Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler."

Transkript

1

2 Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitesinin 7. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ettiler. Hayat Bilgisi derslerinde Dişlerimiz Neden Çürür? deneyini yaparak diş fırçalamanın diş temizliği üzerindeki etkisini gözlemlediler. Deneyde gözlemlediklerini çıkış sayfalarına resimlediler.

3 Matematik dersinde öğrencilerimiz; Kek yapımı için malzeme listesi belirlediler. Acaba kekimizin içine hangi malzemeleri kullanmalıyız? Sorusuna cevap aradılar ve grup olarak keklerini yaptılar. Hangi malzemeden hangi ölçüde kullandıklarını tablo üzerinde çeteleme yöntemi ile gösterdiler. Hazırladıkları keklerini afiyetle yediler. Kalın-İnce nesneleri farklı materyalleri kullanarak ve denemeler yaparak keşfettiler.

4 Satranç dersinde; istasyonlarda üç farklı çalışma yaptılar. Birinci çalışmada, satranç taşlarının kalıplarını çizip boyadılar ve dikkat becerilerini kullanarak sembolleri ile isim eşleştirmesini doğru yazdılar. İkinci çalışmada, satranç taşlarını satranç halısına doğru olarak yerleştirdiler. Üçüncü çalışmada işbirliği içinde satranç kahramanlarımızı keyifle boyadılar. Görsel Sanatlar dersinde; Neşeli Balonlar etkinliğini tamamladılar. Sanatın elemanlarından çizgi ve nokta ile çıktığımız keyifli öğrenme yolculuğunda, öğrencilerimiz dinledikleri hikâye ve sonrasında balon etkinliğimiz ile birbirinden farklı türde çizgi ve nokta çeşitlerini keşfetme imkânı buldular. Beden Eğitimi dersinde, Kahraman diş fırçası oyununu oynadılar. Sağlıklı yaşam rutinlerinden diş fırçalama sorumluluğunun önemini vurguladılar.

5 We are working on the letter E. We practised writing and made an elephant craft. We are learning about home routines and continue to learn lots of songs. We are learning our shapes and have focused on hearts.

6

7 Okul Öncesi 2 öğrencilerimiz Duyularımızla Algıladıklarımız ünitesi kapsamında bu haftayı öğrendiklerini gözden geçirdikleri ve tekrarladıkları etkinliklerle tamamladılar. Öğrencilerimiz Bu ünite kapsamında ne öğrendim? sorusunun yanıtlarını düşünerek Beş Duyum kitaplarını oluşturdular. Duyularının öğrenmedeki rolünü ve duyu organlarını korumadaki sorumluluklarını tam cümleler kurarak ifade ettiler.

8 Armada Çocuk Müzesi gezisini gerçekleştiren öğrencilerimiz müzede yer alan materyaller ile drama çalışmaları gerçekleştirerek ünite süresince öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı yakaladılar.

9 Ünitelerinin son haftasında öğrencilerimiz seçtikleri ürünlerini ve değerlendirme çalışmalarını portfolyolarına yerleştirdiler. Görsel sanatlar dersinde; En sevdiğim kişi çalışmalarını sulu boya tekniği ile tamamladılar. Hem eğlendiler hem de sulu boya tekniğini öğrendiler. Uygulamaları ünite bitiminde sizlere ulaştırılacaktır.

10 Müzik dersinde; öğrencilerimizin ses tekrarı, ritim tekrarı ve tonda söyleme becerileri ölçüldü. Satranç dersinde; istasyon tekniği ile gruplara ayrılıp üç çalışma yaptılar. Birinci çalışmada, satranç taşlarının kalıplarını çizip boyadılar ve dikkat becerilerini kullanarak sembolleri ile isim eşleştirmesini doğru yazdılar. İkinci çalışmada, satranç taşlarını satranç halısına doğru olarak yerleştirdiler. Üçüncü çalışmada işbirliği içinde satranç kahramanlarımızı keyifle boyadılar. Beden Eğitimi dersinde, Çömelik El Sende ve Köprü Nöbetçisi oyunlarına katılarak bireysel sorumluluklarını geliştirdiler.

