İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ"

Transkript

1 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 21 ŞUBAT 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Kış aylarında baharı yaşamanın keyfini en güzel çıkaranlar bizim öğrencilerimiz diyebilirim. Orman içinde yeşil bir kampüste olmanın ve bu güzel ortamda oyunlar oynayabilmenin yarattığı pozitif etki öğrencilerimizin gün boyunca yaşadıklarına da olumlu bakmalarını sağlıyor. Ön kayıtlarımız 24 Şubat 2014 tarihinde başlıyor. Bu nedenle dışarıdan da birçok veli bilgi almak veya kayıt yaptırmak üzere okulumuza geliyorlar. 14 Şubat 2014 te yaptığımız Okul Aile Birliği toplantımızda 14 Mart 2014 Cuma öğleden sonra okulumuz konferans salonunda Haylaz Kedi Trafikte adlı oyunun sergilenmesine karar verildi. Bunu özellikle belirtmek istememin sebebi oyunun yanısıra oyuncuların öğrencilerimize kazandıracakları. Sizlerin de bildiği ve belki de zaman zaman yaşadığı, kişilerin fiziksel özeliikleri ile alay ederek canlarını acıttıkları, ingilizce de Bullying dediğimiz ve bence tam da Türkçe karşılığı olmayan bir noktaya da dikkat çekmemizi sağlayacak.insanların farklılıklarına saygı göstermenin önemi mesajını veren, başarıya ulaşmak istiyorsak engellerin bize engel olamayacağını gösterebilecek bir oyun. Elbette bir tek oyun seyretmekle bunların hepsi sağlanamaz ama bir farkındalık kazandırabilir diye düşünüyoruz. Okul Aile Birliğimize bu konuya yaklaşımda gösterdikleri özen için de teşekkür etmek isterim. Hep demiyor muyuz, önce insan olalım diye. Türkiye Engelsizler Kültür Sanat ve Eğitim Merkezinin düzenlediği bu oyun ile öğrencilerimize engelli abla ve abilerinin neler yapabileceğini göstermek istiyoruz. Öğrencilerimiz aslında engelli sözcüğünü bile okulda duymuyorlar. Şimdiye kadar farklı kelimesini tercih ettik. Ancak tabiki engelli kelimesi de hayatın bir gerçeği. Biz farklı kelimesini onların bakış açılarını bu kavram üzerine oturtmalarını istediğimiz için kullandık. Oyun ve oyuncular ile ilgili detaylı bilgilendirmeyi bültenimizde görebilirsiniz. Bilet satışı ile ilgili bilgilendirme daha sonra Okul Aile Birliği tarafından yapılacaktır. Her öğrenci farklıdır ve hepsinin başarılı ve geliştirilmesi gereken alanları vardır. Bunu bu hafta yaşadığım bir olay ile anlatmak istedim. Yazı yazmayı hiç sevemeyen bir öğrencimiz çok güzel şiir yazıyor. Bu bize neyi gösteriyor derseniz, hem öğrencimizin sanatçı yönünü hem de aslında yazı yazmayı değil istemediği şeyleri yazmayı sevmiyor olmasını... İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Belma ASAM Okul Müdürü

2 Sayfa 2 İLKOKUL BÜLTENİ KEDİLER Yürürler ince ayakla Yatarlar pamuk tüyle Oynarlar yumakla Kovalarlar fareyi Severler yumuşak yerleri Durmadan koşarlar Korkarlarsa tırmalarlar Ete dayanamazlar hiç SİNAN ALİ SAATÇİ FARELER Kemirirler sivri iki dişle Kaçarlar hep kediden Isırırlar çok fena Severler peyniri Çok iyi bilirler tırmanmayı Herkes kovalar onları SİNAN ALİ SAATÇİ BÖCEKLER Bir gün sordum kendime Acaba böcekler nasıl hissediyor diye Herkes onları öldürürken acı çekiyorlar Bir böceğin ölmesi bir insanın ölmesi gibi Ben severim böceği Çok çalışkanlar Ama insanlar onları öldürünce Çabaları boşa gider Eminim cennete gidiyorlar SİNAN ALİ SAATÇİ Öğretmenimiz Şükriye Alpdoğan dan 2-B sınıfına teşekkür Salı günü Akrilik boya ile doku çalışması yaptık ve çok kirlettiğimiz Resim atölyesini hep birlikte temizledik! Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

