fonksiyonları kullanmak için minimum sürümdür. Mevzuat ve uygulama sürüm değişikliklerinden kaynaklanacak düzenleme

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

www.bilisimsarayi.com/sejour Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

www.bilisimsarayi.com/sejour Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu www.bilisimsarayi.com/sejour SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI Akdeniz Üniversitesi Turizm Đşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu i ĐÇĐNDEKĐLER SEJOUR INCOMING ACENTA PROGRAMI...1 1.1. Genel Bilgiler...1

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

1 KONAKLAMA İŞLETMELERİ

1 KONAKLAMA İŞLETMELERİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ III Bölüm 1 KONAKLAMA İŞLETMELERİ 11 1.1. Konaklama İşletmelerinin Özellikleri 12 1.2. Konaklama İşletmelerinin Sınıflandırılması 13 1.2.1. Otel İşletmeleri 13 1.2.2. Tatil Köyü 16 1.2.3.

Detaylı

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ?

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? Dünyada her gün milyonlarca kişi internet üzerinden online otel rezervasyonu yapmaktadır Son dakikada yapılan rezervasyon sayıları mobil internet kullanımının hızıyla gün geçtikçe

Detaylı

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM

OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA OTEL YÖNETİM SİSTEMİ GENEL TANITIM OPERA İşletme Çözümü'nün merkezinde OPERA Otel Yönetimi Sistemi (Property Management System / PMS) bulunur. Her boyuttaki otel ve otel zincirinin değişken ihtiyaçlarını

Detaylı

İçindekiler. Önsöz... v. Opera Programına Giriş... 1

İçindekiler. Önsöz... v. Opera Programına Giriş... 1 İçindekiler Önsöz... v Opera Programına Giriş... 1 A. Reservation (Rezervasyon)... 5 1. Profiles (Profiller)... 5 1.1. Individual Profile (Münferit Profil)... 6 1.1.1. Individual (Münferit) Profile Detayları...

Detaylı

Alakart ve Aktivite Rezervasyon

Alakart ve Aktivite Rezervasyon Alakart ve Aktivite Rezervasyon Misafirlerin otel içerisindeki alakart restoran veya aktivitelerden yararlanabilmek için rezervasyon taleplerini bulundukları yerden interaktif olarak iletebilir. Bu taleplerin

Detaylı

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi

CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM. CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi CALL CENTER YÖNETİMİ & CRM CRM Bilgileri & Call Center Satış Yönetimi Operasyon Yönetimi & Satış CRM Yönetimi Tüm görüşmeleri kayıt altına alır, satış işlemlerini kolaylaştırır. Tüm görüşmelerinizi kayıt

Detaylı

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN

Turizm İşletmeciği 1. sınıf. 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Turizm İşletmeciği 1. sınıf 0510130066 Uğur Can YILDIRIM 05101300 29 Kağan ILGIN Otomasyon Nedir? Otomasyon, bir işin insan ile makine arasında paylaşılmasıdır. Toplam işin paylaşım yüzdesi otomasyonun

Detaylı

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU

WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU WEB TABANLI RESİF OTEL OTOMASYONU Resif Web Otel Otomasyonu ile başka hiçbir yazılım programına ihtiyaç duymadan tesisinizi yönetebilir; Personel Kontrol sisteminden, misafir bilgilerinin eksiksiz ve otomatik

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

AKINSOFT Otel 4. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Otel 4. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011 Sayfa-1 Copyright 2010 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, tüm otel ve pansiyonlara hitap etmektedir. Rezervasyon, oda kayıt, odanın

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

BÖLÜM 6 CASHIER. 6.1.1 Operations

BÖLÜM 6 CASHIER. 6.1.1 Operations Kasiyer bölümü tüm finansal hareketlerin gerçekleştirildiği bölümdür. Oluşan bilgilerin muhasebeye aktarılması nedeniyle işlemler yüksek güvenlik adımları ile korunmuştur, sadece yetkisi olan kullanıcılar

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu

Müşteri Yönetimi Tahsilat Bilgileri Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - Müşteri Yönetimi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 17.05.2011 - SAMBA Uygulaması - Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 17.05.2011 1 Melissa

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Hotel Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ

ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ ŞEFİM ADİSYON SİSTEMİ TEKNİK DOKÜMAN-RAPORLAR V1.2.1.169 GENEL RAPORLAR NASIL TAKİP EDİLİR? 2 3 Raporlar ana başlığında kasa personellerinizin satışlarını, günlük hasılatları, satılan ürünleri, yoğunluk

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak;

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve sayıların

Detaylı

OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu.

OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU. OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu. OKÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ YAZILIMI TANITIM SUNUSU OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı http://bidb.osmaniye.edu.tr Osmaniye 2011 Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

Rezervasyonal.com Otel Rezervasyon Sistemi Nedir? Otellerin tüm online satış süreçlerini yönetebilmelerini sağlayan web tabanlı bir çözümdür; Rezervasyon motoru, kanal yönetimi ve gelişmiş extranet içermektedir.

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

Doris Marina Yönetim Sistemi_

Doris Marina Yönetim Sistemi_ Doris Marina Yönetim Sistemi_ Marina İşletmeciliği ve Yönetimi Turizm ve denizcilik başlı başına büyük ve ciddi sektörler olup, bu alanda faaliyet gösteren işletmelerin büyük riskler ve zor şartlar altında

Detaylı

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Traveler Preference Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ÖN BÜRO DEPARTMANINDA KULLANILAN DONANIMLAR VE FORMLAR... 13 1. Donanımlar... 13 2. Formlar... 16

İÇİNDEKİLER. ÖN BÜRO DEPARTMANINDA KULLANILAN DONANIMLAR VE FORMLAR... 13 1. Donanımlar... 13 2. Formlar... 16 İÇİNDEKİLER ÖN BÜRO DEPARTMANI... 1 1. Tanımı Yeri Ve Önemi... 1 2. Ön Büronun Görevleri... 1 3. Ön Büro Departmanının Organizasyonu... 2 4. Ön Büro Personeli Ve Görevleri... 4 5. Ön Büro Personelinin

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ SEYAHAT İŞLETMELERİNDE OTOMASYON SUNUMU Begüm KIZILTEPE 0510110079 Aykut ÇELİK 0510110080 Hatice ŞAHİN 0510110081 Kemal ÖZTÜRK 0510110083

Detaylı

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM)

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) -Turkcell iletişim merkezlerinin yapmış olduğu işlemler; -Turkcell in göndermiş olduğu ürünlerin satışı,temlik li satışı, iadesi, şube gönderimi işlemlerini ve cep telefonu

Detaylı

KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA. 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır?

KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA. 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır? KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır? 5 karta para nasıl yüklenir? 6 borçlandırma nasıl yapılır? 7 vadelendirme nasıl

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

İÇİNDEKİLER KONAKLAMA ENDÜSTRİSİ KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖN BÜRO

İÇİNDEKİLER KONAKLAMA ENDÜSTRİSİ KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ÖN BÜRO İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 KONAKLAMA ENDÜSTRİSİ A. TURİZM ENDÜSTRİSİ ve KONAKLAMA SEKTÖRÜ... 3 Genel olarak turizm... 3 B. KONAKLAMA SEKTÖRÜNÜN GELİŞİMİ... 6 C. KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN ÖZELLİKLERİ... 11 D. KONAKLAMA

Detaylı

Dile Gift ten ne dilersen!

Dile Gift ten ne dilersen! Dile Gift ten ne dilersen! Multinet in kurumsal firmaların çalışanlarına ve iş ortaklarına yapacakları teşvik ve yardım harcamalarına yönelik geliştirdiği ürünü Gift, firmanıza vergi avantajı ve karlılık

Detaylı

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması

VEGA. Hazır Giyim Mağazacılığı Programı YAZILIM. Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi. Müşteriye özel Club Kart uygulanması Hazır Giyim Mağazacılığı Programı Birden fazla şubenin tek merkezden izlenmesi Müşteriye özel Club Kart uygulanması Satışlarda Manyetik Kart yada RFID Kart kullanımı CRM uygulamalarında sınırsız seçenek

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

Google a Aittir ve Gizlidir

Google a Aittir ve Gizlidir Google a Aittir ve Gizlidir İçindekiler Geribildiriminize yanıt olarak yaptığımız değişiklikler Karşılaşabileceğiniz iki kullanıcı arayüzü tasarımı Yeni Fatura Özeti sayfası Güncellenmiş Faturalandırma

Detaylı

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( FRONT OFFICE ) GELECEĞİN OTEL YÖNETİM SİSTEMİ

ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( FRONT OFFICE ) GELECEĞİN OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ULTIMATE OTEL YÖNETİM SİSTEMİ ( FRONT OFFICE ) GELECEĞİN OTEL YÖNETİM SİSTEMİ RMOS ULTIMATE otel otomasyonu RMOS BİLGİSAYAR A.Ş tarafından yeni nesil yazılım dilleri ile; Net platformunda C# ASP NET ve

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü CARİ İŞLEMLER Genel Borç Alacak Dökümü Cari hesaplarınıza ilişkin borç, alacak ve bakiyelerinin alındığı rapordur. Cari aktif kodları kullanılabildiğinden gruplar halinde borç alacaklar görülebilmektedir.

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

e-fatura OPERA kullanım kılavuzu

e-fatura OPERA kullanım kılavuzu e-fatura OPERA kullanım kılavuzu Sürüm 10112014 Mevzuat ve uygulama sürüm değişikliklerinden kaynaklanacak düzenleme ihtiyaçları konusunda PROTEL A.Ş. sorumluluk kabul etmez. Dökümanın güncel sürümüne

Detaylı

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz

Expedia Collect Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Expedia'ya Hoş Geldiniz Bir uluslararası lider seyahat markaları ağı olan Expedia ailesine katıldığınız için teşekkür ederiz. Sizi ortağımız olarak görmekten memnuniyet duymaktayız.

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM SICAK SATIŞ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Genelde el terminali ile birlikte kullanılan ve Plasiyerin Sıcak Satış işlemlerini yapan, denetleyen bir uygulamadır. Plasiyer; Teslim,

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

Önsöz...1. Sunuş... 3. Business School... 5. İçindekiler...7 1.BÖLÜM / GİRİŞ... 15 2.BÖLÜM / OTELLER... 19. 2.1. Yatırım Teşvikleri...

Önsöz...1. Sunuş... 3. Business School... 5. İçindekiler...7 1.BÖLÜM / GİRİŞ... 15 2.BÖLÜM / OTELLER... 19. 2.1. Yatırım Teşvikleri... İçindekiler Önsöz...1 Sunuş... 3 Business School... 5 İçindekiler...7 1.BÖLÜM / GİRİŞ... 15 2.BÖLÜM / OTELLER... 19 2.1. Yatırım Teşvikleri... 20 2.1.1. Yatırım Teşvik Mevzuatındaki Vergi Dışı Teşvikler...

Detaylı

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 01.06.2011 Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 19.10.2010 1 Melissa Gökhan Belge

Detaylı

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir,

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, işletmeniz için alacağınız kararların sürecini hızlandırabilirsiniz. VERİ SİHİRBAZI İşletmenizin Sihirli Değneği MİKROMAKS İÇİNDEKİLER Veri

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR.

AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ SATIŞ DETAY LİSTESİ EKRANINDA OTOMASYON İLE KARŞILAŞTIRILMASI YAPILIR. Market Modülü Akaryakıt Modülü Market Modülü Otomasyon Modülü Merkezi Sistem Veresiye Takip Promosyon E-Fatura E-Defter Cep Rapor Online Orion ays AKARYAKIT VARDİYA ALIMINDA, İLGİLİ VARDİYA TARİHİNDEKİ

Detaylı

BOOKINTURKEY.COM ANA SAYFA

BOOKINTURKEY.COM ANA SAYFA BOOKINTURKEY.COM ANA SAYFA Girişi Üye Girişi ne Giriş www.bookinturkey.com ANA SAYFA E-posta ve şifrenizi girdikten sonra kurumsal girişe tıklayınız 2 Yurt dışı otel rezervasyonu Yurt dışı otel rezervasyonu

Detaylı

KREDİ SİGORTASI SORU FORMU

KREDİ SİGORTASI SORU FORMU KREDİ SİGORTASI SORU FORMU Şirket Ünvanı 1 Kayıtlı Adresi Vergi Numarası 2 Sicil Numarası Sermaye Şirket Yetkilisi Telefon/faks Kredi Sigortası Kullanıyor Musunuz? Evet ise; Sigortacı ve Poliçe Bitiş Tarihi:

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti.

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti. Makonet BlueCRS Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri Sistem Hakkında - Makonet BlueCRS, Makonet Bilgisayar tarafından 2010 yılında geliştirilmiştir. - Deniz yolu taşımacılığı yapan firmaların bilet

Detaylı

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Enformasyon 2011 Rezervasyon Sistemi Açık ve seçik Çeşitli çizelgeler Kodlara genel bakış Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon Yenilikçi Şark Uzmanı

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise / Tiger Plus /Go Plus Bölüm : Cari Hesap İşlem Merkezi CARİ HESAP İŞLEM MERKEZİ

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise / Tiger Plus /Go Plus Bölüm : Cari Hesap İşlem Merkezi CARİ HESAP İŞLEM MERKEZİ CARİ HESAP İŞLEM MERKEZİ Cari hesap işlem merkezi, programda tanımlı olan tüm cari hesaplara ait işlemleri tek bir pencereden kaydetmek ve izlemek için kullanılır. Bu pencerenin sağladığı en büyük kolaylık

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 1 efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu 2015 2 İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ...3 2 UYGULAMAYA ERİŞİM...4 3 YETKİLENDİRME...5 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 Firma Finansman Kullanıcı Rolü... 5 efinans

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ.

astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı  UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ. astours Turizm Taşımacılık Otomasyonu Kullanıcı Kitabı UNI-ON Bilgisayar, Yazılım ve İletişim Sistemleri LTD.ŞTİ. Cumhuriyet Bulvarı No:283 K:3 D:3 Alsancak / İZMİR Tel / Faks : +90 (232) 465 11 94 Gsm

Detaylı

HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ. Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir.

HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ. Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir. EK-27 HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir. A) İHTİYAÇ ANALİZİ 1. İhtiyaç Analizi Raporu ve Sunumu 2. Proje Yol

Detaylı

1: ÖN BÜRO DEPARTMANI...

1: ÖN BÜRO DEPARTMANI... İÇİNDEKİLER Bölüm 1: ÖN BÜRO DEPARTMANI... 1 1. Tanımı Yeri Ve Önemi... 1 2. Ön Büronun Görevleri... 2 3. Ön Büro Departmanının Organizasyonu... 2 4. Ön Büro Personeli Ve Görevleri... 4 5. Ön Büro Personelinin

Detaylı

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz.

Sayın Realistanbul Kat Malikleri. Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Sayın Realistanbul Kat Malikleri 01.12.2011 Öncelikle dairelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek başlamak isteriz. Kat Mülkiyeti Kanunu 73. Maddesi ve Sitemiz Yönetim Planının 30. Maddesi gereği

Detaylı

E-Fatura Entegratör Paketi V.1.0.00 Kullanım Kılavuzu

E-Fatura Entegratör Paketi V.1.0.00 Kullanım Kılavuzu E-Fatura Entegratör Paketi V.1.0.00 Kullanım Kılavuzu Zirve e-fatura entegratör paketi Zirve paketlerinde işlem gören ve e-fatura kapsamında olan faturaların gönderilip alınması işlemlerini entegratör

Detaylı

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT)

CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu (AVUKAT) MERSİN BAROSU ADLİYE SARAYI KAT:2 MERKEZ/MERSİN Telefon : 03242313127 Fax : 03242382959 Internet : www.mersinbarosu.org.tr E-mail : info@mersinbarosu.org.tr CMK Asistan Atama Sistemi Kullanım Kılavuzu

Detaylı

HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ. Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir.

HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ. Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir. EK-27 HİSER PROJESİ DESTEK ÖDEMELERİ BAŞVURU BELGELERİ Başvuru dosyalarının aşağıdaki sıralamaya uygun şekilde hazırlanması gerekir. A) İHTİYAÇ ANALİZİ 1. İhtiyaç Analizi Raporu ve Sunumu 2. Proje Yol

Detaylı

LUCA PERSONEL İŞLEMLERİ MENÜSÜ

LUCA PERSONEL İŞLEMLERİ MENÜSÜ PAKET PROGRAMLAR I WEB TABANLI MUHASEBE SİSTEMİ LUCA PERSONEL İŞLEMLERİ MENÜSÜ Yrd.Doç.Dr.Murat ACET PERSONEL İŞLEMLERİ MENÜSÜ Personel İşlemleri menüsünden işletmede çalışan işçilerin İşe Giriş/Çıkış

Detaylı

RPMNET WOLVOX REPORTER

RPMNET WOLVOX REPORTER RPMNET WOLVOX REPORTER TANITIM : EFAR YAZILIM LTD.STI Tarafından Geliştirilen EFAR Wolvox Reporter AKINSOFT Wolvox Kullanıcılarının Android İşletim Sistemi Yüklü Cep Telefonlarından Online Olarak Kullandıkları

Detaylı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı

ONLINE BA/BS SİSTEMİ. Tanıtım Dokümanı ONLINE BA/BS SİSTEMİ Tanıtım Dokümanı Sayfa 0 Online BA/BS Sistemi Günümüz Maliye politikaları gereği aylık 5000 TL (KDV hariç) üstündeki fatura üzerinden ilerleyen tüm ticari ilişkilerde her iki tarafın

Detaylı

Değerli Acentelerimiz,

Değerli Acentelerimiz, Değerli Acentelerimiz, Biletinizburada.com, % 100 kendi yazılımı ve teknolojik alt yapısı ile sadece turizm seyahat acentelerine hizmet veren kapsamlı bir uçak bileti satış portalıdır. Son kullanıcı satış

Detaylı