Sert - Yumuşak Kavramı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sert - Yumuşak Kavramı"

Transkript

1

2 Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Rutinler ünitesinin geçtiğimiz hafta Evdeki Rutinler sorgulama hattını tamamlayıp, Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattına giriş yaptılar. Sorgulama hattımız kapsamında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Hayat Bilgisi derslerinde öğrencilerimiz; Neden yıkanırız? sorusuna cevaplar arayıp, düşüncelerini öğrenme günlüklerine resimlediler. Nedenlerini akranlarına ifade eden öğrencilerimiz, farklı bakış açılarını dinlediler. Velilerinin doldurduğu rutin davranış kontrol listelerini inceleyerek, arkadaşları ile kendi ev rutinlerini karşılaştırdılar. Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile başlayan varlıkları bularak sözlük defterlerine resimlediler. Derslerine, Aa sesinin hikayesini dinleyerek devam ettiler. Sınıflarında ismi A harfi ile başlayan arkadaşlarını düşünüp buldular. Aa sesi ile başlayan meyve, hayvan, nesne ve diğer sözcükleri araştırarak, arkadaşlarına çalışmalarını sundular. Sözcük avı sonrasında Alaturka sözcüğünü ilk defa duyan öğrencilerimiz, arkadaşlarını araştırması için kutladılar.

3 Matematik derslerinde öğrenciler; Günlük yaşamımızda sayıları kullanarak varlıkların miktarlarını belirtiriz. ana fikri anladıklarını sayı kitapları yaparak gösterdiler. Öğrenciler çalışmalarını tamamladıktan sonra birbirleriyle değiştirip çalışmalarının doğruluğunu kontrol ettiler. Sert - Yumuşak Kavramı Ağır Hafif Kavramı Şekil Kavramı Sayı Kavramı Okulumuz Çok Amaçlı Salon unda gerçekleşen sunumda, okul hemşiremiz Sayın Yasemin Patır, kişisel hijyen ve hijyenik uygulamaların amaçları, uygulama yöntemleri hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Sağlığın korunması için düzenli bir şekilde el, ayak, saç, vücut, ağız ve diş temizliğine özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

4 Rutinler yaşamımıza sağlık, mutluluk ve kolaylık sağlar ana fikri çerçevesinde kurgulanan Dişler Çürürse adlı tiyatro oyununu, okulumuz Çok Amaçlı Salon unda izlediler. Değişik roller üstlenerek oyuna katılma fırsatını bulan öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler. Etkinlik sonunda çalışmalarını evlerine götürdüler. Görsel Sanatlar derslerinde, ünitemiz kapsamında okuduğumuz Alara nın Bir Günü kitabından yola çıkarak, hikaye ile ilgili resimleme yaptılar. Minik ressamlarımız, seçtikleri rutin ile birlikte hikaye kitabımızın kahramanını resmederek, bir önceki konumuz Renk ile bağlantı kurdular. Figüratif uygulamamızı en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. Satranç dersinde öğrencilerimiz; satranç halısına satranç kahramanlarını yerleştirdile, şahın masalını dinlediler ve hareketini öğrendiler.

5 Last week we talked about the letter F and how to write it. We also made a flag craft. We were working on numbers one to four and practicing math on ipads. This week we are working on the letter G and how to write it. We also are making a grapes craft. We are continuing to work on our shapes and are focusing on stars this week. We are also focusing on how to write our first names correctly.

6

7 Okul Öncesi 2 öğrencilerimiz, geçtiğimiz hafta Sözün Gücü ünitesine başladılar. Sözcüklerle Eğlence sorgulama hattı kapsamında Okuma Ağacı Projesi ni gerçekleştirdiler. Okuma ağacı projesindeki amacımız; okuma becerilerine alt yapı oluşturacak dinleme ve anlama becerisini geliştirmek ve sözcük dağarcığının zenginleşmesine katkıda bulunmaktır. Bu doğrultuda öğrencilerimiz, okuma için ayırdıkları zamana göre ağacın dallarına yapraklarını asmaya başladılar. Ağaçlarımızın bol yapraklı ve bol elmalı bir ağaç olmasını diliyoruz. Bilkent Üniversitesi Doğu Kampüs Kütüphanesi ve Okulumuz Kütüphanesi ne ziyaret gerçekleştiren öğrencilerimiz farklı türlerde (hikaye kitabı, şiir, tekerleme, şarkı vb.) kitapları inceleme fırsatı buldular. Ziyaret sonrasında ise kütüphanedeki gözlemlerini ve öğrendiklerini öğrenme günlüklerine resimleyerek aktardılar.