3 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 3 2.Dönem veli-öğretmen görüşmelerimiz 24 Şubat 2014 Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır. 26 Şubat 2014 Çarşamba günü serbest kıyafet günüdür. 14 Mart 2014 Cuma günü öğleden sonra okulumuz konferans salonunda Haylaz Kedi Trafikte isimli oyun sergilenecektir. Ortaokul-Lise tanıtım toplantımız 22 Şubat Cumartesi günü saat 10:00-15:30 arasında okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir. TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi 4 1, 2, 3 ve 4.Sınıflarımız 5-11 Fen Laboratuvarı Çalışmaları 12 İngilizce Zümresi Kütüphane Bölümü 17 Cimnastik Kulübü 18 Okçuluk Kulübü 19 Görsel Sanatlar Bölümü 20 Beden Eğitimi Bölümü 21-22

4 Sayfa 4 İLKOKUL BÜLTENİ 14 ŞUBAT 2014 TEKSEM SANAT YÖNETMENİ GAMZE ELİBOL İLE TANIŞTIK İlkokul, Ortaokul ve lise öğrencilerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz bu proje için 14 Şubat 2014 Cuma günü önce İlkokul Okul Aile Birliğimiz ile bir toplantı yaptık, sonrasında TEKSEM Sanat Yönetmeni Sayın Gamze Elibol ile Ortaokul ve Lise Öğrenci Birlikleri temsilcileri bir tanışma toplantısı yaptık. Kendisi bize hem TEKSEM i tanıttı hem de kendi öyküsünü ve bizce tam bir başarı öyküsü olan yaşamını bir de onun hoşsohbetiyle birlikte kendi anlatımıyla dinledik. TEKSEM Türkiye Engelsizler Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi aslında dernek olmaktan çok büyük bir proje. Projenin gerekçesi, engellilerin Türkiye deki imajını pozitif yönde değiştirmek, üreten engelliler imajı oluşturmak, engellilerin eğitim seviyesini yükseltmek ve biraz da engelli engelsiz ayrımını ortadan kaldırmak. TEKSEM Engelsiz Sanatçılar Merkezi, bu projeye hizmet etmek için 2002 yılında Beykoz da kurulmuş. Projenin amacına ulaşabilmesi için Türkiye yi şehir şehir dolaşarak pek çok oyun sahnelemişler. Çeşitli engel gruplarında olan ekip, çocuklarımıza ve gençlerimize engellilerin neler yapabileceğini profesyonel şekilde dans, tiyatro ve gösteri sanatları aracılığı ile anlatıyor. Ama bu anlatım sırasında engellilik konusuna hiç değinmeden sadece trafik, ilk yardım, çevre sorunları, ailenin önemi, Türkçe yi güzel konuşma ve yazma gibi sosyal olayları sahneye yansıtıyorlar. Derneğin para yardımı kabul etmediğini de hatırlatmak isteriz. Sayın Gamze Elibol ile İlkokulda Okul Aile Birliği, ortaokul ve lisede öğrenci birliklerimizin desteğiyle önümüzde günlerde birlikte ortak bir projeye imza atacaklar. Ayrıca İlkokul öğrencilerimiz kendi hazırlayacakları yazılı, görsel panolarla ve arkadaşlarını bilgilendirme çalışmaları ile bu projelerini herkese duyurmayı hedefliyorlar.

5 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 5 Artık okuyor ve yazıyoruz. Kütüphane öğretmenimiz Şirin Hanım la kütüphaneyi tanıdık. Kuralları öğrendik ve ilk kitaplarımızı ödünç aldık.

6 Sayfa 6 İLKOKUL BÜLTENİ Bu hafta Matematik dersimizde Çarpma İşlemi ile ilgili eğlenceli oyunlar oynadık. Grup çalışmalarıyla öğrendiklerimizi pekiştirdik. Ürünlerimizi panolarımızda sergiledik.

7 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 7

8 Sayfa 8 İLKOKUL BÜLTENİ Mind Lab dersimizde Domino oyunu ile tanıştık ve oynadık. Fen ve Teknoloji dersimizde fen laboratuvarında sıvıların özelliklerini inceledik ve katı maddelerin sıvıların içindeki durumlarını gözlemledik.

9 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 9 Nasreddin Hoca fıkralarıyla düşünmeyi öğreniyoruz. Hayat Bilgisi dersimizde hak ve hürriyetlerimizin neler olduğunu öğrendik. Bireysel çalışmalar yaparak öğrendiklerimizi pekiştirdik.

10 Sayfa 10 Türkçe Performansımızı sınıf içinde yaptık. Bir deyim ya da atasözü belirledik. Anlamını öğrendik. Bu anlama uygun hikayemizi oluşturduk, yazdık ve arkadaşlarımıza sunduk. İLKOKUL BÜLTENİ Mindlab derslerinde octi oyunumuzu oynamaya devam ettik. Verilen görsellerle Işık Şeması oluşturduk. Işık Kaynaklarını Doğal, Yapay ve Yansıtan ışık olarak gruplara ayırdık. Görsellerimizi bu gruplara yerleştirdik.

11 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 11 Kesirlerde karşılaştırma konusunu kesir takımlarımızla, getirdiğimiz kekleri ve pastaları içimizde paylaşarak öğrendik. Bu hafta kütüphanede ayın kitabı Başı Dertte yi okuduk. Okulumuzda 4. sınıflar içinde Beden Eğitimi ve Spor dersi spor bilgi yarışması düzenlendi. Bu yarışmada arkadaşlarımızı destekledik.

12 Sayfa 12 İLKOKUL BÜLTENİ IŞIK ŞEMASI OLUŞTURUYORUM 4.sınıflar bu hafta Fen Laboratuvarında Işık kaynaklarını ve yansıtıcıları tanıdılar ve görme için ışığın gerekliliğini keşfettiler. Işık kaynaklarını doğal/yapay oluşları ve parlaklıkları bakımından sınıflandırarak bir şemada gösterdiler. Hazırladıkları sunumu arkadaşlarıyla paylaştılar. SIVILARI VE KATILARI KEŞFEDELİM 2.sınıflar bu hafta Fen Laboratuvarında verilen katı maddelerin farklı sıvılarda batması ve yüzmesiyle ilgili değerlendirmelerini paylaştılar. Sonuçlarını deney yaparak gösterdiler. Tamamladıkları tablo hakkında fikir alışverişinde bulundular.

13 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa sınıflarımızda bu hafta Crystal Kids kitabımızdan Weather ünitemizi tamamladık. Öğrencilerimiz ile ünite temamız hakkında eğlenceli bir hikaye okuduk, canlandırdık. Hikayede yer alan mevsim makinesini biz de sınıfta öğrencilerimiz ile bir projede kullandık. Öğrencilerimiz kendi mevsim makinelerini yarattılar. Hava durumunu kendi isteklerini doğrultusunda değiştirdiler ve o mevsimdeki hava şartına göre neler giydiklerini yazdılar. Projemizin ardından yazma çalışmalarımıza devam ettik. Değerler bölümümüzde çevreye duyarlı olma temasını işledik. Sınıf içinde konu hakkında bir canlandırma yaptık. Skills derslerimizde Animals konumuza ve At The Zoo adlı kitabımıza devam ettik, okuma çalışmalarına hızla devam ettik. Hayvanlar konusunun içinde vücudun bölümlerini uzun, kısa, büyük, küçük gibi sıfatlar ile birleştirerek tekrar ettik.