11 We are learning how to write numbers 1 to 5. In literacy lessons we talked about the letter N and made a craft about night for that letter. We are reviewing our five senses; see, hear, smell, taste and touch and are focusing on our unit 1 sightwords.

12

13 1. Sınıflar son sorgulama hatları olan Okulun Yaşamımıza Etkisi ile ilgili çalışmalarını sürdürerek üniteyi tamamladılar. Geçtiğimiz hafta belirledikleri hedeflerine ulaşıp ulaşmadıklarını kontrol listesiyle değerlendirdiler. Öğrendikleri işbirliği tutumunu yaşamlarına nasıl yansıttıklarını, nerelerde uyguladıklarını gösteren fotoğraflarla, yarım bırakılan cümleleri tamamladılar ve kanıtladılar.

14 Türkçe dersinde; İi sesi üzerinde çalıştılar. Öğrendikleri seslerle ilgili okuma çalışmalarını gerçekleştirdiler. Öğrendikleri sözcükleri kullanarak oluşturulan cümlelerle dikte çalışması yaptılar. Matematik dersinde; ileri-geri ritmik sayma yazma çalışmalarına devam ettiler. ve kuralına uygun rakam

15 dinlediler. 1.Sınıflar bu hafta Kişisel Hijyen konulu sunumu okul sağlık personelinden

16 Görsel Sanatlar derslerinde; ünite kapsamında belirlenen hikaye kitabımızdan yola çıkarak kitap kapak tasarımları oluşturdular. Dinlediklerini ve okuduklarını anlama becerilerini geliştiren uygulamamızda hikayeden yola çıkarak görsel bir sunum hazırladılar ve bir kitap kapağının nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgi sahibi oldular. Oyunlar ve Fiziki etkinlikler dersinde; Kuzular Yarışması ve oyunlarına katılarak ortak ve kurallara uygun oyun becerilerini desteklediler. Hareket eğitimi etkinlikleri ile öğrenciler birbirleriyle iletişim kurma becerilerini geliştirdiler.

17 Müzik dersinde öğrenciler; Çevrelerindeki Sesleri tanımaya başladılar. İstiklal Marşı, Okul Marşı ve Andımız Marşı nı öğrenmeye başladılar. Kurbağa ile Öküz şarkısını öğrendiler. Satranç dersinde öğrencilerimiz; istasyon tekniği ile gruplara ayrılıp üç çalışma yaptılar. Birinci çalışmada, satranç taşlarının kalıplarını çizip boyadılar ve dikkat becerilerini kullanarak sembolleri ile taşların isimlerini doğru yazdılar. İkinci çalışmada, satranç oynayarak satrancın centilmenlikle oynanan bir oyun olduğu, dikkat becerilerini geliştirdiği, problem çözme becerisini artırdığı, zamanı değerlendirmek için iyi bir etkinlik olduğu ve zamanı etkili kullanma becerisini artırdığı üzerinde duruldu. Üçüncü çalışmada, işbirliği içinde satranç kahramanlarımızı keyifle boyadılar.

18 Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde; öğrenciler Gcompris programındaki etkinliklerden kendilerine verilen görevleri sorgulayarak işbirliği içerisinde çözümlerine ulaşmaya çalıştılar. This week in English lessons we read learned the importance of the alphabet order by reading The Mixed-Up Alphabet. Here the ABC pointer helps us review the letter sounds in order from A to Z. We then used the alphabet in order to learn how to use a dictionary so that we can be independent learners with research skills. We had fun with the Five Little Monkeys song. We worked in groups to choose an animal for our animal books. These groups chose ducks and dinosaurs for their books. Next, we made masks for our animals. After presenting to the class, students took these home in their backpacks.

19 We also read the book Cookie s Week and presented our learning by drawing pictures of the events in the story. We are reflectors! Because this is the last week of our PYP Unit 1 My Second Home, students received back all of their work from the unit.they chose portfolio pieces and reflected by explaining why they chose those pieces and what they learned from them.