8 Ana dil derslerinde, Kütüphaneki Aslan, Aç Tırtıl hikaye kitapları ile hikaye tamamlama, olay sıralama, 5N 1K, hikaye dramatizasyonu ve dikkat çalışmaları gerçekleştirdiler. Okul hemşiremiz Sayın Yasemin Patır ın Temizlik ve Hijyen konulu sunumuna katıldılar. Öğrencilerimiz temizlik ve hijyen konularında neler yapmaları ve nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgiler edindiler. Satranç dersinde; satranç kahramanlarını satranç halısına yerleştirip, şahın hareketini öğrendiler ve çalışma sayfasında şahın gidebileceği kareleri boyayarak gösterdiler.

9 Görsel Sanatlar dersinde; Sözün Gücü ünitesi kapsamında Gökkuşağı ve Renkler hikayesinden yola çıkarak sulu boya çalışması yaptılar. Öğrencilerimiz hem renkleri tanıdılar hem de eğlenceli bir hikaye dinlediler. Uygulamaları ünite sonunda sizlere ulaştırılacaktır. Müzik Dersinde öğrenciler El El Epildek ve Yağ Satarım Bal Satarım tekerlemesini öğrendiler. We have started our new unit of inquiry The Power of Words. Last week we worked on The Three Billy Goats Gruff. We made puppets, bridges and popup books and acted out the story. We are working on our basic colours, 2D shapes and numbers up to five. This week we are working on The Gingerbread Man. We are making a spinning book and puppets and acting out the story. We have worked on letters C and K and made castanets and a kite craft.

10

11 1.Sınıflar, Barışın Anlamını öğrenmeye ve sorgulamaya devam ederek bu konudaki farkındalıklarını arttırdılar. Barış şarkıları dinleyerek çalışmalarına başladılar. Yıldız Masalı nı dinlediler. Barışın arkadaşlık ilişkilerine olan katkısı üzerinde konuştular, yorumlarını arkadaşlarıyla paylaştılar. Barış insanın içinde iyi duygular hissetmesidir. sonucuna ulaştılar. Kendi Barış Yıldızları nı yaptılar. Yıldızlarının adlarına göre; kahkaha, sabır, mutluluk, sevgi, sessizlik, cesaret ve kararlılığın barış ile arasındaki bağlantıları buldular. Picasso nun barışla ilgili yaptığı resimlerini incelediler. Barışın olmadığı ortamların insanların yaşamını nasıl etkilediğini sorguladılar.

12 Barış ile ilgili bulunan sözlerden yola çıkarak barışın anlamını yansıtan görsel düzenleyiciler hazırladılar. Sunum yaparak arkadaşlarıyla paylaştılar. PDR Birimince hazırlanan Çatışma Çözme Becerileri ile ilgili çalışma yaptılar. Türkçe dersinde; 0o sesi üzerinde çalıştılar. Vak Vak Vak adlı öykü kitabından okuma-anlama çalışmaları yaptılar. Matematik dersinde; sıra bildiren sayılar üzerinde çalıştılar.

13 Satranç dersinde öğrencilerimiz; Satranç Kitabım kitapçığını hazırladılar. Şahın hareketini öğrenip kitapçığa çizdiler. Müzik dersinde öğrenciler; çevresindeki sesleri tanımaya başladılar. Düzenli ve düzensiz sesleri duydular. Sesleri ayırt etme yarışması yaptılar. Kurbağa ile Öküz şarkısını öğrenmeye devam ettiler. Dişlerini Fırçala şarkısını öğrendiler.

