Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Temmuz 2016

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Temmuz 2016"

Transkript

1 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

2 İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar o Pariteler o Eurobondlar o Altın o Hisse Senetleri Önemli Göstergelerin Performansı

3 Son Veriler & Gündem Son Veriler BIST-100 Endeksi: (değişim: %-4,42 işlem hacmi 4.8 milyar TL) Tahvil/Bono: o Gösterge Bono: %9,60 (değişim: +24 baz puan) o 10 Yıllık Tahvil: %10,25 (değişim: +18 baz puan) Usd/TL: 3,07 (değişim: %-0,30) Döviz Sepeti/TL:3,23 (değişim: %-0,30) Altın: Usd, (değişim: %1,00) ABD 10 Yıllık Tahvil: %1,55 (bir önceki gün %1,58) VIX: 12,75 (bir önceki gün 11,80) CDS Türkiye: 280 (bir önceki gün 290) Gündem 11:00 Euro Bölgesi - Markit İmalat PMI (beklenti: 52.0, önceki: 52.8) 11:00 Euro Bölgesi - Markit Hizmet PMI (beklenti: 52.3, önceki: 52.8) 11:00 Euro Bölgesi - Markit Bileşik PMI (beklenti: 52.5, önceki: 53.1) 16:45 ABD - Markit İmalat PMI (beklenti: 51.5, önceki: 53.1)

4 Piyasalara Genel Bakış ECB dün gerçekleştirdiği toplantıda faizlerde değişikliğe gitmedi. ECB parasal teşvik planını da sabit tuttu.toplantı sonrası açıklama yapan ECB Başkanı Mario Draghi, faizlerin uzun bir süre cari seviye veya daha düşük seviyede kalmasını beklemeye devam ettiklerini söyledi.ingiltere nin AB den çıkışına neden olan referandumun ardından piyasalardaki gerilimin kontrol altına alındığını ve piyasada toparlanmanın süreceğini ekledi.bu açıklamalar piyasada ECB nin 8 Eylül tarihli toplantıya kadar bekle-gör konumunu koruyacağı ve Eylül toplantısna ilişkin ek teşvik konusunda doğrudan sinyal verilmediği şeklinde yorumlandı. Brexit oylamasının ardından, Japonya Merkez Bankası'nın da dahil olduğu merkez bankalarının ekonomileri desteklemek için teşvik artıracağı işaretleriyle yükselmeye devam eden global hisse senetlerinde dün gelen ECB kararı sonrasındaki açıklamalar ve gelecek hafta gerçekleşecek Japonya Merkez Bankası Toplantısı öncesinde BOJ Başkanı Kuroda'nın "helikopter para" yönetemini kullanmayacaklarını söylemesinin ardından bir miktar gerileme görüldü. Dün ABD de Intel Corp. ve Southwest Airlines Co.'nun da dahil olduğu şirketlerden gelen beklenti altı 2. Çeyrek rakamları da ABD Borsalarında yaşanan geri çekilmede etkin oldu. ABD'de dün açıklanan veriler güçlü gelmeye devam etti.2. el konut satışları Haziran'da %1.1 artarak 9 yılın zirve rakamına ulaştı.haftalık İşsizlik başvuru rakamları da gerilemeye devam etti.dolar Endeksi, ABD'den gelen güçlü ekonomik verilerin etkisi ile dün de güçlü seyrıni sürdürdü. Dün İngiltere tarafında perakende satış rakamları açıklandı. Brexit sonrası perakende satış verileri hayal kırıklığına sebep oldu. Reel sektör verimliliği için önemli göstergelerinden biri olan perakende satışların azalması, 3 Ağustos ta İngiltere den faiz indirimi gelme ihtimalini arttırdı. Bugün Euro Bölgesi imalat PMI rakamları açıklanacak.

5 Usd/TL & Eur/TL Usd/TL: Dün Dolar Endeksi açısından kritik olmayan verilerin ve sonuçları önemli sürprizler içermeyen açıklamaların geldiği sakin bir gündü, ancak son bir haftalık yükselişinden sonra Usd, global piyasalarda kısmi kar satışı ile karşılaştı.bu haftanın ilk üç gününde yüksek dalgalanma eşliğinde kaydettiği değer kaybından sonra TL ise nispeten daha sakin bir gün yaşasa da, tepki alımları sınırlı kaldı ve günü 3,07 civarında kapattı. 3,10 seviyesindeki direncine yaklaştıktan sonra gevşese de Usd/TL 3,05 seviyesindeki kritik desteğinin üzerinde kaldı. Fazla alım bölgesine giderek yaklaştığı yönündeki görüşümüzü korurken, gün içindeki gelişmelerin 3,10 seviyesinin üstüne çıkmasına destek olması halinde 3,15 seviyesi hedefe girebilir. Diğer yandan, dün de belirttiğimiz gibi 3,05 seviyesindeki desteğin kırılması halinde 3,03 ve 3,01 seviyelerinde ara destekler olmak üzere 2,99 seviyesine düşüşün hedeflenebileceği yönündeki görüşümüzü koruyoruz. Eur/TL: Dün Draghi yeni önlem almak için Brexit'in etkilerini görmeyi bekleyeceklerini belirtince Euro global piyasalarda önce düşüş yaşasa da sonrasında gelen tepki alımları ile toparlandı. TL ise haftanın ilk üç günündeki aşırı dalgalı değer kayıp sürecinden sonra biraz nefes aldı buna rağmen TL'de beklediğimiz tepki alımları gelmedi. 3,40 seviyesindeki direncine yaklaştıktan sonra gevşese de Eur/TL 3,35 seviyesindeki kritik desteğinin üzerinde kaldı. TL'nin fazla satış bölgesine giderek yaklaştığı yönündeki görüşümüzü korurken, gün içindeki gelişmelerin 3,40 seviyesinin üstüne çıkmasına destek olması halinde 3,45 seviyesi hedefe girebilir. Diğer yandan, dün de belirttiğimiz gibi 3,35 seviyesindeki desteğin kırılması halinde 3,33 ara destek olmak üzere 3,30 seviyesine düşüşün hedeflenebileceği yönündeki görüşümüzü koruyoruz.

6 Ağu11 Kas11 Şub12 May12 Ağu12 Kas12 Şub13 May13 Ağu13 Kas13 Şub14 May14 Ağu14 Kas14 Şub15 May15 Ağu15 Kas15 Şub16 May16 TL Bono & Eurobond 10 Yıllık Gösterge Bono TL Tahvil/Bono: Dün Usd/TL de yaşanan yükseliş ile volatiliteye bağlı olarak 10 yıllık tahvil faizi %10,33 bileşik seviyesine yükseldikten sonra, günün kapanışında tekrar %10,25 seviyesine geri çekildi. CDS ise 290 seviyesine ulaştıktan sonra 281 seviyesine geriledi. Döviz kurundaki hareketlerin enflasyon için olumsuz olacağı ve çekirdek enflasyondaki i düşüşün durabileceği düşüncesi faizler üzerinde yükseliş baskısı yaratan diğer bir unsur.usd/tl de yaşanan güçlü satış baskısı ardından bu sabah açılışta bir miktar sakinlik var. TL'deki seyrin rahatlaması halinde faiz üzerinde baskının da azalacağını tahmin ediyoruz. 10 yıllık tahvilde dün denenen %10,30 seviyesini güçlü destek olarak değerlendiriyor, USD/TL'nin 3,05 seviyesi altında kalıcılık sağlaması halinde %9,50'nin hedefe gireceğini tahmin ediyoruz Türkiye 5 Yıl CDS Eurobond: ECB nin genişleyici yönde net bir tavır almaması ile risk iştahı azaldı ve VIX endeksi 12,75 seviyesine yükseldi. Dolar Endeksi yatay seyrediyor, 97 civarında işlem görüyor. ECB sonrası talep biraz canlandı ABD 10 yıllık tahvil faizi %1.54 seviyesine indi. İç tarafta ise TL varlıklardaki negatif ayrışma sürüyor. Türkiye 5 yıllık CDS 280 seviyesinde. Türk eurobondları dünü haftanın diğer günlerine göre daha sakin geçirdiler. Günün sonunda sınırlı değer artışları oldu. Hafta başından bu yana 6-10 Usd civarında bir geri çekilme yaşanmış durumda Vadeli Eurobond Yeni haber akışı olmaz ise eurobondlarda bugün de yatay bir seyir görebiliriz. ECB sonrası küresel piyasalarda risk iştahının azalmış olması nedeniyle bugün Türk eurobondlarında tepki hareketleri sınırlı kalabilir. USD/TL'nin 3,05 seviyesinin altına gelmesi halinde bu tepkinin artacağını eklemek istiyoruz 2043 Vadeli Eurobond

7 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Dün ECB toplantısı sonrasında Başkan Draghi yaptığı açıklamada Brexit sonrasında makroekonomik durumları değerlendirmek için zamana ve daha fazla veri setine ihtiyaç olduğunu söyledi. Yapılan açıklamanın genelinde Eylül toplantısında aksiyon alınma ihtimali ile ilgili piyasa net bir sinyal alamadı ve daha az güvercin bir söylem olarak algılandı. Konuşma başlangıcında Eur/Usd paritesi 1,1060 seviyesine kadar yükselse de güçlü gelmeye devam eden ABD verilerinin ve ECB nin Herhangi bir şekilde parasal genişleme sinyali vermemesinin de etkisi ile bu seviyede tutunamayarak 1,0980 seviyesine kadar geriledi. Paritede 1,0980-1,0960 destek seviyeleri önemini koruyor. Bugün Euro Bölgesi PMI imalat verileri açıklanacak. Yaşanabilecek tepki yükselişleri 1,1060-1,1080 bandı ile sınırlı olabilir. Beklentiyi karşılamayan Euro Bölgesi ve İngiltere verileri(perakende satışlar, tüketici güveni), bunlara ek İngiltere Merkez Bankası ndan Ağustos ayında faiz indirimi beklentisinin devam ettiğini dikkate alarak, Eur/Usd de yaşanabilecek yükselişlerin satış fırsatı olarak değerlendirilmesini önermeye devam ediyoruz. Altın: Altın, dün bir miktar toparlanma gösterse de Usd seviyesi üzerinde kalmayı başaramadı. Dün Usd seviyesine kadar yükselen Altın bu sabah Usd seviyesinde bulunuyor. Dün japon ve Avrupa Merkez Bankalarından gelen açıklamalar ve açıklanan şirket kar rakamlarında yaşanan hayal kırıklığı sonrasında borsalarda yaşanan geri çekilme Altında bir miktar toparlanma sağladı. Buna rağmen gelecek hafta gerçekleşecek Fed toplantısı öncesinde Altın fiyatları üzerinde aşağı yönlü baskının süreceğini düşünüyoruz. Geri çekilmelerde ilk olarak Usd desteğiönemli. Altın ın, bu seviyenin altına gerilemesi halinde Usd desteğine geri çekilebileceğini tahmin ediyoruz. Altında tekrar yükseliş hareketinin başlaması için Usd seviyesinin aşılması gerektiğini eklemek istiyoruz.

8 Hisse Senedi Pazartesi günü başlayan sert satış baskısının 75,000 desteğini koruma çabasında başarısız kalmasıyla birlikte piyasada dün ikinci dalga satış baskısının oluştuğunu gözlemliyoruz. Haftalık değer kaybının -%13.5'e ulaştığı piyasada, gün içerisinde 72,500 seviyesinde bulunan ara destek noktasının da aşağı kırıldığını gözlemliyoruz. Böylece bir alt destek noktası olarak izlediğimiz 69,500 seviyesine yönelen piyasada, güne zayıf seyrin devamıyla başlanacağını düşünüyoruz. Seans içi geri çekilmelerde 69,500 desteğini koruma çabasında hareketlenecek piyasada, bu nokta mevcut aşağı baskıda önemli olacaktır. Talep tarafının oldukça zayıf kalmasının dikkat çektiği piyasada, seans içi başarısız atakların yeniden aşağı baskı yaratmayı sürdürdüğünü gözlemliyoruz. 75,000 seviyesinin dünkü aşağı hareketle birlikte direnç konumuna dönüştüğü piyasada, henüz satış baskısının kısa vadeli taban oluşumuna yönelik gerçekleştirdiği bir sinyal bulunmuyor. Bu nedenle geri çekilmelerde 69,500 desteğini yakından izleyeceğimiz piyasada, bu seviye altındaki hareketlerde ise 66,500 ve 65,000 desteklerinin test edilebileceği riskini göz önünde bulunduruyoruz.

9 Önemli Göstergelerin Performansı ÇEKİNCE: Bu rapor, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (Banka) Özel Bankacılık tarafından, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özel Bankacılık Satış Grubu ile Yapı Kredi Bankası A.Ş. müşterileri için hazırlanmıştır. Bu rapor tarafsız ve dürüst bir bakış açısıyla düzenlenmiş olup, alıcısının menfaatlerine ve/veya ihtiyaçlarına uygunluğu gözetilmeksizin ve karşılığında maddi menfaat elde etme beklentisi bulunmaksızın hazırlanmış bir derlemedir. Bu raporda yer alan bilgi ve veriler, Bankamız tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan derlenmiş olup; bu kaynakların doğrulukları ayrıca araştırılmamıştır. Bu rapor içerisindeki veriler değişkenlik gösterebilir. / Bu rapor yatırımcıların genel olarak bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanmış olup, yatırımcıların bu rapordan etkilenmeyerek kararlarını vermeleri beklenmekte olup; işbu raporla Bankamız tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir. Bu raporun ticari amaçlı kullanımı sonucu oluşabilecek zararlardan dolayı Bankamız hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Bu rapor hiç bir şekilde menkul değerlerin satın alınması veya satılması için bir teklifi ile aracılık teklifini içermemektedir. / Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. görüşler müşterilerimizin mali durumu ile risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. / Bu raporun tümü veya bir kısmı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, yayınlanamaz, üçüncü kişilere gösterilemez veya ileride kullanılmak üzere saklanamaz.«22 Temmuz 2016 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır.

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 16 Eylül 2015 ABD Perakende satıslar Ağustos ayında yüzde 0.2 artış gösterirken Temmuz ayı verisi yukarı yönlü revize edildi. Açıklanan data her ne kadar beklentilerin altında artış

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Teknik Bülten. 15 Haziran 2016 Çarşamba

Teknik Bülten. 15 Haziran 2016 Çarşamba Güne Başlarken ABD'de perakende satışlar Mayıs'ta aylık %0,5 arttı, beklenti %0,3 artması yönündeydi. Eurostat tarafından açıklanan veriye göre 19 üyeli Euro Bölgesi'nde sanayi üretimi Nisan'da %1.1 arttı.

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Avrupa Merkez Bankasının 30 Ekim itibariyle devlet tahvil alımı 393 milyar euroya ulaştı.

Avrupa Merkez Bankasının 30 Ekim itibariyle devlet tahvil alımı 393 milyar euroya ulaştı. Ekonomik Gündem Avustralya Merkez Bankası faiz oranlarını değiştirmeyerek %2 de sabit bıraktı. Polonya Merkez Bankası nın ise iki gün sürecek faiz toplantısı bugün başlayacak. Moody s Arjantin in görünümünü

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Teknik Bülten. 24 Mayıs 2016 Salı

Teknik Bülten. 24 Mayıs 2016 Salı Güne Başlarken San Francisco Fed Başkanı John Williams, 2016 yılında 2-3, 2017 yılında 3-4 faiz artırımı beklediğini belirtti ve faiz artırımlarının zamanlamasının ekonomik verilere bağlı olduğunu bildirdi.

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

BIST-100 Teknik Analiz

BIST-100 Teknik Analiz GÜNLÜK BÜLTEN BIST-100 Teknik Analiz 30 Nisan 2015 Perşembe Hisse Senedi Piyasalarına Bakış Dün 86,300-86,500 aralığında yatay seyir izleyen BIST 100 endeksi günü %0.27 düşüşle 85,978.44 puandan kapattı.

Detaylı

Ekonomik Takvim

Ekonomik Takvim Ekonomik Gündem Yurtdışı piyasalar baktığımız zaman Japonya Merkez Bankası Başkanı Kurodo nun helikopter para adımının söz konusu olmayacağı yönünde açıklamaları sonrası değer kazanan Japon Yeni kayıplarının

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Teknik Bülten. 22 Temmuz 2016 Cuma

Teknik Bülten. 22 Temmuz 2016 Cuma Güne Başlarken Avrupa Merkez Bankası mevduat faizlerini eksi yüzde 0.40 seviyesinde, varlık alım programını da 80 milyar Euro düzeyinde bıraktı. Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Mario Draghi faiz kararı

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ocak 2015 Perşembe

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Ocak 2015 Perşembe G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Yurt içi piyasalar yeni güne artıda başlarken, düşük petrol fiyatlarının

Detaylı

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi.

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi. Ekonomik Gündem DOLAR/TL, dünkü kuvvetli alımlarını bugüne taşıyarak Asya seansında en yüksek 3.0653 seviyesinin test ederek tarihi zirvesini yeniledi. Gelişmekte olan ülke para birimlerinde ise değer

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Haziran 2016 Cuma Günlük Bülten 3 Haziran 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası dün gerçekleştirdiği para politikası toplantısında piyasanın beklediği gibi faiz değişikliğine

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Ekonomik Takvim

Ekonomik Takvim Ekonomik Gündem Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Mario Draghi dünkü konuşmasında önemli uyarılarda bulundu. Draghi, zayıf verimlilik ve düşük büyümenin Euro Bölgesi ekonomisinde kalıcı risklere sebebiyet

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 23 Ekim 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Küresel piyasalar geçtiğimiz haftayı rekorlar ile kapattı. Yeni haftada gündem yoğun. Japonya seçimlerinin etkileri ECB faiz kararı ve ABD büyüme verileri

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 6/12 7/12 1/12 3/13 4/13 6/13 Araştırma GÜNLÜK BÜLTEN 11 Haziran 213 GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ Piyasalara Bakış 1, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, Piyasalar genelinde Global Merkez Bankaları politikaları ön planda

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 16 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Fed bu toplantısında da piyasanın beklentileri doğrultusunda faiz artışına gitmedi. Büyüme beklentisi %2,2

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Ağustos 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,41 artışla 109.537,36 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi önceki kapanışa göre 2.574,26

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 8 Ağustos 2016 Pazartesi Piyasa Gündemi Günlük Bülten Yoğun bir veri akışını geride bıraktığımız haftada yurt içinde en önemli haber olarak enflasyon rakamlarını takip ettik. Küresel piyasalarda

Detaylı

Teknik Bülten. 05 Eylül 2016 Pazartesi

Teknik Bülten. 05 Eylül 2016 Pazartesi Güne Başlarken ABD de Tarım dışı istihdam Temmuz ayındaki 275,000'lik artışın ardından Ağustos ayında 151,000 arttı. Bu, beklentinin oldukça altında bir artışı işaret ediyor. Tarım dışı istihdamın Ağustos

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Teknik Bülten 18 Mayıs 2017 Perşembe

Teknik Bülten 18 Mayıs 2017 Perşembe Güne Başlarken ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), ülkede ticari ham Petrol stoklarının geçen hafta 1,8 milyon varil (yüzde 0,3) azalışla 520,8 milyon varile düştüğünü açıkladı. Piyasa beklentisi, stokların

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nın attığı döviz likidite adımları TL varlıklarına destek olurken seçimlere sayılı günler kala FBI'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'un

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem Haftanın ilk işlem gününde, yurtiçinde enflasyon rakamları, yurtdışında ise PMI rakamları takip edildi. Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan enflasyon rakamları Eylül ayında

Detaylı

Günlük Bülten 17 Mart 2014

Günlük Bülten 17 Mart 2014 Bülten 7 Mart PİYASALAR Döviz Piyasası Kırım daki gerilim sebebiyle güne, seviyesinden başlayan USD/TL kuru, gelişmekte olan ülkelere yaşanan giriş ve paritedeki yükselişe paralel gün boyu aşağı bir seyir

Detaylı

Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015

Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015 Foreks Günlük Bülten 28 Eylül 2015 Merkez bankalarının politika kararlarında belirleyici faktörlerden biri olarak yakından takip edilen Çin Ekonomisinde özel sektörün açıkladığı İmalat PMI üst üste onuncu

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın ilk işlem gününde risk iştahı arttı, borsalar yükseldi, dolar değer kazandı. Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD

Detaylı

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Ekim 2014 Cuma. Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz

Günlük Forex Bülteni G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 31 Ekim 2014 Cuma. Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz i Piyasa Gündemi Yeni güne sabahın erken saatlerinde Japonya dan gelen parasal genişleme haberleriyle uyandık. BOJ un sürpriz şekilde parasal genişleme kararının ardından piyasalarda volatil hareketler

Detaylı

Teknik Bülten 15 Aralık 2016 Perşembe

Teknik Bülten 15 Aralık 2016 Perşembe Güne Başlarken ABD Merkez Bankası FED, gösterge faiz olan federal fon oranını 25 baz puan artırarak, yüzde 0.25-yüzde 0.50'den yüzde 0.50-yüzde 0.75'e yükseltti. Fed yetkililerinin tahminlerinden oluşan

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Ekonomik Takvim

Ekonomik Takvim Ekonomik Gündem Asya hisse senetleri, genel olarak iyi çıkan şirket karları ve ABD ve Euro Bölgesi'nde imalat sektörünün iyileşmekte olduğunu işaret eden verilerin ardından iki haftanın en yüksek seviyesine

Detaylı

Teknik Bülten. 09 Haziran 2016 Perşembe

Teknik Bülten. 09 Haziran 2016 Perşembe Güne Başlarken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, faizlerde 50'şer baz puanlık indirimlerin devamının 'makul' olacağını söyledi. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, büyümenin öncü

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı Ekonomik Gündem Dün yurtiçi piyasada Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası nın (TCMB) faiz kararı, yurtdışı piyasalarda ise Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı ile ECB Başkanı Draghi nin açıklamaları

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ

GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ 1/13 2/13 3/13 6/13 8/13 Araştırma GÜNLÜK BÜLTEN 2 Ocak 214 GÜNLÜK YATIRIM BÜLTENİ Piyasalara Bakış 1, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 214 yılında güçlü dolar ve dikleşen verim eğrilerinin de eşlik edeceği,

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Küresel hisse senetlerinde toparlanmalar dün hız kazandı. Çin borsalarının öncülüğünde Avrupa ve ABD borsalarında değer kazançları haftaya yapılacak FED toplantısı öncesinde piyasaların

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten 22 Aralık 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten dolar ve altın yatay seyrederken Petrol fiyatları yükselmeye devam

Detaylı

Teknik Bülten 27 Ocak 2017 Cuma

Teknik Bülten 27 Ocak 2017 Cuma Güne Başlarken ABD Çalışma Bakanlığı'nın verilerine göre 21 Ocak'ta sona eren haftada haftalık işsizlik maaşı başvuruları 22 bin kişi artışla 259 bin oldu. Bu, 4 haftanın en yüksek seviyesi. Beklenti 247

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

21 Aralık Aralık Bugün, Gözler ABD 3.Çeyrek Büyüme Verisinde Olacak

21 Aralık Aralık Bugün, Gözler ABD 3.Çeyrek Büyüme Verisinde Olacak 21 Aralık 2017 21 Aralık 2017 Bugün, Gözler ABD 3.Çeyrek Büyüme Verisinde Olacak Yurtdışı gelişmeleri incelediğimizde, ABD Senatosu nda yapılan oylamada, vergi reformu yasa tasarısını 48 e karşı 51 oy

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Yurtiçinde Konut Satışları ve TCMB Finansal Hizmetler Güven endeksi takip edilecek.

Yurtiçinde Konut Satışları ve TCMB Finansal Hizmetler Güven endeksi takip edilecek. Ekonomik Gündem Haftanın son işlem gününe girilirken piyasalarda izlenecek önemli ekonomik dataların başında Avrupa seansında Fransa, Almanya ve Euro Bölgesi Hizmet PMI, İngiltere Kamu sektörü net borçlanma

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 04 Kasım 2014 Salı. İçindekiler G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Kritik gelişmelerin yaşandığı geçen haftada canlanan küresel piyasalarda dikkatler Cuma günü açıklanacak

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Piyasalar bugün açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisini bekliyor. Dün ise ABD'de ISM imalat rakamları 50 seviyesinin altına gerileyerek piyasayı şaşırttı. Hafta boyunca olumlu verilerden

Detaylı