20

21 2. Sınıflarımız Sağlıklı Yaşam sorgulama ünitesi kapsamında Bayan Yıldız Milli Yüzme Takımı nın bir antrenmanını izlediler. Milli yüzücülerimize düzenli spor, beslenme ve sağlıklı yaşam ile ilgili sorular sordular. Organlarımız adlı kitabı okudular. Kitaptan hareketle Gördüklerim ve Duyduklarım çalışmasını yaptılar. Hissettiklerim,

22 Öğrencilerimiz öğrendikleri üç hastalığı seçtiler. Bu hastalıkların belirtilerinin, korunma yollarının olduğu ve kendilerinin resmettikleri bir kitapçık hazırladılar. Obur Prenses kitabı ile sesli okuma çalışması yapıldı. Öğrencilerimiz kitap ile ilgili birbirlerine sorular yönelterek anlama çalışması yaptılar. Kitabı kısaca anlattıkları ve resimleyeni kendilerinin oldukları yeni bir Obur Prenses kitapçığı hazırladılar.

23 Öğrencilerimiz Obur Prenses kitabındaki Pembe Prensesi nin eski sağlığına kavuşması için neler yapılabileceği hakkında çözüm önerileri getirdiler. Buna uygun verilen hikâye tamamla çalışması yaptılar. Hastalıklardan Korkmam şiirini okudular. Şiirden hareketle hastalıklardan korunmanın yollarını anlattıkları bir şiir de kendileri yazdılar.

24 Arkadaşlık ve Yardımseverlik konulu üç metin üzerinde okuma-anlama çalışması yaptılar. Matematikte öğrencilerimiz; en yakın onluğa yuvarlama etkinliklerine devam ettiler.

25 Öğrencilerimiz toplama işleminin ne ifade ettiğini uygun kelimeler kullanarak anlattılar ve etkinliği tamamladılar. Toplama işlemini materyal kullanarak modellemeye devam ettiler.

26 2. Sınıflar Görsel Sanatlar öğrencilerimiz; Sağlıklı Yaşam Ünitesi kapsamında Obur Prenses hikâyesinden canlandırma çalışması yapmışlardır. Uygulamalar İdari kat koridorlarında sergilenmektedir. Oyun Ve Fiziki Etkinlikler dersinde; Kahraman Fırça ve Don Ateş oyunlarına katılarak, sağlıklı yaşam becerisini geliştirdiler. Sporun insan sağlığı için gerekliliğini kavradılar.

27 We have been reviewing what we have learnt. We have been completing self reflections on our unit. We have been selecting work for our portfolios. We have started to look at different types of sports.

28

29 Ünitemizin sonuna geldiğimiz bu haftada öğrencilerimiz ünite boyunca neler öğrendiklerini sorguladılar. Sonuç değerlendirme çalışmalarını gözden geçirdiler. Sahip oldukları inanç ve değerlerini yönlendirdiklerinde ait oldukları gruplarda yaratabilecekleri değişimleri tartıştılar. Türkçe ve Matematik derslerinde; ünite boyunca edindikleri bilgileri kullanabilecekleri pek çok etkinlik gerçekleştirdiler. Saatler, veri toplama, doğal sayılar, alfabe sırası, heceler vb konularda öğrendiklerini tekrar ettiler. Ünite süresince ortaya çıkardıkları ürünler içinden seçimler yaptılar ve bu ürünleri portfolyo dosyalarına yerleştirdiler. Seçtikleri çalışmalarda neler öğrendiklerini, o ürünü neden seçtiklerini, çalışmayı bir daha yapsalar ürünlerinde neleri değiştirmek istediklerini belirten notlar hazırladılar.

30 Görsel Sanatlar derslerinde; renk konusuna giriş yaptılar. Ana ara, zıt renk ve renk armonileri ile ilgili izledikleri sunumun ardından renk çeşitlerini uygulamalı olarak keşfettiler. Çalışmalarımıza önümüzdeki hafta da bellek eğitimi ile devam edeceğiz. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde; öğrenciler kendi klasörlerini yaratarak yaptıkları etkinlikleri ait oldukları klasör guruplarına yerleştirdiler ve alt-üst klasör grupları arasındaki bağları sorguladılar. Müzik dersinde; uzun ve kısa ses sürelerini ve bunu besteleme yaparken nasıl kullanacaklarını öğrendiler. Örnek şiir yazarak besteleme çalışmalarına ilk adımı attılar. Mango şarkısını öğrendiler.