14 Görsel Sanatlar derslerinde; dünyaca ünlü empresyonist ressam Vincent Van Gogh un Ayçiçekleri tablosunu incelediler. Gir-Dolaş-Çık etkinliğimizi gerçekleştirerek, ünlü ressamın eserini çok yönlü olarak incelediler. Görsel okur-yazarlığımızı arttırmaya yönelik uygulama bellek eğitimi çalışması ile tamamlandı. Last week was short because of the Republic Day holiday. Still, we read Babooom! and did a book summary. As explorers of different cultures, we read the book Two Little Witches and did a craft to learn about Halloween. This week we did activities about peace, the topic of this PYP unit. We made a peace collage to share our ideas about what peace means to us. At stations, we practiced writing the word peace by cutting out letters from newspapers. We reviewed 3D shapes by using playdough and spaghetti to create 3D shapes. Some students were really creative!

15 As an English class, we had our first trip to the library! Children are able to read independently and gain exposure to many different English books in the library. As the weather has become cooler, we learned fall vocabulary such as cool, leaves fall down, eat apples and pumpkins, windy, school pants, sweater, and play football. We practiced this vocabulary by drawing pictures and we made a classroom clothesline for fall clothing.

16

17 2. Sınıf öğrencilerimiz bu hafta, Evim Güzel Evim sorgulama ünitesi kapsamında Hamamönü nü gezdiler. Gezi gözlemlerini formlarına kayıt ettiler. İstasyon çalışmasına katılarak zaman, farklı kültürler ve iklimlerin evler üzerindeki etkisini sorguladılar. Fotoğraflardaki evlerin hangi ülkede olabileceğini düşünüp dünya haritasına yapıştırdılar. Üniteyle ilgili kaynak kitapları incelediler. Ev resimlerini grupladılar, neye göre grupladıklarını açıklamaya çalıştılar. Evlerle ilişkili sözcükleri inceledikten sonra bildikleri ve bilmedikleri kelimeleri grupladılar.

18 Safranbolu evleri ile ilgili video izlediler. Bu evlerin özelliklerinin neler olduğunu grup arkadaşları ile tartıştılar. İzlediklerinden ve dinlediklerinden hareketle ünite ile ilgili yeni öğrendikleri sözcükleri listelediler.

19 Görsel Sanatlar dersinde öğrencilerimiz; hayallerindeki ev tasarımlarını çizdiler. Uygulamaları kendi kat koridorlarında sergilenmektedir. Müzik dersinde öğrenciler; tartım kalıplarından Ta ve Ta-te yi öğrendiler. Grup çalışması halinde tartım kalıplarını okudular. Hapşu şarkısını tekrar ettiler. Gel Seninle Birlikte şarkısını öğrendiler.

20 We learned about different sports. We used I can / I can t. We dramatised the can/can t story from our course book. We brainstormed about our new unit Home Sweet Home.

21 trip. We went to Hamamönü to see the different houses. We wrote about our We started to learn about the rooms in a house and furniture. We cut and paste the furniture into the rooms and wrote sentences about it.

22

23 3. Sınıflar Dünyayı Keşfediyorum ünitesine öğrencilerde merak tutumunu tetiklemek için ön yükleme çalışmalarıyla başladılar. Araştıran sorgulayan profiline uygun olarak, kütüphanede ünite kaynaklarını incelediler ve edindiklerini sınıfta arkadaşlarıyla paylaştılar. Öğrenciler, öğrenme ortamına katkı sağlamak amacıyla getirdikleri ünite kaynaklarını sınıfta tanıttılar. Keşifler ve Kâşifler, Yön Bulma Yöntemleri, Haritaların Gelişimi başlıklarından oluşan sorgulama hatları doğrultusunda, farkındalık yaratmak ve sorular oluşturmak amacıyla istasyon çalışması yaptılar. İstasyon çalışmasının ardından Merak Ettiklerimiz başlığı altında sorgulamalarını başlattılar.

