İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ"

Transkript

1 İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

2 PYP

3 Ne öğrenmek istiyoruz?

4 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE: 17 EYLÜL 26 EKİM 2018 ANA FİKİR : Okulda birlikte karar verdiğimiz, haklarımız ve sorumluluklarımızın olduğu demokratik bir topluluğun üyesiyiz. SORGULAMA HATLARI 1. Okuldaki hak ve sorumluluklarımız 2. Okuldaki ortak kararlar 3. Okulda demokrasi uygulamaları ÖĞRENEN PROFİLİ ÖZELLİKLERİ Duyarlı: Gözlemlediği demokratik davranışların olduğu afiş çalışmasıyla duyarlı profilini geliştirir. İlkeli: Sınıf içerisindeki demokratik hak ve özgürlüklere karşı ilkeli davranır. Açık görüşlü: Arkadaşlarının fikirlerine karşı açık görüşlüdür. KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER KAVRAMLAR Şekil : Okuldaki haklarımız ve sorumluluklarımız nelerdir? Demokrasi nedir? Okulda demokrasi nasıl olur? Sebep-Sonuç : Okulda ortak kararlara neden ihtiyaç vardır? Sorumluluk : Okulda demokrasiyi nasıl uygulayabiliriz? TUTUMLAR İş birliği: Grup afiş çalışmasıyla gelişir. Hoşgörü: Alınan ortak kararlara karşı katılmasa bile hoş görüyle yaklaşır. Saygı: Grup çalışmalarıyla birbirlerinin fikirlerine saygı duymayı öğrenir. BECERİLER Organizasyon: Seçim yürütme Sosyal beceriler: Grup çalışmaları yaparken tüm sosyal becerileri geliştirir.

5 Nasıl öğreneceğiz?

6 YAPILACAK ÇALIŞMALAR Okulda hak ve sorumluluklarımız kavram haritası oluşturulur. İstasyon çalışması ile okulda alınan ortak kararlar bulunur. Sınıf Sözleşmesi yapılır. Ev Destekli Çalışma ile seçime hazırlık yapılır. Sınıf Temsilcisi seçimi yapılır. Demokrasi Nedir? sınıf kavram haritası yapılır. Öğrenci Davranış Çizelgesi yapılır. «İyi Günler Pembe Burun» kitabı okunur. Kitapla ilgili empati kurarak, davranışlarımızı sorgularız.

7 Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl ölçüp, değerlendireceğiz?

8 Ölçme değerlendirme çalışmalarımız Ön Değerlendirme: Çocuk Hakları Etkinliği Sorgulama Hattı 1 : Okulda Hak ve Sorumluluklarımız Sorgulama Hattı 2 : Ortak Kararlarımız Sorgulama Hattı 3: Sınıf Temsilcisi Seçimi Sonuç Değerlendirme : Davranış Değerlendirme Çizelgesi Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl raporlayacağız? E bülten : E- Bültenimiz ile her ünite başında ve sonunda yapılan çalışmaları sizlerle paylaşırız. PYP Ünite Gelişim Raporu :Her ünite sonunda sizlere göndereceğimiz PYP Gelişim Raporları ile öğrencilerimizin süreç içindeki gelişimlerini sizlerle paylaşırız. Gelişim raporlarının sonunda öğretmen, öğrenci ve velilerin öğrenci gelişimine dair dönüşümlü düşünerek, yorum yazabilecekleri alanlar bulunur. Çocuğunuzun gelişimi ile ilgili gözlemlerinizi bu kısma yazarak bizimle paylaşmanızı isteriz.

9 TÜRKÇE

10 «IB Öğrenen Profilleri» tanıtılır. Dinleme kurallarına uyulur. Verilen konu dışına çıkılmadan konuşmalar yapılır. Anlamlı ve kurallı cümleler, kısa metinler yazılır. Vurgu, tonlamalara dikkat edilerek akıcı okuma yapılır. Paylaşarak okuma yapılır. Şiir okunur. Harfler tekniğine uygun yazılır. Rakamlar tekniğine uygun yazılır.

11 MATEMATİK

12 100 e kadar sayılar rakamlarla yazılır ve okunur. 100 e kadar nesne gurupları onluk ve birlik olarak gösterilir. Deste ve düzine kavramları öğrenilir. Eldesiz toplama işlemi yapılır. Geometrik cisimleri tanır.

13 HAYAT BİLGİSİ

14 Yaratıcı drama yoluyla IB profilleri tanıtılır. Okulda hak ve sorumluluklarımız kavram haritası oluşturulur. İstasyon çalışması ile okulda alınan ortak kararlar bulunur. Sınıf Sözleşmesi yapılır. Ev Destekli Çalışma ile seçime hazırlık yapılır. Sınıf Temsilcisi seçimi yapılır. Demokrasi Nedir? sınıf kavram haritası yapılır. Öğrenci Davranış Çizelgesi yapılır. «İyi Günler Pembe Burun» kitabı okunur.

15

16 Our World Grade 2 Unit 1 Vocabulary/Kelime Colouring, counting, cutting, drawing, gluing, listening, reading, rubbing out, talking, writing. A felt tip,glue,a notebook,a paintbrush,scissors. Skills/Beceriler - Öğrenciler insanların ne yaptığını söylerler. - Sınıf eşyalarının adlarını öğrenirler. - Nesnelerinin yerlerini gösterirler.

17 Our World Grade 2 Unit 01 Grammar/Dilbilgisi: Öğrenciler şimdiki zamanı birinci çoğul şahıs ile kullanmayı öğrenirler. Ex: What are you doing? - We are counting crayons. Öğrenciler geniş zamanda There is-there are kalıplarını kullanarak kısa soru-cevap formlarını öğrenirler. Ex: - Are there any felt tips on the table? - No,there aren t.

18 PYP Who We Are-Kim Olduğumuz Öğrencilere demokratik davranışların ne oluğu sorulur. Öğrencilerin fikri alınarak sınıf kuralları oluşturulur. Öğrencilerden demokratik davranışlara örnek vermeleri istenir. Demokratik davranışı pekiştirmek amacıyla öğrenciler en sevdiği etkinlikleri oylama tekniğiyle belirlerler.

19 BEDEN EĞİTİMİ

20 Yer Değiştirme Hareketleri:Eğitsel oyunlarla yer-yön duyusu gelişir.(yer değiştirme hareketlerini vücut, alan farkındalığı ve hareket ilişkilerini kullanarak yaparız. Dengeleme Hareketleri: Eğitsel Oyunları ile ( vücut dengesinin farkındalığını gelişir.) Öğrencilerin dinamik ve statik dengeleme hareketlerini daha koordineli ve istenilen şekilde (uygun formda) yapmaları sağlanır. Nesne kontrolü gerektiren hareketler: Topa alışma etkinliğine öncelik verilir. Milli Bayram Ve Törenler: Bayram, kutlama ve törenlere istekle katılır. PYP programımızdaki kim olduğumuz temasına yönelik okulda,demokrasi ünitesine çalışmalarımız ise oynatılacak olan eğitsel oyunlarımızı oya sunularak demokratik davranışlar geliştirilir. Arkadaşlarıyla demokratik davranmayı ve arkadaşlarının düşüncelerine saygı duymayı ve duyarlı olmaları amaçlanır.

21 YÜZME: Nefes çalışması yapılır. Tahtalı serbest stil ayak vuruş çalışmaları yapılır. Altı ayakta bir önden nefes çalışması yapılır. Serbest ve Sırtüstü stilde ayak vuruş ve kol çekiş çalışması yapılır. Öğrencilerimizin fiziksel gelişimine katkı sağlarız.

22 PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BÖLÜMÜ

23 Zaman Kapsülüm etkinliği uygulanır.

24 GÖRSEL SANATLAR

25 Atölye sözleşmesi hazırlanır ve atölye duvarımıza asılır. Otoportre çalışmaları yapılır. Fiziksel özelliklerimizi belli ederek görsel çalışmalar yapılır. Kendimizi(duygu ve düşüncelerimizi) resim yolu ile ifade ederiz.

26 MÜZİK

27 Tüm ilkokul öğrencilerimiz ile müzik atölyesi davranış kuralları belirlenir ve belirlenen kurallar öğrencilerle birlikte tabloya dönüştürülür. 2., 3. ve 4. sınıflarda solfej eğitimi ve melodika eğitimi çalışmaları yapılır. 2. sınıflar ile Istiklal Marşı tören kuralları öğrenilir.

28 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

29 Bilgisayar Laboratuvarı kuralları belirlenir, pano hazırlanır. Bilgisayar hakkında ön bilgiler sorgulanır. Bilgisayar ve bilgisayar parçalarının tanıtılması için etkinlik yapılır. Bilgisayar kullanımında doğru duruş ve oturuş sergilerler. Algoritmaya giriş yapılır. Karışık adımlar içinde yönergeye işlemleri takip eder.

30 KÜTÜPHANE

31 Öğrenciler kütüphaneyi tanır ve kütüphane kurallarını belirler. Öğrenciler ilkeli, duyarlı, açık görüşlü IB öğrenen profiline uygun kitaplara yönlendirilir ve ödünç alması sağlanır.. ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNERİLER 1. Okulda Nelere Dikkat Etmeliyim?, Arianna Candell, 1001 Çiçek 2. Okulda Nasıl Davranalım?, Arianna Cande, Rosa M. Curto, Altın Kitaplar

32 facebook.com/atanuroguz twitter.com/atanuroguz

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf PYP Ünİtesİ Velİ Bültenİ DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER VE ZAMAN

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf PYP Uygulama Ünitesi ve Veli Bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf PYP Ünİtesİ Velİ Bültenİ DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:Kendimizi İfade Etme Yollarımız

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ PYP 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL İÇİN BAŞARILAR DİLERİZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN 2015-2016 SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

ANAFİKİR: Demokratik anlayış toplumdaki insanları ve bakış

ANAFİKİR: Demokratik anlayış toplumdaki insanları ve bakış 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (25.04.2013 10. 05.2013) Sayın Velimiz, 25.04.2013-10.05. 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz beşinci

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR KASIM ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR KASIM ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR KASIM ARALIK AYI E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: Gezegeni Paylaşmak

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012)

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) 3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER PYP 4.Sınıf pyp

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015-27 Mart 2015)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015-27 Mart 2015) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015-27 Mart 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı

1. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı 1. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (08Aralık 2014-23 Ocak 2015)

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (08Aralık 2014-23 Ocak 2015) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (08Aralık 2014-23 Ocak 2015) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (14 Mart- 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 ) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı

3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı 3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR OCAK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR OCAK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR OCAK AYI E-BÜLTENİ ARALIK AYINDAN GÖRÜNTÜLER PYP 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:BULUNDUĞUMUZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL AYI E-BÜLTENİ PYP İSTEK Vakfı Atanur Oğuz İlkokulu akademik kadrosu olarak, 2015 yılının Şubat ayında IB Aday Okulu olarak

Detaylı

geliştirmemize yardımcı olur.

geliştirmemize yardımcı olur. 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Eylül-28 Ekim 2016) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta kütüphane etkinlikleri kapsamında karikatürist Turgut Yüksel i konuk ettik. Karikatür atölyesi öğrencilerimizi çok mutlu etti.

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim- 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT MART 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT MART 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT 2014 21 MART 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasındaki dördüncü temamıza ait

Detaylı