31 Beden Eğitimi dersinde; işbirliğine dayalı, grup içinde görev ve sorumluluklarımız bilincini geliştiren parkur çalışmaları yaptılar. Kırkayak, Hedef Vurma ve Kaşıkla Pinpon Topu Taşıma çalışmalarıyla becerilerini geliştirdiler To build our vocabulary knowledge we fed Bobo his word;forgetforgetting-forgot. To practise our writing skills and the use of past tense, we wrote our Weekend Newsletter. Each week 4 or 5 students tell the class about their weekend and we write in our notebooks. To improve our reading skills we went to the computer lab and learnt about how to access the Bug Club books in our online libraries.

32 We were responsible as some of us took books home from our Classroom Libraries. We can take a book home for up to one week. We continued to practice before/after through activities in our Big English books. We practiced our reading, listening, speaking, writing and spelling skills in our English Station s lesson. To practice our pronunciation we learnt a new tongue twister. Every Monday we will learn a new one and write in our notebooks. This week s was; red lorry, yellow lorry, red lorry, yellow lorry. We chose a piece of work for our English Portfolios. We reflected on our work.

33

34 4. sınıflar, Yaşayan Makine ünitesi kapsamında bu hafta sistemlerin birbirleriyle etkileşimini ve bilimsel inançlar ile sağlıklı yaşam ilişkisini incelediler. Okul hemşiremiz Yasemin PATIR tarafından nabızlarını hangi yolları kullanarak sayabileceklerini uygulamalı olarak öğrendiler. Steteskopla arkadaşlarının kalp atışlarını dinlediler. Kalp atış sayısındaki farklılıkların nedenleri üzerinde tartıştılar. Nabız Hızımı Ölçüyorum etkinliği ile iki dakikalık süreler içinde, otururken, yürürken, koşarken ve zıplarken nabızlarındaki değişimi ölçüp kayıt altına aldılar. Nabız sayısındaki artışın nedenlerini egzersizin güçleşmesiyle birlikte vücudun daha çok oksijene gereksinim duymasıyla ilişkilendirdiler. Bu etkinlikler sonrasında sistemlerin birbiriyle etkileşimini yazarak ifade ettiler.

35 Egzersiz ve Biz metnini okuyarak 3. sorgulama hattıyla bağlantılı çıkarımlarda bulundular. Okuduklarıyla ilgili soruları yanıtlayarak okuduğunu anlama becerilerini geliştirdiler. Ünite konularına yönelik soru oluşturma çalışması yaptılar. Oluşturdukları soruları sınıf ortamında paylaşarak soruların kalitesi üzerinde tartıştılar. İyi bir sorunun nasıl oluşturulması gerektiğiyle ilgili beyin fırtınası yaparak bilgi paylaşımında bulundular. Gece Konuşan Organlar adlı metni okuyan öğrencilerimiz, metni canlandırdılar. Vücudumuzdaki sistemler, organlar ve etkileşimi sorgulama hattına yönelik olarak ünite boyunca öğrendikleri bilgileri yansıtan senaryo türünde metinler oluşturmaya çalıştılar. Yaratıcılıklarını kullanarak yazdıkları eğlenceli ve bilgilendirici metinleri birbirlerine okuyarak anlam ve biçim açısından değerlendirdiler. Çalışmanın sonunda ünitenin ana fikrine ulaştıklarını kanıtladılar. Çok Amaçlı Salon da okul hemşiremiz tarafından hazırlanan Sağlıklı Yaşam ve Hijyen konulu sunumu izlediler. Mikroorganizmaların bulaşma yolları hakkında bilgi sahibi oldular. Nerede olursa olsun günlük yaşamımızı düzenleyen bazı temel kuralları bilerek uygulanmalarının sağlığın korunmasını ve diğer bireylerle paylaştığımız yaşamı kolaylaştırdığının farkına vardılar.

36 Matematik dersinde; günlük yaşantılarına yönelik veya vücudumuzla ilgili içinde en çok dört basamaklı sayıların geçtiği toplama işlemi gerektiren problemler çözerek konuya giriş yaptılar. Okulistik sistemi üzerinden konuyla ilgili videolar izleyip sorular çözdüler. Ben Kimim oyununu oynayarak yanıtlarını kontrol ettiler. Müzik dersinde; Türk Müziği ve Batı Müziği ndeki vuruşlar hakkında çalışmalar yaptılar. Solfej okudular. Telefon şarkısını öğrendiler. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde öğrenciler; teknolojinin insan vücuduna verdiği yarar ve zararları sorgulayarak padlet programında birbirleriyle paylaştılar

37 Fiziksel Etkinlik ve Oyun dersinde; Büyük kan dolaşımı konusunun işlendiği beceri parkuru çalışması yaptılar. Bu çalışmada öğrencilerimiz kanın vücuttaki seyri ve büyük kan dolaşımı ile ilgili teorik bilgileri parkur üzerinde uygulamalı olarak yapma olanağı buldular. Görsel Sanatlar dersinde; Bellek Eğitimi çalışması kapsamında Pablo Picasso nun Maya Tablosu nu incelediler ve eser incelemesi sonucunda akılda kalan bölümünü kağıtlarına çizdiler. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar idari katta sergilenmektedir.

38 This Week: Unit 4 Freat Ideas of Cornerstone was introduced. We discussed What is a leader? and The Importance of being a Leader. A revision game was played during the lesson. We continued to read The Time Capsule. We started using character adjectives through pictures during Process Writing class. Next week: We will have a quiz on Simple Present Tense and Subject/Object Pronouns. We will do Halloween related activities.

Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile ninni söyleyerek tanıştılar. Sınıflarında ismi E harfi ile başlayan arkadaşlarını

Okuma - Yazma Ön Hazırlık derslerinde öğrencilerimiz; Ee sesi ile ninni söyleyerek tanıştılar. Sınıflarında ismi E harfi ile başlayan arkadaşlarını Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü teması altında Rutinler ünitesinin 6. haftasında Evdeki rutinler sorgulama hattı kapsamında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar.

Detaylı

2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 2. SINIFLAR SAĞLIKLI YAŞAM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kim Olduğumuz Ana Fikir: Sağlık bilinci kazanmak yaşam kalitemizi yükseltir. Tarih: 2 Eylül 2013 25 Ekim 2013 Ünite: Sağlıklı Yaşam Sorgulama

Detaylı

4. SINIFLAR YAŞAYAN MAKİNE ÜNİTESİ BÜLTENİ

4. SINIFLAR YAŞAYAN MAKİNE ÜNİTESİ BÜLTENİ 4. SINIFLAR YAŞAYAN MAKİNE ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kim Olduğumuz Ana Fikir: Çeşitli sistemlerin çalışmasıyla hayatta kalan vücudumuz harmonik bir makinedir. Ünite: YAŞAYAN MAKİNE Sorgulama Hatları: 1. Vücudumuzdaki

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ 3. SINIF II. SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ TEMA Kim Olduğumuz ÜNİTE ADI Bütünün Parçasıyım TARİH 28 Ekim 6 Aralık 2013 SORGULAMA HATLARI Ait Olduğumuz Gruplar İnanç ve Değerler İnanç ve Değerlerin Davranış

Detaylı

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız?

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız? Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz, Rutinler ünitemizin 3. Sorgulama hattının son haftasında Odamızın düzenli olması için neler yapmalıyız? sorusundan yola çıkarak düşüncelerini paylaştılar. Odalarını yeniden

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü

Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Kendimizi Düzenleme Biçimimiz disiplinler üstü teması altında Rutinler ünitesinin 3. haftasında rutinler sorgulama hattı kapsamında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Sınıfımızdaki

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

This week we are working on the letter H and how to write it. We also are making a handprint craft. We are focusing on our colors, and this week we

This week we are working on the letter H and how to write it. We also are making a handprint craft. We are focusing on our colors, and this week we Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattının 2. haftasında aşağıdaki etkinlikleri uyguladılar. Hayat Bilgisi dersimizde; Okul kuralları ve evde kurallar neden vardır? Okuldaki

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Patates deneyi ile el yıkamanın önemi üzerinde durularak Neden ellerimizi yıkamalıyız? sorusuna gözlemler yaparak yanıt aradılar.

Patates deneyi ile el yıkamanın önemi üzerinde durularak Neden ellerimizi yıkamalıyız? sorusuna gözlemler yaparak yanıt aradılar. Okul öncesi 1 grubu öğrencilerimiz okulumuzdaki ve sınıfımızdaki rutinler serüvenlerine, sınıf ve okul rutinlerini tanıtıcı afişleri inceleyerek ve kendi puzzlarını oluşturarak sürdürdüler. Yaparak ve

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF

ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF ÖZEL VEGA OKULLARI DÜNYANIN HAREKETLERİ SORGULAMA PROGRAMI BÜLTENİ 2015-2016 Öğretim Yılı 1. SINIF BİLGİ TEMASI DÜNYA NIN İŞLEYİŞİ: Yer ve zaman hakkında sorgulama; kişisel tarihimiz, evler ve seyahatler,

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Çalışmalar sırasında; öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen profil özellikleri bülten içinde ayrıca verilmiştir.

Değerli Velilerimiz, Çalışmalar sırasında; öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen profil özellikleri bülten içinde ayrıca verilmiştir. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık 2018

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

This week we are working on the letter İ and how to write it. We also are making an ice cream craft. We are focusing on our colors, and this week we

This week we are working on the letter İ and how to write it. We also are making an ice cream craft. We are focusing on our colors, and this week we Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz; Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattı kapsamında bu hafta profil ve tutum öz değerlendirme çalışmaları ile süreç değerlendirmelerini yaptılar. Okuma - Yazma Ön Hazırlık

Detaylı

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ  TÜRKÇE Değerli Velilerimiz, Bu hafta, planlanan konularımızı kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, sunum ve slaytlardan yararlanarak, bahçedeki yer çizimlerimizi kullanarak işledik. Gelecek hafta ele alacağımız

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz,

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. tarihleri arasındaki

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (08Aralık 2014-23 Ocak 2015)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (08Aralık 2014-23 Ocak 2015) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (08Aralık 2014-23 Ocak 2015) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

Sert - Yumuşak Kavramı

Sert - Yumuşak Kavramı Okul Öncesi 1 öğrencilerimiz Rutinler ünitesinin geçtiğimiz hafta Evdeki Rutinler sorgulama hattını tamamlayıp, Rutinlerin Yaşamımıza Etkisi sorgulama hattına giriş yaptılar. Sorgulama hattımız kapsamında

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ 6 YAŞ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

geliştirmemize yardımcı olur.

geliştirmemize yardımcı olur. 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı

ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı ÖZEL VEGA OKULLARI 2015-2016 Öğretim Yılı 3.SINIF DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA DÜNYANIN İŞLEYİŞİ: Doğa ve kanunları hakkında sorgulama; doğa ile insan toplulukları arasındaki etkileşim, insanların bilim ilkelerinden

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat- 24 Mart 2017) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME. 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME TH 4 grade BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ PYP VELİ BÜLTENİ 4. SINIF PRIMARY YEARS

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular.

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular. Okul Öncesi 1 öğrencileri haftaya Rutinler ünitesinin ilk sorguama hattı Sınıfımızdaki ve Okulumuzdaki Rutinler ile başladılar. Güne, sınıf arkadaşlarının isimlerini öğrenerek başlayan öğrencilerimiz;

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz,

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık.

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Velimiz: ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 KAMPÜS OKULLARINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014)

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2018-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ( 10 ŞUBAT 2014-21 MART 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 2. SINIFLAR BİLİNÇLİ TÜKETİM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Kendimizi Düzenleme Biçimimiz Ana Fikir: İstek ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda verdiğimiz tüketim kararları aile ekonomisini

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR DOĞAL AFETLER SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Dünyanın İşleyişi Ana Fikir: Dünya da yaşanan doğal afetlerin farklılığı, insanların yaşam alanlarını düzenlemesine etki

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Öğrencilerimiz 18-22 Nisan haftasında 23 Nisan provaları beraberliğinde eğitimlerini de birlikte yürüttüler.

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı