EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 8.SAYI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 8.SAYI"

Transkript

1

2 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 8.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 07 KASIM 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bu hafta Ankara TED Genel Merkezinden ziyaretçilerimiz vardı. Türk Eğitim Derneği Genel Müdürünün Başkanlığında gerçekleştirilen bu ziyaretin amacı; görüş alışverişinde bulunmak, okulumuza destek vermek ve okulumuzun da Anadolu nun birçok yerinde açılan, sayısı 33 e ulaşan TED Okullarına destek vermesiydi. Sınıf Ziyaretleri, Okul Aile Birliği Başkanı, Öğrenci Birliği Başkanları ile görüşmeler, Genel Müdürlük düzeyinde toplantılar programın içeriğini oluşturu-yordu. Bir ülkenin kalkınmasının ancak eğitim ile mümkün olduğu gerçeğinden hareket eden Türk Eğitim Derneği ile zaten bu derneğin çatısı altında eğitim veren kurumumuzun da işbirliği içinde olmasının hem bizlere hem de ülkemize katkısı tartışılmaz diye düşünüyoruz. Bu hafta sizlerle paylaşmak istediğim konular; Kazanım Tamamlama Çalışmaları - Okul Çıkışı. Bu haftadan itibaren temel derslerde etüt çalışmalarına başlıyoruz. İngilizce etüt çalışmalarının, çalışma takvimini önümüzdeki hafta göndereceğiz. Bu çalışmalarla ilgili bazı noktalara dikkatinizi çekmek isterim Öğrencilerimiz için en doğrusu okul saatleri içinde tüm sınıf arkadaşlarıyla birlikte olduğu saatlerde yapılan çalışmalarla öğrenmesidir. Öğrencilerimiz yine bu saatler içinde eksik olduğu konularda desteklenebilir ve desteklenmelidir. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Bir tatilin, öğleden sonrasında ders yapmak çok da cazip değildir. Tabii ki bütün bunlardan etüt çalışmalarının faydası olmadığını çıkarmamalıyız.ancak tek çözüm bu olmayıp her çocuk için aynı değildir. Bu yüzden çalışmaya katılamayan, eksikleri olan öğrencilerimizin ders saatleri içinde desteklendiğini veya desteklenebileceğini unutmamalıyız. Diğer bir konu ise okul çıkışlarımızla ilgili. Bizler öğrencilerimizin güvenliğini bu kadar önemserken bazen velilerimizin bu konuda bizleri bir anlamda desteklememesini gerçekten ilginç buluyorum. Bizim okulumuzu bir arkadaşımızın evi gibi düşünemeyiz. Yani şu mantıkla hareket edemeyiz; Biz zaten her zaman birbirimizin çocuğunu alıyoruz. Bu okulda 317 öğrencimiz var. Böylesine profesyonel olmayan bir tutum ile hareket edebilmemiz mümkün değildir. ÖĞRENCİMİZ FARKLI BİR KİŞİ TARAFINDAN ALINACAK VEYA FARKLI BİR YERE GİDECEK İSE EN GEÇ (ACİL DURUMLAR DIŞINDA) SAAT E KADAR İLGİLİ MÜDÜR YARDIMCISINA ATMANIZI RİCA EDERIZ. BU KONUDA TAVİZ VERMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİR. SİZLERİN DE VELİLER OLARAK BİRÇOK ÖĞRENCİDEN SORUMLU MÜDÜR YARDIMCILARINI, İDAREYİ VE DİĞER ÖĞRENCİLERIMİZİ BU KONUDA SIKINTIYA SOKMAMANIZI ÖNEMLE RİCA EDER, DESTEĞİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. İyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim. Saygılarımla Belma ASAM Okul Müdürü belma.asam@tedistanbul.k12.tr

3 Sayfa sınıf öğrencilerimiz, 11 Kasım Salı günü Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gizemli Şeyler Dedektifi kitabının yazarı Aşkın Güngör ile kütüphane ortamında buluşturulacaktır. 3.sınıf öğrencilerimize 13 Kasım Perşembe günü, Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri çerçevesinde Boyacının Penguenleri kitabı ile ilgili atölye çalışması yapılacaktır. Atölye çalışması, kütüphane ortamında drama öğretmeni Çiğdem Odabaşı tarafından gerçekleştirilecektir. 28 Kasım 2014 Cuma günü saat arasında Okul Aile Birliğimizin organizasyonu ile bir tiyatro gösterimi yapılacaktır. Tiyatro Alkış oyuncuları tarafından sahnelenecek olan Bir Çiftlik Müzikali isimli oyunun bilet ücreti 25 TL dir. Oyunu izlemek isteyen tüm öğrencilerimiz İlkokul danışmasına bilet ücretini ödeyerek isimlerini yazdırabilirler. Haftalık hazırladığımız bültenler her hafta web sayfamızda da yayınlanmaktadır. Velilerimizin servis değişikliği için en geç saat 14:00 e kadar ilgili müdür yardımcısına haber vermesi zorunludur.

4 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 3 4.Sınıflarda bu hafta başlayan BARIŞ ELÇİLERİ projemiz hakkında öğrencilerimiz PDR Uzmanlarımız tarafından bilgilendirildiler. Önce BARIŞ ELÇİLERİ PROJESİNİN felsefesi anlatıldı, Barış Elçileri çatışmanın doğal bir şey olduğunu bilir, Sorunlara karşı kazan-kazan çözümler aranır, Öğrencilerin kendi sorunlarını çözmeyi öğrenebilecekleri düşünülür, Bu programda da öğrencilerin bunu yapabileceklerine ve bundan sorumlu olduklarına inanılır. İletişim becerileri kazanmaları için, Dinleme becerileri - Ben Mesajları Tarafsız çözüm bulma becerileri Sözsüz iletişim kurabilme becerileri yanında, Taraf tutmak yok. Suçlamak yok. Öğüt vermek yok. Öğrencilere ve problemlerine saygı göstermek var kuralını benimsemeleri üzerinde çalışıldı.

5 Sayfa BARIŞ ELÇİSİNİN GÖREVİ: Okulda sorun bir davranış gözledikleri an, sorunu yaşayan kişilerin yanına giderler, Kendilerini tanıtır ve öğrencilere problemlerini çözmek isteyip istemediklerini sorarlar. Merhaba. Biz Barış Elçileriyiz. Sorununuzu çözmek mi istersiniz, nöbetçi öğretmene gitmek mi? Evet yanıtı alırlarsa, Problem çözmenin işe yaramasına yardımcı olacak bazı kurallar olduğunu söylerler. KURALLAR ŞUNLAR PROBLEMİ ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞINIZA SÖZ VERİN. KONUŞANIN SÖZÜNÜ KESMEYİN. DÜRÜST OLUN. (Konuşurken kavga etmek yok, kötü söz söylemek yok, tehdit etmek yok.) Öğrencilere kuralları anlayıp anlamadıklarını sorun ve kuralları kabul ettiklerini söylettirin. Bu kuralları kabul ediyor musunuz? Evet, denildikten sonra onları dinleyin: Önce kimin başlayacağına barış elçileri karar verir. Birinci Kişiden olayı anlatmasını isteyin. Ne oldu? Nasıl hissediyorsun? Duyduklarınızı tekrarlayın. Bilgileri tekrar söyleyin, duygularını yansıtın. (Sana vurdu ve sen de bu yüzden üzgünsün?) Doğru anlayıp anlamadığınızı sorun. (Sana vurdu ve sen de bu yüzden üzgünsün. Doğru mu? AYNI ŞEYLERİ İKİNCİ KİŞİYLE DE YAPIN.

6 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 5 ÇÖZÜM BULMA Birinci Kişiye şunu sorun: Bu problemi çözmek için ne yapabilirsin? İkinci Kişiye şunu sorun: Bu problemi çözmek için ne yapabilirsin? Her iki öğrenciye de kabul edip etmediklerini sorun. (Anlaşmalarına yardımcı olun.) ALTERNATİF: (Her iki kişiye de bir daha aynı durumla karşılaşsanız ne yapardınız diye sorun.) SONUÇ Her iki kişiye de aralarındaki çatışmanın çözüldüğünü söylemelerini söyleyin. İKİSİNE DE TEŞEKKÜR EDİN Tebrikler. Sorununuzu SİZ çözdünüz. İYİ İŞ BAŞARDIK!

7 Sayfa Bu ay doğan öğrencilerimizin doğum günlerini kutladık İyiki Doğdular... Öğrendiğimiz kelimeler ile kendi kitaplarımızı hazırladık...

8 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 7 Okuma yazma çalışmalarımız devam ediyor.