24 Türkçe Dil Bilgisi çalışmaları kapsamında; Adlar, Özel Adlar, Tür Adları nı tanıdılar. Gizemli Gofret kitabından adları bularak yazım kuralları bakımından incelediler. Matematik dersinde; Romen Rakamları nı, doğal sayılarla eldesiz ve eldeli toplama işlemini basamak tablosu üzerinde ve model kullanarak yaptılar. Görsel Sanatlar derslerinde; Renk konusuna giriş yaptılar. Ana ve Ara Renkler, Sıcak- Soğuk Renkler, Ton Armonileri ve Zıt Renk Armonileri ile ilgili bilgi sahibi olarak uygulamalar yaptılar. Avusturyalı sembolist ressam Gustave Klimt in Hayat Ağacı tablosunu inceleyerek, yorumladılar ve bellek eğitimi çalışmalarını sürdürdüler.

25 To help us be more responsible about checking our work we were introduced to our Error Code. We completed some activities to help us see some common mistakes we make. The error code is displayed in the classroom and we wrote it in our notebooks. We learnt that each sentence has a subject and a verb. We did some activities in our Big English book about this. We were risk-takers when we dramatized The Emperor New Clothes after reading it carefully in class. Whilst reading this book we also reviewed days of the week. We did lots of reflecting on our strengths and weaknesses this week. We extended our reflection journals. We now write what we read and wrote as well as what we learnt, liked and need to practice. We chose work for our portfolios. We had fun completing some activities about Halloween. Happy Halloween!

26

27 4. Sınıf öğrencilerimiz; Dünyayı Değiştirenler ünitemize başlarken Atatürk, Kurtuluş Savaşı, Dünya Tarihinde Etkili Olmuş Liderler, Bilimin ve Sanatın Öncüleri ile ilgili çeşitli görseller incelediler. Kütüphanemizde bulunan kaynak kitapları okudular. Tarihi kişilikleri anlatan biyografileri inceleyerek, lider ve öncü kavramları hakkında ön bilgilerini yokladılar. 27 Ekim günü Anıtkabir e giderek Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi ni ziyaret ettiler. Rehber eşliğinde yapılan gezide Atatürk ün Hayatı, Kurtuluş Savaşı ve Savaş Sonrasında Yapılan Yenilikler hakkında bilgi aldılar. Öğrendikleri bilgileri, gezi sırasında hissettikleri duygu ve düşüncelerini şiir, mektup ya da kompozisyon biçiminde yazarak öğrenmelerini kayıt altına aldılar. Ön yükleme çalışmaları kapsamında, Dersimiz Atatürk filmini izleyerek Atatürk ün kişilik özellikleri ve liderliği hakkında bilgi sahibi oldular.

28 Atatürk ün Hayatı ve Kurtuluş Savaşı yla ilgili çeşitli sunumlar izlediler. Sunumlar sırasında ünite başında oluşan sorularına yanıt buldular, çeşitli notlar alarak veri toplama becerilerini geliştirdiler. Dinledikleri ve izlediklerine ilişkin sorular oluşturup birbirlerine sorarak soru oluşturma becerilerini geliştirdiler. Ön yükleme çalışmalarında lider olmak/lideri takip etme kavramlarına yönelik ritim çalışması yaptılar. Bu etkinlik sonrası Lider olmak mı daha zor lideri takip etmek mi? sorusuna yanıt bulmaya çalıştılar.

29 Matematik dersinde toplama işlemi gerektiren problemler oluşturup, çözüm bulmaya çalıştılar. Öğrenmelerini matematik defterlerine kayıt ettiler. Okulumuz İlk Yıllar Programı Koordinatörü Sayın Gülşen Çiçek Keskinsoy ve geçen yıl ilk kez sergi sürecini deneyimleyen 5. Sınıf öğrencileri Sergi sürecini paylaştılar. 5A sınıfından; Sarp Ece, Irmak Korkut, Lara Mengü, Ilgaz Hakioğlu, 5B sınıfından; Duru Bektaş, İdil Edizler, Yağmur Tuna, Alpay Yiğit Eriz, 5C sınıfından Can Kadıoğlu, Zehra Mengi, Burak Özer, Ege Şenol, 5D sınıfından Işık Kazancıoğlu, Alisa Orbay, Gizem Öztek ve Duru Sunar a katkıları için çok teşekkür ederiz. Görsel Sanatlar dersinde; Mandala nedir? Mandala uygulaması nasıl yapılır? üzerinde klasik müzik eşliğinde çalışan öğrencilerimiz uygulamalarını başarıyla tamamladılar. Öğrencilerimizin çalışmaları idari katta sergilenecektir.

