Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100"

Transkript

1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG HT-XQ100 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG HT-XQ100 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız. Detaylı kullanım talimatları kullanım kılavuzunun içindedir. Kullanım kılavuzu SAMSUNG HT-XQ100 Kullanma kılavuzu SAMSUNG HT-XQ100 Kullanma talimati SAMSUNG HT-XQ100 Kullanıcı kılavuzu SAMSUNG HT-XQ100 Kullanıcı el kitabı SAMSUNG HT-XQ100 Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

2 Manuel özet: UYARI: Yangn veya elektrik arpmas riskini azaltmak iin, bu cihaz yamur veya neme maruz brakmayn. ELEKTRK ARPMASINI NLEMEK N FN GEN UCUNU GEN DELE AYARLAYARAK YCE YERLETRN. Evinizdeki elektrik beslemesinin, cihazn arkasndaki plakann zerinde belirtilen deere uygun olduundan emin olun. Cihaz, havalandrma iin etrafnda yeterince boluk brakarak (7-10cm) yatay bir ekilde uygun bir tabann zerine (mobilya) yerletirin. Havalandrma deliklerinin kapanmadndan emin olun. Cihazn stne herhangi bir ey tamadan nce disk yuvasnn bo olduundan emin olun. Bu oynatc srekli kullanm amal olarak DKKAT: ELEKTRK ARPMASI RSKN AZALTMAK N, ARKA KAPAI AMAYIN. CHAZIN NDE KULLANICININ TAMR/BAKIMINI YAPABLECE PARALAR Cihazn elektrikle balantsn kesmek iin, fi prizden ekilmelidir. Bu yzden elektrik fii kolayca eriilebilir olmaldr. Yamurlu havalarda elektrik jakn prizden ekin. Yldrm nedeniyle oluan voltaj artlar cihaza zarar verebilir. Cihaz dorudan gne na veya dier s kaynaklarna maruz brakmayn. Aksi halde cihaz ar snr veya arza yapar. rnn, kutusunun ya da garantisinin zerinde grnen bu sembol, bu rnn mr tkendiinde dier plerle birlikte atlmamas gerektiini gsterir. Kontrolsz atlm pler nedeniyle evre ve insan salna gelebilecek zarardan saknmak iin ltfen bunu dier plerden ayr atn ve tekrar kullanm kaynaklar deerlendirme konusunda sorumlu ekilde davrann. Gvenli bir evre iin bunlarn nasl toplanacana dair detayl bilgi iin ltfen rn satn aldnz yetkili firmaya ya da belediyelere bavurun. sahipleri tedarikileriyle temasa gemeli ve satn alma szlemesinin artlarn kontrol etmelidir. Bu rn dier kimyasal pler ve atklarla kartrlarak atlmamaldr. Phones Bu oynatcy nemden (rn; vazo) ve ar sdan (rn; mine) veya gl manyetik ya da elektrik alan yaratan (rn; hoparlrler...) cihazlardan koruyun. Cihazda arza meydana geldiinde jak prizden ekin. Bu cihaz endstriyel kullanm iin amalanmamtr. Bu rn sadece kiisel amalar iin kullann. Oynatc veya disk souk ortamlarda muhafaza edilirse, zerilerinde buulanma meydana gelebilir. Cihaz kn naklettiinizde, kullanmadan nce cihaz oda scaklna ulancaya kadar yaklak 2 saat bekleyin. Bu cihazda kullanlan pil, evreye zararl kimyasal madde ierir. Pilleri evdeki ple atmayn. 1 2 zellikler oklu Disk Oynatma ve FM Radyo HT-XQ100/HT- XQ100W/HT-TXQ100 DVD-AUDIO, DVD-VIDEO, VCD, CD, MP3-CD, WMA-CD, DivX, CD-R/RW ve DVD-R/RW dhil, gelitirilmi bir FM alcs ile tek bir cihazda oklu disk oynatma olana salar. indekiler HAZIRLIK Gvenlik Uyarlar...1 nlemler zellikler.. 3 Diskler Hakknda Notlar...5 Aklama.

3 .7 TR AYAR HAZIRLIK USB Sunucu Oynatma Bir MP3 alarda, dijital kamerada veya USB bellek cihaznda kaytl resimler, filmler ve arklarn keyfine, ilgili cihaz ev sinema sisteminizin USB portuna balayarak varabilirsiniz. BALANTILAR DVD-Audio Uyumlu DVD-Audio'nun sper yksek kalitedeki ses performansn yaayn. Dhili 24 bit/192khz DAC (Dijital-Analog Dntrc), bu cihazn dinamik kademe, dk seviyede znlrlk ve yksek frekansl ayrntlarda istisnai bir ses kalitesine sahip olmasna olanak tanr. Dolby Pro Logic II Dolby Pro Logic II, oklu kanal ses sinyali zme teknolojisinin yeni bir formudur. Var olan Dolby Pro Logic zerine gelitirilmitir. Hoparlrlerin Balanmas DVD Oynatcnn Kurulumu Opsiyonel Kablosuz Alc Amplifikatrnn Balanmas...16 Video knn TV'ye Balanmas..18 HDMI Fonksiyonu Harici Cihazlarn Balanmas FM Anteninin Balanmas KULLANIM Dil Ayar.

4 .45 TV Ekran Tipi Ayar Ebeveyn Kontrol Ayar (Snflandrma Seviyesi) Parola Ayar..50 Arka Zemin (Duvar Kd) Ayar DVD Oynatm Modu Hoparlr Modu Ayar Gecikme Sresi Ayar...

5 ...55 Test Tonu Ayar DRC (Dinamik Alan Sktrmas) Ayar Ses Ayar. 59 AV SYNC (AV SENKRONYZE) Ayar...61 Ses Alan (DSP)/EQ (Ekolayzr) Fonksiyonu Dolby Pro Logic II Modu...63 Dolby Pro Logic II Efekti DTS (Digital Theater Systems) DTS, Digital Theater Systems Inc. tarafndan sunulan bir ses sktrma formatdr. Tam kapsaml frekansta 5.1 kanal ses datr. TV Ekran Koruyucu Fonksiyonu HT-XQ100/HT-XQ100W/HT-TXQ100 durma modunda 3 dakika sonra otomatik olarak TV ekrann parlak hale getirir veya karartr. HT-XQ100/HT-XQ100W/HT-TXQ100 ekran koruyucu modunda 20 dakika getikten sonra otomatik olarak g tasarruf moduna geer. G Tasarruf Fonksiyonu HT- XQ100/HT-XQ100W/HT-TXQ100 durma modunda 20 dakika getikten sonra otomatik olarak kapanr. Kiiselletirilebilen TV Ekran Grnts HT-XQ100/HT- XQ100W/HT-TXQ100, JPEG ve DVD oynatm srasnda favori grntlerinizi seerek, onlar arka plan zemini olarak ayarlamanza izin verir. Ev Sinemanz

6 Kullanmadan nce Disk Oynatma MP3/WMA-CD alma.. 27 Disk Bilgisini Grntleme 28 PEG Dosya Oynatma..29 DivX Oynatma Kalan Sre Kontrol...33 Hzl/Yava Oynatm.

7 ...34 Sahne/arklarn Atlanmas...34 Oynatm Tekrarlama A-B Tekrar Oynatm...36 Kademe Fonksiyonu A Fonksiyonu Zoom (Ekran Bytme) Fonksiyonu EZ VIEW Fonksiyonu..

8 .38 Bonus Grubu / Sayfalarda Dolama Konuma/Altyaz Dilinin Seilmesi USB SUNUCU zellii le Ortam Dosyalarnn Oynatlmas...41 Dorudan Sahneye/arkya Gitme Disk Mensnn Kullanm Balk Mensnn Kullanm RADYO LEMLER Radyo Dinleme..65 stasyonlarn Hafzaya Alnmas Yaygn Fonksiyonlar...

9 .67 TV'nin Uzaktan Kumanda ile altrlmas Servis armadan nce.71 Disklerin Kullanm ve Muhafazas ile lgili Uyarlar Dil Kodu Listesi.. 74 USB Sunucu zellii Desteklenen rnler...75 Teknik zellikler. 76 Notlar...78 ETL BLGLER HDMI HDMI, DVD grnt ve ses sinyallerini e zamanl olarak gndererek net bir grnt salar. Opsiyonel Kablosuz Alc Amplifikatr 3 Samsung 'un opsiyonel kablosuz arka-kanal modl sayesinde DVD alcnz ile arka-kanal hoparlrleri arasndaki kablo kargaas ortadan kalkar. Arka hoparlrler DVD alcnzla iletiim halinde olan kompakt yapdaki kablosuz bir modle balanr. 4 Diskler Hakknda Notlar DVD (Digital Versatile Disc) Dolby Digital surround sesi ve MPEG-2 grnt sktrma teknolojisi sayesinde mkemmel ses ve grnt sunar. Evinizde, sinema salonunda veya konser salonundaki gibi bu gereki efekti elde edebilirsiniz. 1 ~6 TR Disk Kayt Format CD-R Diskleri Bu cihaz Secure (DRM) Ortam dosyalarn desteklememektedir. oynatlmayabilir. HAZIRLIK DVD oynatclar ve diskler, blgeye gre kodlanmtr. Diskin alnmas iin bu blgesel kodla rn birbirine uymas gerekir. Kodlar birbirine uymad zaman disk almayacaktr. Bu cihazn Blge Numaras, arka paneli zerinde yazldr. (DVD oynatcnz, sadece ayn blge kodlu DVD'leri oynatacaktr. ) Disk kayt cihazna (CD kayt cihaz veya PC) ve diskin durumuna gre baz CD-R diskleri Bir 650MB/74 dakikalk CD-R kullann. Oynatlmayacandan 700MB/80 dakika zerindeki CD-R diskinden kann. Oynatlabilir Diskler Disk Tipi DVD COMPACT Baz CD-RW (Tekrar yazlabilir) diskler almayabilir. Sadece dzgn bir ekilde "kapatlm" CD-R diskleri tamamen oynatlabilir. Eer oturum kapatlm fakat disk ak braklmsa disk tamamen oynatlmayabilir. areti (Logo) Kaydedilen Sinyaller Ses + Grnt Disk Ebad 12cm 8cm Maks. Oynatma sresi Yaklak 240 min. (tek-yzl) Yaklak. 480 min. (ift-yzl) Yaklak. 80 min. (tek-yzl) Yaklak. 160 min. (ift-yzl) 74 dk. 20 dk. 74 dk.

10 Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

11 20 dk. 74 dk. 20 dk. CD-R MP3 Diskleri VIDEO-CD AUDIO-CD DivX Ses + Grnt DIGITAL VIDEO COMPACT 12cm 8cm 12cm 8cm 12cm 8cm Sadece ISO 9660 veya Joliet formatl MP3 dosyalar ieren CD-R diskleri alnabilir. MP3 dosyasnn ad 8 karakterden uzun olmamaldr ve boluk ya da zel karakter (. / = +) iermemelidir. 128Kbps'den byk sktrma veri oranyla kaydedilmi diskleri kullann. Sadece ".mp3" ve ".MP3" uzantl dosyalar alnabilir. Sadece art arda yazlan ok oturumlu bir disk alnabilir. ok oturumlu diskte boluk varsa disk sadece bo alana kadar alnabilir. Ses MPEG4 MP3 DIGITAL AUDIO Eer disk kapatlmazsa, alma ileminin balamas zaman alabilir ve btn kaytl dosyalar alnmayabilir. Deiken Bit Oran (VBR) formatnda kaydedilen dosyalar (rn; hem dk hem de yksek bit orannda (rn; 32Kbps ~ 320Kbps) kaydedilen dosyalar) alnrken seste atlamalar meydana gelebilir. Tek bir diskte 500'den fazla para kaytl ise, maksimum 500 para alnabilir. Tek bir diskte 300'den fazla klasr kaytl ise, maksimum 300 klasr alnabilir. CD-R JPEG Diskleri Aadaki trdeki diskleri kullanmayn! LD, CD-G, CD-I, CD-ROM ve DVD-ROM diskler bu oynatcda oynatlamazlar. Yurtdndan satn alnan DVD diskler bu oynatcda oynatlamayabilir. Bu tip disk oynatldnda, TV ekrannda "WRONG DISC FORMAT" (YANLI DSK FORMATI) mesaj grnecektir. Bu tip disk uu DIMMER tuu Uzaktan Kumandann alma Kapsam Uzaktan kumanday, dik a ile yaklak 7 metre mesafede kullanabilirsiniz. Ayn zamanda uzaktan kumanda sensrne yaklak 30'lik yatay a yapacak ekilde de kullanlabilir Hoparlrlerin Balanmas HT-XQ100/HT-XQ100W HT-XQ100/HT-XQ100W Merkez Hoparlr TR BALANTILAR n Hoparlr (Sa) n Hoparlr (Sol) Hoparlr Paketleri Ltfen aadakilerin tmnn pakete dhil olduundan emin olun. Hoparlr Subwoofer Arka Hoparlr (Sa) Arka Hoparlr (Sol) Hoparlrlerin Balanmas 1 n Hoparlr (2ad) Arka Hoparlr (2ad) Subwoofer Hoparlr Merkez Hoparlr Hoparlr Kablosu (6ad) Hoparlrlerin arkasndaki terminal trnan aaya doru bastrn. 2 Siyah teli siyah terminale (-) ve krmz teli krmz terminale (+) balayn ve trna serbest brakarak tellerin sabitlenmesini salayn. Krmz 3 Balant girilerini Ev Sinemann arkasndaki yerlerine takn. Hoparlr terminal renklerinin baantgiri renkleriyle elemi olduundan emin olun. Hoparlrlerin Montaj n hoparlr n snmas Eer iletiimde bir hata meydana geliyorsa veya kablosuz alcnn stndeki Balant gstergesi (mavi LED ) yanmyorsa ve ana nitenin ekrannda "REAR CHK" mesaj yanp snyorsa, sistemi sfrlayn. Ana nite ve kablosuz alc modl (SWA-3000) G Bekleme (Power Standby) modunda iken sistemi sfrlayn. 1 Ana nitenin kapatlmasyla birlikte, uzaktan kumanda zerindeki REMAIN (KALAN) tuuna 5 sn. kadar basn ve basl tutun. G ( BALANTILAR ) gstergesi mavi renkte yanana kadar tua basn. (Gsterge 1 saniye iinde kapanr.) 2 Kablosuz Alc Modlnn almasyla birlikte yuvarlak, ince ulu bir kalem veya bir cmbz KABLOSUZ ALICI MODL kullanarak nitenin arkasndaki RESET (SIFIRLAMA) tuuna basn. YNTEM 2 YNTEM 3 YNTEM 1 (salanmakta) Kablosuz alc modlnn n panelindeki Bekleme/Ama (Standby/On) LED'i 2 kez yanp sner. 3 Ana niteyi an. Kablosuz Alc Modlnn Balant LED'i (gsterge ) yanar Eer G Bekleme modu hala devam ediyorsa 1'den 3'e kadar olan admlar tekrarlayn. ve kurulum tamamlanr. TV YNTEM 1 Kompozit Video.. (yi Kalite) - Sistemin arka paneli zerindeki VIDEO OUT jakndan gelen video (grnt) kablosunu televizyonunuzdaki VIDEO IN jakna balayn. Dikkat Kablosuz alc modl tamamland zaman ana nitenin arka tarafndaki Arka Hoparlr IKI portlarndan ses sinyali Kablosuz alc anteni kablosuz alc modlnde kurulu durumdadr. niteyi su ve nemden uzak tutun. En iyi dinleme performans iin, kablosuz alc modlnn bulunduu alanda herhangi bir engelleyici nesne olmamasna dikkat edin. Kablosuz arka hoparlrlerin sesi sadece DVD 5. 1-KANAL veya Dolby Pro Logic II modunda duyulacaktr. 2-KANAL modunda kablosuz arka hoparlrlerden ses duyulmaz. k alnmaz. YNTEM 2 Komponent.. (Daha yi Kalite) - Eer televizyonunuzda Komponent Video girileri varsa sistemin arka paneli zerindeki Pr, Pb ve Y jaklarndan gelen Komponent Video kablosunu (pakete dahil deil) televizyonunuzdaki karlk gelen jaklara balayn. Not YNTEM 3 HDMI (En yi Kalite) - HDMI kn TV'niz zerindeki HDMI giriine balayn. Kablosuz alc modln dinleme alannn arkasna yerletirin. Kablosuz alc modl ana niteye ok yakn olursa, Sistemin yaknlarnda mikrodalga frn, kablosuz LAN kart, Bluetooth cihaz veya ayn frekans (2.4GHz) kullanan Radyo dalgalarnn gnderim mesafesi yaklak 10m. civarndadr. Ancak bu deer altrma koullarna bal olarak deikenlik de gsterebilir. Eer ana nite ile kablosuz alc modl arasnda elik-beton veya metalik duvar varsa sistem hibir ekilde almayabilir, nk radyo dalgalar metali geemez. herhangi bir cihaz kullandnzda, parazite bal olarak seste yer yer kesilmeler duyulabilir. parazite bal olarak seste yer yer kesilmeler duyulabilir. Not Bu cihaz interlaced tarama modunda (sadece 576i(480p)) komponent knda alr HDMI Fonksiyonu HDMI (Yksek Tanmlamal Multimedya Arabirimi) Nedir? Bu cihaz DVD grnt sinyalini analoga dntrmek iin her hangi bir ilem yapmadan dijital olarak gnderir. Bir HDMI balant kablosu araclyla oynatcy televizyona balayarak ok daha net bir dijital grnt elde edebilirsiniz. HDMI Fonksiyonu znrlk Seimi Bu fonksiyon sayesinde kullanc HDMI k iin ekran znrln seebilir. TR Stop modunda iken, uzaktan kumandadaki SD/HD (Standart Tanmlamal/Yksek Tanmlamal) tuuna basn, basl tutun. HDMI k iin geerli znrlk deerleri: 480P, 720Pve 1080i'dir SD (Standart Tanmlamal) znrl 480p ve HD (Yksek Tanmlamal) znrl 720p/1080i'dir rnek: TV, 480p'ye kadar znrl destekliyorsa BALANTILAR HDMI Ses AMA/KAPAMA Fonksiyonu HDMI Kablosu zerinden aktarlan ses sinyalleri iin AMA/KAPAMA ilemi gerekletirerek bunlar arasnda gei yapabilirsiniz. Uzaktan kumanda zerindeki HDMI AUDIO tuuna basn. Bu, ekranda "AUDIO ON" ve "AUDIO OFF" arasnda gei yapar. AUDIO ON (AIK): HDMI balant kablosu zerinden hem grnt hem de ses sinyalleri aktarlr ve ses k sadece TV hoparlrleri zerinden yaplr. AUDIO OFF (KAPALI): HDMI balant kablosu zerinden sadece grnt aktarlr ve ses k sadece ev sinema hoparlrleri zerinden yaplr. SD/HD tuuna basn. HDMI klar zerinden 480p video sinyali kacaktr. Eer TV ayarlanan znrl desteklemiyorsa tam bir grnt elde edilemeyecektir. Not Bu cihazda Faroudja DCDi teknolojisine sahip gml bir Video Upscaler fonksiyonu olduundan, 576i(480i) DVD znrlk kn 480p/720p/1080i olarak ykseltebilir. Ayr ayarlamalar yapmanza gerek yoktur. Zira Ev Sinema Not Bu cihaz iin varsaylan ayar deeri HDMI AUDIO OFF'tur. HDMI AUDIO, TV hoparlrleri iin otomatik 2 kanala aa karm yapar HDMI AUDIO ON konumunda iken cihaz aar, kaparsanz fonksiyonlara gei yaparsanz, HDMI AUDIO otomatik OFF konumuna geer. ve TV HDMI'ya bal olduklarnda, en iyi znrlk ve ekran oran iin kendilerini otomatik olarak ayarlarlar. Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

12 (Eer TV bir HDTV ise ve HDMI giri jakna sahipse, k otomatik olarak 1080i znrle evrilir (eer TV tarafndan destekleniyorsa)) modunda grnt verecektir. Sadece DVD disk oynatm srasnda komponent k `480p' Hem HDMI hem de KOMPONENT jaklar bal olduunda, KOMPONENT video grntlenemez. TV'nin Video giri kaynann nasl seileceine dair detayl bilgi iin TV'nizin Kullanm Klavuzuna bavurunuz Harici Cihazlarn Balanmas Harici Bir Dijital/Analog Cihazn Balanmas rnek: Dijital Kutu veya CD kayt cihaz gibi dijital sinyalli cihazlar. VCR (Video Kayt Cihaz) gibi analog sinyalli cihazlar.. FM Anteninin Balanmas TR BALANTILAR Optik Kablo (dahil deil) (dahil deil) Eer, harici analog cihaz sadece bir Audio (Ses) kna sahipse, sola veya saa balayn. Ses Kablosu FM Anten (pakete dahil) Dijital Girii (Input) (OPTK) harici dijital cihaz zerindeki Dijital ka (Output) balayn. 1 Verilen FM antenini FM 75 ohm KOAKSYAL giriine balayn iyi olduu bir konum buluncaya anten 2 Yaynn ettirin ve ardndan duvara veya kadarbir sertkablosunu yavaa hareket dier yzeye balayn. Ev Sinema Sistemi zerindeki Ses Giri (Audio In) balantsn harici analog cihaz zerindeki Ses kna (Audio Out) balayn. Konektr renklerinin birbirine uyduundan emin olun. Uzaktan kumanda zerindeki AUX tuuna basarak `DIGITAL IN / AUX' seimini yapn. Soutma Fan Soutma fan ar snmay nlemek iin cihazn iine souk hava salar Gvenliiniz iin ltfen aadaki noktalara dikkat edin.. Cihazn havalandrmasnn iyi olduundan emin olun. Aksi takdirde, cihazn iindeki scaklk ykselir ve zarar grmesine sebep olabilir. Tua her basldnda yaplan seim u srayla deiecektir: D.IN USB AUX Ana nite zerindeki FUNCTION dmesini de kullanabilirsiniz Mod belirtilen srada deiir: DVD D.IN AUX USB FM. Soutma fann ve havalandrma deliklerini kapatmayn. (Fan veya havalandrma delikleri, bir gazete veya bez gibi benzeri cisimlerle kapatlrsa cihazn iinde s artarak yangna sebep olabilir.) Not VCR zerindeki Video k jakn TV'ye balayabilirsiniz. Ardndan VCR zerindeki Ses k jakn bu sisteme balayn. Not Bu cihaz AM Radyo yaynlarn almaz Ev Sinemanz Kullanmadan nce TV ve DVD Oynatcnn tek bir uzaktan kumanda ile altrlmas TR Ev Sinema Sisteminiz DVD, CD, MP3/WMA, DivX ve JPEG diskleri oynatabilir/alabilir. Kullandnz diske bal olarak, bu talimatlarda ok az farkllk olabilir. Kullanmadan nce talimatlar dikkatlice okuyun. 1 Ana nitenin g kablosunu AC g kaynana takn.. 2 Kumanday TV moduna ayarlamak iin TV tuuna. basn. 3 Samsung TV'nizi bu kumanda ile amak iin POWER tuuna basn. KULLANIM 4 TV'nizde VIDEO modunu semek iin TV/VIDEO tuuna basn. VIDEO 5 DVD ALICI moduna gemek iin DVD RECEIVER tuuna basn. 6 DVD/CD modunu semek iin ana nitedeki FUNCTION tuuna veya kumandadaki DVD tuuna basn. Not TV iin Tular: POWER (Ama/Kapatma), CHANNEL (Kanal), VOLUME (Ses Seviyesi), TV/VIDEO ve Numara (0-9) tular Varsaylan olarak uzaktan kumanda Samsung marka televizyonlarla alabilecek ekilde ayarlanmtr. Dier TV reticilerinin Uzaktan kumanda kullanm ile ilgili detayl bilgi iin sayfa 69'ye bakn Ev Sinemanz Kullanmadan nce Disk Terminolojisi Gruplar ve Paralar (DVD-AUDIO) Disk Oynatma TR DVD-audio "gruplar" ad verilen birka byk blme ve "paralar" ad verilen daha kk blmlere ayrlmtr. Bu blmlere rakamlar atanmtr. Bu rakamlara "grup numaralar" veya "para numaralar" ad verilir. GRUP 1 PARA 1 PARA 2 PARA Disk giri deliine bir diski dikey olarak yerletirin. Diski etiketli yz ileriye bakacak ekilde yerletirin. GRUP 2 PARA 1 PARA 2 Balklar ve Blmler (DVD-VIDEO) Diski karmak iin EJECT dmesine basn. VCD CD DVD-video "balklar" ad verilen birka byk blme ve "blmler" ad verilen daha kk blmlere ayrlmtr. Bu blmlere rakamlar atanmtr. Bu rakamlara "balk numaralar" veya "blm numaralar" ad verilir. BALIK 1 BLM 1 BLM 2 BLM 3 DVD. Oynatm otomatik olarak balar. BALIK 2 BLM 1 BLM 2 KULLANIM Paralar (Video ve Mzik CD'leri) Video ve mzik CD'leri, "paralar" ad verilen blmlere ayrlmtr. Bu blmlere rakamlar atanmtr. Bu rakamlara "para numaralar" ad verilir. Video Formatnn Seilmesi Ana niteyi kapatn ve NT/PAL tuuna 5 saniye kadar basl tutun. PARA 1 PARA 2 PARA 3 PARA 4 PARA 5 Varsaylan deer olarak, video format "PAL" seeneine ayarlanmtr. Tua her bastnzda, video format "NTSC" ve "PAL" arasnda gei yapar. Her lke farkl bir video format standardna sahiptir. Normal bir oynatm iin, diskin video format ile televizyonun video format birbirinin ayn olmaldr. Dosyalar (DivX) DivX, "dosyalar" ad verilen blmlere ayrlmtr. Bu blmlere rakamlar atanmtr. Bu rakamlara "dosya numaralar" ad verilir. DOSYA 1 DOSYA 2 Not Diskin ieriine bal olarak balang ekran farkl grnebilir. Uyar Not Disk yzeyinde parmak izleri brakmaktan kann. Bu diskin dzgn ekilde okunmamasna yol. aabilir Bu klavuzda "DVD ( 25 DVD )" ile iaretlenmi talimatlar, DVD-VIDEO, DVD-AUDIO ve DVD-R/RW diskler iin geerlidir. Belirli bir DVD tr belirtilmise, bu, ayr olarak gsterilir. Diskin ieriine bal olarak balang ekran farkl grnebilir. 26 MP3/WMA-CD alma MP3WMA formatnda kodlanm veri CD'leri (CD-ROM, CD-R, CD-RW) alnabilir. Disk Bilgisini Grntleme Diskin oynatm bilgisini TV ekran zerinden takip edebilirsiniz TR 1 MP3/WMA diski cihaza yerletirin. 2 Stop modunda iken, tularn kullanarak albm sein, ardndan ENTER tuuna basn. tular ile para seebilirsiniz. INFO tuuna basn Tua her bastnzda ekran aadaki gibi deiecektir DVD VCD CD MP3 DivX JPEG MP3/WMA men ekran grnr ve alma ilemi balar. Mennn grnm MP3/WMA diskine DVD-AUDIO diskinde yer alan paralarn blm. Balk Nedir? Bir DVD-VIDEO diskinde yer alan film. Blm Para Nedir Sadece Mzik dosyalarn almak iin semboln sein. Sadece Resim dosyalarn izlemek iin semboln sein. Sadece film dosyalarn izlemek iin semboln Oynatm otomatik olarak Tua her bastnzda seiminiz "AUDIO (1/1, 1/2... )" ve " " arasnda deiir. Not " " simgesi, diskte sadece tek bir dil destekleniyorsa grntlenir. Oynatma srasnda bu tu her basl tutulduunda, oynatma hz aadaki DivX(Digital internet video express) KULLANIM DivX, Microsoft tarafndan gelitirilmi, MPEG4 sktrma teknolojisine dayal bir video dosya formatdr. Internet zerinden gerek zamanl olarak ses (audio) ve grnt (video) verisi salar. MPEG4 grnt ifrelemek, MP3 ise ses ifrelemek iin kullanlr. Bylece kullanclar bir filmi DVD'ye yakn kalitede ses ve grnt eliinde izleyebilirler. 5 Dakika Atlama Fonksiyonu Oynatm srasnda 1. Desteklenen Formatlar G Bu cihaz sadece aadaki medya formatlarn desteklemektedir. Eer hem grnt hem de ses formatlar desteklenmiyorsa, kullanc bozuk grnt ya da hi ses olmamas gibi sorunlar yaayabilir. Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

13 , tuuna basn. Desteklenen Grnt (Video) Formatlar Format Desteklenen Versiyonlar AVI DivX3.11 ~ 5.1 WMA V1/V2/V3/V7 AC3 128~384kbps 44.1/48khz tuuna bastnzda oynatm 5 dakika ileriye piksel (16:9). TV ekran znrln destekler. 800'n st desteklenmemektedir. DivX dosyalar.avi uzants Seilen bal tekrar tekrar (DIR) Seilen klasrdeki tm paralar tekrar tekrar oynatr/alar. DSK Girilen diski tekrar tekrar tuuna basarak istediiniz Oynatm Tekrar modunu Yn Depolama v1. 0 desteine sahip USB alar: HDD (sabit disk) ve fla tipi MP3 alar. 3. Dijital kamera: USB Yn Depolama v1.0 destekleyen USB HDD ve USB Fla Src: USB2.0 veya USB1.1 desteine sahip aygtlar. Bir USB 1.1 aygt baladnzda oynatm kalitesinde bir farkllk olduunu grebilirsiniz. USB HDD (sabit disk) iin, doru almasn salamak zere yardmc bir g kablosunun USB HDD'ye bal olduundan emin olun. TR 1 USB aygtn cihazn yannda mevcut USB portuna balayn. 2 Ekranda nce "USB" grntlenecek TV ekrannda USB MENU ekran grnecek ve kaydedilen dosya oynatlacak/alnacaktr. ardndan kaybolacaktr USB modunu semek iin ana nite zerindeki FUNCTION tuuna veya uzaktan kumanda zerindeki USB tuuna basn. 5. USB Kart Okuyucu: Tek yuva USB kart okuyucu ve oklu yuva USB kart okuyucu reticiye bal olarak. USB kart okuyucu desteklenmeyebilir. oklu bir kart okuyucuya birka bellek aygtn kurduysanz problem yaayabilirsiniz. 6. Eer USB uzatma kablosu kullanyorsanz, USB aygt tannmayabilir. G Desteklenen Formatlar Dosya Ad Dosya Uzants JPG.JPEG.MP3.WMA MPG. MPEG.DAT.WMV.AVI,.ASF KULLANIM Veri Yolu Hz 80~384kbps 56~128kbps 1. 5Mbps 4Mbps 4Mbps Versiyon V8 VCD1.1,VCD2.0 V1,V2,V3,V7 DivX3.11~DivX5.1,Xvid Piksel 640* * * *480 rnekleme Frekans 44. 1kHz 44.1kHz 44.1KHz 44.1KHz~48KHz 44.1KHz~48KHz Oynatm durdurmak iin STOP ( Gvenli USB kartma gvenli k ortamn salayn. ) tuuna basn. Sabit Resim Mzik Film JPG MP3 WMA VCD WMV DivX USB aygtndaki ykl bellee zarar vermemek iin, USB kablosunu kartmadan nce (1) Sradaki Stop tuuna iki kez basn. Ekranda grnecek ibare: REMOVE USB. (2) USB kablosunu kartn. CBI (Control/Bulk/Interrupt) desteklenmemektedir. FTP protokol kullanan veya bir bilgisayara balandnda ilave bir program kurulumu gerektiren dijital kameralar desteklenmez. NTFS dosya sistemini kullanan bir aygt desteklenmemektedir. (Sadece FAT (File Allocation Table) 16/32 dosya sistemi desteklenmektedir.) leri/geri Atlama Oynatm srasnda Diskte birden fazla dosya varsa, Diskte birden fazla dosya varsa, tuuna basn. tuuna bastnzda bir sonraki dosya seilir. tuuna bastnzda bir nceki dosya seilir. Baz MP3 alarlar dosya sistemlerindeki farkllklar nedeniyle bu cihaza balandklarnda almayabilirler. USB SUNUCU (HOST) Fonksiyonu, Medya dosyalarn reticisine zel bir program araclyla transfer eden bir cihaz balandnda desteklenmez. Hzl Oynatm Diski daha yksek bir hzda oynatmak iin oynatm srasnda tularna basn. Oynatma srasnda bu tulara her basldnda, oynatma hz aadaki gibi deiecektir: 2x 4x 8x 32x Normal. veya Janus imknl MTP (Medya Transfer Protokol) cihazlar altrlmaz. Bu cihazda mevcut olan USB sunucu zellii tm USB aygtlarn desteklemez. Desteklenen cihazlar hakknda detayl bilgi iin sayfa 75'e baknz Dorudan Sahneye / arkya Gitme DVD CD Disk Mensnn Kullanm Konuma dili, altyaz dili ve profil gibi ayarlar iin menler kullanabilirsiniz. DVD men ierikleri diskten diske farkllk gsterebilir. DVD TR Bir Bala/Paraya Gitme Bir Blme Gitme 1 INFO tuuna basn. 2 stediiniz bal/paray semek iin mle tularn veya numaral tular kullann ve ENTER tuuna basn. 03/05 001/002 0:00:01 1/1 3 Blm ( ) ekranna gitmek iin mle tularna basn. 01/05 001/040 0:00:01 1/1 1 Stop modunda iken MENU tuuna basn. 2 Imle tularna, basarak 'DISC MENU' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 3 Imle tularna,, basarak istediiniz eyi sein. Bir VCD'yi (versiyon 2.) oynatrken Disk tarafndan desteklenmeyen disk bu, PBC AIK (ON) ile KAPALI (OFF) arasnda deiir. mensn setiinizde, ekranda "This menu is not supported" mesaj grntlenecektir. ENTER tuuna basn. 01/05 001/040 0:00:37 1/1 MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT Bir Blme Gitme Belli Bir Zamana Gitme Belli Bir Zamana Gitme 4 MP3 stediiniz blm semek iin imle, tularn veya numaral tular kullann ve ENTER tuuna basn. 01/05 025/040 0:00:01 1/1 5 Zaman ekranna gitmek iin mle tularna basn. 01/05 025/040 1:17:30 1/1 6 Numaral tular kullanarak istediiniz zaman sein ve ENTER tuuna basn. 01/05 028/040 1:30:00 1/1 Not PBC (Oynatma Kontrol) Fonksiyonu Disk men ekran diske bal olarak farkl olabilir KULLANIM VCD 2.0 versiyon disk oynatlrken MENU dmesine basn. Dmeye her bastnzda televizyon ekrannda "PBC ON" ve "PBC OFF" ard ardna seilecektir. PBC ON: Bu VCD diski 2.0 versiyondur. Disk, men ekranna bal olarak oynatlr. Baz fonksiyonlar iptal edilebilir. Baz fonksiyonlar iptal edilmise, bunlar aktif hale getirmek iin "PBC OFF" konumunu sein. PBC OFF: Bu VCD diski 1.1 versiyondur. Bu disk, bir Mzik CD'si ile ayn biimde oynatlr. Balk Mensnn Kullanm Birden ok balk ieren DVD'lerde, her filmin baln orana, ekran boyutu Ayarlama ilemi tamamlandnda, bir nceki ekrana geri dnlr. Imle tuuna basarak 'PASSWORD' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 4 ENTER tuuna basn. 5 Parolay girin ve ardndan ENTER tuuna basn. Eski parolay girin, yeni bir parola Ayarlama tamamlanmtr. belirleyin ve yeni parolay onaylayn. AYAR Seviye 6'y setiinizde, 7 veya daha yksek seviye snfna sahip DVD'leri izleyemezsiniz. Seviye ne kadar yksek olursa, sakncal ierik o kadar snrlanacaktr. MOVE ENTER RETURN EXIT MOVE SELECT RETURN EXIT INPUT NUMBER RETURN EXIT Not Varsaylan parola "7890" olarak ayarlanmtr. MOVE ENTER RETURN EXIT MOVE SELECT RETURN EXIT INPUT NUMBER RETURN EXIT Not Bu fonksiyon, sadece DVD diski, snflandrma seviyesi bilgilerini ieriyorsa alr. Eer snflandrma seviyesi parolasn unutursanz, aadakileri uygulayn: Oynatc "NO DISC" (DISK YOK) modunda iken ana nitenin tuunu 5 saniyeden daha uzun sre basl tutun. Ekranda "INITIALIZE" mesaj grnecek ve btn ayarlamalar fabrika deerine dnecektir. POWER (G) tuuna basn. RESET fonksiyonunun kullanlmas, btn kaytl ayarlar silecektir. Gerekmedike, bu fonksiyonu kullanmayn. nceki seviyeye dnmek iin RETURN tuuna basn. 49 Ayar ekranndan kmak iin MENU tuuna basn. 50 Arka Zemin Ayar Arka Zemin (Duvar Kd) Ayar JPEG DVD VCD TR DVD, VCD veya JPEG CD'sini izlerken, istediiniz bir grnty arka zemin grnts olarak ayarlayabilirsiniz. Duvar kd olarak hazrladnz 3 arka zemin ayarndan birini semek iin 1 Oynatm srasnda, beendiiniz grnt karsa 'PLAY/PAUSE' tuuna basn. Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

14 2 LOGO tuuna basn. 1 'Stop' modunda iken MENU tuuna basn. 2 Imle tuuna basarak 'Setup' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 3 Imle tuuna basarak 'LOGO' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. "COPY LOGO DATA" COPY LOGO DATA PAUSE ibaresi TV ekrannda grntlenecek. MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER RETURN EXIT 3 Cihaz nce kapanacak sonra tekrar alacaktr. 4 Imle tuuna basn ve istediiniz 'USER' sein. Ardndan ENTER tuuna basn. 5 Ayar ekranndan kmak iin MENU tuuna basn. AYAR Arka zemin iin seilen duvar kd grntlenecektir. Duvar kd iin toplam 3 arka zemin ayar yapabilirsiniz. Bu 3 duvar kd ekranndan birini seer. MOVE SELECT RETURN EXIT nceki seviyeye dnmek iin RETURN tuuna basn. MOVE SELECT RETURN EXIT MOVE SELECT RETURN EXIT Ayar ekranndan kmak iin MENU tuuna basn. 51 Samsung Logosunu stediiniz bir grnty duvar kd olarak duvar kd olarak ayarlamak iin bunu sein. ayarlamak iin bunu sein. 52 DVD Audio Diski Oynatma Modu Baz DVD-Audio diskleri, DVD-Sesin yan sra DVD-Video da ierebilir. DVD-Audio diskinin DVD-Video ksmn oynatmak iin niteyi DVD-Video moduna ayarlayn. Hoparlr Modu Ayar TR Hoparlrlerden gelen sinyal klar ve frekans cevaplar, hoparlr konfigrasyonunuza ve belirli hoparlrlerin kullanlp kullanlmadna bal olarak otomatik olarak ayarlanacaktr. 1 EJECT tuuna basn, sonra MENU tuuna basn. 2 Imle tuuna basarak 'Setup' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 1 'Stop' modunda iken MENU tuuna basn. 2 Imle tuuna basarak 'Audio' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT 3 Imle tuuna basarak 'DVD TYPE' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 4 Imle tularna, basarak 'DVD VIDEO' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. DVD AUDIO Oynatm moduna 3 Hoparlr Ayar'nda iken, tekrar ENTER tuuna basn. 4 gemek iin 1 ~ 4' tekrar ayarlayn. mle tularna,,, basarak istediiniz hoparlre gidin ve ardndan ENTER tuuna basn. AYAR Merkez (C), Sol Arka (LS) ve Sa Arka (RS) hoparlrler iin, tua her basldnda mod belirtildii gibi deiecektir: SMALL NONE. Sol ve Sa iin, mod SMALL konumuna ayarlanr. MOVE ENTER RETURN EXIT MOVE SELECT RETURN EXIT DVD Oynatm Modunu Seerken: DVD VIDEO : DVD-Audio diskindeki Not DVD video ieriinin oynatlmas iin ayarlama DVD AUDIO : Varsaylan DVD-Audio'nun alnmas iin ayarlama MOVE ENTER RETURN EXIT MOVE CHANGE RETURN EXIT Fabrika ayar olarak DVD Oynatma modu DVD-Audio olarak ayarlanr. Cihaz kapatlp aldnda otomatik olarak DVD-Audio moduna geer. SMALL : Hoparlrleri kullanrken bu opsiyonu sein. NONE : Herhangi bir hoparlr kullanlmadnda bu opsiyonu sein. DivX (R) Kayd Not Bu oynatcy DivX (R) formatnda kaydetmek iin ltfen PRO LOGIC ve STEREO ayarlarna bal olarak, hoparlr modu deiiklik gsterebilir (baknz sayfa 63). 53 MOVE ENTER RETURN EXIT Kayt Kodunu kullann. Detayl bilgi iin; adresine bavurun. 54 Gecikme Sresi Ayar Hoparlrler dinleme pozisyonundan eit uzaklklara yerletirilemediinde, Merkez ve Arka Hoparlrlerin sesine bir gecikme zaman ilave ederek bu fark ayarlayabilirsiniz. TR 1 Stop modunda iken MENU tuuna basn. 2 Imle tuuna basarak `Audio' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 3 Imle tuuna basarak 'DELAY TIME' blmne gidin ve ardndan ENTER tuuna basn. 4 mle tularna,,, basarak istediiniz hoparlre gidin ve ardndan ENTER tuuna basn. 5 mle tularna, basarak Gecikme zamann ayarlayn. Gecikme sresini Merkez Hoparlr (C) iin 00 ve 05 salise arasnda ve Sol (LS) ve Sa (RS) Arka Hoparlr iin 00 ile 15 salise aras ayarlayabilirsiniz. MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER RETURN EXIT MOVE SELECT RETURN EXIT MOVE CHANGE RETURN EXIT AYAR Hoparlr Gecikme Sresinin Ayarlanmas Sizinle her bir hoparlr arasndaki mesafe ayn olduu takdirde, 5.1 Kanal Surround alma ilemi srasnda en iyi sesi elde edebilirsiniz. Hoparlrlerin pozisyonuna bal olarak, sesler dinleme konumuna farkl zamanlarda ulatndan, Merkez ve Surround Hoparlrlerin sesine bir gecikme efekti ilave ederek bu fark ayarlayabilirsiniz. MERKEZ HOPARLR Ayar ekildeki Dc mesafesi Df mesafesine eit veya daha uzun ise, gecikme sresini 0 saliseye ayarlayn. Aksi takdirde, tabloya gre ayarlamay deitirin. Df ve Dc Arasndaki Mesafe 0.00 m 0.34 m 0.68 m 1.02 m 1.36 m 1.70 m deal MERKEZ HOPARLR Yerleimi Gecikme Sresi 0 ms 1 ms 2 ms 3 ms 4 ms 5 ms Not (Dolby Pro Logic II), gecikme sresi her mod iin farkl olabilir. AC-3 ve DTS: gecikme sresi 00 ile 15 salise arasna ayarlanabilir. Merkez kanaln sadece 5. 1 kanal disklerde ayarlayabilirsiniz. ARKA (SURROUND) HOPARLRLERIN Ayar ekildeki Df mesafesi Ds mesafesine eit ise, gecikme sresini 0 saliseye ayarlayn. Aksi takdirde, tabloya gre ayarlamay deitirin. Df ve Ds Arasndaki Mesafe 0.00 m 1.02 m 2.04 m 3.06 m 4.08 m deal SURROUND HOPARLR Yerleimi Btn hoparlrler bu daire iine yerletirilebilir. Df: N HOPARLRE olan mesafe Dc: MERKEZ HOPARLRE olan mesafe Ds: SURROUND (ARKA) HOPARLRE olan mesafe Gecikme Sresi 0 ms 3 ms 6 ms 9 ms 12 ms Test Tonu Ayar Hoparlr balantlarn kontrol etmek iin Test Tonu zelliini kullann. DRC (Dinamik Alan Sktrmas) Ayar Bu zellik en yksek ve an alak sesler arasndaki dengeyi salar. Gece, filmleri dk sesle izlerken Dolby Digital ses keyfi iin bu fonksiyonu kullanabilirsiniz. TR 1 'Stop' modunda iken MENU tuuna basn. 2 mle tuuna basarak 'Audio' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 3 Imle tuuna basarak `TEST TONE' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 1 Test tonu belirtilen srada L C RSR SLSW hoparlrlere gnderilecektir. Bu esnada ENTER tuuna baslrsa test tonu duracaktr. modunda iken MENU tuuna basn. I'Stop' 2 Imle tuuna basarak 'Audio' blmne gidin ve ardndan ENTER tuuna basn. MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER RETURN EXIT nceki seviyeye dnmek iin RETURN tuuna basn. Ayar ekranndan kmak iin MENU tuuna basn. STOP EXIT 3 Imle tuuna basarak 'DRC' `blmne gidin ve ardndan ENTER tuuna basn. 4 Imle tularna, DRC'yi ayarlayn. AYAR imle tuuna basldnda, etki artar. imle tuuna basldnda, etki azalr. Alternatif Yntem: Uzaktan kumanda zerindeki TEST TONE tuuna basn. TEST TONE tuuna basn. Test tonu aadaki gibi retilecektir: L: n Hoparlr-Sol (L) C: Merkez Hoparlr SW: Subwoofer R: n Hoparlr-Sa (R) SL: Arka Hoparlr-Sol (L) SR: Arka Hoparlr-Sa(R) MOVE ENTER RETURN EXIT CHANGE RETURN EXIT DVD veya CD oynatrken bu, sadece Stop modunda alacaktr. Her bir hoparlrn doru balandndan ve bir sorun olmadndan emin olmak iin bu fonksiyonu kullann. ok-kanall Pro Logic Modu Test tonunu sonlandrmak iin, TEST TONE tuuna tekrar basn. Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

15 Balama nceki seviyeye dnmek iin RETURN tuuna basn. Ayar ekranndan kmak iin MENU tuuna basn Ses Ayar Her hoparlr iin balans ve seviyeyi ayarlayabilirsiniz. TR Yntem 1 Ayar ekrann kullanarak ses kalitesini ayarlarken Yntem 2 SOUND EDIT tuu ile manuel (elle) ayarlama yaparken Arka Hoparlr Balans Ayar Merkez Hoparlr Seviye Ayar 1 'Stop' modunda, iken MENU tuuna basn. 2 Imle tuuna basarak 'Audio' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. n Hoparlr Balans Ayar 1 SOUND EDIT tuuna basn ve ardndan imle, tularna basn. 2 SOUND EDIT tuuna basn ve ardndan imle, tularna basn. 3 SOUND EDIT tuuna basn ve ardndan imle, tularna basn. 3 Imle tuuna basarak 'SOUND EDIT' blmne gidin ve ardndan ENTER tuuna basn. 4 Imle tuuna, basarak semek ve ayarlamak istediiniz eyi sein., tularna basarak ayarlar yapn. Arka Hoparlr Seviye Ayar Subwoofer Hoparlr Seviye Ayar 4 SOUND EDIT tuuna basn ve ardndan imle, tularna basn. 5 SOUND EDIT tuuna basn ve ardndan imle, tularna basn. AYAR Not nceki seviyeye dnmek iin RETURN tuuna basn. Ayar ekranndan kmak iin MENU tuuna basn. n/arka Hoparlr Balansn Ayarlama 00 ile -06 ve OFF (KAPALI) arasndan seim yapabilirsiniz. -6'ya doru yaklatka ses seviyesi azalr. Ses seviyesini -6dB ila +6dB aras ayarlayabilirsiniz. +6dB'ye yaklatka ses seviyesi artar ve -6dB'ye yaklatka ses seviyesi azalr. Merkez/Arka/Subwoofer Hoparlr Seviyesini Ayarlama AV SENKRONIZE Ayar nite, dijital bir televizyona balanrsa video gecikip sesin arkasnda kalabilir. Bu meydana gelirse ses gecikme sresini, videoyla ezamanl olacak ekilde ayarlayn. Ses Alan (DSP)/EQ Fonksiyonu DSP/EQ tuuna basn. Gsterge ekrannda "DSP" grntlenir. Tua her basldnda seim aadaki gibi deiir: TR DSP(Dijital Sinyal lemci): DSP modlar farkl akustik ortamlar oluturmak iin tasarlanmtr. EQ (Ekolayzr): alnan mziin yapsna uygun sesi optimize etmek iin ROCK, POP veya CLASSIC olarak seim yapabilirsiniz. 1 MENU tuuna basn. 2 Imle tularna, basarak 'Audio' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 'Ayar' Mens grnecek. MOVE ENTER EXIT MOVE ENTER EXIT 3 Imle tularna, basarak 'AV-SYNC' blmne gidin ve ENTER tuuna basn. 4 Imle tularna, basarak AV-SYNC DelayTime' sein ve ardndan ENTER tuuna basn. AYAR Ses gecikme sresini 0 salise ve 300 salise arasnda ayarlayabilirsiniz. Sesle en iyi senkronizasyon iin ayarlayn. Not DSP/EQ fonksiyonu sadece STEREO modunda kullanlabilir. STEREO konumunu ekranda gstermek iin disklerle alr. Bu zellik CD'ler, MP3-CD'ler, 2 kanal DVD-Audio, DivX ve Dolby Digital MOVE ENTER RETURN EXIT MOVE SELECT RETURN EXIT PL II mod tuuna basn. Iki ya da daha fazla kanalla kodlanm bir DVD disk oynatrken, oklu kanal modu otomatik olarak seilir ve DSP/EQ fonksiyonu almaz. nceki seviyeye dnmek iin RETURN tuuna basn. Ayar ekranndan kmak iin MENU tuuna basn. 61 POP, JAZZ, ROCK: Mziin yapsna bal olarak, POP, JAZZ ve ROCK olarak seim yapabilirsiniz. STUDIO : Bir stdyoda bulunuyormusunuz hissi yaratr. CLUB : Bas vuru etkisiyle bir dans kulb atmosferi oluturur. HALL : Bir konser salonunda dinliyormuasna net ve temiz vokal salar. MOVIE: Bir sinema salonu etkisi yaratr. CHURCH: Byk bir kilisenin akustik etkisini yaratr. PASS: Normal dinleme konumu iin bunu sein. 62 Dolby Pro Logic II Modu stediiniz Dolby Pro Logic II ses modunu seebilirsiniz. Dolby Pro Logic II Efekti Bu fonksiyon sadece Dolby Pro Logic MUSIC modunda alr. TR PL II MODE tuuna basn. Tua her basldnda mod aadaki srayla deiecektir: 1 PL II MODE tuuna basarak 'MUSIC' modunu sein. 2 PL II EFFECT tuuna basarak 'Panorama'y sein, ardndan imle, tularna basarak istediiniz efekt ayarn sein. efekti yaratmak amacyla surround hoparlrleri katmak iin n stereo grntsn bytr. PRO LOGIC II MUSIC: Mzik dinlerken, gerek performans dinliyormu gibi ses efektlerini alabilirsiniz. CINEMA: Film mziine gerekilik katar. PRO LOGIC: Sadece n sa ve sol hoparlrleri kullanarak be hoparlr kullanyormu gibi gereki bir ok kanall efekt elde edebilirsiniz. 0 ya da 1'i seebilirsiniz. Bu mod, yan duvar grntl elenceli bir "ortam" MATRIX: 5.1 kanall surround sesini duyacaksnz. STEREO: Sesi sadece n sol ve sa hoparlrlerden ve subwoofer'den dinlemek iin bu konumu sein. 3 PL II EFFECT tuuna basarak 'C-Width'i sein, ardndan imle, tularna basarak istediiniz efekt ayarn sein. 4 PL II EFFECT tuuna basarak 'Dimension' sein, ardndan imle, tularna basarak istediiniz ayar sein. 0 ila 7 arasndan seebilirsiniz. Bu, merkez grntnn geniliini ayarlar. Ayar arttrldka, merkez hoparlrden daha az ses gelir. 0 ila 6 arasndan seebilirsiniz. Ses alann (DSP) nden veya arkadan arttrarak ayarlar. AYAR Not Pro Logic II modu seildiinde, harici cihaz oynatcnn zerindeki AUDIO INPUT jaklarna (Sol ve Sa) balayn. Girilerden sadece birine balarsanz (Sol veya Sa), surround sesini dinleyemezsiniz. Not ki veya daha fazla kanal formatnda kaydedilmi bir DVD diskini oynatrken, oklu kanal modu otomatik olarak seilecek ve (Dolby Pro Logic II) tuu almayacaktr Radyo Dinleme Uzaktan Kumanda nitesi stasyonlarn Ayarlanmas rnek: FM 89.1 kanalnn hafzaya alnmas TR 1 FM bandn semek iin TUNER tuuna basn. 2 Yayn istasyonu sein. Tularna basldnda, hafzadaki bir yayn istasyonu seilir. Aktif bir istasyonu otomatik olarak aramak iin TUNING/CH tuunu basl tutun. Frekans artrmak veya azaltmak iin TUNING/CH tuuna basn. 1 FM bandn semek iin TUNER tuuna basn. 2 "89.10"u semek iin TUNING/CH tuuna basn. 3 TUNER MEMORY tuuna basn. Otomatik Arama 1 Otomatik Arama 2 Manuel Arama Bir istasyonu otomatik veya elle ayarlamak iin sayfa 65'deki 2. adma bakn. Gstergede "1" yanp snmeye balar. Ana Cihaz 1 FM bandn semek iin FUNCTION tuuna basn. 2 Yayn istasyonu sein. 4 Hafza numaras semek iin tuuna basn. 5 TUNER MEMORY tuuna bir daha basn. 6 Baka bir kanal hafzaya almak iin 2-5 arasndaki admlar tekrarlayn. "PRESET" opsiyonunu semek iin STOP ( ) tuuna, ardndan da tuuna basarak kaytl istasyonu sein. Otomatik Arama 1 1 ila 15 arasndan seebilirsiniz. 'numara' simgesi gstergeden kaybolmadan 'numara' simgesi gstergeden kaybolur ve istasyon hafzaya alnr. nce TUNER MEMORY tuuna basn. "MANUAL" opsiyonunu semek iin STOP ( ) tuuna, ardndan da tuuna basp, basl tutarak band otomatik olarak arayn. RADYO LEMLER Otomatik Arama 2 "MANUAL" opsiyonunu semek iin STOP ( ) tuuna, ardndan da tuuna basp, daha alak ya da yksek bir frekans ayarlayn. Manuel Arama Not Bu cihaz AM yaynlarn almaz. Mono/Stereo konumunda dinlemek iin MO/ST tuuna basn (Bu, sadece bir FM istasyonunu dinlerken alr.) Hafzadaki bir istasyonu ayarlamak iin, uzaktan kumandadaki tuuna basarak bir kanal sein. Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

16 65 Tua her basldnda ses "STEREO" ve "MONO" arasnda deiir. Yayn koullar kt olan bir alanda, net ve parazitsiz bir yayn iin MONO opsiyonunu sein. 66 Yaygn Fonksiyonlar Uyku Zamanlayc Fonksiyonu Ev Sinemann belirli zamanda otomatik olarak kapanmas iin zaman ayarlayabilirsiniz. TR Ses Kesme Fonksiyonu Bu zellik, telefon gelmesi, kapnn alnmas gibi durumlar iin uygundur. SLEEP tuuna basn. "SLEEP" ibaresi grntlenecektir. Tua her basldnda ayarl zaman belirtildii gibi deiir: OFF (KAPALI). MUTE tuuna basn. ' ibaresi grnr. Bir Samsung TV iin POWER tuunu basl tutarken, 000, 015, 016, 017, 040 kodunu girmek iin numara tularn kullann Uzaktan kumanday televizyona yneltin ve POWER tuuna basn. Eer TV alr veya kapanrsa ayarlama tamamlanmtr. TV POWER, VOLUME, CHANNEL tuunu ve numara tularn (0~9) kullanabilirsiniz. ETL BLGLER , , 054 Uzaktan kumanda, baz TV markalarn altrmayabilir. Ayn zamanda TV'nin Eer uzaktan kumanday, TV'nizin kodu ile ayarlayamazsanz, uzaktan kumanda markasna bal olarak baz ilemler yaplmayabilir. varsaylan olarak Samsung TV'yi altracaktr Servis armadan nce Cihaz dzgn almadnda aadaki tabloya bakn. balamyor. Play/Pause dmesine basldnda oynatma hemen balamyor. Ses retilmiyor. Elektrik jak prize iyice taklm m? Cihaz kapatp yeniden an. DVD'nin blge numarasn kontrol edin. seviyesinin doru olduundan emin olun. Grnt kalitesi kt veya grnt titreimli. Uzaktan kumanda almyor. Konuma dili ve altyaz fonksiyonu almyor. Men fonksiyonu seildii halde Men ekran grnmyor. Ekran oran deitirilemiyor. Video kablolarnn doru ekilde balandn kontrol edin. Diskin hasarl veya kirli olup olmadn kontrol edin. Kt retilmi bir disk oynatlamaz. Uzaktan kumandann belirtilen a ve mesafe kapsamnda kullanldn kontrol edin. Deforme olmu veya izilmi bir disk mi kullanlmak isteniyor? Diski temizleyin. Hzl, Yava ve Kademeli Oynatm konumunda ses duyulmaz. Hoparlrlerin balant ve ayarlarnn tam olduunu kontrol edin. Diskin hasarl olup olmadn kontrol edin. Bir CD veya Radyo dinlerken ses sadece n hoparlrlerden kar. Alt hoparlr kullanmak iin uzaktan kumandadaki Dolby ProLogic II, tuuna basarak "PRO LOGIC II" opsiyonunu sein. DVD diskinin 5.1-CH uyumlu olduundan emin olun. Ayarlama ekrannda ses ayar mensnn hoparlr modunda C, SL ve SR opsiyonlarn NONE konumuna ayarlarsanz, n ve n sol ve sa hoparlrlerden ses gelmez. C, SL ve SR opsiyonunu SMALL konumuna ayarlayn. Pilleri deitirin. Doru uzaktan kumanda modunu (TV/DVD) sein. zerinde bulunmayan DVD'lerde konuma dili ve altyaz fonksiyonlar almayacaktr. Diske bal olarak, disklerin almas farkl olabilir. Kullanlan disk men fonksiyonu iermiyor olabilir. 16:9 formatl DVD'leri 16:9 WIDE modunda, 4:3 LETTER BOX modunda veya 4:3 PAN SCAN modunda oynatabilirsiniz ancak 4:3 formatl DVD'leri sadece 4:3 modunda oynatabilirsiniz. DVD diskinin kutusuna bakn ve ardndan uygun fonksiyonu sein. 5 saniyeden daha uzun sre basl tutun. dmesini Ses, alt hoparlrn hepsinden deil sadece birkandan duyuluyor. Cihaz kapatn ve ana cihaz zerindeki Dolby Digital 5.1 Surround Sesi retilmiyor. Disk zerindeki "Dolby Digital 5.1 CH" iaretini kontrol edin. Sadece disk 5. 1 kanal sesi ile kaydedilmise, Dolby Digital 5.1 CH Surround sesi retilir. Bilgi ekrannda konuma dili doru bir ekilde DOLBY DIGITAL 5.1-CH konumuna ayarlanm m? Ev Sinema Sistemi normal almyor. RESET fonksiyonunun kullanlmas, btn kaytl ayarlar silecektir. Gerekmedike, bu fonksiyonu kullanmayn. Ebeveyn Seviyesi parolas unutulduunda. Radyo yayn alnmyor. dmesini 5 saniyeden daha uzun sre basl tutun. Gstergede "INITIALIZE" mesaj grnecek, tm ayarlar fabrika deerine dnecektir. POWER tuuna basn. RESET fonksiyonunun kullanlmas, btn kaytl ayarlar silecektir. Gerekmedike, bu fonksiyonu kullanmayn. Ana nitenin ekrannda "NO DISC" mesaj grntlenirken ana nitenin ETL BLGLER Anten balantlarn kontrol edin Anten giri sinyali zayfsa, bir d FM antenini yaynn iyi alnd bir yere yerletirin Disklerin Kullanm ve Muhafazas ile lgili Uyarlar CD zerindeki ufak izikler ses ve grnt kalitesini drrler veya atlamalara sebep olabilir. Kullanm srasnda diskleri izmemeye dikkat edin. Dil Kodu Listesi "Disk Audio" "Disc Subtitle" ve/veya "Disc Menu" balang ayarlar iin uygun kod numarasn giriniz. (Baknz Sayfa 45). Kod TR Disklerin kullanm Dil Afar Abkhazian Afrikaans Amharic Arabic Assamese Aymara Azerbaijani Bashkir Byelorussian Bulgarian Bihari Bislama Bengali; Bangla Tibetan Breton Catalan Corsican Czech Welsh Danish German Bhutani Greek English Esperanto Spanish Estonian Basque Persian Finnish Fiji Faeroese French Kod Dil Frisian Irish Scots Gaelic Galician Guarani Gujarati Hausa Hindi Croatian Hungarian Armenian Interlingua Interlingue Inupiak Indonesian Icelandic Italian Hebrew Japanese Yiddish Javanese Georgian Kazakh Greenlandic Cambodian Kannada Korean Kashmiri Kurdish Kirghiz Latin Lingala Laothian Lithuanian Kod Dil Latvian, Lettish Malagasy Maori Macedonian Malayalam Mongolian Moldavian Marathi Malay Maltese Burmese Nauru Nepali Dutch Norwegian Occitan (Afan) Oromo Oriya Punjabi Polish Pashto, Pushto Portuguese Quechua Rhaeto-Romance Kirundi Romanian Russian Kinyarwanda Sanskrit Sindhi Sangro Serbo-Croatian Singhalese Slovak Kod Dil Slovenian Samoan Shona Somali Albanian Serbian Siswati Sesotho Sundanese Swedish Swahili Tamil Tegulu Tajik Thai Tigrinya Turkmen Tagalog Setswana Tonga Trke Tsonga Tatar Twi Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Volapuk Wolof Xhosa Yoruba Chinese Zulu Diskin parlak yzeyine dokunmayn. Yzeyinde parmak izi olumasn nlemek iin diskin kenarlarndan tutun. Diske kat veya bant yaptrmayn. Disk Muhafazas Dorudan gne altnda tutmayn Serin ve hava alan bir yerde saklayn Temiz bir koruma klfnda saklayn. Dikey olarak saklayn Dikkat Diskin kirlenmesine veya izilmesine izin vermeyin. atlam veya izilmi diskler kullanmayn Disklerin Kullanm ve Muhafazas Yzeyinde parmak izi olutuunda veya disk kirlendiinde, suda inceltilmi normal bir deterjanla temizleyin ve yumuak bir bezle silin Temizleme srasnda diski iten da doru yavaa silin. Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-XQ100

17 Not ETL BLGLER Scak hava cihazn iindeki souk paralara temas ettiinde buulanma meydana gelebilir. inde buulanma meydana geldiinde, oynatc dzgn almayabilir. Bu durumda, diski kartn ve cihaz, ak bir ekilde 1-2 saat bekletin USB Sunucu zellii Desteklenen rnler Dijital Kamera rn Finepix-A340 Finepix-F810 Finepix-F610 Finepix-f450 Finepix S7000 Finepix A310 KD-310Z Finecam SL300R Finecam SL400R Finecam S5R Finecam Xt Dimage-Z1 Dimage Z1 Dimage X21 Coolpix4200 Coolpix4300 Coolpix 2200 Coolpix 3500 Coolpix 3700 Coolpix 4100 Coolpix 5200 Stylus 410 digital 300-digital U300 X-350 C-760 C-5060 X1 U-mini Lumix-FZ20 DMC-FX7GD Lumix LC33 LUMIX DMC-F1 Optio-S40 Optio-S50 Optio 33LF Optio MX Digimax-420 Digimax-400 Sora PDR-T30 Coolpix 5900 Coolpix S1 Coolpix 7600 DMC-FX7 Dimage Xt AZ-1 Teknik zellikler G E N E L R FA MD Y O TR USB Flash Disk Tip Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Dijital Kamera Firma Fuji Fuji Fuji Fuji Fuji Fuji Konica Kyocera Kyocera Kyocera Kyocera Minolta Minolta Minolta Nikon Nikon Nikon Nikon Nikon Nikon Nikon Olympus Olympus Olympus Olympus Olympus Olympus Olympus Olympus Panasonic Panasonic Panasonic Panasonic Pentax Pentax Pentax Pentax Samsung Samsung Toshiba Nikon Nikon Nikon Panasonic Minolta Olympus rn Cruzer Micro Cruzer Mini Cruzer Mini SONY Micro Vault FLEX DRIVE AnyDrive XTICK Micro Mini iflash LG RiDATA Firma Sandisk Sandisk Sandisk Sony Serotech A.L tech LG Iomega Imation XTICK(M) EZDrive Tip USB 2.0 USB Flash Src 128M USB M USB M USB MB USB MB USB MB USB M USB M USB M USB M USB M G Tketimi Arlk Ebatlar (G x Y x D) alma Scaklk Aral alma Nem Aral Kullanlabilir Hassaslk Sinyal/Grlt Oran Bozulma MP3 alar rn Creative MuVo NX128M Iriver H320 YH-920 YP-T7 YP-MT6 YP-T6 YP-53 YP-ST5 YP-T5 YP-60 YP-780 YP-35 YP-55 iaudio U2 iaudio G3 iaudio M3 SI-M500L H10 YP-T5 VB YP-53 Firma Creative Iriver Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Samsung Cowon Cowon Cowon Sharp Iriver Samsung Samsung Tip 128 MB MP3 alar 20G HDD MP3 alar 20G HDD MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar MP3 alar HDD MP3 alar 256MB MP3 alar MP3 alar MP3 alar 256MB MP3 alar V I D E O A M P L I K I Komponent Video HDMI n Hoparlr k Merkez Hoparlr k Arka Hoparlr k Subwoofer Hoparlr k Frekans Aral Sinyal/Grlt Oran Kanal Ayrm Giri Hassasiyeti 90W 5 kg 521 x 320 x 178 mm 41F ~ 95F 10% ~ 75% 10dB 60dB 0.5% 1.0Vp-p(75 yk) Y:1. 0Vp-p(75 yk) Pr:0.70Vp-p(75 yk) Pb:0.70Vp-p(75 yk) Empedans: 85~115 80W x 2(3) 80W 80W x 2(3) 100W(3) 20Hz~20KHz 70dB 60dB (AUX)400mV oklu Kart Okuyucu rn UNICORN USB 2.0 Kart Okuyucu Firma Tip Unicorn USB 2.0 1'DE 7 KART OKUYUCU UC-601R Billionton (Taiwan) SD/MMC/RS- MMC(1'de 3) iin USB 2. 0 Kart Okuyucu ETL BLGLER USB Harici HDD rn CUTIE MOMOBAY UX-2 Firma Serotech Dvico Tip TAINABLR SABT DSK SRC USB Teknik zellikler HT - XQ100/HT - XQ100W Hoparlr sistemi 5.1 kanal hoparlr sistemi Subwoofer Hoparlr n/merkez/arka Hoparlr Hz~200Hz 150Hz~20kHz 85dB/W/M 82dB/W/M 100W 80W 200W 160W n Merkez n Merkez Not H O P A R L R Empedans Frekans aral Ses k basn seviyesi Nominal giri Maksimum giri Ebatlar (E x B x D) Arlk 98 x 482 x 76 mm 443 x 98 x 76 mm 3.3 kg 1 kg 98 x 206 x 80 mm 180 x 364 x 378 mm Arka 1.1 kg Subwoofer 7.1 kg Arka Subwoofer HT - TXQ100 Hoparlr Sistemi H O P A R L R Empedans Frekans Aral k Ses Basn Seviyesi Nominal Giri Maksimum Giri Ebat (G x Y x D) Arlk 5.1 Kanal Hoparlr Sistemi Subwoofer Hoparlr n/merkez/arka Hoparlr 3 (DCR 3.4) 3 (DCR 3.4) 40Hz~200Hz 150Hz~20kHz 85dB/W/M 82dB/W/M 100W 80W 200W 160W n/arka Merkez n Merkez 98 x 1157 x 76 mm Subwoofer 180 x 364 x 378 mm 443 x 98 x 76 mm 6.4 kg Subwoofer 7. 1 kg 1 kg 77 Contact SAMSUNG WORLD WIDE If you have any questions or comments relating to Samsung products, please contact the SAMSUNG customer care centre. Customer Care Center SAMSUNG ( ) SAMSUNG ( ) SAMSUNG ( ) (SAMSUNG) (0,15/Min) ( 0,12/Min) ( 0.10/Min) , SAMSUNG ( ) 1800-SAMSUNG ( ) (SAMSUNG) 800SAMSUNG ( ) Region North America Country CANADA MEXICO U.S.A ARGENTINE BRAZIL CHILE COSTA RICA ECUADOR EL SALVADOR GUATEMALA JAMAICA PANAMA PUERTO RICO REP. DOMINICA TRINIDAD & TOBAGO VENEZUELA BELGIUM CZECH REPUBLIC DENMARK FINLAND FRANCE GERMANY HUNGARY ITALIA LUXEMBURG NETHERLANDS NORWAY POLAND PORTUGAL SLOVAKIA SPAIN SWEDEN U.K RUSSIA UKRAINE AUSTRALIA CHINA HONG KONG INDIA Web Site com/mx www. samsung.com/br com/latin com/latin com/be www. samsung.com/fi de com/no com/se www. samsung.com/ur com.cn www. samsung.com/my www. samsung.com/vn com/mea Latin America Europe CIS Asia Pacific INDONESIA JAPAN MALAYSIA PHILIPPINES SINGAPORE THAILAND TAIWAN VIETNAM SOUTH AFRICA U.A.E Middle East & Africa. Kullanım kılavuzunuz

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TP75 http://tr.yourpdfguides.com/dref/805572

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TP75 http://tr.yourpdfguides.com/dref/805572 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG HT-TP75 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG HT-TP75 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TX250T http://tr.yourpdfguides.com/dref/805575

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TX250T http://tr.yourpdfguides.com/dref/805575 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-DT79T http://tr.yourpdfguides.com/dref/805568

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-DT79T http://tr.yourpdfguides.com/dref/805568 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-P1200

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-P1200 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG HT-P1200 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG HT-P1200 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MAX-DT55 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3584567

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MAX-DT55 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3584567 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG MAX-DT55 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG MAX-DT55 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TX500T http://tr.yourpdfguides.com/dref/1149110

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TX500T http://tr.yourpdfguides.com/dref/1149110 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-X200T http://tr.yourpdfguides.com/dref/805582

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-X200T http://tr.yourpdfguides.com/dref/805582 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Hızlı kullanım kılavuzu

Hızlı kullanım kılavuzu LX7500R Sağlanan Aksesuarlar Hızlı kullanım kılavuzu 1 1 1 1 Türkçe 2 1 3 3 3 3 3 3 4 5 6 7 9! 8 0 DVD kayıt sisteminiz ile birlikte aşağıdaki aksesuarlar teslim edilir: 1 2 ön, 1 merkez ve 2 arka hoparlör

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-P450

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-P450 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-HD850

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-HD850 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MAX-ZJ740

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MAX-ZJ740 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG MAX-ZJ740 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG MAX-ZJ740 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SHARP AR-5631 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3874058

Kullanım kılavuzunuz SHARP AR-5631 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3874058 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N81 8GB http://tr.yourpdfguides.com/dref/826667

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N81 8GB http://tr.yourpdfguides.com/dref/826667 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1020 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

X-107 KULLANMA KILAVUZU

X-107 KULLANMA KILAVUZU X-107 KULLANMA KILAVUZU Ekran ölçüsü 7inç Çözünürlülük 480 X ( RGB) X 234 Parlaklık 350cd/m2 Kontrast 300 : 1 Görüntü açısı ( L/R / T / B) : 60/ 60/40/60 Güç kaynağı 8~17V ( tipik DV 12V) Güç sarfiyatı

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TXQ120 http://tr.yourpdfguides.com/dref/805579

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TXQ120 http://tr.yourpdfguides.com/dref/805579 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MW81W http://tr.yourpdfguides.com/dref/805738

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MW81W http://tr.yourpdfguides.com/dref/805738 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG MW81W için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG MW81W tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05

5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05 5.1 MULTIMEDYA HOPARLÖR SİSTEMİ JSM-05 KULLANMA KILAVUZU ÖZELLİKLER Ses gücü : 8W 5 + 25W(RMS) Sürücü birimler :3 5 dolu saha manyetik olarak koruma + 5.25 subwoofer Frekans alımı : Satellites: 120Hz

Detaylı

Sound Bar. Başlangıç Kılavuzu HT-CT370

Sound Bar. Başlangıç Kılavuzu HT-CT370 Sound Bar Başlangıç Kılavuzu HT-CT370 İçindekiler Ayar 1 Kutunun içindekiler 4 2 Kurulum 5 3 Bağlantı 6 4 Sistemin açılması 8 5 Sesin dinlenmesi 9 Temel İşlemler Ses efektlerinin keyfini çıkarma 10 Sesin

Detaylı

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU HIREMCO HD20-16 KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. Dikkat Edilecek Noktalar. Ana Ünite Hakkında. Uzaktan Kumanda Ünitesi. OSD Temel Ayarları. LC42A15FV İçindekiler Giriş Uyarı Dikkat Edilecek Noktalar Ana Ünite Hakkında Uzaktan Kumanda Ünitesi OSD Temel Ayarları USB Özellikleri Teknik Özellikler Sorun Giderme 1 Giriş LCD TV ürünümüzü satın aldığınız

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MW71E http://tr.yourpdfguides.com/dref/805737

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG MW71E http://tr.yourpdfguides.com/dref/805737 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG MW71E için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG MW71E tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

BLUETOOTH HOPARLÖRLÜ KEYİFLİ ORTAM LED LAMBASI

BLUETOOTH HOPARLÖRLÜ KEYİFLİ ORTAM LED LAMBASI BLUETOOTH HOPARLÖRLÜ KEYİFLİ ORTAM LED LAMBASI Kılavuz 33040 33040'ı kullanırken aşağıdaki kurallaraa dikkat ettiğinizde en emin olun 1. 33040'ın alt kısmında bulunan güç düğmesini açın 2. 3 fonksiyon

Detaylı

Kameralý Aydýnlatma Sistemi

Kameralý Aydýnlatma Sistemi Us e r M an ual Smartguard M otion Li ght wit h Video Ca mera Kameralý Aydýnlatma Sistemi AEC-939AD Paket Ýçeriði Kameralý Aydýnlatma Sistemi Kullanma kýlavuzu 1 Adet alyan anahtar 1 Adet 300w halojen

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TX725 http://tr.yourpdfguides.com/dref/2610585

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TX725 http://tr.yourpdfguides.com/dref/2610585 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri

Kutu İçeriği. Kullanma Kılavuzu. HDMI Kablo Güç Adaptörü. Harici IR Kablo UK Pilleri Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Adaptörü Harici IR Kablo UK Pilleri UK 1 Ön Panel Standby LED Sol Taraf USB 3.0 2 Arka Panel FBC Tip Takılabilir Slot 8 sinyale kadar değişik kanalları

Detaylı

İnteraktif Dokunmatik Modül vtouch

İnteraktif Dokunmatik Modül vtouch İnteraktif Dokunmatik Modül vtouch vtouch, eğitim sektörü için özel olarak tasarlanmış kısa mesafe projeksiyon cihazları ile uyumlu olarak çalışabilen bir dokunmatik özellikli interaktif modüldür. USB

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TZ225

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TZ225 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU

KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU KLİMA UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KLAVUZU Ürünümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen cihazı çalıştırmadan önce bu kullanım klavuzunu dikkatlice okuyunuz. İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda tanıtımı

Detaylı

UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET

UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET UVA-TR10 VIDEO/AUDIO VERC ALICI SET ÜRÜN KILAVUZU Versiyon 2.0 (ARALIK 2005) VEDK ORGANZE SAN. BÖL. 21. CADDE 609. SOKAK NO:15 06370 OSTM / ANKARA TEL NO :(312) 395 68 75 76 FAKS NO:(312) 395 68 77 http://

Detaylı

Ashampoo Photo Commander 10 (10.2.1, 2013/01/15) Ashampoo Photo Commander 10 Foto?raflar? yönetme, düzenleme ve payla?ma bu kadar kolay olmam??t?

Ashampoo Photo Commander 10 (10.2.1, 2013/01/15) Ashampoo Photo Commander 10 Foto?raflar? yönetme, düzenleme ve payla?ma bu kadar kolay olmam??t? Ashampoo Photo Commander 10 (10.2.1, 2013/01/15) Ashampoo Photo Commander 10 Foto?raflar? yönetme, düzenleme ve payla?ma bu kadar kolay olmam??t? Ashampoo Photo Commander 10 Resimleriniz için gereken her?ey

Detaylı

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch

USB KVM Switch. Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch. Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch USB KVM Switch Ses özellikli ve 2 portlu USB KVM switch Ses özellikli ve 4 portlu USB KVM switch Kullanma Kılavuzu DS-11403 (2 Portlu) DS-12402 (4 Portlu) 1 NOT Bu cihaz FCC kurallarının 15. Bölümü uyarınca,

Detaylı

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler

Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Öne Çıkan Özellikler Gerçek Laser Projeksiyon Cihazı LS830 Gerçek saf Laser Phospor ışık kaynağı ile ViewSonic LS830 laser projeksiyon cihazı standart lambalı projeksiyonların ötesinden bir çözüm sunuyor. Laser kaynağının

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426

Kullanım kılavuzunuz PIONEER PRS-D410 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1230426 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER PRS-D410 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER PRS-D410 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N80-1 INTERNET EDITION http://tr.yourpdfguides.com/dref/826427

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N80-1 INTERNET EDITION http://tr.yourpdfguides.com/dref/826427 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA N80-1 INTERNET EDITION için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA N80-1 INTERNET EDITION tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik

Detaylı

Microsoft Office 2010 Teknoloji Garantisi Programı. Onur Görür Office ve Bilgi Çalışanı Ürün Grubu Pazarlama Müdürü Microsoft Türkiye

Microsoft Office 2010 Teknoloji Garantisi Programı. Onur Görür Office ve Bilgi Çalışanı Ürün Grubu Pazarlama Müdürü Microsoft Türkiye Microsoft Office 2010 Teknoloji Garantisi Programı Onur Görür Office ve Bilgi Çalışanı Ürün Grubu Pazarlama Müdürü Microsoft Türkiye Amaç: Office 2010 piyasaya sürülene kadar Office satışlarına devam etmek

Detaylı

hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin.

hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin. 2012. e... hiçbir biçimde yeniden üretilemez. hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin. faydalanabilirsiniz., Ba. öneririz. herhang. i Güvenlik...1 Güvenlik Önlemleri...1 EMC...5...7...7...7...9...10

Detaylı

221TE4L 231TE4L. TR Duyuru ve önemli bilgi 2. 5 Sorun Giderme 34. Türkçe

221TE4L 231TE4L.  TR Duyuru ve önemli bilgi 2. 5 Sorun Giderme 34. Türkçe 221TE4L 231TE4L Türkçe www.philips.com/welcome Duyuru ve önemli bilgi 2 5 Sorun Giderme 34 Model Serial Country Code Telephone number Tariff Austria +43 0810 000206 0.07 Belgium +32 078 250851 0.06 Denmark

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA SU-2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/828697

Kullanım kılavuzunuz NOKIA SU-2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/828697 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA SU-2 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA SU-2 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü

Kutu İçeriği. HDMI Kablo Güç Adaptörü Türkçe Kutu İçeriği Kullanma Kılavuzu HDMI Kablo Güç Kablosu Güç Adaptörü SATA Kablosu U.K. Pilleri U.K. 2 Ön Panel Dokunmatik Tuş Standby LED Göstergesi Mini TV Burada TV yayınlarını veya tv logolarını

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU http://tr.yourpdfguides.com/dref/3309465

Kullanım kılavuzunuz BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU http://tr.yourpdfguides.com/dref/3309465 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki BLAUPUNKT ASPEN IVDM-7003 EU tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LENOVO IDEACENTRE B520 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3940037

Kullanım kılavuzunuz LENOVO IDEACENTRE B520 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3940037 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

ÖNCE BEN OKU WorkCentre 7300 Serisi Fiery Yüklemesi

ÖNCE BEN OKU WorkCentre 7300 Serisi Fiery Yüklemesi ÖNCE BEN OKU WorkCentre 7300 Serisi Fiery Yüklemesi Bu belgede WorkCentre 7300 Serisi için Fiery A Denetleyicisi nin nasl yüklenecei ve kurulaca açklanmaktadr. A ortamnz ve çalma eklinize uygun admlar

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-R121

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-R121 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 7110 http://tr.yourpdfguides.com/dref/823056

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 7110 http://tr.yourpdfguides.com/dref/823056 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA 7110 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 8800E CARBON ARTE http://tr.yourpdfguides.com/dref/823633

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 8800E CARBON ARTE http://tr.yourpdfguides.com/dref/823633 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA 8800E CARBON ARTE için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA 8800E CARBON ARTE tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SONY VAIO VPCEB3J1E http://tr.yourpdfguides.com/dref/3729873

Kullanım kılavuzunuz SONY VAIO VPCEB3J1E http://tr.yourpdfguides.com/dref/3729873 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG YH-J70SB http://tr.yourpdfguides.com/dref/3584828

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG YH-J70SB http://tr.yourpdfguides.com/dref/3584828 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur

LMD-2110MD. 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör. Genel Bakış. Özellikler. Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD 21,5 inç Full HD 2D LCD medikal monitör Genel Bakış Full HD çözünürlüklü monitör medikal güvenlik standartlarıyla uyumludur LMD-2110MD monitör, Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve 10 bit sinyal

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 6800 http://tr.yourpdfguides.com/dref/822956

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 6800 http://tr.yourpdfguides.com/dref/822956 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA 6800 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA 6800 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 6216 CLASSIC http://tr.yourpdfguides.com/dref/2450676

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 6216 CLASSIC http://tr.yourpdfguides.com/dref/2450676 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA 6216 CLASSIC için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA 6216 CLASSIC tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut,

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N82

Baþlangýç. Nokia N82 Baþlangýç Model: N82-1 Nokia N82 1. baský TR Tuþlar ve parçalar (ön) Model numarasý: Nokia N82-1. Bundan sonra Nokia N82 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Uyumlu kulaklýklar, müzik kulaklýklarý

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-BD2

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-BD2 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

AV Alıcısı. Kullanım Kılavuzu. Bu cihazı kullanmadan önce paket içerisindeki Güvenlik Broşürü kitapçığını okuyunuz.

AV Alıcısı. Kullanım Kılavuzu. Bu cihazı kullanmadan önce paket içerisindeki Güvenlik Broşürü kitapçığını okuyunuz. AV Alıcısı Kullanım Kılavuzu Bu cihazı kullanmadan önce paket içerisindeki Güvenlik Broşürü kitapçığını okuyunuz. İÇİNDEKİLER Aksesuarlar...................................................... 4 Özellikler

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-P380 http://tr.yourpdfguides.com/dref/805565

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG DVD-P380 http://tr.yourpdfguides.com/dref/805565 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya SAMSUNG DVD-P380 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki SAMSUNG DVD-P380 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TZ325

Kullanım kılavuzunuz SAMSUNG HT-TZ325 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

LightStream 3,100 Lümen WXGA Projeksiyon Cihazı

LightStream 3,100 Lümen WXGA Projeksiyon Cihazı LightStream 3,100 Lümen WXGA Projeksiyon Cihazı PJD5555Lw Viewsonic PJD5555Lw meydan okuyan görüntü & ses performansı ve yumuşak hatlara sahip etkileyici şık kasa tasarımı, parmak izi bırakmayan yüzeyi

Detaylı

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler.

İçindekiler. Giriş. Uyarı. İkaz. Ana Ünite Açıklaması. Uzaktan Kumanda. OSD temel ayarı. USB Özellikleri. Teknik Özellikler. MODEL NO: LE22N6FV İçindekiler Giriş Uyarı İkaz Ana Ünite Açıklaması Uzaktan Kumanda OSD temel ayarı USB Özellikleri Teknik Özellikler Arıza Giderme 1 LED Uyarı İKAZ ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ AÇMAYIN İKAZ:

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PHILIPS VOIP 321

Kullanım kılavuzunuz PHILIPS VOIP 321 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

GHYDPÕ 1RWHERRN 3& QLQ.XOODQÕPÕ

GHYDPÕ 1RWHERRN 3& QLQ.XOODQÕPÕ Ek A. Bu Önlemleri Notebook PC'nizi NOT: 3 1 Genel. gereken hayati bilgiler. [ ] 4 1 Güvenlik Önlemleri Notebook PC'yi temiz, selüloz bir sünger veya bir çözücü veya çizmeyen deterjan Gaz biri teknisyeni

Detaylı

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU

HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU HIREMCO SD WISE KULLANIM KILAVUZU MERKEZ SERVİS: 0216 435 70 48 www.merihvideo.com.tr DİKKAT EDİNİZ Bu talimatları okuyun ve saklayın.. Cihazı sudan ve ısıdan uzak yerde kullanın. Cihazı sadece kuru bir

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Kablosuz HDMI AV Splitter&Switch. Model No. HDMI5G04 Ver.1.0

KULLANIM KILAVUZU Kablosuz HDMI AV Splitter&Switch. Model No. HDMI5G04 Ver.1.0 KULLANIM KILAVUZU Kablosuz HDMI AV Splitter&Switch Model No. HDMI5G04 Ver.1.0 ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Lütfen bu belgede yazılı olan yönlendirmeleri ve bilgileri dikkatlice okuyunuz

Detaylı

191TE2L 221TE2L. (Ref. modeli: 191TE2L)

191TE2L 221TE2L.  (Ref. modeli: 191TE2L) 191TE2L 221TE2L (Ref. modeli: 191TE2L) www.philips.com/welcome TR 2 6 26 www.philips.com/support Model Serial Country Code Telephone number Tariff Austria +43 0810 000206 0.07 Belgium +32 078 250851 0.06

Detaylı

Bakım ve Güvenlik Bilgileri Kurulum önlemleri Birlikte verilen aksesuarlar Geri dönüşüm hakkında

Bakım ve Güvenlik Bilgileri Kurulum önlemleri Birlikte verilen aksesuarlar Geri dönüşüm hakkında İçindekiler Genel Bakım ve Güvenlik Bilgileri... 127 Kurulum önlemleri... 127 Birlikte verilen aksesuarlar... 127 Geri dönüşüm hakkında... 127 Ürün Hakkında Genel Bilgiler Uzaktan Kumanda... 128 Uzaktan

Detaylı

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri

Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri Uzaktan Kumanda Kullanım Kılavuzu Model Bilgileri RG36F3/BGEF İÇİNDEKİLER Uzaktan kumanda... 1 Uzaktan Kumandanın Özellikleri... 2 Fonksiyon düğmeleri... 3 LCD göstergeleri... 4 Düğmelerin kullanımı...

Detaylı

HVO-1000MD. Bozulmamış video ve görüntü kaydı için tasarlanmış HD Medikal Video Kayıt Cihazı. Genel Bakış

HVO-1000MD. Bozulmamış video ve görüntü kaydı için tasarlanmış HD Medikal Video Kayıt Cihazı. Genel Bakış HVO-1000MD Bozulmamış video ve görüntü kaydı için tasarlanmış HD Medikal Video Kayıt Cihazı Genel Bakış Sağlık hizmetleri için basit ve güçlü HD/SD video iş akışı HVO-1000MD'nin her bir bileşeni medikal

Detaylı

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu

HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu HDMI Matris Sviç, 4 x 2 Portlu KILAVUZ DS-48300 Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. En iyi performans ve emniyet için bu ürünü bağlamadan, kullanmadan veya ayarlamadan önce lütfen bu talimatları

Detaylı

ViewSync ViewSync Kablosuz Sunum Ağ Geçit Adaptörü

ViewSync ViewSync Kablosuz Sunum Ağ Geçit Adaptörü ViewSync ViewSync Kablosuz Sunum Ağ Geçit Adaptörü ViewSync WPG300 ViewSonic WPG-300 kablosuz sunum ağ geçit adaptörü sahip olduğu HDMI/MHL arayüzü sayesinde 1080p içeriklerinizi akıllı telefon, tablet

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA CK-7W

Kullanım kılavuzunuz NOKIA CK-7W Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA CK-7W için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA CK-7W tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PHILIPS DVT 5000

Kullanım kılavuzunuz PHILIPS DVT 5000 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Güvenlik Bilgileristhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. S uyun.. Sistemi dengeli bir yüzeye kurun.. Bu delikleri örtmeyin veya hava... Bu ürünü 0 C ile 40 C. Uzatma kablosu.. dökmeyin.. Sistemi. yetkili bir servis

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N95-1 http://tr.yourpdfguides.com/dref/827999

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N95-1 http://tr.yourpdfguides.com/dref/827999 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA N95-1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA N95-1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz HP PAVILION DV7-1110EA http://tr.yourpdfguides.com/dref/4157007

Kullanım kılavuzunuz HP PAVILION DV7-1110EA http://tr.yourpdfguides.com/dref/4157007 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya HP PAVILION DV7-1110EA için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki HP PAVILION DV7-1110EA tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER XW-DV515 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1237707

Kullanım kılavuzunuz PIONEER XW-DV515 http://tr.yourpdfguides.com/dref/1237707 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA

MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA KULLANIM KILAVUZU MAGIC MOTION UZAKTAN KUMANDA Setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu lütfen dikkatle okuyun ve ileride başvurmak için saklayın. AN-MR200 Magic Motion Uzaktan Kumanda (AKB732955) Dongle

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA CK-100

Kullanım kılavuzunuz NOKIA CK-100 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA CK-100 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA CK-100 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 6310

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 6310 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA 6310 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA 6310 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N80-1 INTERNET EDITION http://tr.yourpdfguides.com/dref/826402

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N80-1 INTERNET EDITION http://tr.yourpdfguides.com/dref/826402 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2

HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 HDMI Genişletici Çoğaltıcı Set, 1x2 Kullanma Kılavuzu DS-55302 Digitus HDMI Çoğaltıcı Dağıtıcı Seti, 1x2 en yüksek talepleri dahi karşılayacak maks. 40 m ye kadar bir geliştirme ve dağıtma çözümü sunar.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu AVR-X520BT AV SURROUND ALICI. İçindekiler Bağlantılar Çalma Ayarlar İpuçları Ek. Ön panel Ekran Arka panel Uzaktan Dizin

Kullanım Kılavuzu AVR-X520BT AV SURROUND ALICI. İçindekiler Bağlantılar Çalma Ayarlar İpuçları Ek. Ön panel Ekran Arka panel Uzaktan Dizin . İçindekiler Bağlantılar Çalma Ayarlar İpuçları Ek AVR-X520BT AV SURROUND ALICI Kullanım Kılavuzu Birden fazla PDF sayfasını tek bir kağıda yazdırabilirsiniz. 1 Aksesuarlar 5 Pillerin takılması 6 Uzaktan

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N91-1 http://tr.yourpdfguides.com/dref/827596

Kullanım kılavuzunuz NOKIA N91-1 http://tr.yourpdfguides.com/dref/827596 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA N91-1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA N91-1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016

Hızlı Başlangıç Rehberi. Türkçe VTE-1016 Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe VTE-1016 7025693 1 Artık başlayabiliriz! Kontrol cihazınızı PlayStation TV sisteminize bağlama PS TV sisteminizle birlikte DUALSHOCK 3 veya DUALSHOCK 4 kablosuz kontrol cihazınızı

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Charger X Type model Oto Radyo Medya oynatıcı için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Charger X Type model Oto Radyo Medya oynatıcı için geçerlidir. charger x type Bu kullanma kılavuzu Charger X Type model Oto Radyo Medya oynatıcı için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!..

Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE okuyun!!.. TOU 01 KULLANMA KLAVUZU EPC (Teknolojik deðiþiklikler nedeniyle deðiþiklik hakký saklýdýr. Üretici Firma deðiþiklikleri önceden haber verilmeksizin yapabilir.) Cihazýnýzý kullanmadan önce lütfen DÝKKATLE

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 2760 http://tr.yourpdfguides.com/dref/821132

Kullanım kılavuzunuz NOKIA 2760 http://tr.yourpdfguides.com/dref/821132 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA 2760 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA 2760 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

In Car Video IVSC-5501. Kullanma ve Montaj K lavuzu. http://www.blaupunkt.com

In Car Video IVSC-5501. Kullanma ve Montaj K lavuzu. http://www.blaupunkt.com In Car Video IVSC-5501 Kullanma ve Montaj K lavuzu http://www.blaupunkt.com Ç NDEK LER Genel bilgiler... 3 Aksesuarlar... 3 Montaj ve güvenlik bilgileri... 3 Teslimat kapsam... Montaj... Baπlant µemas...

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342

Kullanım kılavuzunuz LG ARNU48GTMC2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/3945342 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki LG ARNU48GTMC2 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını

Detaylı

MÜZİK SETİ-SES SİSTEMİ- OTO AMFİ EĞİTİM

MÜZİK SETİ-SES SİSTEMİ- OTO AMFİ EĞİTİM MÜZİK SETİ-SES SİSTEMİ- OTO AMFİ EĞİTİM MÜZİK SETİ VE SES SİSTEMİ EĞİTİM MÜZİK SETİ ARIZALARI Müzik setleri genel olarak; Ana Besleme, CD Bölümü, Display bölümü ve Kasetçalar bölümlerinden oluşmaktadır.

Detaylı

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz

4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz 4K HDMI Genişletici Set, 4K2K/60 Hz Kullanma Kılavuzu DS-55204 Digitus 4K Çoğaltıcı Seti, 4K2K/60Hz hem yüksek çözünürlüklü grafikler hem de kesintisiz video oynatımı için en yüksek talepleri dahi karşılayan

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz ZANUSSI ZVM64X http://tr.yourpdfguides.com/dref/956464

Kullanım kılavuzunuz ZANUSSI ZVM64X http://tr.yourpdfguides.com/dref/956464 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya ZANUSSI ZVM64X için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki ZANUSSI ZVM64X tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur

Çok Kanallı AV Alıcısı. Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur Çok Kanallı AV Alıcısı STR-DN1030 Buradan başlayın Merhaba, bu belge Hızlı Kurulum Kılavuzunuzdur 1 Hoparlörlerin ayarlanması 2 TV'nizin ve diğer cihazların bağlanması 3 Diğer bağlantılar 4 Hoparlörlerin

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir

Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir falcon a type Bu kullanma kılavuzu Falcon A Type Model FM Transmitter için geçerlidir DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

TR7311U-OR RDS / MP3-USB TUNER (12 Volt)

TR7311U-OR RDS / MP3-USB TUNER (12 Volt) www.vdo.com TR7311U-OR RDS / MP3-USB TUNER (12 Volt) KULLANIM KILAVUZU Güvenlik Bilgileri Güvenlik Bilgileri Bu ürünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

HDMI UZATICI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : HDMI1101P

HDMI UZATICI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : HDMI1101P HDMI UZATICI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : HDMI1101P 1.0 Giriş.. 1 2.0 Özellikler.. 2 3.0 Kutu İçeriği.. 2 4.0 Panel Açıklamaları.. 3 5.0 Bağlantı ve Çalışma.. 6 HDMI Extender 100m (Cat5e/6 kablo ile)

Detaylı

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR

Baþlangýç. Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Baþlangýç Nokia N95-1 9205577, 1. Baský TR Tuþlar ve parçalar (çalýþma modu) Model numarasý: Nokia N95-1. Bundan sonra Nokia N95 olarak anýlacaktýr. 1 Açma/kapatma tuþu 2 Komutlarý seçmek ve Seçenek öðesine

Detaylı