9 Sayfa Doğum günleri her yaşta farklı duygularla kutlanır. Yeni bir yılın habercisi olduğu gibi yaşanmış ve yaşanacak birçok güzelliğin de habercisidir. 2. sınıflar olarak şarkılarla, tebriklerle ve danslarla kasım ayında doğan öğrencilerimizin doğum günlerini coşkuyla kutladık. Uzunluk ölçme birimlerinden metre ve santimetreyi tanıdık.

10 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 9 Panolarımızda aktiviteler yaparak öğrenmelerimizi pekiştirdik. Bilimle ilgili çok farklı bilgiler edindiğimiz, eğlenerek öğrendiğimiz, İTÜ Bilim Merkezi ne gezi düzenledik.

11 Sayfa

12 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 11 Bu hafta severek okuduğumuz Boyacının Penguenleri kitabımızın incelemesini yaptık.

13 Sayfa Kütüphanemizde Atatürk kitaplarını inceledik ve öğrendiğimiz bilgileri arkadaşlarımızla paylaşmak için notlar aldık Kaynakçanın ne olduğu ve öneminden bahsettik. Yaptığımız araştırmaların sonrasonra kaydettiğimiz bilgilerin altına kaynakçalarını oluşturduk.

14 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 13 Matematik dersimizde, Doğal Sayılarda Toplama İşlemi, Tek ve Çift Sayılar, Romen Rakamları konularını işledik.

15 Sayfa Fen Bilimleri dersimizde Mıknatısların Yapısı ve Mıknatıs Tarafından Çekilen ve Çekilmeyen Maddeler deneyi yaptık. Her ayın ilk haftasında o ay doğan arkadaşlarımızın doğum günlerini kutladık Olumlu ve örnek davranışlarımızda davranış kartlarımızı aldık.

16 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 15 Fen ve teknoloji dersimizi sınıf panomuzdan yararlanarak okul koridorunda işledik. Öğrendiklerimizi arkadaşlarımızla paylaştık.

17 Sayfa Sınıflar olarak Topkapı Sarayı müzesini gezdik. Sosyal bilgiler dersinde öğrendiklerimizi yakından görme fırsatı yakaladık. Doğum Günümüzü Kutladık.

18 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 17 3.SINIFLAR 3.sınıflar Fen Laboratuvarında şekillerine göre mıknatıs çeşitlerini ve mıknatısın kutuplarını incelediler. Kendilerine verilen malzemeleri mıknatıs tarafından çekilip çekilmeme özelliğine göre kaydettiler. Mıknatısın günlük hayatımızdaki kullanım alanlarını tartıştılar. 1.SINIFLAR NASIL DEĞİŞTİRSEM? 1.sınıflar Fen Laboratuvarında maddelerin dokularını değiştirmek için izlenecek yöntemleri göstererek denediler. İlk olarak kendilerine verilen malzemelerin dokusunu ve görünüşünü tanımladılar. Daha sonra buruşturarak, rendeleyerek, eriterek vb. malzemelerin dokularında ve görünüşlerinde meydana gelen değişimleri tanımladılar.

19 Sayfa Bu hafta birinci sınıflarımızda Our World kitabımızın 3. Ünitesi olan My Family ünitesine başladık. Öğrencilerimiz aile bireylerinin İngilizce karşılıklarını ve yazılışlarını öğrendiler. Her ailenin birbirinden farklı olduğunu ve ailedeki kişi sayılarının değişebileceği gibi konular hakkında konuştuk. Bu tema çerçevesinde sayıların okunuşları üzerinde de çalıştık. Öğrencilerimiz kendi ailelerini çizerek ailelerindeki kişi sayısını ve büyük bir aile olup olmadıklarını yazdılar. Skills derslerimizde ise d ve l seslerini öğrendik. Haftanın günlerini hatırladık. In the Jungle kitabını sınıf içinde okuduk ve dinledik. Öğrencilerimiz kitabı okurken çok eğlendiler ve canlandırdılar.

20 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 19 Bu hafta öğrencilerimiz ile Oxford Discover kitabımızın 4. ünitesini tamamlarken, renklerin dünyasını keşfetmeye devam ettik. Ünitemiz içinde öğrendiğimiz ana ve ara renkler hakkında eğlenceli bir proje yaptık. Yer - yön bildiren sözcükleri öğrendik, cümleler kurduk, oyunlar oynadık. Ünitemizi bitirirken giysiler konusuna da değindik. Sevdiğimiz giysileri belirledik ve bunlarla ilgili cümleler yazdık. Kendimizi resimleyip giysilerimizden bahsettiğimiz bir portfolyo çalışması yaptık. Gelecek hafta çalışmalarımıza 5. ünitemiz ile devam edeceğiz. Skills derslerimizde Winnie the Witch kitabımızı okumaya devam ettik. Kitabımızın çalışma sayfalarından aktiviteler yaptık. Öğrendiğimiz kelimeleri kullanarak cümleler kurduk.

21 Sayfa Bu hafta derslerimize geçen hafta öğrendiğimiz konularımızı tekrar ederek başladık. Farklı oyunlar, aktiviteler, şarkılar ve videolarla yeni kelimeler ve yapılar öğrendik. Gramer kitabımızdaki alıştırmalarımızı tamamladık ve dikte çalışması yaptık. Portfolyomuz için My Mixture adında bir çalışma hazırladık. Bu çalışmamızda Maddenin Halleri konusunda ünitemiz boyunca öğrendiğimiz tüm bilgileri yaptığımız eğlenceli karışımlarla yansıttık. Öğrendiklerimizi, öğretmenlerimizin bize verdiği değerlendirme kâğıtlarıyla kendimiz değerlendirdik. Bunlar dışında bu yıl 4. Sınıftaki arkadaşlarımızın hazırladığı Identity Day etkinliğine katıldık. Onlara hazırladıkları posterlerle ilgili sorular sorduk.

22 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 21 Bu hafta 4. sınıf öğrencilerimizle,günlük rutinlerimizi, alışkanlıklarımızı çeşitli aktivitelerle pekiştirerek, ifade etmeyi öğrendik. Öğrencilerimizle okulumuz ve en sevdikleri dersler hakkında konuştuk. Tüm bu çalışmalarla Simple Present / Geniş Zamanı öğrendik. Haftanın diğer önemli etkinliği Genius Hour Projesi kapsamında yapılan çalışmaların ilk basamağı olan My Identity projesinde öğrencilerimiz, hem kendilerini tanıttılar hem de Genius Hour pojesinin ilk adımı olan kendini tanıma ve anlama amacıyla bir çalışma yaptılar. Yapılan çalışmaları 4. sınıfların katında diğer sınıflardan gelen öğrenciler ve velilerimizin katılımıyla sergiledik ve sunduk. Öğrencilerimiz bu paylaşımdan son derece keyif aldılar ve kendilerini çok güzel ifade ettiler.

23 Sayfa Bu hafta 3. Sınıflarımız Atatürk ün Kişisel Özelliklerini anlatan bir belgeyi biçimlendirdiler. Başlıkları biçimlendirirken Biçim boyacısını (Format Painter) kullandılar. Belgelerinde yer alan tüm Atatürk kelimelerini Bul/Değişitr (Find/Replace) komutuyla Mustafa Kemal Atatürk olarak değiştirdiler. Kendi klasörlerinde yer alan Atatürk resmini Insert/Picture komutuyla sayfalarına eklediler ve biçimlendirdiler. Ayrıca belgelerine küçük resim, şekil, sayfa kenarlığı, sayfa rengi ve WordArt da eklediler. Aşağıda öğrencilerimizin dosyalarından bazı örnekleri görebilirisiniz.

24 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 23 Bu hafta 1. sınıflar olarak, İngilizce öğretmenimiz ile kütüphanemizi ziyaret ettik. Öğretmenimiz bize At the Library kitabını okudu. Sonrasında kütüphanemizdeki seviyemize uygun İngilizce kitaplar okuduk. 2. sınıflar olarak, Her canlının bir yuvaya ihtiyacı vardır kazanımını pekiştirmek için Tübitak yayınlarından Kelebek kitabı ile ilgili etkinlik gerçekleştirdik. Kitabı çok sevdik. 3.sınıflar olarak, Atatürk ün hayatını araştırır kazanımını pekiştirmek için kütüphanemizdeki Atatürk kitaplarını inceledik ve ilgimizi çeken bilgileri arkadaşlarımızla paylaşmak için notlar aldık. Öğretmeniz bize, kaynakçanın ne olduğu ve öneminden bahsetti. Etkinlik sonunda aldığımız notların altına kaynakçalarımızı oluşturduk. 3A ve 3B sınıfları olarak, İngilizce dersimizde öğretmenimiz bize The Giving Tree kitabını okudu. Kitabı çok sevdik.

25 Sayfa TED İstanbul Koleji Özel İlkokulu Kütüphanesi olarak, Eylül-Ekim ayı boyunca kütüphanedeki kitaplardan Türkçe-İngilizce severek anlayarak okuyan öğrencilerimizi belirledik. İstatistiki bilgiler doğrultusunda Kitap Kurdu seçilen öğrencilerimize kütüphanemizde düzenlediğimiz törenle birlikte rozetlerini verdik.

26 Yıl:5 Hafta:9 Sayı: 8 Sayfa 25 Judo kulübünde öncelikli amacımız, öğrencilerimize judo felsefesini ve disiplini öğretmek. Bu felsefeyi ve disiplini yaşamlarına yerleştirerek her alanda başarılı olabileceklerini onlara aktarmaktayız. Bunun yanı sıra teknik çalışmalardan önce düşüşleri öğrenerek vücut kontrolünü öğrenen öğrencilerimiz, sokakta veya parkta düştüğünde büyük yaralanmalardan korunmuş oluyorlar. Kulüp saatinde teknik çalışmalardan arta kalan zamanda da halat tırmanan minik judocularımız kol ve pençe güçlerini geliştiriyorlar. Hazırlayan : Vildan TAŞTAN - İlkokul Müdür Asistanı (vildan.tastan@tedistanbul.k12.tr)

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 20.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 20.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 20.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20 13 Mart 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, 12 Mart Perşembe günü öğlen teneffüsünde halı sahada 4. sınıflarımızın

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı yaptık. Büyük sorumuz olan Doğada gördüklerimiz nelerdir?

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:7 Sayı: 6 16 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma ASAM 16-19 Ekim tarihleri arasında yapılan 14. TED Okulları

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:15 Sayı:13 11 Aralık 2015 Bu sabah 4. sınıf öğrencilerimizle koridor toplantısı yaptık. Onların ne kadar büyümüş olduğunu,

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:16 Sayı:14 18 Aralık 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bir haftalık tatilimiz bugün başlıyor. Bu tatilin hepimize çok iyi geleceğine

Detaylı

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:7 Sayı :6 Bülten Tarihi: 21 Ekim 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 29 Ekim 2016 tarihinde Cumhuriyetimizin 93.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:30 Sayı: 23 03 Nisan 2015 Değerli Velilerimiz, Bugün bir haftalık tatilimiz başlıyor. Tatil sonrası ilk okul günümüz

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:11 Sayı: 9 13 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, Okul bahçesinde, sınıflarda, laboratuvarda yaptığım bazı gözlemleri sizlerle

Detaylı

Eylül-Ekim ayı kitap kurdu birincileri, 2-4.sınıflarımız için Türkçe-İngilizce olarak, okudukları sayfa sayısına göre okul genelinde seçilmiştir.

Eylül-Ekim ayı kitap kurdu birincileri, 2-4.sınıflarımız için Türkçe-İngilizce olarak, okudukları sayfa sayısına göre okul genelinde seçilmiştir. İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:10 Sayı :9 Bülten Tarihi: 11 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ 10 Kasım da Atamızı andık. 4.sınıftan itibaren müzik derslerinde

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:25 Sayı:21 28 ŞUBAT 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Geçen hafta Bilişim Teknolojileri nasıl en etkin kullanılabilir ve bir öğrenme aracı haline getirebilir konusu

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:5 Sayı: 5 11 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 9 günlük Bayram tatilinin hepimize iyi geleceğini düşünüyorum. Oldukça yoğun geçen bir başlangıç dönemi yaşadık.

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 10.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 10.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 10.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:11 Sayı: 10 21 KASIM 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bu hafta 4. sınıf temsilcileri ile toplantımız vardı. Çok keyifli ve yararlı

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 22 KASIM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda daha önceki senelere göre daha büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN Yıl: 7 Hafta:1 Sayı :1 Bülten Tarihi: 09 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLK BÜLTEN Değerli Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı boyunca haftalık

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak 1. Dönemi gururla tamamladık. Öğrencilerimiz dönem boyunca akademik çalışmaların yanı sıra sosyal

Detaylı

. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ

. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, 19 Eylül de başladığımız yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını dopdolu bir programla geçirdik. Her sınıf düzeyinde

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:38 Sayı :30 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 26 Mayıs 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü 09:30-14:30 arasında

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 36 Sayı: 28 22 Mayıs 2015 Değerli Velilerimiz, Mayıs ayının son haftası ve Haziran ayı bir sonraki yıl yapılacak

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 7.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 7.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTENİ 7.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:8 Sayı: 7 31 EKİM 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm okul

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:1 Sayı: 1 12 EYLÜL 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bülten yazısına başlarken, gerçekten zamanın

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:14 Sayı: 12 04 Aralık 2015 Değerli Velilerimiz, Yarın yapılacak olan veli toplantımıza velilerimizi, öğrencimizle birlikte

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:28 Sayı :23 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 17 Mart 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 21. yüzyıl artık teknoloji

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta kütüphane etkinlikleri kapsamında karikatürist Turgut Yüksel i konuk ettik. Karikatür atölyesi öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:32 Sayı :26 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 14 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 17 Nisan 2017 Pazartesi günü referandum nedeniyle

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:34 Sayı :27 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 28 Nisan 2017 İLKOKUL BÜLTENİ TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi nin düzenlediği

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak 2016-11 Mart 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 40 Sayı: 31 12 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu son iki haftamız etkinliklerle

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 27 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 27 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:3 Sayı: 3 27 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bu hafta sonu öğrencilerimiz proje konuları arasından seçimlerini yapacaklar. Öğrencilerimize proje seçimlerinde

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 01 KASIM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 01 KASIM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:8 Sayı: 7 01 KASIM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 22-23-24 Ekim tarihlerinde TED Istanbul Koleji Genel Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürleri olarak Kıbrıs ta yapılan

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:4 Sayı: 4 04 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Birdenbire kış mevsimi başladı. Öğrencilerimizin hava yağışlı olmadığı müddetçe açık havada oynamalarını destekliyoruz.

Detaylı

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016

Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:2 Haziran 2016 1 KÜTÜPHANE ORYANTASYON HAFTASI 3 BİLGİ OKURYAZARLIĞI HAFTASI 4 YAZI TÜRLERİNİ TANIYORUZ 5 BİLİMSEL ARAŞTIRMA BASAMAKLARI DERSİMİZ 6

Detaylı

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE

Oyuncak Yap, Mutluluk Kap Enerji Tasarrufu haftasın OGİS Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Erk in Gizli Hazineler KÜTÜPHANE Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik.

Bu hafta Hayat Bilgisi dersinde okulumuz çalışanlarının görevlerini tartıştık ve onlar için İyi ki varlar! dedik. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal ATATÜRK Ü anma hazırlıklarımız, Dünya Çocuk Kitapları Haftası etkinlikleri kapsamında yazar Kaan ELBİNGİL söyleşisi, İngilizce PİRATES

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk.

Kızılay Haftası nın önemini ve Türk Kızılay Derneği nin çalışma alanlarını öğrendik. Haftanın anlam ve önemini anlatan sınıf içi panomuzu oluşturduk. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ:

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE HAYAL GÜCÜ TEMASINDA -Masal Perisi -Okula Giden Robot -Neden Rüya Görürüz? metinlerini işledik.

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:8 Sayı: 7 23 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Hafta boyunca derslerde yapılan etkinliklerin ve çalışmaların birçoğunu Bültenimizde

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, 19 Eylül de başladığımız yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını dopdolu bir programla geçirdik. Her sınıf düzeyinde

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:24 Sayı:19 26 Şubat 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Öğrenme ortamlarının yaratılmasında projelerin, yarışmaların, etkinliklerin

Detaylı

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20

Yıl:5 Hafta:27 Sayı: 20 Sayfa 20 2014-2015 Bu hafta, her ünitemizin sonunda olduğu gibi, Clothes ünitemizin sonunda da öğrencilerimizin kendilerini değerlendirdikleri portfolyo çalışmamızı gerçekleştirdik. Öğrenilen yapıları

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan, Fen laboratuvarımızdan,

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama,

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama, 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz beşinci

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:23 Sayı :18 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 2.dönem veli-öğretmen görüşmeleri 13 Şubat Pazartesi

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 03 OCAK 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:17 Sayı:15 03 OCAK 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Yılbaşı günü okulumuzda bir şenlik havası vardı. Noel Baba figürü, çam ağacı, ışıltılı süsler, kısaca yılbaşına

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 21.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 21.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 21.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:28 Sayı: 21 20 Mart 2015 Değerli velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma Asam bu hafta İstanbul da düzenlenen NESA (Near

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz,

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ. Değerli Velilerimiz, İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:12 Sayı :11 Bülten Tarihi: 25 Kasım 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Biz eğitimciler olarak çok

Detaylı