30 Müzik dersinde; Belirli Gün ve Haftalar la ilgili çalışma yaptılar. Öğrencilerin hazırbulunuşluluk tabloları yapıldı. Anlıyorsun Değil mi? şarkısını öğrendiler.

31 Last week, it was all about Halloween! The students painted their faces like zombies or with a Halloween picture. They also watched Michael Jackson s video Thriller and acted as zombies. They really enjoyed this week! This week, the students went over character adjectives in their notebooks. This will help them with their descriptive writings. The students watched two short video clips of different types of bikes in motion and was able to compare similarities and differences. Also, they made paper origami to learn and practice question words with their friends. Next week, the students will continue to work with character adjectives through activities and start a writing task of using these words. The students will start learning how to look for the main idea of a story. They will also discuss and write about Ataturk and his leardership.

This week we are working on the letter H and how to write it. We also are making a handprint craft. We are focusing on our colors, and this week we

This week we are working on the letter H and how to write it. We also are making a handprint craft. We are focusing on our colors, and this week we Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattının 2. haftasında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Hayat Bilgisi dersimizde; Okul kuralları ve evde kurallar neden vardır? Okuldaki

Detaylı

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız?

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız? Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız? sorusundan yola çıkarak düşüncelerini paylaştılar. Odalarını yeniden

Detaylı

Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile ninni söyleyerek tanıştılar. Sınıflarında ismi E harfi ile başlayan arkadaşlarını

Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile ninni söyleyerek tanıştılar. Sınıflarında ismi E harfi ile başlayan arkadaşlarını Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü teması altında Rutinler ünitesinin 6. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar.

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, PYP programımız çerçevesinde Yuvamda Mutluyum ünitesinde, İnsanların ve hayvanların kendilerine

Detaylı

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler.

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler. Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler. Hayat Bilgisi derslerinde Dişlerimiz Neden Çürür? deneyini

Detaylı

2. Sınıflar Haftalık Bülteni

2. Sınıflar Haftalık Bülteni 2. Sınıflar Haftalık Bülteni Bu Hafta. Türkçe Dersinde; Okuma anlama çalışmalarımızın yanı sıra okuduğumuz metnin konusunu nasıl bulabileceğimizi ve hikaye haritası çıkarmayı öğrendik. Sebep sonuç cümleleri

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı

ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı 3.SINIF DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA DÜNYANIN İŞLEYİŞİ: Doğa ve kanunları hakkında sorgulama; doğa ile insan toplulukları arasındaki etkileşim, insanların bilim ilkelerinden

Detaylı

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü teması altında Rutinler ünitesinin 3. haftasında rutinler sorgulama hattı kapsamında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Sınıfımızdaki

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular.

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular. Okul Öncesi 1 öğrencileri haftaya Rutinler ünitesinin ilk sorguama hattı Sınıfımızdaki ve Okulumuzdaki Rutinler ile başladılar. Güne, sınıf arkadaşlarının isimlerini öğrenerek başlayan öğrencilerimiz;

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI KİTAP EN BÜYÜK SEVGİDİR 1A 1B 1C 14 ŞUBAT DÜNYA KİTAP DEĞİŞ-TOKUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: MASAL DÜNYASI KONU: Tekerleme ve bilmeceler. Kazanım: Okuma için

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Dünyanın İşleyişi Ana Fikir: Dünya da yaşanan doğal afetlerin farklılığı, insanların yaşam alanlarını düzenlemesine etki

Detaylı

Patates deneyi ile el yıkamanın önemi üzerinde durularak Neden ellerimizi yıkamalıyız? sorusuna gözlemler yaparak yanıt aradılar.

Patates deneyi ile el yıkamanın önemi üzerinde durularak Neden ellerimizi yıkamalıyız? sorusuna gözlemler yaparak yanıt aradılar. Okul öncesi 1 grubu öğrencilerimiz okulumuzdaki ve sınıfımızdaki rutinler serüvenlerine, sınıf ve okul rutinlerini tanıtıcı afişleri inceleyerek ve kendi puzzlarını oluşturarak sürdürdüler. Yaparak ve

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

This week we are working on the letter İ and how to write it. We also are making an ice cream craft. We are focusing on our colors, and this week we

This week we are working on the letter İ and how to write it. We also are making an ice cream craft. We are focusing on our colors, and this week we Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz; Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattı kapsamında bu hafta profil ve tutum öz değerlendirme çalışmaları ile süreç değerlendirmelerini yaptılar. Okuma - Yazma Ön Hazırlık

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade

Detaylı

Öğrencilerimiz sınıfta trafik işaretlerini incelediler ve bunları resimlediler.

Öğrencilerimiz sınıfta trafik işaretlerini incelediler ve bunları resimlediler. PYP UYGULAMALARIMIZ Ana sınıfı öğrencileri bu hafta ulaşımdaki sorumluluklarımız sorgulama hattında bulunan etkinlikleri gerçekleştirdiler. 8-9 sayılarının farklı oluşumlarını öğrendiler. Kendi uçaklarını

Detaylı

Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N

Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N Sayı:24 1. S I N I F L A R H A F T A L I K B Ü L T E N B U H A F T A Sayfa 2 Sınıflarımızda küçük dramalar yaparak 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü nü kutladık. HAYAT BİLGİSİ Bu hafta Bilinçli Tüketici konumuza

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İnsanlar ve hayvanlar arasında bir etkileşim vardır.

İnsanlar ve hayvanlar arasında bir etkileşim vardır. 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT-MART-NİSAN AYI BÜLTENİ 3-4YAŞ İnsanlar ve hayvanlar arasında bir etkileşim vardır. DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMAMIZ: GEZEGENİ PAYLAŞMAK ANA FİKİR: İnsanlar ve hayvanlar arasında

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere...

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz İki hafta süren Kayı Festivalinin bu hafta sonuna gelindi. İki hafta boyunca

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 YAŞ GRUPLARI KASIM ARALIK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 YAŞ GRUPLARI KASIM ARALIK AYI BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 YAŞ GRUPLARI KASIM ARALIK AYI BÜLTENİ BU AY HANGİ TEMAYI SORGULAYACAĞIZ??? DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA FİKİR: Toplumların ve Bireylerin İhtiyaçları

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Öğrencilerimiz 18-22 Nisan haftasında 23 Nisan provaları beraberliğinde eğitimlerini de birlikte yürüttüler.

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ 2015-2016 Öğretim Yılı 1. SINIF BİLGİ TEMASI DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ: Yer ve zaman hakkında sorgulama; kişisel tarihimiz, evler ve seyahatler,

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ Listmania Part 2 Ünite 12 5İ Ortak Dersler İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ 1 Ünite 12 LISTMANIA PART 2 Okutman Aydan ERMİŞ İçindekiler 12.1. PRESENT PERFECT & PAST SIMPLE... 4 12.1.1. Review of verb forms...

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 1 GRADE BULLETIN ST BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ 1. SINIF EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK GRUPLARI MART NİSAN AYI BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK GRUPLARI MART NİSAN AYI BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK GRUPLARI MART NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY HANGİ TEMAYI SORGULAYACAĞIZ??? Disiplinler üstü Tema: BULUNDUĞUMUZ ZAMAN VE MEKAN Ana fikir: İcatlar insanların hayatlarını

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 4. SINIFLAR DÜNYAYI DEĞİŞTİRENLER ÜNİTESİ BÜLTENİ. Ünite: Dünyayı Değiştirenler. Sorgulama Hatları:

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 4. SINIFLAR DÜNYAYI DEĞİŞTİRENLER ÜNİTESİ BÜLTENİ. Ünite: Dünyayı Değiştirenler. Sorgulama Hatları: İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 4. SINIFLAR DÜNYAYI DEĞİŞTİRENLER ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN Ana Fikir: Başarılarından dolayı bazı insanlar eşsizdir ve bu insanlar bir şekilde dünya tarihinde

Detaylı

2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kim Olduğumuz Ana Fikir: Sağlık bilinci kazanmak yaşam kalitemizi yükseltir. Tarih: 2 Eylül 2013 25 Ekim 2013 Ünite: Sağlıklı Yaşam Sorgulama

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ 6 YAŞ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN ENGLISH LESSON İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN Bulletin 3 A Big Hello To Our Dear Parents, ( Kocaman Merhabalar Sevgili Velilerimiz ), 2902.2012 This month we have had a wonderful and enjoyable time in English.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN ENGLISH LESSON İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN Bulletin 3 2902.2012 A Big Hello To Our Dear Parents, ( Kocaman Merhabalar Sevgili Velilerimiz ), This month we have had a wonderful and enjoyable time in English.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRELE ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ 1. DÖNEM PERFORMANS ÖDEV KONULARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRELE ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ 1. DÖNEM PERFORMANS ÖDEV KONULARI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÖRELE ANADOLU LİSESİ 9. SINIFLAR İNGİLİZCE DERSİ 1. DÖNEM PERFORMANS ÖDEV KONULARI 1. Create your family tree and describe your family members 2. Prepare a visual poster

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR SANAT SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR SANAT SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR SANAT SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kendimizi İfade Etme Yollarımız Ünite: Sanat Ana Fikir: Düşüncelerimizi,duygularımızı ve doğayı ifade etmek için sanatı yaratıcı

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIMBAĞ İLKOKULU 3/ A SINIFI İNGİLİZCE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIMBAĞ İLKOKULU 3/ A SINIFI İNGİLİZCE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI EKİM 12-1 EKİM 201 UNIT 1 WHEEL OF FORTUNE EYLÜL 28 EYLÜL -09 EKİM 2015 2015 201 ÖĞRETİM YILI YARIMBAĞ İLKOKULU 3/ A SINIFI İNGİLİZCE DERSİ LENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI 4 2 Asking for permission Giving

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR

EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR 3 rd GRADERS Dear parents, On this page you will see the grammar subjects, vocabulary and the activities that have been covered

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (28 EKİM -13 ARALIK 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz ikinci temamıza ait bilgiler,

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK?

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? Değerli Velimiz, Salihli Koleji Yabancı Diller zümresi olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminde 3. sınıflarımızda

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

Okuma Yazmaya Hazırlık

Okuma Yazmaya Hazırlık Okuma Yazmaya Hazırlık Güne Başlarken İletişim defterlerinin paylaşımı Sabah rutinleri( yoklama, takvim, liderlerin belirlenmesi ) İletişim defterlerinin paylaşımı Okuma Ağacı projesi uygulama Sözcük duvarı

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017/2018 MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 5-6 YAŞ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017/2018 MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 5-6 YAŞ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017/2018 MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 5-6 YAŞ BU AY HANGİ TEMAYI SORGULAYACAĞIZ??? Disiplinler üstü Tema: GEZEGENİ PAYLAŞMAK Ana fikir: Barışı koruma ve çatışmaları çözme çabası

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Çalışmalar sırasında; öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen profil özellikleri bülten içinde ayrıca verilmiştir.

Değerli Velilerimiz, Çalışmalar sırasında; öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen profil özellikleri bülten içinde ayrıca verilmiştir. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık 2018

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ Eski yılda neler yaptık? Yeni yılda neler yapacağız? Zaman bildiren araçlar (Saat-takvim) Zaman

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Velimiz: ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 KAMPÜS OKULLARINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ata aöf çıkmış sorular - ders kitapları - ders özetleri - ders notları www.zaferfotokopi.com

ata aöf çıkmış sorular - ders kitapları - ders özetleri - ders notları www.zaferfotokopi.com ATA - AÖF AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ VİZE SORULARI YABANCI DİL l Sipariş ve Bilgi İçin : ZAFER FOTOKOPİ SINAVINIZDA BAŞARILAR DİLER. 0.332 353 78 75 Rampalı Çarşı 1 Kat No: 135 Meram/KONYA www.zaferfotokopi.com

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. sınıf öğrencilerimiz sınıflarımıza konuk oldular ve Bilkentli Olmak konulu sunumlarını paylaştılar.

3. sınıf öğrencilerimiz sınıflarımıza konuk oldular ve Bilkentli Olmak konulu sunumlarını paylaştılar. Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, okulumuzdaki ve sınıfımızdaki rutinler sorgulama serüvenlerini, rutin kuklalarını yaparak sürdürdüler. Okul rutinleri arasında benzerlik ve farklılıkları kuklalarını kullanarak

Detaylı

İSTEK ÖZEL B ARIŞ ANAOKULU NİSAN - MAYIS AYI B ÜLTENİ 3-4 YAŞ

İSTEK ÖZEL B ARIŞ ANAOKULU NİSAN - MAYIS AYI B ÜLTENİ 3-4 YAŞ İSTEK ÖZEL B ARIŞ ANAOKULU 2017-2018 NİSAN - MAYIS AYI B ÜLTENİ 3-4 YAŞ İNSANLARIN BULUNDUKLARI MEKÂNLAR VE YAPTIKLARI İŞLER GİYECEK SEÇİMLERİNİ ETKİLER. DİSİ P LİNLER ÜSTÜ TEMAM IZ : Bul u nd u ğumuz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4

YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4 Ders Öğretim Planı Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS 200001212010 YABANCI DİL I Zorunlu 1 1 4 Dersin Seviyesi Lisans Dersin Amacı After attending the Foreign Language I, students will

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMAMIZ: Kendimizi İfade Etme Yollarımız ANA FİKİR: Çocuklar, oyunla kendilerini ifade eder

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

TED İZMİR KOLEJİ AĞUSTOS AYI ORYANTASYON PROGRAMI 4. SINIF MAVİ GURUP 02.09.2014 SALI 09.20-12.30 01.09.2014 09.20-12.30. Presenting monster pictures

TED İZMİR KOLEJİ AĞUSTOS AYI ORYANTASYON PROGRAMI 4. SINIF MAVİ GURUP 02.09.2014 SALI 09.20-12.30 01.09.2014 09.20-12.30. Presenting monster pictures Ek-2 SINIF MAVİ GURUP 150 Days, months, seasons, birthdays Colours, body parts, Art: Drawing a monster Presenting monster Classroom language &Objects around us Telling the time Showing Objects Guessing

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI ANAOKULU ALIŞVERİŞTEYİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMALARI

ÖZEL VEGA OKULLARI ANAOKULU ALIŞVERİŞTEYİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMALARI ÖZEL VEGA OKULLARI ANAOKULU ALIŞVERİŞTEYİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMALARI Kendimizi Organize Edebilme: İnsan yapısı sistemler ile toplulukların birbirleriyle olan bağlantıları hakkında

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ

KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI NİSAN AYI BÜLTENİ NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkinin canlı olduğunu tanımladık. Bildiğimiz bitkileri saydık. İstediğimizi bir bitkiyi çizdik Bitkinin bölümlerini sıraladık.

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ,neleri edemez KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI SONBAHAR-RÜZGÂR-ŞEMSİYE

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME TH 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ PYP VELİ BÜLTENİ 4. SINIF PRIMARY YEARS

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION

A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION 1. Çeviri Metni - 9 Ekim 2014 A LANGUAGE TEACHER'S PERSONAL OPINION Why is English such an important language today? There are several reasons. Why: Neden, niçin Such: gibi Important: Önemli Language:

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME th 4 GRADE BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ. DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını inceledik. Taşıtlar konusunda

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak Mart 2016) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak 2016-11 Mart 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Ara tatilimizde yaptıklarımızı sınıfımızla yazılı ve sözlü olarak paylaştık. Okulumuzdaki kitap

Detaylı