14 Sayfa 14 İLKOKUL BÜLTENİ Bu hafta öğrencilerimizle yeni kelimeler öğrenerek Clothes (Giysiler) ünitemize devam ettik. This is my favourite/ These are my favourite... konulu sınıf içi çalışmamızı ikişerli gruplar halinde tamamlayıp panolarımızı doldurduk. Kıyafetler hakkında birbirimize sorular sorup cevapladık. Skills derslerimizde ise Egg hunt isimli hikayemizi bitirdik. Bu hikayeyle beraber yeni kelimeler öğrenip daha önceden öğrenmiş olduğumuz yer yön zarflarını tekrar ettik ve Mevsimler ile ilgili bir çok yazı çalışması yaptık. Ayrıca derslerimizde yaratıcı yazma çalışmalarımıza At the Zoo hikayesiyle başladık.

15 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 15 Üçüncü sınıflarla Skills derslerinde bu hafta Olimpik Oyunlar konusunu işledik. Öğrencilerimiz Olimpiyatların tarihi ve bugünü hakkında yeni bilgiler öğrenirken çok eğlendiler. Ayrıca Secret Room isimli kitabımıza ekstra kelime ve yazı çalışmaları yaparak devam ettik. Language Arts derslerimizde ise Meslekler konumuza devam ettik. Öğrencilerimiz gelecekte seçecekleri meslekleri ve neden bu mesleği seçmek istediklerini birbirleriyle paylaştılar ve tartıştılar.

16 Sayfa 16 İLKOKUL BÜLTENİ 4. sınıf öğrencilerimizle yemek ünitemizi işlerken getirdikleri birbirinden lezzetli tariflerle onların ne kadar yetenekli olduğunu bir kez daha görüyoruz. Kendi pişirdikleri yemekleri sınıfa gelip arkadaşlarıyla beraber yiyen öğrencilerimiz yemeklerin tariflerini ve nasıl yapıldığını birbirleriyle paylaşırken hem çok eğlendiler hem de birçok yeni tarif öğrendiler. Flat Stanley kitabımızın sonuna geldik. Stanley nin süper güçleri olsa neler yapabileceğini hayal ettik ve bunun hakkında çizgi roman hikâye çalışmaları yaptık. Dersin sonunda bu hikâyenin öğrencilerimizin farklı özellikleri olan insanlara olan tutumlarında ne gibi değişimler olduğunu ölçen bir çalışma yaptık. Güzel bir hafta sonu diliyoruz.

17 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 17 1.sınıflar olarak kütüphanemizdeydik. Kütüphane kurallarını ve ödünç almanın ne demek olduğunu öğrendik. Tübitak yayınlarının Kültürlü Kurt kitabını inceledik ve kitap okumanın önemini bir kez daha anladık. Dersin sonunda kütüphanemizden evimize götürüp okumak üzere kitap ödünç aldık. 2.sınıflar olarak kütüphanemizdeydik. Bu haftaki konularımızdan olan Atatürk ün getirdiği hak ve hürriyetler konusu ile ilgili etkinlik yaptık. Atatürk İlke ve Devrimleri kitabını inceledik. 3.sınıflar olarak, kütüphanemizdeydik. Öncelikle masal ve öykü hakkında bilgilendirici bir sunum izledik. Sonrasında Epsilon yayınlarından Hırhır ile Pırpır kitabından Yalnız Köstebek masalını, yüksek sesle noktama işaretlerine ve vurguya dikkat ederek okuduk. Okuduğunu anlamaya dayalı sorulara cevap vererek dersimizi interaktif bir biçimde sonlandırdık. 3A ve 3B sınıfı olarak İngilizce dersimizde kütüphanemizdeydik. Öğretmenimiz bize Socrates kitabını okudu ve kitap ile ilgili sorular sordu. Sonrasında kitap ile ilgili Story Board hazırladık.

18 Sayfa 18 İLKOKUL BÜLTENİ Cimnastik hem kız hem de erkek çocuklara hitap eden fiziki ve ruhsal gelişimi sağlayan özellikle en erken başlanabilen (3 yaş) bir spor olan, tüm çocuklara yönelik olimpik bir branştır. Cimnastik çocuklar üzerinde fiziki gelişimi sağlarken aynı zamanda da estetik bir görüntüye sahip olmalarını, boylarına göre kilo ve vücut kas kitlelerini dengelemelerini sağlamaktadır. Cimnastik branşı tüm spor branşlarının temelini oluşturur. Bütün bu amaç doğrultusunda açılan cimnastik kulübümüzde öğrencilerimiz temel cimnastik ve artistik cimnastik alanlarında kendilerini geliştiriyorlar. 3 yaşında spora cimnastik ile başlayan bir çocuk, kaçınılmaz derece diğer çocuklardan farklı olur. Çünkü beden hakimiyetine sahip, esnek, el- ayak koordinasyonu gelişmiş, kas-kemik yapısı güçlenmiş, denge sahibi bir çocuktur. Bunlar fiziki farklılıkları, bir de sosyal anlamda gelişimini düşünelim; sorumluluk sahibi, spor disiplininin ne demek olduğunu bilen, özgüveni yüksek ve sosyal bir çocuk... Bu yılki cimnastik çalışmalarımızla öğrencilerimiz ayrıca gelişimlerini sergileyecekleri alanlar bulabilmektedir, okulda ki birçok gösterilerde öğrendiklerini aileleri ile paylaşmaktan büyük zevk almaktadırlar.

19 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 19 TED İstanbul Koleji nde okçuluk çalışmalarımız okulumuzdaki kapalı okçuluk salonunda yapılmaktadır. Çalışmalarımız ile öğrencilerimizin okçuluk sporunu tanımaları, malzemeleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve Türk okçuluğunun, ülkemizde ve dünyadaki yeri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanıyor. Bu spor yapılırken öğrencilerimizde; dikkatin, koordinasyonun, güven duygusunun, arkadaşlık ilişkileri ve disiplin öncelikli olarak ele alınıyor. Yine bu spor yapılırken nefes ayarlamasının yanında, küçük kas gurupları ile büyük kas guruplarının koordineli biçimde çalışması sağlanmaktadır.

20 Sayfa 20 İLKOKUL BÜLTENİ Görsel Sanatlar dersimizde bu hafta; 1.sınıf öğrencilerimiz ile birlikte baskı çalışmaları yaptık. Yaptığımız çalışmalarda farklı malzemelerin boyandığında ne tür izler bıraktığını görerek farklı bir deneyim yaşadık. 2. sınıf öğrencilerimiz ile birlikte bilgeliğin sembolü olan baykuş hakkında bilgi edindik ve örnek resimler inceledik. Daha sonra kendi baykuşumuzu çizerek desen ve renk konusu ile ilgili uygulamalar yaptık. 3. sınıf öğrencilerimiz ile Van Gogh ve eserleri hakkında bilgi edindik. Sanatçının Arles te Yatak Odası adlı eserini inceledik ve biz de kendi odamızı boyutlu olarak resmettik. 4. sınıf öğrencilerimizle natürmort hakkında bilgi edindik. Sanat tarihinde önemli yer tutan sanatçıların eserlerini inceleyerek natürmort çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ayrıca, farklı kültürlerin sanatını öğrenmek amacıyla Aborjin sanatını inceledik ve öğrendik ki Aborjin düsleriyle oluşan her resmin ve her desenin bir hikayesi, anlatmak istediği bir öyküsü var. Biz de bu çalışmalarımızda çeşitli sembolleri kullanarak kendi öykümüzü anlattık.

21 Yıl:4 Hafta:24 Sayı:20 Sayfa 21 SPOR BİLGİ YARIŞMASI 4.Sınıf öğrencilerimize spor bilgi yarışması düzenledik. Spor bilgi yarışmasında öğrencilerimizin spor uygulamalarının yanı sıra, teorik bilgilerini hatırlama imkanı buldular. Yarışan ve izleyen öğrencilerimiz 40 sorudan oluşan soruları cevaplarken çok heyecanlı dakikalar geçirdi. Bu yarışma sonucunda 4-A sınıfı yarışmayı birinci olarak tamamlayarak şampiyon oldu. Öğrencilerimizi böyle güzel bir yarışma örneği sergiledikleri için ve 4-A sınıfını birinci olduğu için kutluyoruz.

22 Sayfa 22 İLKOKUL BÜLTENİ Hazırlayan : Vildan TAŞTAN - İlkokul Müdür Asistanı (vildan.tastan@tedistanbul.k12.tr)

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:5 Sayı: 5 11 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 9 günlük Bayram tatilinin hepimize iyi geleceğini düşünüyorum. Oldukça yoğun geçen bir başlangıç dönemi yaşadık.

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:16 Sayı:14 18 Aralık 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bir haftalık tatilimiz bugün başlıyor. Bu tatilin hepimize çok iyi geleceğine

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:24 Sayı:19 26 Şubat 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Öğrenme ortamlarının yaratılmasında projelerin, yarışmaların, etkinliklerin

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 28 ŞUBAT 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:25 Sayı:21 28 ŞUBAT 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Geçen hafta Bilişim Teknolojileri nasıl en etkin kullanılabilir ve bir öğrenme aracı haline getirebilir konusu

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 14 ŞUBAT 2014

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 14 ŞUBAT 2014 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:23 Sayı:19 14 ŞUBAT 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Çok hızlı geçen bir dönem tatilinden sonra okulumuza döndük. Aslında biz yöneticilerin okuldan uzak kalmış olduğunu

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 22 KASIM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:11 Sayı:10 22 KASIM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda daha önceki senelere göre daha büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:7 Sayı: 6 25 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Okul Müdürümüz Sayın Belma ASAM TED 12. Okul Müdürleri toplantısında bulunması nedeniyle şehir dışındadır. Bu

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 13 EYLÜL 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:1 Sayı: 1 13 EYLÜL 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bültenine aramıza bu sene katılan tüm velilerimize TED Ailesine hoş geldiniz

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:14 Sayı: 12 04 Aralık 2015 Değerli Velilerimiz, Yarın yapılacak olan veli toplantımıza velilerimizi, öğrencimizle birlikte

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 04 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:4 Sayı: 4 04 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Birdenbire kış mevsimi başladı. Öğrencilerimizin hava yağışlı olmadığı müddetçe açık havada oynamalarını destekliyoruz.

Detaylı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı

Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı Bu hafta öğrencilerimizle ikinci ünitemizi My World tamamladık. Ünitemizi bitirdikten sonra My Rainbow (Gökkuşağım) isimli portfolyo çalışmamızı yaptık. Büyük sorumuz olan Doğada gördüklerimiz nelerdir?

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:22 Sayı:17 12 Şubat 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Eğitimci olmanın en güzel yanlarından bir tanesi çocukların dünyasını unutmamak

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:23 Sayı :18 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 10 Şubat 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 2.dönem veli-öğretmen görüşmeleri 13 Şubat Pazartesi

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:11 Sayı: 9 13 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, Okul bahçesinde, sınıflarda, laboratuvarda yaptığım bazı gözlemleri sizlerle

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ 07 MART 2014. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Belma ASAM Okul Müdürü belma.asam@tedistanbul.k12.

İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ 07 MART 2014. İyi bir haftasonu geçirmenizi dilerim. Belma ASAM Okul Müdürü belma.asam@tedistanbul.k12. İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:26 Sayı:22 07 MART 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında yapılacak çalışmaları planlamaya başladık bile. Her sene bir önceki senede yaptıklarımıza

Detaylı

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık

Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği Sempozyumuna Katıldık Türkiye Özel Okullar Birliği 14. Geleneksel Sempozyumu Geleceğin Öğretmeni temasıyla 28-31.01.2015 tarihleri arasında Antalya Belek te gerçekleştirildi.

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 18.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 18.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 18.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:25 Sayı: 18 27 Şubat 2015 DEĞERLİ VELİLERİMİZ Kar tatilleri nedeniyle, bu akademik yılda okula gelemediğimiz günler

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 31.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 40 Sayı: 31 12 Haziran 2015 Değerli Velilerimiz, Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimiz bu son iki haftamız etkinliklerle

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 23.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:30 Sayı: 23 03 Nisan 2015 Değerli Velilerimiz, Bugün bir haftalık tatilimiz başlıyor. Tatil sonrası ilk okul günümüz

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 28.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta: 36 Sayı: 28 22 Mayıs 2015 Değerli Velilerimiz, Mayıs ayının son haftası ve Haziran ayı bir sonraki yıl yapılacak

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:38 Sayı :30 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 26 Mayıs 2017 İLKOKUL BÜLTENİ 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü 09:30-14:30 arasında

Detaylı

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız.

Ege: Kağıtları, plastikleri ve camları geri dönüşüm kutusuna atarız. 08.01.2016 DENİZATI SINIFI NDAN HERKESE MERHABA; Bu hafta Geri dönüşüm ve Tasarruf konumuz ile ilgili çalışmalarımıza başladık. Değerler eğitimi konumuz olan Birlikte yaşam ve Dostluk konumuza da giriş

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:26 Sayı:21 11 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bugün öğrencilerimizin, Cumartesi günü yapılacak olan Matematik Günü için gerekli

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:10 Sayı: 8 06 Kasım 2015 Değerli Velilerimiz, İnsanın işini sevmesinin çok önemli olduğunu her gün yaşayarak bizzat deneyimliyorum.

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 Sayın Veli, Bu mektubumuzda, 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu,3. Sınıflar sınıf öğretmenleri zümresi

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Ara tatilimizde yaptıklarımızı sınıfımızla yazılı ve sözlü olarak paylaştık. Okulumuzdaki kitap

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 24 Mart 2014 9 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki beşinci temamıza

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 24.SAYI

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 24.SAYI 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTEN 24.SAYI TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:32 Sayı: 24 17 Nisan 2015 Değerli Velilerimiz, Yarın, 18 Nisan Cumartesi günü veli görüşmelerimiz yapılacak. Web sitemizde

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014)

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:7 Sayı: 6 16 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Okul Müdürümüz Belma ASAM 16-19 Ekim tarihleri arasında yapılan 14. TED Okulları

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Çalışmalar sırasında; öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen profil özellikleri bülten içinde ayrıca verilmiştir.

Değerli Velilerimiz, Çalışmalar sırasında; öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen profil özellikleri bülten içinde ayrıca verilmiştir. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık 2018-18

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlikler ve akademik,açıdan birbirini izleyen birçok çalışma yaptık.

Detaylı

Yıl:5 Hafta: 34 Sayı: 26

Yıl:5 Hafta: 34 Sayı: 26 Yıl:5 Hafta: 34 Sayı: 26 Sayfa 21 Bu hafta İngilizce derslerimizde vücudumuzla ilgili olan My Body isimli ünitemize devam ettik. Ünitemizle ilgili yeni sıfatları ve bazı hareket bildiren kelimeleri öğrendik.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN

2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLK BÜLTEN TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:5 Hafta:1 Sayı: 1 12 EYLÜL 2014 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının ilk Bülten yazısına başlarken, gerçekten zamanın

Detaylı

geliştirmemize yardımcı olur.

geliştirmemize yardımcı olur. 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:39 Sayı :31 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Bülten Tarihi: 02 Haziran 2017 İLKOKUL BÜLTENİ Okulumuzda 03 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:8 Sayı: 7 23 Ekim 2015 Değerli Velilerimiz, Hafta boyunca derslerde yapılan etkinliklerin ve çalışmaların birçoğunu Bültenimizde

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:15 Sayı:13 11 Aralık 2015 Bu sabah 4. sınıf öğrencilerimizle koridor toplantısı yaptık. Onların ne kadar büyümüş olduğunu,

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN

İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN İLK BÜLTEN Yıl: 7 Hafta:1 Sayı :1 Bülten Tarihi: 09 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLK BÜLTEN Değerli Velilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı boyunca haftalık

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı