KAN BAĞIŞI KAM PANYASI KOORDİNASYON TOPLANTISI K A T IL IM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KAN BAĞIŞI KAM PANYASI KOORDİNASYON TOPLANTISI K A T IL IM"

Transkript

1 BURSA SM M M ODASI TARİHLERİ ARASI YÖNETİM KURULU ÇALIŞM A RAPORU TARİH YER K O N U AÇIKLAM A B S M M M O BASIN TOPLA NTISI İsrail' in Filistin halkına saldırıları, Y T L 'd en T L ' y e G e çiş v e V arlık B arışı hakkında bilgilendirm e ve O dam ızın görüşlerinin aktarıldığı ba sın açıklam ası gerçekle ştirildi B S M M M O "5811 Sayılı B azı V arlıkların M illi Ekonom iye K azandırılm ası H akkında K anun" konulu sem ineri V ergi M evzuatı K om isyon B aşkanı D avut Ç ELİK, S M M M K a z ım T E F E N L İ, S M M M M ustafa SÜ N G Ü sundu Y eni O da B inam ız ile ilgili İç M im arlar O dası ile toplantı y apıldı ASYA SPOR TESİSLERİ RAPOR B S M M M O B S M M M O ANKARA SM M M O K A T IL IM KERVANSARAY FUTBOL TURNUVASI S E R T İF İK A PROGRAM I BTSO Z İY ARET B ursa SM M M O d ası S onb ahar H alı S aha Futbol Turnuvası A sya Spor Tesislerinde 10 O cak 2009 tarihinde y apılan final m açlarıyla so na erdi. Finald e O da K arm ası ile B ursa sporlu şöhretler arasınd a m aç ya pıldı. D o ç. D r. A li IL D IR ile A v ru p a B irliğ i Projesi hakkında toplantı yapıldı.k onusu ise m eslek m ensuplarıın ve A vrupa B irliği üyesi ülkelerde m e slek m ensu plarının etiğe b akışı. Y eni O da B inam ız ile ilgili proje bütçe bilgileri dosyası h azırlanarak T Ü R M O B ' a sunuldu. "T oplu İşten Ç ık arm alar ve U ygulam aları"sem in eri B ölge Ç alışm a M üdürü B a h a T E K E L İ ile İş- K ur B ursa İl M üdürü K asım TİLK İ sundu. C H P' nin O sm an gazi İlçesi B elediy e B aşkan A day A dayı D enizhan SEZG İN ile Y ıldırım B elediye B a şka n A d ay A dayı B ahattin K U ŞO Ğ L U ve partililer O dam ızı ziyaret etti. Doç. Dr. Sait KAYGUSUZ' un sunduğu İflasın E rtelenm esi" kon ulu sem inere O d a Sekreteri Servet K U R U, O da Saym anı İsm ail A V A Z katıldı. A nkara O dası kuruluş yem eğine O da B aşk anı M e sut T O PC U katıldı. Sosy al Sigortalar ve G enel Sağlık Sigortası K anunu Sertifika Program ı O cak 2009 tarihinde K ervansaray T erm al O telde y apıldı. 2 gün süren sunum netice sind e katılım cılara sertifika verildi. B u rsa S M M M O d ası B a şk an ı M es u t TO PC U ve Y önetim K urulu B TSO ' yu ziyaret etti. G üncel konu ekonom ik kriz m esleki ve sektörel konularda konuşuldu.

2 B S M M M O B S M M M O M ECLİS SI B S M M M O "M esleki Sorum luluk Sigortası" sem ineri S M M M M u r a t D İ Y A R O Ğ L U, S M M M N ihat M U T L U sundu. 10. D önem 3. O lağan M eclis Toplantısı B ursa SM M M O d ası'nd a g erçekle ştirildi. "D övizli İşlem ler ve M uhasebele ştirilm esi" konulu sem ineri Y M M Süleym an FİD A N sundu B S M M M O KAN BAĞIŞI KAM PANYASI ''1 M ilyon İyi İnsan A ranıyor'' isim li kam panyada kan bağışında bulunan isim lere teşekk ür belg esi v erildi ULUDAĞ GEZİ B S M M M O KOORDİNASYON SI M OUNTANİA YM M KURSU NİLÜFER EK HİZM ET K A T IL IM B S M M M O B S M M M O BUTTİM PANEL B S M M M O B SM M M O Sosy al ve K ültürel E tkinlikler K om isyonu' nun düzenlediği uludağ gezisin e 12 0 kişi k atıldı. B ilecik O da sı Y önetim K urulu O dam ızı ziyaret etti. Y önetim D en etim D isiplin K urulları K oordinasyon Toplantısı yapıldı N isan 2009 tarihleri arasında yapılaca k ola n Y.M.M sın avlarına yönelik hazırlık kursu U ludağ Ü niversitesi ak ad em isye nleri ve M aliye B aka nlığı M erkez D e netim elem anlarından oluşan Eğitm en K adrosu ile başladı. Toplam 24 gün ve 190 saatlik Y.M.M Sınavlarına H azırlık kursum uz 06 Şubat 29 M art 2009 tarihleri arasınd a (C um a- C um artesi- Pazar g ünleri) M ontania O tel- M udanya'da yapıldı. B ursa V ergi D airesi B aşkanlığı' nın V arlık B arışı hakkında düzenlediği konferansı G elir İdaresi B aşkanlığı G rup B aşk anı Hasan H. GÖNÜL sunmuştur. B u etkinliğe O da Y önetim K urulu katılm ıştır. N ilüfer' in C H P' li B elediye B a şka n A dayı M u stafa B O Z B E Y O dam ızı ziy aret etti. "V ergi K anunlarım ızda B ağış ve Y ardım ların Y eri" konulu sem ineri Sm m m. Tolga B A C A K sundu. B u rsa S M M M O d ası n ın Ç alışm a v e Sosyal G üvenlik B akanlığı B ursa K urum T em silcileri nin iştirakiyle düzenlem iş olduğu İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK M EVZUATINDAKİ YENİ DÜZENLEM ELER V E UYGULAM ADA YAŞANAN SO R U N LA R konulu sem iner B U TTİM ' de g erçekle ştirildi. V ergi haftası ne deni ile B ursa V ergi Dairesi Başkanı İbrahim SAYDAM Grup m üdürleri ile birlikte B SM M M O ' yu ziyaret etti.

3 BUTTİM KONFERANS YERLEŞKE VE İNCELEM E B S M M M O ÖRDEKLİ KÜLTÜR M ERKEZİ YERLEŞKE İNŞAAT İNCELEM E KOORDİNASYON SI ATATÜRK ANITI ÇELENK TÖRENİ VERGİ DAİRESİ B S M M M O M ESA J CARREFOUR BOW LİNG TURNUVASI OLAY TV - OLAY FM TV PROGRAM I BUTTİM M ECLİS SI T Ü R M O B G en el B a şk a n ı D r. Y m m. M asum TÜ R K ER ' in sunduğu EKONOM İK KRİZ; KRİZ YÖNETİM İ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ konulu konferan s B U T T İM ' d e gerç ekle ştirildi. B SM M M O nun davetlisi olarak geldiği B ursa da, Türkiye çapın da ses g etiren bir konferansın konuşm acısı olan TÜ R M O B G enel B aşkanı M asum Türker, 1 günlük program ına birçok ziyaret sığdırdı. O dam ızı ziyaret ettikten sonra B ursa Y M M O dası' nı v e D SP' yi ziyaret etti, B A O B Y erleşk esini ziy aret etti, B U T T İM ' d ek i k o nferan sa k atıldı, O L A Y T V canlı y ayına katıldı, B ursa SM M M O dası Tiyatro G rubunun 3. gösterisi olan H üznün C oşkusu adlı oyuna katıldı. A K P O sm angazi B elediy e B aşk an A dayı M ustafa DÜNDAR ve AKP Osmangazi İlçe B aşk anı T ahsin K A R A v e partililer O dam ızı ziyaret etti. Y önetim, D en etim, D isiplin, T E SM E R, H aksız R ek abetle M ü cad ele K urulları ile K oordinasyon Toplantısı yapıldı. SM M M Y eterlilik Sınavı ön ce si Ö rdekli K ültür M erkezinde sınava k atılacak olan m eslek ada ylarına B ilgilendirm e toplantısı yapıldı. T o plantıya U lud ağ Ü niversitesi ve A nk ara Ü niver sitesi ile T E SM E R g örevlileri katıldı. 1 M art M uhasebe G ünü N e deniyle sa at 10:30' da A tatürk A nıtına çelenk kondu. O da B aşk anı M esut T O PC U M uhaseb e H aftası program ını sundu. 1 M art M uhasebe G ünü N edeniyle O da yönetim i B ursa V ergi D airesi B a şk anı İbrahim SA Y D A M ' ı m akam ında ziy aret etti. O da üyelerim ize doğum günü kutlam a m esajı gönderilm eye başlandı. B ursa SM M M O d ası' nın G elen eksel B ow ling Turnuvası C arrefoursa B ow ling Salonu nda yapılan finallede d ereceye girenlere ödülleri verildi. 1 M art M uhasebe G ünü etkinlikleri çerçev esin de O da B aşk anım ız M esut TO PC U O lay FM ve O LA Y TV 13:00' te öğle h aberlerine k atılarak m esleğim iz ve m uhasebe haftası hakkında kam uoyunu bilgilendirdi. M uhasebe H aftası etkinlikleri program ında gerçekleştirilen O lağanüstü O da M eclis Toplantısının konusu "M esleki Sorunlar ve Ç özüm Ö nerileri" oldu.

4 B S M M M O O dam ız v e B ursa İl M illi E ğitim M ü dürlüğü işbirliği ile düzenlenen 1 M ART M UHASEBE GÜNÜ ve EĞ İTİC İLER İN EĞ İTİM İ PR O JESİ kap sam ınd a 05 M art - 06 M art 2009 tarihlerinde yapılan M U H A S E B E, VERGİ VE SGK UYGULAM ALARI SE M İN E R İ O dam ızda gerç ekleştirildi B S M M M O B İM E D ' in O d am ızı ziyareti B A L I K E S İ R S M M M ODASI M uhasebe H aftası N edeniyle B SM M M O Y önetim inin B alıkesir SM M M O da sı nı Z iyareti İ Z M İ R S M M M O 20. YIL KURULUŞ YEM EĞİ İzm ir SM M M O dası' nın K uruluş Y em eğine katılındı B A L I K E S İ R S M M M ODASI HÜZNÜN COŞKUSU B SM M M O Tiyatro G rubu B alıkesir T urnesi B alıkesir SM M O ' da gerçe kleşti B S M M M O AS KÜLTÜR M ERKEZİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ OLAY TV TV PROGRAM I B S M M M O BTSO KONFERANS İSTANBUL M ARM ARA ÜNİV. SM M M YETERLİLİK SINAVI T icaret Sicil İşlem leri ve U yg ulam ad a Y aşanan Sorunlar konulu sem ineri B SM M M O Sekreteri Sm m m.serv et K U R U, T icaret Sicil M üdürü Ö m er E R T E M U R, T ic aret Sicil M üdür Y rd. M.Em in Ç ETİN sundu. 8 M ART DÜNYA KADINLAR G Ü N Ü etkinliği A çılış ve K o kteyl, Foto ğraf ve R esim Sergisi, Şiir D inletisi, İş H ayatında ki İlk K adınlar K onulu T iyatral G österi, D a ns G österisi ve K apa nış. O LA Y TV ' de canlı yayınlanan ve B arış K ESK İN ' in sunduğu "Seçim e D oğru" program ına k atılan O da B aşkanım ız M esu t T o p cu N asıl B ir B u rsa İstiy o ru z? Sorusu hakkında düşüncelerini kam uoyuyla paylaştı. D em okrat Parti B ursa N ilüfer B ele diye B aşk an A dayı S alih T etikcan İl G enel M eclis A da yı İsken der U Z ve partililer O dam ızı ziyaret etti. KONFERANS YENİ TÜRK TİCARET KANUNU K o n u şm acı: P ro f. D r. Ü n al T E KİNALP T T K da D e ğişiklik İhtiyacı, Y a sanın R eform N iteliği T aşıyan Y ö nleri, Y asalaşm a Süreci M art SM M M Y eterlilik Sınavı O rganizasyonu İstanbul' da gerçekle ştirildi İSTANBUL M İT İN G SU PLATFORM U' NA KATILINDI B S M M M O A K P Y ıldırım B elediye B aşkan A da yı Ö zgen K E SK İN v e N ilüfer B elediye B aşk an A dayı Işıl Z eliha G E N Ç O Ğ L U M A Y D A E R O dam ızı ziy aret ed erek projelerini anlattı.

5 B S M M M O AS KÜLTÜR M ERKEZİ HOTEL M OUNTANİA AKARSU RESTAURANT İHSANİYE VERGİ PANEL VEDA YEM EĞİ KUTLAM A D SP B üyükşehir B elediye B aşk an A dayı G ürkan K A N B İR O sm an gazi B elediye B aşk an A dayı K em al M üezzino ğlu, N ilüfer B elediye B a şka n A d ayı A li N ejat A PA Y D IN ve p artililer O dam ızı ziyaret ederek projelerini anlattı. TM M M O B Elektrik M ühendisleri O d ası' nın dü zenle diği "M esleğ e G iriş U ygulam aları" konulu panelde O da Sekreteri Servet K uru pan elist olarak katıldı ve "M ali M üşa virlik M esleğine G iriş" ile ilgili açıklam alarda bulun du. B SM M M O B aşk an S ekreteri Se vgi Ü rem iş C ilum M udanya M ountania H otelde v erilen yem e kte 2 5 yıllık çalışm a hayatına ve da etti. 27 M art D ünya Tiyatro G ünü nedeni ile T iyatro E ğitm eni K am il A T L IM A N ile B SM M M O Tiyatro G rubu G ünün A nısına A k arsu R esaturantta dü zenlenen yem ekte biraraya geldi. T ransfer Fiy atlandırm ası Y oluyla Ö rtülü K aza nç D ağıtım ı ve K urum lar V ergisi B eyannam e D üzenlem esi" konulu sem ineri G elirler B aş K ontrolörü M ustafa DÜN D A R sundu BÜYÜKŞEHİR HUZUREVİ Y aşlılar haftası E tkinlikleri Ç erçeve sinde B SM M M O Sosy al Y ardım laşm a ve Engellirle D ayanışm a K om isyonu B ursa B üyükşehir B elediyesi H uzurevi'ni ziyaret etti M UDANYA M UNTANİA HOTEL Y M M KURSU BOTANİK PARK YÜRÜYÜŞ B S M M M O KÜLTÜR SANAT FAALİYETLER İ STAJA BAŞLAM A KURS BAŞLANGICI OLAY TV TV PROGRAM I M udanya M ountania H otel'de verilen Y M M H azırlık K ursu 5 nisan tarihinde son a erdi. Y a pılan törenle katılım cılara katılım belgesi verildi. B SM M M O G ençlik v e Sp ortif Faaliyetler K om isyonu tarafından organize edilen " Sağlıklı Y aşam Y ürüyüşü" nün ilki gerçekle ştirildi. B SM M M O Türk H alk M üziği, Türk Sanat M üziği ve H alk O yunlarında gruplar oluşturularak çalışm alara başladı. A ynı zam anda Tiyatro G rubu da ikinci oyunun provalarına başla dı. SM M M Staja B aşlam a K ursu B SM M M O ' da D o ç D r. Ö zh an Ç E T İN K A Y A ' nın v erdiği ilk dersle başladı.ilk ders öncesi bir konuşm a ile B şk.y rd.a.h ikm et Sönm ez B aşarılar diledi. O LA Y TV ' de canlı yayınlanan ve Y ılm az İşel' in sunduğu E konom ik Forum adlı program da "E konom ide K aytıdışılığın B oyutu v e E tkileri" konusunda O da B aşkanım ız M esut T O PC U ko nu şm acı olara k k atılm ıştır.

6 B S M M M O BASIN TOPLA NTISI M ERSİN SM M M O FORUM 29 M art 2009 yerel seçim lerinde üy esi oldukları siya si partilerden B ele diye B aşk anı B ele diye M e clis Ü ye si ve İl G enel M eclis üy eliklerine seçilen Serb est M uhasebeci ve Serbest M uh asebeci M ali M üşavirler B SM M M O 'da d üzenlen en basın toplantısında buluştu. "M eslekte U zm anlaşm a" k onulu TÜ R M O B 4. T ürkiye M uhasebe Forum u, M ersin'de 81 ilden 600 tem silcinin katılım ıyla gerçekleşti. Forum da O da B aşkanım ız M esut Topçu da görüşlerini aktardı ESK İŞEH İR SM M M O 20. YIL KURULUŞ YEM EĞİ E skişe hir S M M M O dası' nın K uruluş Y em eğine katılındı B S M M M O ATATÜRK ANITI TÖREN SM M M YETERLİLİK KURS BAŞLANGICI B S M M M O FOM ARA M EYDANI TÖREN B S M M M O Y eni D ön em Y eterlilik sınavı için k urslar D oç D r. A dnan G ER Ç EK ' in verdiği ders ile başladı.ilk d ers ön ce sinde B şk.y rd.a hm et H ikm et Sönm ez ve O da Sekreteri Servet K uru ba şarı dilediler. 23 N isan U lusal Egem enlik ve Ç ocuk B ayram ı nedeniyle A tatürk A nıtı na çelenk sunuldu. O da K onferans Salonunda düzenlenen toplantıda "B ağım lı Ç alışan M esle k M ensuplarının Sorunları ve Ç özüm Ö nerileri" görüşüldü. 01 M ayıs Em ek ve D ayanışm a G ünü dolayısıyla Fom ara da yapılan yürüyüş ve kutlam alara O d a kurulları ve 1 50 kad ar m eslekta ş k atıldı. "K D V K anunu'ndaki T evkifat U ygulam aları" konulu sem ineri Sm m m. Tolga B A C A K sundu ULUDAĞ Ü N İV ER SİTESİ TANITIM STANDI M ESLEKİ TAN ITIM STANDI U ludağ Ü niversitesi nin düzenlediği A B K atılım Sürecinde Sivil T oplum K uruluşları ve Ü niv ersiteli G irişim ciler panelind e m e sleği tanıtıcı stan d açıldı M ECLİS SI 10. D önem 4. O lağan M eclis Toplantısı B ursa SM M M O d ası'nd a g erçekle ştirildi M UDANYA M ONTANİA HOTEL RUHSAT TÖRENİ Serbest M uhasebeci M ali M ü şavir ruhsatı alm ay a hak kazanan 95 m eslek m ensubu ve son 1 yılda toplam 200 m eslek m ensubu için 09 M ayıs 2009 C um artesi günü saat da M udanya M ontania O tel de kokteyl ve belge töreni düzenlendi B üro Em ekçileri Sendikası B ursa Şube B aşkanı Süleym an A Y Y ILM A Z ve Y önetim K urulu O d am ızı ziyaret etti.

7 /05/2009 KONYA SM M M ODASI KONFERANS KONYA SM M M O Odası - KONYA 1. U luslararası D en etim Stand artları K onferansı'n a B SM M M O B aşk anı M esut TO PC U, yönetim kurulu üyeleri İsm ail AVAZ ve Ö zcan D İL E K Y İĞ İT, D en etim K urulu B aşkanı Fikri Y A Z K İL İ, D isiplin Kurulu Üyesi M etin GÖKDEM İR, TESM ER Y önetim K urulu Ü yesi A ydın Ş E N E R, M e clis B a şk a n ı Ö m er İŞ Ç İ, O d a Eğitm eni Ö nder TÜ R EM EN (T M U D E SK ) ve O da E ğitm eni v e E ğitim K om isyonu B aşkanı Ercüm ent E R C O ŞA N ile birlikte katıldı "İnşaat M uhasebesi" konulu sem ineri Y m m. Süleym an FİD A N sundu ANADOLU TİCARET M ESLEK LİSESİ ATATÜRK ANITI BURSA TİCARET M ESLEK VE ANADOLU TİCARET M ESLEK LİSESİ M ESLEKİ TAN ITIM İ 19 M A Y IS KUTLAM ALARI M ESLEKİ TAN ITIM İ B SM M M O da S ekreteri Servet K U R U ve K oordinatör Ü yesi Ö zcan DİLEKYİĞİT m esleğin ta nıtım ı ile ilgili konferans verdi 19 M ayıs A tatürk ü A nm a G ençlik ve Spor B ayram ı kap sam ınd a B ursa V aliliği nin organize ettiği H eykel de ki A tatürk A nıtı'nda gerçekleşen program a katılındı. B SM M M O Sekreteri Servet K U R U, TESM ER B ursa Ş ubesi Y önetim K urulu Ü yesi B ircan K IL IÇ ile birlikte T icaret M eslek ve A n ad olu T icaret M eslek L isesi 9. ve 10. sınıf öğren cilerine m uhaseb ecilik ve m ali m üşa virlik m esleği hakkında konferans verdi "V ergi U yuşm azlıkları ve Ç özüm Y olları" konulu sem in eri T E SM E R B aşk an Y ardım cısı Şah ap N uri A C I sundu ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ GENEL KURUL B SM M M O Sekreteri Servet K U R U, Ç ağd aş E ğitim K ooperatifi G enel K urulu na katıldı İ S M M M O GENEL KURUL BÜYÜKORHAN ÇOK PROGRAM LI LİSESİ Y ILD IR IM M ESLEKİ TAN ITIM İ B SM M M O B aşk an Y ardım cısı A hm et H ik m et S ö n m e z, İS M M M O G en el K urulu na katıldı. B SM M M O Sekreteri Servet K U R U, B SM M M O M eslek Y asası v e Sorunları K om isyonu B aşkanı Em rah A K B U LU T ile birlikte B üyükorhan Ç ok Program lı Lisesi 9. ve 12. sınıf öğrencilerine m uhaseb ecilik ve m ali m üşa virlik m esleği hakkında konferan s v erdi. Y ıldırım K ent K onseyi toplantısın a O da B aşk an Y ardım cısı A hm et H ikm et Sönm e z k atıldı.

8 01/06/ /06/2009 ANKARA SM M M ODASI KURULUŞ YILDÖNÜM Ü A nkara SM M M O d ası nd a dü zenlenen K uruluş Y ıldönüm ü G ecesi ne B S M M M O B a şk a n ı M e su t T O P C U katıldı Ç ağ daş M uhasebeciler G rubu v e M eslekte D ay anışm a G rubu m eslek kim lik kartlarının resm iyet kaza nm ası için T B M M ye ya zdıkları dilekçe yi, B SM M M O yu ziyaret ed erek, B S M M M O B a şk an Y ardım cısı A hm et H ikm et SÖ N M E Z e verdi. B u m üracaat daha sonra TÜ R M O B a gönderilm iştir B ursaspor B aşkan A dayı Lem i K E SK İN, seçim lere aday olduğu yönetim kuruluyla birlikte, B SM M M O yu ziyaret etti İSLAM UYAR, KIRCILAR VE ERGİN AĞAÇ TİC. LİSESİ K O M İS Y O N B S M M M O S ay m a n ı İsm ail A V A Z v e K oordinatör Ü ye Ö zcan D İLEK Y İĞ İT İslam U yar ile K ırcılar L iselerinin sınav kom isyonlarında görev yaptı. B SM M M O B aşk an Y ardım cısı A hm et H ikm et S Ö N M E Z d e E rg in A ğ a ç T ic. L ise si nin sınav kom isyonunda görev yaptı U Ü İktisadi ve İd ari B ilim ler Fakültesi M üdürü Prof. D r. Erkan IŞIĞ IÇ O K, B S M M M O B a şk a n ı M e su t T O P C U y u ziyaret etti SG K İl M üdürü A li G E N C E R, S G K İl M üdürlüğü görevlilerinden İbrahim B ulut ve SG K N ilüfer Şube M üdürlüğü nden E rkin A vcı ile birlikte G enel S ağlık Sigortası K ısa V adeli Sigorta K olları konulu sem ineri gerçekleştirdi OSM ANGAZİ B S M M M O y ö n etim i, O sm a nga zi B elediye B aşkanı M u stafa D ü ndar ı m akam ınd a ziy aret ederek, g örevind e başarılar diledi DSİ TESİSLERİ P İK N İK OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL B SM M M O O lağanüstü G enel K urulu yapıldı. B SM M M O M eslek Y asasının 2 0. yılı etkinlikleri çerçevesinde piknik düzenlendi. C oşkulu geçen pikniğim ize 500 civarı m eslek m ensubum uz katıldı BÜYÜKŞEHİR B SM M M O yönetim i B üyükşehir B elediye B aşkanı R ecep A ltepe yi ziy aret etti EĞİTİM ARAÇLARI SALONU FİLM GÖSTER İM İ B SM M M O M eslek Y asasının 2 0. yılı etkinlikleri kapsam ınd a, y apım cısı İSM M M O na kayıtlı olan Sm m m. E rsin Ç elik in Sonba har a dlı film inin gösterim i yapıldı.

9 AVRUPA GAZETESİ /07/ ÖZGEN ÇAY BAHÇESİ CLUB TURBAN OTEL- M ARM ARİS FSM BULVARI İL ÇEVRE VE ORM AN M ÜDÜRLÜĞÜ TAVLA TURNUVASI 1. EĞİTSEL TATİL B A O B tarafından düzenlenen HASTANEM İ İSTİYORUM KAM PANYASI na destek ve rildi. B SM M M O yönetim i G azete A vrup a v e H aber G azetesi ni ziyaret ederek, G enel M üdürleri Salih D em irci ile görüştü. G enel K urul hakkında bilgilendirm e yapıldı. B SM M M O G ençlik v e Sp ortif Faaliyetler K om isyonu tarafından Ö zgen Ç ay B ahçesi nde tavla turnuvası düzenlendi. B SM M M O Y önetim K urulu, O da üyeleri ve aileleriyle birlikte 1. E ğitsel T atil program ı M arm aris te gerçekle ştirildi. Y aklaşık 250 kişilik m eslek m ensubu ve aileleri, eğitsel tatilde buluştu. Program dahilinde TÜ R M O B Etik K urulu B aşk an ı S m m m. R ıfat T. N alb an to ğ lu, M eslek E tiği ve M e slekte ki G elişm eler konulu, D r. C engiz Ü zün ise A tın Ü zerinizdeki Ş u Tutkalı konulu söyle şisini gerç ekleştirdi. B SM M M O yönetim, disiplin v e d enetim kurulu üyeleri, N ilüfer de Fatih Sultan M ehm et B ulvarı nda TO K İ tarafından yapılm ası planlanan rezid ansa tep ki gösterm ek am acıyla akad em ik od aların da katılım ıyla gerçekleşen eylem d e yer aldı BASIN TOPLA NTISI B SM M M O yönetim i, Ç in in Sincan U ygur Ö zerk B ölgesi nde m eydana gelen olaylarla ilgili basın açıklam ası düzenled i BÜYÜKŞEHİR HUZUREVİ HUZUR EVİ ETKİNLİĞ İ B SM M M O Sosy al ve K ültürel E tkinlikler K om isyonu nun düzenlediği B üyükşehir B elediyesi H uzurevi ziyaretinde,türk Sanat M üziği konserinin yanı sıra, halk oyunları gösterisi ve T ürk H alk M ü ziği koro- solo dinletisi g erçekle şti V ergi D aşresi B aşkanı İbrahim SA Y D A M ile M ali T atil de istenen bilgi ve e vraklar ile ilgili görüşm e NİLÜFER SG K M üfettişi Erdoğan Y A TAK ve SGK Şube M üdürü Zekeriya ŞA H İN in sunum und a, Ç alışm a zlık belge si ile eksik günlerin iza hi ile ilgili belgeler konulu sem iner düzenlendi. B SM M M O yönetim kurulu üyeleri, N ilüfer B elediye B a şka nı M ustafa B ozb ey i m akam ın da ziyaret etti M aliye M üfettişleri ziyaret edildi. D am ga V ergisi ve diğ er incelem elerle ilgili taleplerde bulunuldu ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ B SM M M O yönetim kurulu ve üyeleri, U Ü İktisadi ve İd ari B ilim ler Fakültesi M üdürü Prof. D r. Erkan IŞIĞ IÇ O K u ziyaret etti.

10 E m lak de ğerleri tespiti üst kurul ü yeliği toplantısı O dam ızı tem silen O da Sekreteri Servet K uru k atıldı KURS 2009 A ğustos- E kim Staja B aşlam a H azırlık K urs Program ı ba şlatıldı NİLÜFER N ilüfer K ent K onseyi toplantısına O da K oordinatör Ü yesi Ö zcan D İLEK Y İĞ İT katıldı. Y ıldırım B elediye B a şk anı Ö z gen K eskin, Sektörel İşbirliği A ğları ile Sürdürülebilir İstihdam Projesi kapsam ında, proje koordinatörleriyle birlikte B SM M M O yu ziyaret etti OSM ANGAZİ O sm an gazi K ent K on se yi toplantısına O da S ekreteri Servet K uru katıldı ATATÜRK ANITI KUTLAM A ADALET SARAYI A ğustos Zafer B ayram ı kapsam ında B SM M M O yu tem silen A tatürk A nıtı na çelenk konuldu. BSM M M O Yönetimi, TÜRM OB Y önetim K urulu Ü y esi A li E kb er K artum ile birlikte B ursa B arosu B aşkanı Zeki K ahram an ı m ak am ında ziyaret etti. Y eni adliye bin asıyla ilgili B A R O Y önetim i ne deste k m e sajı verildi. B SM M M O yönetim kurulu, TÜ R M O B Y önetim K urulu Ü y esi A li E kb er K artum ile birlikte Y eşil, Ç ekirge ve N ilüfer V ergi D airesi M üdürlerini m akam ınd a ziyaret etti M ESLEK M ENSUPLARININ BÜROLARI B S M M M O B a şk a n ı M e su t T O P C U, B aşk an Y ardım cısı A hm et H ikm et Sönm ez ve TÜ R M O B Y önetim K urulu Ü yesi A li E kb er K artum büro açan m eslekta şları ziyaret etti BÜYÜKŞEHİR SETBAŞI VERGİ M ÜDÜRLÜĞÜ BASIN AÇIKLAM ASI B SM M M O B aşkanı M esut Topcu, B üyükşehir B elediyesi önünde, akadem ik oda başkanlarının katılım ıyla K estel de yapılm ası d üşü nülen esnaf san ayi sitesini protesto etm e k için düzenlenen basın açıklam a sına k atıldı. D am ga V ergisi İncelem eleri ile ilgili Setbaşı V d. M üd ürü ziy aret edildi ANKARA B S M M M O B aşk an ı M e su t T O P C U, 5 4. B aşkanlar K urulu T oplantısı na k atıldı.

11 M UDANYA M ONTANİA HOTEL YM M SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU B S M M M O B a şk a n ı M e su t T O P C U, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte U ludağ V ergi D airesi M üdürü A bdulkadir Ö ztürk ü m akam ın da ziyaret etti. D am ga V ergisi ve bilgi istem e ha kkı talepleri iletildi. BSM M M O Yönetimi ve TÜRM OB Y önetim K urulu Ü y esi A li E kb er K artum un katılım ıyla Y M M Sınavlarına H azırlık K ursu nun açılışı yapıldı M ESLEKİ YETERLİLİK KURSU B SM M M O ve T E SM E R Y ön etim i ile birlikte SM M M yeterlilik sınavı kurslarının ba şlangıcın a k atılındı VE TALEP B ilgi istem e, M uhtasar bey an nam e düzeltm eleri dam g a v ergisi uyg ulam alar ile ilgili V ergi D airesi B aşk anı na ziy aret yapıldı. G örüşler v e talepler y azılı olarak sunuldu TAYYARE KÜLTÜR M ERKEZİ BAOB YERLEŞK ESİ TÜYAP FUARI İSTANBUL M UDANYA M UNTANİA HOTEL VE İNCELEM E C eb it B İL İŞ İM F U A R I KONFERANS RUHSAT TÖRENİ İ S M M M O SEM POZYUM B SM M M O B aşkanı M esut Topcu, O da Sekreteri Servet K uru nu n ile birlikte T ayy are K ültür M erkezi nd e dü zenlenen B ursa K ent K onseyi toplantısına katıldı. O da B aşkanım ızca bildiri sunuldu. B SM M M O Y önetim i, O da kurulları ile birlikte B A O B Y erleşkesi ni ziyaret ederek, çalışm alar hak kında yetkililerden bilgi aldı. B SM M M O B aşk an Y ardım cısı A hm et H ikm et Sönm ez, O da S aym anı İsm ail A vaz, 45 m eslek m ensubu ile birlikte T Ü Y A P ta gerçe kleştirilen C eb IT B ilişim Fuarı na katıldı. TÜRM OB Yönetim K urulu Ü ye si A li Ekber K artum, B SM M M O B aşkanı M esut T o pcu ile birlikte Serbest M uhasebeci likten (Sm ), Serbest M uhasebe ci M ali M üşa vir liğe (Sm m m ) geçiş süre ciyle ilgili m eslek m en su plarını bilgilendirici bir konferans düzenledi. Toplantıya TÜ R M O B Y ön. K u r. Ü y esi Tuğrul Tüfekçiolu da katıldı. M udanya M ontaine O tel de düzenlenen tören ile ruhsat alm aya hak kazanan 106 Serbest M u haseb eci v e M ali M üşavire belgeleri verildi. BSM M M O B aşk an ı M e su t T O P C U, B aşk an Y ardım cısı A hm et H ikm et S Ö N M E Z, S a y m an İsm ail A V A Z, D enetim K urulu Ü yesi Zennure G Ü N E R İ, D isiplin K urulu B aşka nı İsm ail ÖZDEM İR, HRM K Başkan Yardımcısı Osm an YA ŞBEY, TESM ER Y önetim K urulu Ü yesi B ircan K ILIÇ İSM M M O tarafından düzenlenen 9. M uhasebe D enetim i Sem pozyum u na katıldı.

12 K S M M M O NİLÜFER NECATİBEY KIZ M ESLEK LİSESİ EĞİTİM PROGRAM I ATATÜRK ANITI ÇELENK TÖRENİ M ECLİS SI SINAV ALTIN CEYLAN CUMHURİYET BALOSU Sm m m. Tolga B A C A K, D evir ve B irleşm e A nında V ergi A va ntajları konusunda sem iner düzenledi. O da H izm et B inası nda gerçekleşen sem in ere B S M M M O B a şk a n ı M e su t T opcu, B aşk an Y ardım cısı A hm et H ikm et Sönm ez, O d a S ekreteri Servet K uru ve O da K oordinatör Ü yesi Ö zcan D ilekyiğit de k atıldı. 9. A nadolu O daları Eğitim Sem ineri ne O da S ekreteri Servet K U R U, Y ön etim K urulu Ü yesi Ö zcan D ilekyiğit, TESM ER Y önetim K urulu Ü yesi Sabiha IŞIK katıldı. SG K İl M üdürlüğü nden 1. D erece İm zaya Y etkili Şef N ilüfer KARADUM AN, 4447 Sayılı Kanunun G eçici 7. ve 9. M addelerinde Ö ngörülen SG K Teşviki konulu sem iner düzenle di. Y atırım M ezvuatı U ygulam aları ve TUBİTAK AR- G E Teşvik konulu sem iner Sm m m.b ülent FIÇ IC I V E Endüstri M ühendisi P elin FIÇ IC I tarafından verildi. N ilüfer K ent K onseyi toplantısına O da K oordinatör Ü yesi Ö zcan D ilekyiğit katıldı. BSM M M O Yönetimi ve TÜRM OB Y önetim K urulu Ü y esi A li E kb er K artum un da k atılım ıyla L isans ve Ü stü M ezunları Pratik E ğitim i Program ı başlatıldı. B S M M M O Y ö n e tim i, C um hu riy e t in 86 nc ı yıl dönüm ü nedeniyle Bursa Valiliği nin o rg an iz e e ttiğ i H e yk e l de k i A ta tü rk A n ıtı'n a çelenk sunm a törenine katıldı. BSM M M O 1 0. D ön e m 5. M e c lis T op lan tısı, B S M M M O Y ö n e tim i ve üy e le rin ka tılım ıy la g e rçe k le ştirild i. Bursa SM M M Odası Lisans ve üstü M esleki U y um E ğ itim i D e ğ e rle nd irm e S ına v ı, B S M M M O Y ö n e tim in in d e k a tılım ıy la yapıldı. C u m hu riye t'in 8 6'ın c ı y ılı o lm a sı seb eb iy le BSM M M O tarafından 'Cum huriyet Balosu' d ü ze n len d i. B u rsa m ille tv e k ille ri, a ka de m ik o d a v e siv il top lum ö rg ü tle ri te m silc ile rin in d e k a tılım ıy la g e rçe k le şen ba lo ya T Ü R M O B Gen e l S ek re te ri Y üc e l A k de m ir de k a tıld ı EĞİTİM PROGRAM I BSM M M O Yönetim i tarafından Önlisans M e z u n la rı P ra tik E ğ itim i P ro g ram ı ba şla tıld ı NECATİBEY KIZ M ESLEK LİSESİ EĞİTİM PROGRAM I B S M M M O Y ö n e tim i ta ra fın d an L ise M e z u n la rı P ra tik E ğ itim i P ro g ram ı ba şla tıld ı.

13 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KONFERANS KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BSM M M O Başkanı M esut Topcu, Yem inli M ali M ü şav ir (Y M M ) R ecep Y av aş v e Güm rük M üşaviri Enver M aaşoğlu ile birlikte UÜ M aliye Topluluğu nca düzenlenen M eslek Tanıtım Günleri konferans dizisine k a tıld ı. BSM M M O Sosyal Y ardım laşma ve Engellilerle Dayanışm a Kom isyonu, Türk Kızılay'ı tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına destek verm ek amacıyla Oda'da üyelerin de katılım ıyla kan bağışı organizasyonu düzenledi. Etkinliğe, BSM M M O Sekreteri Servet Kuru, Koordinatör Üye Özcan Dilekyiğit ile AK P a rti B u rsa M ille tv ek ili H ay re ttin Ç a k m a k d a k a tıld ı DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU SMMM ODALARI PLATFO RM SI Diyarbakır SM M M O ev sahipliğinde gerçekleşen 23. Doğu ve Güneydoğu Anadolu B S M M M O d a la rı P la tfo rm T op lan tısı'n a TÜRM OB Yön. Kur. Üyesi Ali Ekber Kartum ve Oda Başkan Y ardım cısı Ahm et H ikmet S ö n m ez ka tılm ıştır. A y rıc a 8 K a sım ta rih in de B a tm a n S iirt S M M M B ö lg e O d ası b ina sı a ç ılışın a k a tılım sa ğ lan m ıştır LİNE TV HABER PROGRAMI ATATÜRK ANITI ANMA TÖRENİ A S TV HABER PROGRAMI BSM M M O Başkanı M esut Topcu, M ükellef H a k la rı P la tfo rm u B a şk a n ı D oç. D r. A dn an Gerçek ile birlikte Line TV'de Cihat Özkan'ın sunduğu 'Güne Dair' adlı p rog ra m a ka tıld ı. B S M M M O Y ö n e tim i, V a lilik ta ra fınd an organize edilen, 10 Kasım Atatürk'ü Anm a Program ı kapsam ında Heykel'de düzenlenen çelenk sunm a törenine katıldı. B S M M M O B a ş k a n ı M e sut Topcu, M ükellef H a k la rı P la tfo rm u B a şk a n ı D oç. D r. A dn an G e rç ek ile b irlik te A S T V 'd e G üz in A B R A Ş 'ın sunduğu 'M arjinal Fayda' adlı programa k a tıld ı. SG K R ehberlik ve Teftiş G rup Başkanı B u rh an e ttin D e m ir, B S M M M O 'yu ziyaret etti. Z iy a re tte B S M M M O Y ö ne tim i ve O d a S G K D anışmanı N iyazi Y amaç da bulundu SINAV M e sle k i U y u m E ğ itim i P ra tik Eğ itim B itirm e S ın a v ı ge rç ek le şti İNEGÖL TEM SİLCİLİĞİ S G K E m e k li M ü fe ttişi S m m m. N iy a z i Y A M A Ç, 'Bina İnşaatlarında ve İhaleli İşlerde Asgari İşçilik Uygulaması' konulu sem iner düzenledi. Sm m m.ferhat SERTEL ve Smm m.bünyam in ÇOLAK 5510 Genel Hüküm ler ve SGK Teşvikleri konulu sem iner düzenled i M.K.P. T E K N İK ENDÜSTRİ M ESLEK LİSESİ Sm m m.ferhat SERTEL ve Smm m.bünyam in ÇOLAK "5510 Genel Hukum ler ve SGK Tesvikleri" konulu sem iner düzenledi.

14 SINAV M e sle k i U y u m E ğ itim i P ra tik Eğ itim B itirm e S ın a v ı ge rç ek le şti GEM LİK TEM SİLCİLİĞİ SEDİR ÇAY BAHÇESİ BAYRAMLAŞMA Sm m m.ferhat SERTEL ve Smm m.ali KAHVE 5510 Genel Hükümler ve SGK Teşvikleri konulu sem iner düzenledi. BESO B G enel Sekreteri Ramazan Tuncer, "E sn a f S ic ilin de K a rsila sila n S o run la r ile K ayit ve Tescil Islem leri" hakkında sem iner düzenledi. K urban Bayram ı nedeniyle BSM M M O yönetim i, üye ve ailelerinin de yoğun k a tılım ıy la b ay ra m la şm a tö ren i g e rçe k le ştirild i ÖRDEKLİ KÜLTÜR M ERKEZİ T E S M E R M e rk e z E ğ itm en le rin in ka tılım ıy la b ilg ile nd irm e to p lan tısı ya p ıld ı V A L İL İK PANEL ALM İRA OTEL İSTANBUL MARMARA ÜNİV. KOORDİNASYON SI SINAV A SY A SPO R TESİSLERİ FUTBOL TURNUVASI BSM M M O Sosyal Y ardım laşma ve Engellilerle Dayanışm a Kom isyonu Başkanı N alan Can ve Başkan Y ardım cısı Basri Açıkgöz, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü d o lay ısıy la B u rsa V a liliğ i nd e B S M M M O Başkan Yardımcısı Ahm et Hikm et Sönmez'in d e k a tılım ıy la g e rç e k le şen E ng e llile rin H u ku k sa l H ak la rı p a ne lin e k a tıld ı. BSM M M O Yönetim i, Oda Kurul v e K o m isy on üy e le rin in k a tılım ıy la A lm ira Otel'de gerçekleşen koordinasyon to p lan tısın da m esle k i so ru n la rın te sp iti v e ç ö zü m ö ne rile ri m asa ya y a tırıld ı. 288 m eslek m ensubu adayının katıldığı S M M M Y e te rlilik S ın a v ı B S M M M O B a şk an Y a rd ım c ısı A hm e t H ik m e t Sö n m e z ile S ta jy e r E ğ itim i v e D e ne tim i K om isyo nu Başkanı Endercan Genç in de katılım ıyla g e rçe k le şti. BSM M M O Sonbahar Halı Saha Futbol Turnuvası'nın yarı finali yap ıld ı Doç. Dr. Sait KAYGUSUZ, "Finansal Tabloların Okunm ası ve Yorum lanm ası" konulu sem iner verdi SA M SU N SM M M ODASI Sam sun SM M M Odası evsahipliğinde '55. Başkanlar Kurulu Toplantısı' yapıld ı. Toplantıya BSM M M O'yu tem silen Oda Başkanı M esut Topcu, Saym an İsmail A vaz ve Koordinatör Üye Özcan Dilekyiğit katıldı A SY A SPO R TESİSLERİ FUTBOL TURNUVASI BUTTİM KONFERANS BSM M M O Sonbahar Halı Saha Futbol Turnuvası'nın finali ve ödül töreni gerçekleşti. Törende BSM M M O Başkan Y ardım cısı A h m e t H ik m e t S ö nm e z ile O d a S ek re te ri Servet Kuru da hazır bulundu. B S M M M O y ö n e tim in in de ka tılım ıy la BUTTİM Konferans Salonu nda Prof. Dr. Nejat Bozkurt, İŞLETM ELERİN KARA D E L İĞ İ H İL E ÇALIŞAN HİLELERİ konulu konferans düzenledi.

15 BUTTİM GEM LİK TEM SİLCİLİĞİ ve SERTİFİKA TÖRENİ B S M M M O y ö n e tim i, T Ü R M O B Y ön e tim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum ve meslek m ensuplarının yoğun katılım ıyla, 'Odam ızın 2010 Yılına Doğru M esleki Sorunlara Y aklaşım ı Sem ineri' ile SM 'den SM M M 'ye g e ç iş sın av ı b ilg ile nd irm e si y ap ıld ı. P ro g ra m d a M esle k i U yu m Eğ itim i T a m a m lam a S e rtifika sı D ağ ıtım T ö re n i d e g e rçe k le ştirild i. S M M M N u ri A C I v e S M M M D o ğ a n Y ılm az'ın sunum uyla 'D önem Sonu İşlem le ri' se m ine ri g e rç ek le ştirild i OLAY TV PROGRAM İSTANBUL ÖZEL SM M M SINAVI RÖ PO RTAJ RÖ PO RTAJ HASANAĞA OSB İHSANİYE VERGİ DAİRESİ İHSANİYE VERGİ DAİRESİ İHSANİYE VERGİ DAİRESİ KONFERANS BSM M M O Başkanı M esut Topcu, OLAY TV'de Yılm az İşel'in sunduğu 'Ekonom ik Forum ' adlı program a katılarak, m eslek m ensuplarının tahsilat sorunu ve M ükellef Hakları Platform u hakkında konuştu. B S M M M O y ö n e tim i, T Ü R M O B Y ön e tim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum ve 478 m eslek m ensubunun katılım ıyla M arm ara Ü niversitesi G öztepe Kam pusu'nda 'Ö zel SM M M Sınavı' yapıldı. R eferan s G az e tesi B u rsa B ö lg e T em silc isi Özcan Güneş, BSM M M O Başkanı M esut Topcu ile röportaj yaptı. M eydan Gazetesi K öşe Yazarları Y üksel Baysal ve Aysın Kom itgan BSM M M O Başkanı M esut Topcu ile röportaj yaptı. B S M M M O y ö n e tim i, T Ü R M O B Y ön e tim K u ru lu Ü ye si A li E kb e r K a rtum ile b irlik te, Hasanağa OSB M üdürü Bahattin Canıgüleç'i m akam ında ziyaret ederek, görevinde başarılar d ile d i. BSM M M O yönetim i, T Ü R M O B Y ön e tim K u ru lu Ü ye si A li E kb e r K a rtum ile b irlik te,ç ek irg e V e rg i D a ire si M ü dü rü A li Y ükseksoy ve O smangazi V ergi D airesi M üdürü M ustafa Doğan'ı ziyaret etti. G e lirle r K on tro lo rü E m re K a rta loğ lu, 'D e ğerlem e ile Dönem Sonu İşlem leri' konulu konferans verdi. Konferansa BSM M M O yönetim i ve TÜRM OB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum 'un yanı sıra çok sayıda m e slek m en su bu ka tıld ı. M ükellef Hakları Platformu yürütm e kurulu, Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam ile M ükellef Hakları'ndan Sorum lu Grup M üdürü Ali Rıza Akbulut'u, makam ında z iy a re t e tti.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. A çılış, S ay g ı D u ruşu v e İstik lal M arşı, 2. Başkanlık Divanının Seçimi ve Başkanlık Divanına Genel Kurul Toplantı Tutanaklarının im zalam a y etk isin

Detaylı

GELECEĞİ DÜŞÜNEN ÇEVREYE SAYGILI % 70. tasarruf. Sokak, Park ve Bahçelerinizi Daha Az Ödeyerek Daha İyi Aydınlatmak Mümkün

GELECEĞİ DÜŞÜNEN ÇEVREYE SAYGILI % 70. tasarruf. Sokak, Park ve Bahçelerinizi Daha Az Ödeyerek Daha İyi Aydınlatmak Mümkün www.urlsolar.com S L D-S K -6 0 W ile 1 5 0 W St an d art S o kak L a m ba sı F iya t K arşılaşt ırm a sı kw h Ü c reti Yıllık Tü ke tim Ü cre ti Y ıllık T ü ketim Fa rkı kw Sa at G ü n A y Stan d art

Detaylı

İÇİNDEKİLER YAZARLAR HAKKINDA...VII. ÖNSÖZ (Av. Hakan BEZGİNLİ)... XIII. ÖNSÖZ (Dr.Jur. Tuııay KOKSAL)...XV İÇİNDEKİLER...XVII GİRİŞ...

İÇİNDEKİLER YAZARLAR HAKKINDA...VII. ÖNSÖZ (Av. Hakan BEZGİNLİ)... XIII. ÖNSÖZ (Dr.Jur. Tuııay KOKSAL)...XV İÇİNDEKİLER...XVII GİRİŞ... r İÇİNDEKİLER YAZARLAR HAKKINDA...VII ÖNSÖZ (Av. Hakan BEZGİNLİ)... XIII ÖNSÖZ (Dr.Jur. Tuııay KOKSAL)...XV İÇİNDEKİLER...XVII GİRİŞ...1 Birinci Böliim KARAYOLU TAŞIMACILIĞI İLE İLGİLİ TEMEL KURALLAR 1.

Detaylı

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE GÖRE YAPACAKLARI TASDİKE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE GÖRE YAPACAKLARI TASDİKE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE GÖRE YAPACAKLARI TASDİKE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 13 298 YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN BANKALAR KANUNU NUN 46 NCI MADDESİNE

Detaylı

Gü ven ce He sa b Mü dü rü

Gü ven ce He sa b Mü dü rü Güvence Hesabı nın dünü, bugünü, yarını A. Ka di r KÜ ÇÜK Gü ven ce He sa b Mü dü rü on za man lar da bi lin me ye, ta nın ma ya S baş la yan Gü ven ce He sa bı as lın da ye - ni bir ku ru luş de ğil.

Detaylı

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI

STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 406 A GRUBU STAJ ARA DÖNEM DEĞERLENDİRMESİ AYRINTILI SINAV KONULARI 22 A GRU BU STAJ ARA DÖ NEM DE ER LEN D R ME S AY RIN TI LI SI NAV KO NU LA

Detaylı

İslam da İhya ve Reform, çev: Fehrullah Terkan, Ankara Okulu Yayınları, Ankara 2006.

İslam da İhya ve Reform, çev: Fehrullah Terkan, Ankara Okulu Yayınları, Ankara 2006. Faz lur Rah man: 21 Ey lül 1919 da Pa kis tan n Ha za ra şeh rin de doğ du. İlk öğ re ni mi ni Pa kis tan da Ders-i Niza mî ola rak bi li nen ge le nek sel med re se eği ti mi şek lin de biz zat ken di

Detaylı

36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA

36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA 36. AVRUPA BRİÇ ŞAMPİYONASI WIESBADEN / ALMANYA 1983 MİL Lİ TA IM SEÇ ME LE Rİ Al man ya, Wi es ba den 1983 Av ru pa Şam pi yo na sı için mil li ta kım seç me le ri, yi ne ba zı yö ne ti ci le rin is te

Detaylı

GENÇLER ÜRETİYOR SANAYİ GELİŞİYOR

GENÇLER ÜRETİYOR SANAYİ GELİŞİYOR GENÇLER ÜRETİYOR SANAYİ GELİŞİYOR Bu proje, T.C. Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilmektedir. Bu araştırmada kullanılan veri toplama araçları ve raporu Sn. Dr. Özgür Dirim Özkan ve Sn. Oğuzhan

Detaylı

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di

-gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di -gi de ra yak- se ve bi lir sin... Öl mek öz gür lü ğü de ya şa mak öz gür lü ğü de önem li dir. Be yoğ lu nda ge zer sin... Şöy le di yor du ken di ne: Sen gü neş li so kak lar da do laşı yor sun, is

Detaylı

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Çetin Öner. Roman GÜLİBİK. Çeviren: Aslı Özer. 26. basım. Resimleyen: Orhan Peker

ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI. Çetin Öner. Roman GÜLİBİK. Çeviren: Aslı Özer. 26. basım. Resimleyen: Orhan Peker Çetin Öner GÜLİBİK ÇAĞDAŞ TÜRK EDEBİYATI Roman Çeviren: Aslı Özer Resimleyen: Orhan Peker 26. basım Çetin Öner GÜLİBİK Resimleyen: Orhan Peker cancocuk.com cancocuk@cancocuk.com Yayın Koordinatörü: İpek

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

T.C. R E Y H A N L I K A Y M A K A M L IĞ I İlçe M illi E ğ itim M ü d ü rlü ğ ü -154566

T.C. R E Y H A N L I K A Y M A K A M L IĞ I İlçe M illi E ğ itim M ü d ü rlü ğ ü -154566 T.C. R E Y H A N L I K A Y M A K A M L IĞ I İlçe M illi E ğ itim M ü d ü rlü ğ ü -154566 Sayı : 8 6 5 5 5 3 0 9.4 2 0 / 3> O \ K o n u : O kul Ö ncesi E ğ itim i Ü cret T espiti 0 6/06/2013 M Ü D Ü R L

Detaylı

İçindekiler 3. 5510 SAYILI KANUNLA YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILAN KANUNLAR... 27 9. AYLIK PRİM VE HİZMET BELGESİ... 68

İçindekiler 3. 5510 SAYILI KANUNLA YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILAN KANUNLAR... 27 9. AYLIK PRİM VE HİZMET BELGESİ... 68 İçindekiler Önsöz...7 2. Baskıya Önsöz... 9 Özgeçmiş... 11 Kısaltmalar... 19 1. 4/1-a KAPSAMINDA SAYILAN SANATÇI LİSTESİ...21 2. 506 SAYILI SOSYAL SİGORTALAR KANUNU NUN GEÇİCİ 20'İNCİ MADDESİNE TABİ ÖZEL

Detaylı

T.C. Ü M R A N İY E K A Y M A K A M L IĞ I İlçe Y azı İşleri M üdürlüğü. U 'n r t n f f l ^ E g f k r )

T.C. Ü M R A N İY E K A Y M A K A M L IĞ I İlçe Y azı İşleri M üdürlüğü. U 'n r t n f f l ^ E g f k r ) T.C. Ü M R A N İY E K A Y M A K A M L IĞ I İlçe Y azı İşleri M üdürlüğü Savı :B.0 5.4.V L K.0.3 4.76.0 1-870-714 K onu : G önül E lçileri Projesi (K oruyucu A ile) A C E LE 19/02/2013 U 'n r t n f f l

Detaylı

mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi

mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi mer can or ma nı için de do laş mak tay dı. Ka ya la rın ara sın da ki ya rık lar da on la rın yu va la rıy dı. Ha nos de lik ler den bi ri ne bil gi al mak için ka fası nı sok tu. Ama içer de ki za rif

Detaylı

AĞUSTOS / 2017 AYI İTİBARİYLE K TÜRÜ YETKİ BELGESİ SÜRESİ BİTECEK FİRMALAR

AĞUSTOS / 2017 AYI İTİBARİYLE K TÜRÜ YETKİ BELGESİ SÜRESİ BİTECEK FİRMALAR AĞUSTOS / 2017 AYI İTİBARİYLE K TÜRÜ YETKİ BELGESİ SÜRESİ BİTECEK FİRMALAR SIR A NO U -N ET NO FİRM A Ü N VANI BELGE TÜ RÜ BELG E G E Ç ER LİLİK TA R İH İ 1 47894 E R H A LLA R D.Ç SA N. T İC.A.Ş K İ 2

Detaylı

T.C. A N T A L Y A B Ü Y Ü K Ş E H İR B E L E D İY E B A Ş K A N L IĞ I İm ar ve Ş ehircilik D airesi Başl<aniığı B A Ş K A N L IK M A K A M IN A

T.C. A N T A L Y A B Ü Y Ü K Ş E H İR B E L E D İY E B A Ş K A N L IĞ I İm ar ve Ş ehircilik D airesi Başl<aniığı B A Ş K A N L IK M A K A M IN A Antalya BûyOkşetur BeİeKliyesi Planlama Ş ul» Müöurloğu Sayr 90852262-301 03-E 273^ Tarih. 04.10.2017 Dosya Numargsi' 20i7-îT930l T.C. A N T A L Y A B Ü Y Ü K Ş E H İR B E L E D İY E B A Ş K A N L IĞ I

Detaylı

Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar

Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar Gök ler. Uçak lar la gi di lir an cak ora la ra. İn san gök ler de do la şa bil se. Bir ak şa müs tü, ar ka daş la rıyla. Bel ki ora la ra uçak lar la da gi di le mez. Çün kü uçak lar çok ya kın dan geçi

Detaylı

MACARİSTAN DA LİSANS DÜZEYİNDE VE MEZUNİYET SONRASI ORMANCILIK EĞİTİMİ1

MACARİSTAN DA LİSANS DÜZEYİNDE VE MEZUNİYET SONRASI ORMANCILIK EĞİTİMİ1 MACARİSTAN DA LİSANS DÜZEYİNDE VE MEZUNİYET SONRASI ORMANCILIK EĞİTİMİ1 B erene B E L D İ2 G İR İŞ B ü tü n d ü n y ad a son y ıllard a genel an lam d a b ir eğitim refo rm u n u n g erçek leştirilm esi

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 28/10/2015-6400 A t ERZURUM Tf K-NİK UN İVERSI I ISI T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı B E K A Sayı :78096178-100/ Konu :Eğitim REKTÖRLÜK

Detaylı

amaçlı olarakta sürekli! olarak ğüncellenmektedir. Bu amaçla Facebook Kurumsal Sayfamıza ana sitemizden daha hızlı ulaşabilir.

amaçlı olarakta sürekli! olarak ğüncellenmektedir. Bu amaçla Facebook Kurumsal Sayfamıza ana sitemizden daha hızlı ulaşabilir. WEB SİTELERİ www.kabala.info.tr Bnei Baruch Kabala Eğitim Merkezinin 2004 yılından beri Türkçe olarak yayında olan ana sitesidir. Kabala hakkında temel makalelerin ve bir çok çalışma metinlerinin bulunduğu

Detaylı

T.C. EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

T.C. EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) EBELİK, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama BHP EBELİK, TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ (* Bu programda mülakat sınavını kazanan öğrenci sayısı 7'nin

Detaylı

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ HAZİRAN 2015 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ( Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü ) 2015-2016 Eğitim öğretim

Detaylı

ADIYAMAN İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖNSÖZ

ADIYAMAN İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖNSÖZ ADIYAMAN İLİ ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİM KURUMLARININ 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ÖNSÖZ 2013-2014 Eğitim ve öğretim yılı örgün ve yaygın eğitim kurum lan "Çalışma Planı" hazırlarken yeni yılın heyecanı

Detaylı

Kırsal Kesimde Kadınlar Arası Yardımlaşma ve Bunu Etkileyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma (Niksar Ovası Örneği)

Kırsal Kesimde Kadınlar Arası Yardımlaşma ve Bunu Etkileyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma (Niksar Ovası Örneği) Türkiye V. T arım Eko nom isi Kongresi 18-20 E y lü l 2002 Erzurum Kırsal Kesimde Kadınlar Arası Yardımlaşma ve Bunu Etkileyen Faktörler Üzerine Bir Araştırma (Niksar Ovası Örneği) A. Ahmet Yl'CER1 Nurettin

Detaylı

PROJE BİRİM FİYAT POZ TARİFLERİ İşin Adı : MEMURSEN TOKİ İMAM HATİP ORTAOKULU SONDAJ YAPIM İŞİ

PROJE BİRİM FİYAT POZ TARİFLERİ İşin Adı : MEMURSEN TOKİ İMAM HATİP ORTAOKULU SONDAJ YAPIM İŞİ Poz No 1 1.7/002 S ıra No: 1 T an ım ı T E K A S K I T E R T İB A T I : 2 6 6 8 0 0 B irim i: T K T ü rkiye E le ktrik D a ğıtım A.Ş. (1.Bölge) (TE1) a) M a lz e m e : Ş a rtn a m e s in e, s ta n d a

Detaylı

10. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: ELEKTRİK VE MANYETİZMA 4. Konu MANYETİZMA ETKİNLİK ve TEST ÇÖZÜMLERİ

10. SINIF KONU ANLATIMLI. 2. ÜNİTE: ELEKTRİK VE MANYETİZMA 4. Konu MANYETİZMA ETKİNLİK ve TEST ÇÖZÜMLERİ 10. IIF KOU ALATIMLI 2. ÜİTE: ELEKTRİK VE MAYETİZMA 4. Konu MAYETİZMA ETKİLİK ve TET ÇÖZÜMLERİ 2 Ünite 2 Elektrik ve Manyetizma 2. Ünite 4. Konu (Manyetizma) A nın Çözümleri 3. 1. Man ye tik kuv vet ler,

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Antalya Büyükşehir Belediyesi Planlama Şube Müdürlüğü Sayı: 90852262-301.03-E.15 Tarih: 02.01.2017 22:26 Dosya Numarası: 2017-263 T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

: 908rD E.2681

: 908rD E.2681 Antalya Büyükşetıir Belediyesi Planlama Şube K/uourlüğO Sayı- 90S53?6?-301 03-F?6fi1 Tarih 03.10.2017 Dosya Numafasr 20I7-178183 T.C. A N T A LY A B Ü Y Ü K ŞEH İR B ELED İY E B A ŞK A N LIĞ I İm ar ve

Detaylı

B u gü n, T ü rk iy e de yaşayan bütün insanları ço k yakından ilgilendiren bir kon u yu, eğ itim k on u su n u, yerel

B u gü n, T ü rk iy e de yaşayan bütün insanları ço k yakından ilgilendiren bir kon u yu, eğ itim k on u su n u, yerel Recep Tayyip ERDOĞAN S ayg ıd eğer h ocalarım, Kıym etli m isafirler, Yazılı ve g örsel B asın ın D eğerli tem silcileri; B u gü n, T ü rk iy e de yaşayan bütün insanları ço k yakından ilgilendiren bir

Detaylı

DENEME 8 SAYISAL BÖLÜM ÇÖZÜMLERİ

DENEME 8 SAYISAL BÖLÜM ÇÖZÜMLERİ DENEME 8 SAYISAL BÖLÜM ÇÖZÜMLERİ. 99 98 9 ( ).( ).( ) ( ).( ).( ) = = = 00 00 ( ).. + bulunur. 5. a b+ = 0 ise b a b + = 0 ve b 0 ol ma lı b dir. a. + 0 ol ma lı a 0 a. A). = ise ( ) = B). = ise ( ) =

Detaylı

T B M M Tutanak Hizmetleri BaĢkanlığı

T B M M Tutanak Hizmetleri BaĢkanlığı BirleĢim : 9 Tarih : 27/4/2012 Saat : 19.00 Grup : Tuba GiriĢ : 3 Sayfa :1 27 Nisan 2012 Cuma BĠRĠNCĠ OTURUM Açılma Saati: 09.36 BAġKAN : Cemil ÇĠÇEK KÂTĠP ÜYELER: Muham met Rıza YALÇINKAYA(Bartın), Mustafa

Detaylı

T.C. M İLLÎ EĞİTİM BA KANLIĞI Öğretm en Yetiştirme ve Geliştirme Genel M üdürlüğü DAĞITIM YERLERİN E

T.C. M İLLÎ EĞİTİM BA KANLIĞI Öğretm en Yetiştirme ve Geliştirme Genel M üdürlüğü DAĞITIM YERLERİN E T.C. M İLLÎ EĞİTİM BA KANLIĞI Öğretm en Yetiştirme ve Geliştirme Genel M üdürlüğü Sayı : 3501582-77-E.6309056 Konu : Mesleki Çalışm alar 08.06.2016 DAĞITIM YERLERİN E İlgi : a) M illi Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Q ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Tarih:23.07.2014 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

www.ottobock.com.tr info@ottobock.com.tr

www.ottobock.com.tr info@ottobock.com.tr Bu broşürü size ulaştıran: www.ottobock.com.tr info@ottobock.com.tr Yaşamaya yeniden başlamak İndeks Önsöz...4 İlk Uygulama...5 Gögüs Protezinin Seçimi...6 Slikon Protezler...8 Bakım...9 Lenfödem...10

Detaylı

SERBEST MUHASEBECİLER, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN MESLEKİ FAALİYETLERİNDE UYACAKLARI ETİK İLKELER HAKKINDA

SERBEST MUHASEBECİLER, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN MESLEKİ FAALİYETLERİNDE UYACAKLARI ETİK İLKELER HAKKINDA SERBEST MUHASEBECİLER, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLERİN MESLEKİ FAALİYETLERİNDE UYACAKLARI ETİK İLKELER HAKKINDA YÖNETMELİK 23 424 SERBEST MUHASEBECİLER, SERBEST MUHASEBECİ

Detaylı

KÜRESEL AYNALAR BÖLÜM 26

KÜRESEL AYNALAR BÖLÜM 26 ÜRESE AYNAAR BÖÜ 6 ODE SORU DE SORUARN ÇÖZÜER d d noktası çukur aynanın merkezidir ve ışınlarının izlediği yoldan, yargı doğrudur d noktası çukur aynanın odak noktasıdır d olur yargı doğrudur d + d + dir

Detaylı

OKUL ÖNCESİ DİN VE AHLÂK EĞİTİMİ

OKUL ÖNCESİ DİN VE AHLÂK EĞİTİMİ OKUL ÖNCESİ DİN VE AHLÂK EĞİTİMİ Değerler Eğitimi Merkezi Eserin her türlü basım hakkı anlaşmalı olarak Değerler Eğitimi Merkezi Yayınları na aittir. Değerler Eğitimi Merkezi Yayınları bir Ensar Neşriyat

Detaylı

3-P C ile h a b e r le şm e y e u y g u n b ir a r a b ir im. (IS A, P C I, U S B g ib i )

3-P C ile h a b e r le şm e y e u y g u n b ir a r a b ir im. (IS A, P C I, U S B g ib i ) M O D E M N E D İR : M o d u la to r -D e m o d u la to r k e lim e le r in in k ıs a ltm a s ı M O D E M. Y a n i v e r ile r i s e s s in y a lle r in e s e s s in y a lle r in i v e r ile r e d ö n

Detaylı

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ SGK PRİM BORÇ SORGULAMASI KLAVUZU

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ SGK PRİM BORÇ SORGULAMASI KLAVUZU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİ SGK PRİM BORÇ SORGULAMASI KLAVUZU İlçenizde bulunan Özel Motorlu Taşıt ve Sürücü Kurslarının sigorta prim borç sorgulamalarının yapılabilmesi için gereken işlemler ve izlenecek

Detaylı

YÖNETMELİK TEHLİKELİ M ADDELER VE M ÜSTAHZARLARA İLİŞKİN GÜVENLİK BİLGİ FORMLARININ HAZIRLANMASI VE DAĞITILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM

YÖNETMELİK TEHLİKELİ M ADDELER VE M ÜSTAHZARLARA İLİŞKİN GÜVENLİK BİLGİ FORMLARININ HAZIRLANMASI VE DAĞITILMASI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM 26 A ralık 2008 C U M A Resm î G azete S ayı : 27092 (M ü kerrer) YÖNETMELİK Çevre ve Orm an Bakanlığından: TEHLİKELİ M ADDELER VE M ÜSTAHZARLARA İLİŞKİN GÜVENLİK BİLGİ FORMLARININ HAZIRLANMASI VE DAĞITILMASI

Detaylı

T.C. M E R S İN V A L İ L İ Ğ İ İl M illi E ğ itim M ü d ü r lü ğ ü. ... V A L İ L İ Ğ İ N E (İl M illi E ğ itiın M ü d ü r lü ğ ü )

T.C. M E R S İN V A L İ L İ Ğ İ İl M illi E ğ itim M ü d ü r lü ğ ü. ... V A L İ L İ Ğ İ N E (İl M illi E ğ itiın M ü d ü r lü ğ ü ) T.C. M E R S İN V A L İ L İ Ğ İ İl M illi E ğ itim M ü d ü r lü ğ ü Sayı : 93525931/310-01/ K o n u : 6. U lu s la ra ra s ı A h m e t Y eşil R esim Y arışm a sı 1 1 Şubat 2013... V A L İ L İ Ğ İ N E (İl

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ TB T ÜH T TCĞ - TC TT BG: 1. Yönetsel urum Temsilci dı ve şi : etin Z lk. üh. () Temsilci Yrd. dı ve şi : rtuğrul lk. üh. () Temsilci Yrd. dı ve şi :.Hakkı ZCBC lk. üh. () Büro Teknik Görevlisi : - Büro

Detaylı

ÖĞRETİM) PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 9 A Na*** Va*** PAZARLAMA ,000 88,0350 Kazandı

ÖĞRETİM) PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) (ÖRGÜN ÖĞRETİM) 9 A Na*** Va*** PAZARLAMA ,000 88,0350 Kazandı İŞLETME YÖNETİCİLİĞİ, TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ 1-19 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YERLEŞTİRME RAPORU 1 A71 *******9 İKTİSAT, LİSANS PROGRAMI, (ÖRGÜN EC*** EK*** 9.9 1, 95,5 Kazandı A139

Detaylı

DE NÝZ leri Anmak, YA DEV RÝM YA Ö LÜM Þiarýný Haykýrmaktýr!

DE NÝZ leri Anmak, YA DEV RÝM YA Ö LÜM Þiarýný Haykýrmaktýr! DE NÝZ leri Anmak, YA DEV RÝM YA Ö LÜM Þiarýný Haykýrmaktýr! 6 Ma yýs 1972, üç ko mü nist ön de rin, dev ri me bað lý lý ðýn, halk la rýn kur tu luþ mü ca de le si ne i nan cýn, mark sizm-le ni nizm bay

Detaylı

7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ 1. I. ( 15) ( 1) 5. ( 125) : ( 25) 5 6. (+ 9) = (+ 14)

7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ 1. I. ( 15) ( 1) 5. ( 125) : ( 25) 5 6. (+ 9) = (+ 14) 7. Sınıf MATEMATİK TAM SAYILARLA ÇARPMA VE BÖLME İŞLEMLERİ TEST 1 1. I. (15) (1) II. (1) (6) III. (+8) (1) IV. (10) (1) Yukarıda verilen işlemlerden kaç tanesinin sonucu pozitiftir? A) 4 B) 3 C) 2 D) 1

Detaylı

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü

T.C. VAN VALİLİĞİ Van Halk Sağlığı Müdürlüğü T.C. VAN VALİLİĞİ Sayı : 37.811.563-934/ 19/01/2015 Konu : Teklife Davet Sayın :... T e l: F ak s: Kurumumuzun ihtiyacı olan (4) kalem AFİŞ, BROŞÜR VE PLASTİK M ÜHÜR ALIMI işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz

Detaylı

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı.

14-18 KASIM 2013 Yönetim Kurulumuz Ankara da Türk Eczacıları Birliği 39.Olağan Büyük Kongresi ne katıldı. 2-3 KASIM 2013 Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Faruk ÖNAL ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer ÖZKARDEŞLER Yakın Doğu Üniversitesinin düzenlediği 2-3 ve 4 Sınıf öğrencilerin staj sınavına jüri üyesi olarak

Detaylı

DÜZLEM AYNALAR BÖLÜM 25

DÜZLEM AYNALAR BÖLÜM 25 DÜZE AAAR BÖÜ 5 DE SRU 1 DE SRUAR ÇÖZÜER 4 1 A B C D E F ışık ışını B noktasından geçer ışık ışını E noktasından geçer 5 ESE AAR ışını ve düzlem aynalarında yansıdığında, n = 3 ve n = 1 olur Bu durumda

Detaylı

DENKLEM KURMA PROBLEMLERİ

DENKLEM KURMA PROBLEMLERİ DENKLEM KURM İ SYI KESİR İ Örnek... : H a n g i s a yın ın d ö r t t e b i r i n i n 4 e k s i ğ i n i n 2 k a t ı 5 6 d ır? i r p r o b l e m i ç ö ze r k e n, s o r u d a ye r a l a n v e r i l e r i,

Detaylı

AB ve Türkiye de Tarım Kesiminde Çalışanların Sosyal Güvenlik Açısından Değerlendirilmesi

AB ve Türkiye de Tarım Kesiminde Çalışanların Sosyal Güvenlik Açısından Değerlendirilmesi T ü r k iy e V. T a r ım E k on om isi Kongresi 18-20 Eylül 2002 Eminim AB ve Türkiye de Tarım Kesiminde Çalışanların Sosyal Güvenlik Açısından Değerlendirilmesi i. Bülent GÜRBÜZ Orhan YAVUZ Uludağ Üniversitesi

Detaylı

ya kın ol ma yı is ter dim. Gü neş le ısı nan top rak üze rinde ki çat lak la rı da ha net gö rür düm o za man. Bel ki de ka rın ca la rı hat ta yağ

ya kın ol ma yı is ter dim. Gü neş le ısı nan top rak üze rinde ki çat lak la rı da ha net gö rür düm o za man. Bel ki de ka rın ca la rı hat ta yağ SAKARKÖY Uzun boy lu bir can lı ol ma yı ben is te me dim. Ben, doğ du ğum da da böy ley dim. Za man la da ha da uzadım üs te lik. Bü yü düm. Ben bü yü dük çe di ğer can lılar kı sal dı lar, kü çül dü

Detaylı

ADAK. " A d akt a b u lu n mayın ; çü n kü ad ak, kad erd en o lan h içb ir şeyi en g ellem ez. A n cak ad ak seb eb iyle cimr id en m al çıkarılır.

ADAK.  A d akt a b u lu n mayın ; çü n kü ad ak, kad erd en o lan h içb ir şeyi en g ellem ez. A n cak ad ak seb eb iyle cimr id en m al çıkarılır. ADAK 4042- Eb û H u r eyr e r ad iyallah u an h ' d an : ( A llah R esû lü sallallah u aleyh i ve sellem b u yu rd u : ) " A d akt a b u lu n mayın ; çü n kü ad ak, kad erd en o lan h içb ir şeyi en g

Detaylı

T.C. İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü

T.C. İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü F î l1 j g T.C G Ü LN A R K A Y M A K A M LIĞ I İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü Sayı: 14249564-1 4 0 / S / ö / 31/12/2013 Konu: İzm ir U ygulam a Oteli ve Ö ğretm en Eğitim M erkezi. M Ü D Ü R LÜ Ğ Ü N E

Detaylı

KÜMELER KÜMELER Kümeler Konu Özeti Konu Testleri (1 6) Kartezyen Çarpım Konu Özeti Konu Testleri (1 6)...

KÜMELER KÜMELER Kümeler Konu Özeti Konu Testleri (1 6) Kartezyen Çarpım Konu Özeti Konu Testleri (1 6)... Sayfa No....................................................................9 - Kümeler Konu Özeti.......................................................... 9 Konu estleri ( 6)...........................................................

Detaylı

Afetler ve İlişkilerimiz

Afetler ve İlişkilerimiz Afetler ve İlişkilerimiz DEPREM KAYIPLARIMIZ VE YAS Sayfa 2 DEPREM, KAYIPLAR VE EŞLER ARASI İLİŞKİLER Sayfa 10 DEPREM, KAYIPLAR VE DOSTLUKLAR Sayfa 14 DEPREM KAYIPLARIMIZ VE YAS Aşa ğı da ki bil gi ve

Detaylı

Sait Gürsoy la Başarıya Doğru

Sait Gürsoy la Başarıya Doğru Sait Gürsoy la Başarıya Doğru İş D ünya s ı H a ng i N iteliklere Ö nc elik V eriyor? İş D ünya s ı H a ng i N iteliklere Ö nc elik V eriyor? Ü nivers ite S eç erken... Akademik/ P rofesyonel Kadro Burslar

Detaylı

ÖDEV ve ÖLÇME AKILLI. Berna DEMİREL

ÖDEV ve ÖLÇME AKILLI. Berna DEMİREL AKILLI ÖDEV ve ÖLÇME.sınıf Berna DEMİREL AFG Matbaa Yayıncılık Kağıt İnş. Ltd. Şti. Buca OSB, BEGOS 2. Bölge 3/20 Sk. No: 17 Buca-İZMİR Tel: 0.232.442 01 01-442 03 03 Faks: 442 06 60 Bu kitabın tüm hakları

Detaylı

fi YASALARI Dr. Ender Gülver stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Tankut Centel Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi

fi YASALARI Dr. Ender Gülver stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Tankut Centel Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Prof. Dr. Tankut Centel Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dr. Ender Gülver stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi fi YASALARI Anayasa fl Kanunu 1475 say l fl Kanunu Deniz fl Kanunu Bas n fl Kanunu Borçlar

Detaylı

T.C. M ERSİN VALİLİĞİ İl M illi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 47955063/410.02/964466 ' 05/03/2014 Konu: Sürücü Kursları Konfederasyonu Eğitim Sem pozyum u

T.C. M ERSİN VALİLİĞİ İl M illi Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 47955063/410.02/964466 ' 05/03/2014 Konu: Sürücü Kursları Konfederasyonu Eğitim Sem pozyum u T.C. M ERSİN VALİLİĞİ İl M illi Eğitim Müdürlüğü Sayı : 47955063/410.02/964466 ' 05/03/2014 Konu: Sürücü Kursları Konfederasyonu Eğitim Sem pozyum u... KAYM AKAM LIĞINA (İlçe M illi Eğitim M üdürlüğü)

Detaylı

1 3 P G^ ANTALYA B 0 5Y 0 5K 0 5EH 0 2R BELED 0 2YES 0 2 PLAN VE b t 0 4 e k o m 0 2s y o n u r a p o r u

1 3 P G^ ANTALYA B 0 5Y 0 5K 0 5EH 0 2R BELED 0 2YES 0 2 PLAN VE b t 0 4 e k o m 0 2s y o n u r a p o r u 3 P G^ ANTALYA B 0 5Y 0 5K 0 5EH 0 2R BELED 0 2YES 0 2 PLAN VE b t 0 4 e k o m 0 2s y o n u r a p o r u B 0 2R 0 2M MECL 0 2S TOPLANTISININ TAR 0 2H 0 2 VE G 0 5NDEM MADDES 0 2 KONU M ali Hizmetler Dairesi

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 MART AYI / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

SERBEST MUHASEBECİLİK, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEKLERİNE İLİŞKİN HAKSIZ REKABET VE REKLAM YASAĞI YÖNETMELİĞİ

SERBEST MUHASEBECİLİK, SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEKLERİNE İLİŞKİN HAKSIZ REKABET VE REKLAM YASAĞI YÖNETMELİĞİ SERBEST MUHASEBECİLİK, 24 SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK MESLEKLERİNE İLİŞKİN HAKSIZ REKABET VE REKLAM YASAĞI YÖNETMELİĞİ 478 SERBEST MUHASEBECİLİK, SERBEST MUHASEBECİ MALİ

Detaylı

S TR E S Y Ö N E T M İ İ

S TR E S Y Ö N E T M İ İ STR E S Y ÖN E TİMİ K ON U B A ŞL IK L A R I Stres N edir? Stresin B elirtileri Stres Ka yn a kla rı Stresin O lum lu E tkileri O lum suz Stres Ö rgütsel Stres K a yn a kla rı K işisel Stres Yön etim i

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

HALKLARIN YASASI VE. 2. Baskı İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI

HALKLARIN YASASI VE. 2. Baskı İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI Jo h n R a v v l s HALKLARIN YASASI VE Ka m u s a l A kil D ü ş ü n c e s İn İn Y e n İde n Ele A l in m a s i 2. Baskı İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI J O H N R A W L S John Rawls 1921 yılında

Detaylı

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama

T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama T.C. Sıra No Aday No Kimlik No Ad Soyad Lisans Lisans Puanı Mülakat Puanı Nihai Ortalama 1 A370094 58*******92 MU*** KA*** SAĞLIK YÖNETİMİ, LİSANS TAMAMLAMA 94.50 94,5 PROGRAMI, 2 A372539 71*******12 NU***

Detaylı

A 6 Atatürk İlk..T-1 325 Görsel Prog.-1 207 Matematik 307 Atatürk İlk..T-1 325

A 6 Atatürk İlk..T-1 325 Görsel Prog.-1 207 Matematik 307 Atatürk İlk..T-1 325 .D.Ü. enirkent YO 0-0 ğitim Öğretim Yılı ilgisayar rog. rogramı Yaz Okulu Ders rogramı Gün aat ilgisayar rog. alon ilgisayar rog. alon ilgisayar rog. alon ilgisayar alon ilgisayar ek. alon rog. tatürk

Detaylı

TEST 1. Hareketlilerin yere göre hızları; V L. = 4 m/s olarak veriliyor. K koşucusunun X aracına göre hızı; = 6 m/s V X.

TEST 1. Hareketlilerin yere göre hızları; V L. = 4 m/s olarak veriliyor. K koşucusunun X aracına göre hızı; = 6 m/s V X. TEST 1 ÇÖZÜER BAĞI HAREET 1 40m a =3m/s 4m/s 3 1m/s 6m/s 4m/s ere göre yüzücünün hızı: = 5 m/s olur I yargı doğrudur a =3m/s y =4m/s + Hareketlilerin yere göre hızları; = 1 m/s = 6 m/s = 4 m/s olarak veriliyor

Detaylı

ORMAN FAKÜLTESİ DERGİSİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. SE R Î CÎLT SAYI SER IES p VOLÜME NUMBE.R ~ M I H SER IE O BAND t ö H EFT ^ İV/O SER IE TOME FASCICULE

ORMAN FAKÜLTESİ DERGİSİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. SE R Î CÎLT SAYI SER IES p VOLÜME NUMBE.R ~ M I H SER IE O BAND t ö H EFT ^ İV/O SER IE TOME FASCICULE SE R Î CÎLT SAYI SER IES p VOLÜME NUMBE.R ~ M I H SER IE O BAND t ö H EFT ^ İV/O SER IE TOME FASCICULE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DERGİSİ R E V IE W O F T H E F A C U L T Y O F FO R E ST R Y,

Detaylı

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı.

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı. 06 OCAK 2014 2008 Yılı ve sonrası Adana İli Merkez İlçelerine ait Yeşil Kart Reçete kontrollerinin Eczacı Odamızda yapılması ile ilgili işlemlerin bir eczacı tarafından devlet kurumlarına şikâyet etmesi

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Mali H izm etler Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Mali H izm etler Dairesi Başkanlığı BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Mali H izm etler Dairesi Başkanlığı EXP02016 ANTALYA ^ 'ITJNIOV*0 Sayı : 43891512 Ö l./ 07/2014 Konu : Meclis Karan BAŞKANLIK MAKAMINA İlgi : Serik Belediye Başkanlığının

Detaylı

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ 5 BÖÜ RENER 1 2 ODE SORU - 1 DEİ SORUARIN ÇÖÜERİ T aralığı yalnız, T aralığı ise yalnız kaynaktan ışık alabilir aralığı her iki kaynaktan ışık alabileceğinden, + ( + yeşil) = renkte görünür I II O IV III

Detaylı

H A S T A N E E N F E K S İY O N L A R IN I Ö NLEM E. E L İF C O Ş K U N E n fe k s iy o n K o n tr o l H e m ş ir e s i

H A S T A N E E N F E K S İY O N L A R IN I Ö NLEM E. E L İF C O Ş K U N E n fe k s iy o n K o n tr o l H e m ş ir e s i H A S T A N E E N F E K S İY O N L A R IN I Ö NLEM E E L İF C O Ş K U N E n fe k s iy o n K o n tr o l H e m ş ir e s i H ip o k r a t (M.Ö. 4 6 0-3 7 0 ) Ö n c e lik le z a r a r v e r m e 2 F lo r e

Detaylı

ÖĞRETİM) İŞLETME (İNGİLİZCE), LİSANS Bİ*** KA*** PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM)

ÖĞRETİM) İŞLETME (İNGİLİZCE), LİSANS Bİ*** KA*** PROGRAMI, (ÖRGÜN ÖĞRETİM) MUHASEBE VE DENETİM,TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI, (İKİNCİ 17-1 EĞİTİM-ÖĞTETİM YILI BAHAR YARIYILI YERLEŞTİRME RAPORU 1 A17 1******* ES*** FE*** İŞLETME PR. (AÇIK 7.9 1, 9,5 Kazandı A 1*******3 BÜ*** Şİ***

Detaylı

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ Tarih : 27.01.2012 : Dönem Sonu İşlemleri Eğitmen : Vergi Müfettişi(Hesap Uzmanı) Nusret BULUT

Detaylı

BİLİM İSTASYONU. 8+ yaş için uygundur. Doç. Dr. Elif İnce Doç. Dr. Burçin Acar Şeşen Yrd. Doç. Dr. Işıl Koç Sarı

BİLİM İSTASYONU. 8+ yaş için uygundur. Doç. Dr. Elif İnce Doç. Dr. Burçin Acar Şeşen Yrd. Doç. Dr. Işıl Koç Sarı BİLİM İSTASYONU 8+ yaş için uygundur Doç. Dr. Elif İnce Doç. Dr. Burçin Acar Şeşen Yrd. Doç. Dr. Işıl Koç Sarı Doç. Dr. Elif İNCE Doç. Dr. Burçin ACAR ŞEŞEN Yrd. Doç. Dr. Işıl KOÇ SARI BİLİM İSTASYONU

Detaylı

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ

MODEL SORU - 1 DEKİ SORULARIN ÇÖZÜMLERİ ÖLÜ ÜRESEL YNLR OEL SORU - Eİ SORULRN ÇÖZÜLERİ 4 a a a d Şe kil de ö rül dü ğü i bi, ve ışık ışın la rı yansı ma lar so nu u ken di üze rin den e ri dö ner CEVP Şekilde örüldüğü ibi, aynalar arasındaki

Detaylı

M Ü FE TT Ġġ Y A R D IM C ILIĞ I S IN A V I B A ġ V U R U FO R M U

M Ü FE TT Ġġ Y A R D IM C ILIĞ I S IN A V I B A ġ V U R U FO R M U M Ü FE TT Ġġ Y A R D IM C ILIĞ I S IN A V I B A ġ V U R U FO R M U S ınava girm ek istediğiniz ili seçiniz İstanbul Ankara 4,5*6 eb ad ın dakifoto ğrafın ızı yap ıştırın ız İzm ir B ilim sınavına girm

Detaylı

U MK E K A MP Ç IL IK E Ğ T İ M İ İ 2008

U MK E K A MP Ç IL IK E Ğ T İ M İ İ 2008 U MK E K A MP Ç I L I K E ĞİT İMİ 2008 K A MP Y E R İ S E Ç İMİ V E Ö ZE L L İK L E R İ (Y A Z OP E R A S Y ON L A R I ) U L A Ş I M İÇ İN A R A Ç V E Y A Y A Y A Y OL U N A Y A K I N OL MA L I D I R.

Detaylı

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013

ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 ÖZEL ANTAKYA ATA ORTAOKULU 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EKİM 2013 İDARE - ÖĞRETMENLER- PDR - AİLE BİRLİĞİ ÖZEL ANTAKYA ATA U 2013-2014 AKADEMİK TAKVİMİ - EYLÜL 2013 1-Hizmetiçi eğitimler (ÖĞRETMENLERE )(İDARE) 2- Ders programının oluşturulması(idare) 3- Öğretmenleri

Detaylı

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU. Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü. Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kat :1

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU. Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü. Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kat :1 BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kat :1 13 Şubat 2017 İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU A.Kurum Hakkında Bilgiler İletişim Bilgileri İşletme Müdürü

Detaylı

GER ÇEK TEN HA BER VE RiR AS YA NIN BAH TI NIN MÝF TA HI, MEÞ VE RET VE ÞÛ RÂ DIR. 13 TEMMUZ 2012 CUMA/ 75 Kr UÇAÐIMIZ NASIL VE NÝÇÝN DÜÞTÜ?

GER ÇEK TEN HA BER VE RiR AS YA NIN BAH TI NIN MÝF TA HI, MEÞ VE RET VE ÞÛ RÂ DIR. 13 TEMMUZ 2012 CUMA/ 75 Kr UÇAÐIMIZ NASIL VE NÝÇÝN DÜÞTÜ? GER ÇEK TEN HA BER VE RiR Y YIL: 43 SA YI: 15.230 AS YA NIN BAH TI NIN MÝF TA HI, MEÞ VE RET VE ÞÛ RÂ DIR / 75 Kr www.ye ni as ya.com.tr Köprü geçiþindeki herkesi bezdiren týkanýklýða çözüm bulunabilecek

Detaylı

B A R T IN Ü N İV E R S İT E S İ K O N U T T A H S İS K O M İS Y O N U T O P L A N T IS I T o p lan tı no : 75

B A R T IN Ü N İV E R S İT E S İ K O N U T T A H S İS K O M İS Y O N U T O P L A N T IS I T o p lan tı no : 75 B A R T IN Ü N İV E R S İT E S İ K O N U T T A H S İS K O M İS Y O N U T O P L A N T IS I T o p lan tı no : 75 T o p lan tı tarih i :fliz./p$t/205 T o p lan tı sa a ti : l ı :0 0 T o p lan tı y eri : Bartm

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 24.02-16.03.2009 ODA MECLİSİ TOPLANTISI Tarih: 17.03.2009 Sayı: 09/03 ODA AİDATLARININ GECİKME ZAMLARINA AF YAŞANAN KÜRESEL EKONOMİK KRİZE KARŞI ALINACAK ÖNLEMLER PAKETİ

Detaylı

Türkçe Dil Bilgisi B R N C BÖ LÜM SES B L G S. a b c ç d e f g h i j k l m n o ö p r s t u ü v y z TÖMER. Gazi Üniversitesi 17

Türkçe Dil Bilgisi B R N C BÖ LÜM SES B L G S. a b c ç d e f g h i j k l m n o ö p r s t u ü v y z TÖMER. Gazi Üniversitesi 17 B R N C BÖ LÜM SES B L G S a b c ç d e f g h i j k l m n o ö p r s t u ü v y z TÖMER Gazi Üniversitesi 17 1-ALFABE Tür ki ye Türk çe sinin alfabesinde 29 harf var d r. A a (a) ayakkab B b (be) bebek C

Detaylı

ÝÇÝNDEKÝLER. 1. ÜNÝTE Kümeler. 2. ÜNÝTE Bölünebilme Kurallarý ve Kesirler

ÝÇÝNDEKÝLER. 1. ÜNÝTE Kümeler. 2. ÜNÝTE Bölünebilme Kurallarý ve Kesirler ÝÇÝNDEKÝLER 1. ÜNÝTE Kümeler KÜMELER... 13 Ölçme ve Deðerlendirme... 19 Kazaným Deðerlendirme Testi - 1... 21 Kazaným Deðerlendirme Testi - 2 (Video lü)... 23 KÜMELERLE ÝÞLEMLER... 25 Ölçme ve Deðerlendirme...

Detaylı

Þemdinli nin barýþ feryadý

Þemdinli nin barýþ feryadý CUMA GÜNÜ HERKESE... GER ÇEK TEN HA BER VE RiR Y YIL: 43 SA YI: 15.256 AS YA NIN BAH TI NIN MÝF TA HI, MEÞ VE RET VE ÞÛ RÂ DIR / 75 Kr www.ye ni as ya.com.tr Þemdinli nin barýþ feryadý OPERASYON VE ÇATIÞMALARIN

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

ABD, her yere ölüm götürdü

ABD, her yere ölüm götürdü TÜRKÝYE, SAÝD NURSÎMODELÝ ÝLE MODEL ÜLKE OLABÝLÝR Demokratik cumhuriyet kavramýnýn içi, Bediüzzaman'ýn yorumlarýna uygun tanýmlarla doldurulmalý ki, Türkiye Arap âlemi ve bütün dünya için bir örnek ülke

Detaylı

2015 Haziran Ayı Bülteni

2015 Haziran Ayı Bülteni 2015 Haziran Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 02.062015 tarihinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

GÜNEY MARMARA ŞUBE DOSAB ZİYARET EDİLDİ POSTA BURSA VE YENİ ASYA GAZETESİ NE RÖPORTAJ VERİLDİ HOSAB MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ

GÜNEY MARMARA ŞUBE DOSAB ZİYARET EDİLDİ POSTA BURSA VE YENİ ASYA GAZETESİ NE RÖPORTAJ VERİLDİ HOSAB MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ GÜNEY MARMARA ŞUBE DOSAB ZİYARET Şube Yönetim Kurulumuz Demirtaş Organize Sanayi Müdürlüğü İmar Grubu nu 04.04.2014 tarihinde ziyaret etti. HOSAB MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET Şube Yönetim Kurulumuz Hasanağa Organize

Detaylı

DÜZLEM AYNALAR ÇÖZÜMLER . 60 N N 45. N 75 N N I 20 . 30

DÜZLEM AYNALAR ÇÖZÜMLER . 60 N N 45. N 75 N N I 20 . 30 Tİ Tİ 49 3 75 75 4 5 5 80 80 6 35 7 8 0 0 70 70 80 0 0 80 9 0 50 0 50 0 DÜZE AAAR DÜZE AAAR BÖÜ BÖÜ AŞTRAAR AŞTRAAR DÜZE AAAR ÇÖZÜER 5 9 3 3 3 6 0 3 3 3 3 7 3 3 3 4 8 3 3 3 50 Tİ 3 5 9 6 0 3 7 4 8 Tİ 5

Detaylı

4. - 5. sınıflar için. Öğrenci El Kitabı

4. - 5. sınıflar için. Öğrenci El Kitabı 4. - 5. sınıflar için Öğrenci El Kitabı Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 28.08.2006 tarih ve B.08.0.TTK.0.01.03.03.611/9036 sayılı yazısı ile Denizler Yaşamalı Programı nın*

Detaylı

ÖDEV ve ÖLÇME AKILLI. Barış TEPECİK

ÖDEV ve ÖLÇME AKILLI. Barış TEPECİK AKILLI ÖDEV ve ÖLÇME. sınıf Barış TEPECİK AFG Matbaa Yayıncılık Kağıt İnş. Ltd. Şti. Buca OSB, BEGOS 2. Bölge 3/20 Sk. No: 17 Buca-İZMİR Tel: 0.232.442 01 01-442 03 03 Faks: 442 06 60 Bu kitabın tüm hakları

Detaylı

T.C. A N TA LY A B Ü Y Ü K ŞE H İR BELED İY E B A ŞK A N LIĞ I İm ar ve Şelıircilik D airesi Başkanlığı

T.C. A N TA LY A B Ü Y Ü K ŞE H İR BELED İY E B A ŞK A N LIĞ I İm ar ve Şelıircilik D airesi Başkanlığı A n la lya Bü^/Ckşehir Belediyesi Planlam a Ş u b e M uourttığu S a y ı 9085?2 6 2-3 0 1 0 3 -E 18^1 Ta rih 03.0 7.20 1 7 20.3 7 D o sya N um arası' 2 017-1 21063 T.C. A N TA LY A B Ü Y Ü K ŞE H İR BELED

Detaylı