2. Yonetim Kurulu Uyesi Bllent Sadullah KORT,un giindemi takdim edigini ve saygr

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2. Yonetim Kurulu Uyesi Bllent Sadullah KORT,un giindemi takdim edigini ve saygr"

Transkript

1 1. Hava Kuwe eri KomutantrOr yardrmlaima Derneoi yrllrk OtaOan Genel Kurul Toplantrsr 28 Nisan 2014 pazartesi gunir saat 14.OO,da flir" (rrrutf"ri Karargahr Albay salim ILKUQAN Konferans satonundi233 oyenin x"tir,r, ire gerg;relri9tir. 2. Yonetim Kurulu Uyesi Bllent Sadullah KORT,un giindemi takdim edigini ve saygr durugunu takiben gundemin 3 uncri maddesi geregincetenet kuiui 19,r,9 konugmasrnr yapmak Uzere Hava Kuwefleri Komutantrgrl(urmay 6agtanr Xorgeneiaf fr,tefimet garuvii: e sdz verilmigtir. Korgeneral [,lehmet $ANVER tarairnd;n: a. Hava Kuwefleri Komutanlgr yardrmlagma DerneOinin 63 yrllk bir dernek olduou, Hava Kuwefleri personelini kucaktayan ve her konuda olaugr'tioi,.biz Bir Aitefii; sloganrmrza temer tegkir eden derneoimizrn her gegen gun imk;;; iauitiyetterini artrrogi, faaliyetlerini diizenti bir gekilde yurut;rek ornel tjg[it etiigini, b Derneoimiz tarafrndan emekririkte.yaprran yardrm da goz 6n,ne arrndrgrnda kendi :11:,i1i,f_k ll{u0unyn gdriitdri0u ancak bu.kapsimdu o",n""oiririn esas amacrnr goz ardt ederek, konuya emeklilikte ne kadar gok para alabiliriz dl]glincesine,eya ptanini oturtmantn yanlrg olacaot,. c. Dernek gelir-gider durumlarr, tiye saytla, ve ktdemlilik durumla, da dikkate altnarak, yrllara sari olarak yaprlan heiap (riterleri ile Uefrrfenen-Ou yardtm miktarlafl, mevcut ve gelecekteki dernek rivelerine hak maoduriyetine meydan vermeyecek gekilde otmasr gerektigi, ay zamanda dernet iiyeleinin';; i";ri;-i;k,p ederken buyitk beklentilere girmemesi gerektroi, derneein- mari yaprsrna iarai- verecek istekrerde bulunmaktan kagrntlmast daha uygun olacaqr.,..9.. Biraz sonra aynnttlafl agrklanacak olan dernek giderleri konusunda bazt tedbirlerin arrnmasrnrn soz konusu orauou, deoerri tiyererrmizin "ou ronudaki destekrerinin derneqin uzun vadede varlrornr silrdurmesi ve b-izden sonra g"i.nl"r" intixrfi aglstndan son derece Onem arzettiii, ^" ^..1..^?19"1l:ldan, mevcut Uye sayrsrnr artrrma yonrinde tum arkadagtaflmrzrn tegvik eotct ve yaprcl y0nlendirmeleri, millet olarak en dnemli hasleflerimizden oian yardrmlagma ve paylagma duygusunu daha da guglendirecegini,,^,,-,-3-?91o Vf: cenet Kurut Toptantrsrnr yapmakta otan dernegimizin tuzugunde oelflenen amact dodrultusunda irvelerinin katkllart rle daha gliglti- olarak nic6 yeni hizmet yrllaflna ulagacagt genel kurula aniattlmtgttr.

2 3. Genel Kurul agtltg konugmalarrnl takiben Divan bagkanlgrna Emin MERT, divan bagkan veki iklerine yazmanloa lbrahim cur ve gahin LALECi genet segilmiglerdir. BaSkanlr0r segjmine gegilerek divan Yrldrray BE$L ve Ramazan patlr, kurula katrlan Uyelenn oy birligr ile 4. Divan BagkanltOtntn yerlerini almalaflndan sonra divan bagkant Emin N4ERT genel [1111_ll-.P.i1g 119:kkiir ederek giindemin 5 inci maddesi uyannca yonetim Kurutu Fa;tiyel Kaporunun okunmast i9in. Dernek ydnetim Kurulu Bagkanr Atilla yurtta$,a ;dz verilmigtir..,_... H"y: Kuwefleri KomutanlrOr yardrmlaqma Derneoinin yrlr Faatiyeflerini igeren Yonetrm Kururu Faariyet Raporu, yonerirn Kururu Bagkanr Atifla-yuRTTA$ t"r"t,iorn; Yaprlan_ yardrmlar ire rrgiri faariyefler, 2013 yrrr mari durumu ve sonug bagrrkran artrnda Genel Kurula takdim edilmi$tir. 5.. Divan Bagkanr Emin IVIERT gundemrn 6 ncr maddesi geregince Denefleme Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasrna geqileceoini belirterek, yardimlaima Derne$i Denefleme Kurulu Bagkanr Goksel GENQ e soz vermi$tir. Hava Kuwetreri Komutanrrqr yardrmragma Derneoinin 2o1 3 yrrr faariyeflerine ait Denetleme Raporu c6kset cenq;raf,norn C!nJ x*rf"irf,ji, "ol"iqtir. 6 Divan Bagkanr Emin MERT tarafrndan cener Kurura hitaben, yonetim ve Denetim Kurullanna ait faariyet raporra. sazrere takdim edirmigtir. Giindemin 7 nci maddesi gereoince takdim edilen faaliyet raporla, hakkrnda gorilg bildirmek isteyen varmr? Diyerik, denel Kurul Uyelerinden bu konu hakkrndan sciz aimali isteyen olup, olmadrgr sorulmugtur. _.Sdz almak isteyen Uye grkmadror anlagrlrnca, ydnetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporlanntn ibrastna gegileceoi belirtilerek genel kurul ijyelerine yonetim ve Denetim Kururu Faariyet Raporrarrnr IBRA EDENLER, lern efl'rgvenlgr. gekrinde sorurmugtur. Oylama sonucunda Faaliyet Raporla,nrn tiyelerce oy birlior ile iora i:oitoigi Genel Kuiula agtklanarak, Genel Kurul adtna yaptrklari galrgmilardai dolayt yonetim ve denetim kurullafl na tegekkur edilmigtir. 7 Gundemin 8 inci maddesi gereoince, Divan Bagkanr tarafrndan, Hava Kuwefleri f:.arl:l 'gi Y"rd Tlagma Derneoi Aktrieryat Denetim Raporu ite itgili otarak gener kurut uyerenne b gi veritmesi amacryla Bedrettrn OZGUR,e soz veritmi$iir. Bedrettin OZGUR tarafrndan Hizmet Sunucusu konumundaki dernegin Temel yrikum[illkleri Konusunda; _ a. Dernegin, riyelere yaptlan yardrmlar nedeniyle 4632 sayri Bireysel Emeklilik Tasaruf ve Yatrrm sistemi Kanununun geqici f inci maddesine og iiaziran tarihinde eklenen ek frkra uyannca Hazine MUsteglrligrnrn aktueryal denetimine tabi oldugu, b. Sdz konusu denetimin, Emeklilioe ydnelik Taahh0tte bulunan kuruluglafln, Aktueryal Denetimi hakkrnda y6netmellk hrikijmlerine gore yaprlmakta oidu$u, -

3 c. Uyelere ve galrganlara sunulan faydalara, varlrk ve yilkrimlltluklere, hesaplann aynstrfllmasrna, aktiieryal hesaplamalarda kullanrlan yontem ve varsaytmlara iligkin bilgileri igerdi0i ve yetkilendirilmig aktiier tarafrndan hazrrtanrp imzatandrer antairlmrstrr YtI Aktuerya Raporu Genel Durumu Hakkrnda; a. Aktiierya Raporunun Adendum Firmasr taraflndan 31 Araltk 2013 tarihi esas alrnarak hazrrlandlgtnt,....b. Dernegh biriktirme katsayrsr olan.l,.l8,de deoisiktik yaprlmasr ve bu katsayrnrn kaldrfl lmasr halinde teknik agr0rnrn degerlendirildigi, c. Oernek birikimlerinin tamamen risksiz, ancak en yuksek stopajrn Odendigi banka mevduatlannda de0erlendirildi0i, 9. Bireylerin ise katkr paylannr derneoe yatrrarak herhangi bir vergi avantajrndan faydalanamadrklafl, d. Trim faktorlerin dikkate alrndrgtnda, 4632 sayrlr Kanuna eklenen gegici 1,inci maddeden yararlanrlarak birikimlerin Bireysel Emeklilik sistemine aktaflmrnrn incelenmesi gerektigi sonucu grkanldr0r, Bireysel Emeklalik Sisteminin Avantajlafl Konusunda; a. Aktaflm sonrasrnda odeyecegi aidaflara yo25 oranrnda devlet katktst alacaot, b. Aktanm sonrasr akta lan varltklafl bireysel emeklilik sisteminde stopajstz olarak yatrflma yonlenecegi ve bu durumda potansiyel olarak yattflmlarrnrn ieel getirisinin artacagt, c.. Dernek aracrlt0r ile bireysel emeklilik sistemine daha driguk gider kesintileri odeyerek dahil olabileceoi, 9. Hayat sigortast ve benzeri ek faydalarr ktsmen veya tamamen bedelsiz olarak alabilecegi, d. Emeklilikte esnek emeklilik ve uzun yagama d6nemi igin sigorta sisteminden 9T!r b9yy maag alabileceoi, reet getirinin daha yuksek otmasr, ailsiiti kesinti ve %25 devtet katkrsr ile bu tutafln goreceli olarak daha yr.jksek olacagr, e. Birikimlerin geffaf bir gekilde gunluk olarak takip edilebileceqi, birden fazla Emeklilik yatrrrm fonra, igerisinde kendi risk-getiri tercihine gdre yatr.m tercihinde bulunabilecegi anlatrlmrgtr r.

4 Dernek Agtstndan;, a. Hayat Sigortalaa ile ilgili risklerin krsmen veya tamamen emeklilik girketine devredilebilecegi,, b. Dernek varlrklaflntn yattnma yonlendirilmest ile ortaya gtkan stopaj ylikunrin azalacalt, aynr miktar varltklafln benzer yatrnm kogu llafl nda 'yatrrrm getirisinin artmrg olacagl, c. Kurgulanacak ek emeklilik sistemi ile Uyelere daha fazla katkrda bulunma, Uyelerin eg ve 18 yagrn uzerindeki gocuklanna dernek igin tasarlanan uygun kogullarda B_ES'e girme oranaor sunuracagr, bu durumda da dernegin y6nrenoirici ve i6ttet<tit pazaark gilcli On plana gtkacagr, g, Aktanma iligkin genel bir karar altnmasrndan sonra; aktaflmrn detaylandtnlmast, aktanm sonrasr mevzuattn hazrrlanmasl, aktaflm ile ilgili ig planlarrntn olugturulmasr, aktaflm ile ilgili girkeflerin ve ityeterin bitgilendiritmesi, Oiler Oir itaoe ils derneoin hizmetlerinin ve bunlara iligkin mevzuattnrn gozden gegirilmeji yeni, yaptya uyumlu hile getirilmesi gerekece0i, d. Aktaflm sonrast dernek taraftndan yonetilen varltklann azalacalt, toptan tasfiye Halinde gayrimenkullerin sattlmastntn gerekeceoi, e. Dernek faaliyetlerinin ve hrzmeflerinin yaprsrnrn deoigmesi iqin iyi bir iletigim stratejisi olugturulmasr gerektioi anlatrlmrgtrr. Sonug olarak;. a. Mecburi hizmetin 15 yrrdan r 0 yrra inmesi nedenryre geqen vrr emekri oran/istifa eden personelin fazlalrgr ve gegmig 1O yr rk dcinemdi 'aidatrnr almadan Hava Kuvvetlerinden aynlan personele yaprlan ddemeler (Erken Aynlma Odemesi) nedeniyle giderlerde artrg oldugu,. b.. Dernek y trnmlan ile ilgili 2OO9 yrlrnda 5 yrl sonra yeniden deoerlendirilmek ijzere. getirilen 1.'18'rik katsayr oranrnda yeniden duzenreme yaprrdrgl ve yeni Uye grri$i artrnldr0r takdirde dernegin topartanma ve yeniden buyitme jurecine girece!inin de0erlendirildigi,...c. Aktiieryal rapor uyannca tedbir alnarak 63 yrllk derneoin bizden sonrakilere intikalinin saglanmasrnrn gerektioi, g. Yeni iiye giriqinin artrfllmasr, dzellikle astsubay, sozleqmeli subay/astsubay, uzman erbag ve memurlafln bu konuda ilyelerimiz tarafindan tegvik edilmesi gerektigi, d Bireyser Emekririk sisteminin aragtrrrmasr igrn yonetim Kururuna yetki verirmesi ve gelecek ytl yaprlacak genel kurulda bu konuda bir deoerlendirme yapilmasrnrn uygun olacagr anlatllmtgttr.

5 8. Gilndemin g'uncu maddesi gereoince ydnetim Kurulu ve Genel Kurul Uyelerince; Hava.Kuvvetleri Komutanlrot yardtmlagma DerneOi hakktnda onerge vermei isteyen uyelerin_ tinergererini Divan Bagkanrrorna getirmereii istenmig ve Di-van Bagkanrrgrnca, Genel Kurul Uyeleri tarafrndan verirecek cinirgererin Gener Kuiur saronunda outunai riye sayrsrnrn 1/1o', undan az ormamak ve uyerer tarafrndan imzaranmak gartryra verirebirecegi hatrrlatrlmtgttr. a. Bu kapsamda, Dernek yonetim Kurulu taraftndan verilen.bireysel Emeklilik Sisteminjn aragttnlmast igin yonetim Kuruluna gorev verilmesi ve geiecek yrl yaprlacak Genel Kurulda bu konunun arz edirmesi." Konuiu onerge cener Ku"rurda buiunin i:yerer tarafrndan oy gokluou ile kabul edilerek,. dernek ytinitim kuruluna gdrev verilmig ve dniimuzdeki.yrl yapllacak olan genel kurula konu ile ilgili gerekli araglrrmanrn yaprlarak gl.indem maddesi olarak getirilmesi istenmigtir. b. Dernek Yonetim Kurulu taraflndan verilen,,hava Kuwefleri Komutanltgt Yardtmlagma Derneoi Genel Kurulu taraflndan altnan karar gereoince 2009 yrlr Nisan ayrndan itibaren Lry lere yaprran yardrmrara irave ediren 1,1g kitsalrsrnrn 5 yrlik srirenin sona.ermesi ve.aktuerya Raporu uyaflnca cenel Kurul Uyeleii tarafrndan yeniden degerlendirilmesi." konuru onerge Gener Kururda burunan riyerei tarafrndan oy gokiugu ire reddedilmistir. c. Hava Kuvvetleri Komutanh0l yardlmla$ma Derneoi Genel Kurul Uyeleritarafrndan "2009 yrlr Nisan ayrnda arrnan karar gereoince o tarihten iti6aren Oyerere yaprran yardrmrara ilave edilen 1,18 katsayrsrnrn kardrnrmasr, degigtirirmesi veya oeriiti bir tirihte gegerririginin srnrrland rfl lmasr hususunda dernek y6netim kururu tarafrndin incereme yaprrarik - 20i 5 yrrr Olaoan. Genel Kurulunda tjyelere takdim yaptlmast ve antlan genel kurulda bu hususun karara ba$lanmasr." Konulu onerge Genel Kurulda bulunan riye-ler taraflndan 2 red oyuna kargrlrk oy goklu0u ile kabul edilerek, dernek yonetim kuruluna gorev verilmig ve 0numiizdeki yrl yaprracak oran gener kurura giindem maddesi olarak getirirmesi istenmigtir. _ g Genel Kurul rtyeleri tarafrndan,,,hava Kuwefleri KomutanltOr yardrmlagma Dernegi rarafrndan yaprlacak yardrmrarn usur ve Esasrarnrn Tespitine D;ir yonetmeiioin 4'e maddesinde bulunan Qocuk vefat yardrmrnrn "Qocuk vefat yardrmr uyenin bakmaira ytlkumlii olduou gocuklannrn vefatrnda yaptlrr. yardrm belgelendirmek Sarttyla; a. Erkek gocuklarda evlenmemig ve sosyal guvencesi olmamasr halinde 25 yagrna liadar, b. Krz gocukla. ile bedenser ve zihinser eng fli gocuklarda evrenmemis veyi evrenmig boganmrg ve sosyal giivencesi ormamasr harinde yaprrrr." gekrindeki onerge dener Kururia ourunan aiyeler tarafrndan 7 red oyuna karsrrrk oy gokruou ire kabur edire;k, dernek ydnetmerioinde gerekli duzeltmenin yapllmastna karar verilmistir. d. Dernek ityesi Muzaffer TANOGLU tarafrndan verilen,,dernek Uye aidattnrn yrllrk enflasyon maag arttgtna uygun olarak +2 puan artttnlmasl.,,teklifi Genel Kurulda bulunan r.iyeler tarafrndan oy birli0i ile reddedilmigtjr. e. Dernek ityesa lvuzaffer TANOGLU tarafrndan verilen,,dernek ilyesi iken herhangi bir nedenle l]yelikten ay.lan personel bir defaya mahsus Uyelige geri ddnebilirler. Ancai i.]yelikten ay. kardrkra, sure aida ann ('r0) on taksitte,i gi-roixi aidat uzerinden hesaplanarak yatrrmak gartr ile uyerige geri ddnebilirler. teklifr 'Gener Kururda bulunan uyerer taraitndan oy goklu0u ile reddedilmigtrr

6 ^_ &. Oer19f< uyesi Muzaffer TANOGLU tarafrndan verilen,,emeklilik hakktnr kazanan X"^_11.y1 ::,g?ld!,rug her r.iye. istedioi.takdirde emekti otmug sibi dernekten ayntabitir. uernekre DtnKen parasrnt emekli olmug gibi alabilir.,,teklifi Genel Kurul Salonunda'bulunan Uye saytstntn 'll'10' undan az olmast nedeniyle gtindeme ahnmamtgttr.. E Dernek ityesi Muzaffer TANOGLU tarafrndan verilen,,yardrmlagma Derneoi olagan toplanlsrntn hafta sonlanna alnmast (Cumartesi Ogteden ionra 13.30,da.,, teklifi Genel Kurul Salonunda bulunan uye saytstntn 1/10, undan iz olmasr nedeniyle glindeme alrnmamtgttr.. 6 Dernek iiyesi Muzaffer TANOGLU tarafrndan verilen.dernek atyesi iken herhangi bir nedenre iiyerikten ay.ran personere Uye orduou ay goi d;r:inoe burundururarak parasrnrn iade edilmesi (yaprlan masraftar grka,ldrktin io-nra).,, teklifi Genel Kurul Salonunda bulunan iiye saytstnrn 1/10, undan az olmasr nedeniyle!trndeme altnmamtgttr. q Diva! Bagkanr Emin MERT tarafrndan gltndemin.lo uncu maddesi uyattilca,,2014 ylt Tahmini Biitgesinin gorugurerek oyranmasrni gegirecegi birdirerek Gener Kurura arz ediren 2014 yri Tahmini Butgesi kapsamrnda oyrama-yaprrma-sr tonusu, oivin Bagkanr tarafrndan cul gl.iy.rrl, sorutmugtur. Bu kapsamda Genel kurut tarafrndan yrtr iahmini Bijtgesi oy birligi ile kabul editmigtir. I0. Divan Bagkanr Emin MERT tarafrndan gundem maddererinin tamamrandror birdirirerek, gdrtigiilen tiim konurar hakkrnda soz armak isteyen orup, ormadrgr sorurmugtur. Gener Kurui huzurunda sdz almak isteyen grkmadrgr goriitiince, gi.indemin io uncu maddesi uyannca Hava Kuvvetreri Komutanrrgr yardrmragma Derneginin 2013 yrrr orasan cener Kururunun kapanrgrnrn yaprlaca!t Genel Kurul Uyelerine agrklinmrgtrr.,..^,^-,ty,l:!"i.01i, qiv,3n Balkanr Emin MERT tarafrndan,,genet Kurutun DeOerti uyere,, Hava Kuwefleri Komutanlr0r yardrmlagma Derneoi TUzriOUni.tn g lnci madiesi 1l9l1Lr:y..i9?.. r0,3 _ Yrtr otagan, Genet Kurui Toptantrsinr t-*irirr,e butunuyoruz, uernek IuzugiJ gereoi cenel Kurut.Toptantrlaflnrn her yrl NiSAN ayr igerislnde yap,tmaii gerekmektedir, gerecek Gener Kurur roprantrsrnrn 20i5 yrrr NisAN ayr-igerisinde v<inetim Kurulunun belirleyeceoi bir tarihte yaprlaca{r, bu toplantrda alilan tum kararla,n ilyelerimize hayrrlr ormasrnr direrim." temennisi dire getirirerek toprantr tamamranmr$trr. $ahin LALECI Yazman lorahim dur Yazman Divan Bagkan Vekili irj,ruy'aegr-t Divan Bagkan Vekili Divan Bagkanr

c. Dernek gelir-gider durumlafl, Uye saytlafl ve krdemlitik durumlan da dikkate

c. Dernek gelir-gider durumlafl, Uye saytlafl ve krdemlitik durumlan da dikkate 1 Havg Kuwefleri KomutantrOr yardrmta$ma DerneOi yr rk Otagan cenel Kurul Toplantrsr 28 Nisan 2014 pazartesi giinii saat 14.00'da HJru iruu"tr"ri Karargahr Arbay Salim ILKUQAN Konferans satonundi23s tiyenin

Detaylı

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI 1. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Yardımlaşma Derneği Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Nisan 2013 Cuma günü

Detaylı

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA i**-*; i,:; " "'": l ii"rl -' : ;.*:;".".-"*. j t:':,.,,. I,:i i rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA 1910412012 tarih ve 6292 sayrh orman Kdylulerinin Kalkrnmalannrn Desteklenmesi ve Hazine

Detaylı

BiRiNCI BOLUM. Eren Finans Faktoring Hizmetleri Anonim $irketi Genel Kurulunun $ahgma Esas ve Usulleri Hakklnda 19 Yiinerge

BiRiNCI BOLUM. Eren Finans Faktoring Hizmetleri Anonim $irketi Genel Kurulunun $ahgma Esas ve Usulleri Hakklnda 19 Yiinerge Eren Finans Faktoring Hizmetleri Anonim $irketi Genel Kurulunun $ahgma Esas ve Usulleri Hakklnda 19 Yiinerge BiRiNCI BOLUM Amag, Kapsam, Dayanak ve Tanlmlar Amag ve kapsam MADDE 1- (1) Bu ig yonergenin

Detaylı

3) Divan baqkanr, grindemin tigiincti n-raddesini tutanak yazmanlrra okuttu.2012 Yrlt hesrap

3) Divan baqkanr, grindemin tigiincti n-raddesini tutanak yazmanlrra okuttu.2012 Yrlt hesrap EURO KAp1TAL YATIRIM ORTAKLIGI,qlONitU $imnri'nin 30 MART 2013 i.q.nihinoe yapilan 2012 yrr-r ougan GENEL KURUL ToPLANTI rutann'gt Euro Kapital Yatrnm Ortakhgr Anonim $irketinin 2012 ylrr Ola[an Genel

Detaylı

Servet GYO. 'Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU. A) girket HAKKTNDA VER LEN B LG LER. 'Servet GYO Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU

Servet GYO. 'Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU. A) girket HAKKTNDA VER LEN B LG LER. 'Servet GYO Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU 'Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU 15t04t2013 Servet GYO 'Servet GYO Fiyat Tespit Raporu' DEGERLENDIRME RAPORU Bu rapor, Yatrrrm Finansman Menkul Degerler A.$. tarafrndan hazrdanmtgttr. Rapor,

Detaylı

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.-

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.- % T. C. YUKSUKOGRE'I'I\I KURULU BASKANLIEI Sayr : Konu : B.30.o. imi.o.oo.oo.01/ 6l 8< ttq3o Tezsiz Yuksek Lisans Bilkent / ANKARA.a2...o.L,.2a.aJ 2547 sayfi YUksekogretim Kanununun ek 27 nci maddesi gere$ince

Detaylı

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31.12.2013 tarihi itibari ile Bağımsız Denetim Raporu, Mali Tablolar ve Dipnotlar, Genel Kurula sunulan Özet Yönetim Kurulu Raporu ile 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 19 Temmuz 2008 CUMARTESİ Sayı : 26941 Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: DERNEK, VAKIF, SANDIK VE DİĞER KURULUŞLARDAN BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNE VE YILLIK GELİR SİGORTASINA AKTARIM HAKKINDA YÖNETMELİK

Detaylı

T.C. MERSiN VALiTiGiNp. :MERSiN. :sir,irxn. :coxsu SULAMa sirligi. :6172 sayili sulama niru-,ixl,rni KANUNUNUN 18.

T.C. MERSiN VALiTiGiNp. :MERSiN. :sir,irxn. :coxsu SULAMa sirligi. :6172 sayili sulama niru-,ixl,rni KANUNUNUN 18. I'( T.C. MERSiN VALiTiGiNp sulama ninr,iru,nni DENETiTu naporu ir,i :MERSiN ilqnsi :sir,irxn DENETLENEN niru,ix :coxsu SULAMa sirligi DENETiTUB rani KONULAR :6172 sayili sulama niru-,ixl,rni KANUNUNUN

Detaylı

rubirlr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur

rubirlr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur rubirlr Sayr. 8.14.2.T8T 0.06.01.02.231-594111971 Konu : TUBiTAK-Lindau Destek Programr CELAL BAYAR UNiVERSiTESi RrrrOnIuGurur Zy rcatzor iveoi Bilimsel ve Teknolojikalkrnma igin gereken insan kaynagrnrn

Detaylı

T.C. MERSiN valiliginn. :MERSiN :ERDEMLI. :6172 SAyILT SULAMA ninr,ixr,nni KANUNUNUN 18. MADDnsi UyIRINCA 2or3 YILI ionni vn M,q.

T.C. MERSiN valiliginn. :MERSiN :ERDEMLI. :6172 SAyILT SULAMA ninr,ixr,nni KANUNUNUN 18. MADDnsi UyIRINCA 2or3 YILI ionni vn M,q. T.C. MERSiN valiliginn SULAMA sirliklnri urnpriu naporu ili :MERSiN irqrsi :ERDEMLI DENETLENEN girlir :ERDEMLi_rocanAsANLr sulama niru,igi onnnriprn rani KoNULAR :6172 SAyILT SULAMA ninr,ixr,nni KANUNUNUN

Detaylı

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu KAHRAMANMARA$ StiTCu in,a.u univnnsirnsi 2015 YL KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU 5018 Sayrh Kamu Mali Y0netimi ve Kontrol Kanunu ile birlikte kalkrnma planlarr ve programlarda yer alan politika

Detaylı

(--' zr' 'r' ,"-Z_., lo,1

(--' zr' 'r' ,-Z_., lo,1 l,inx silcisayar sisrontlnri y,q,zlltn{l ve DoNANTMT sanayi ve TicARET ANoNiM $irketi'nin zs.04.z0l4ra,niuir,qop yaprlan 2013 yilr olac,q.n GENEL KURUL ToPLANTI rurlnagt Link Bilgisayar Sistemleri Yazrhmr

Detaylı

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet

Srra. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihriyac LisTESi. Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet T.C. SAELIK BAKANLIEI TURKiYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayl ; B. 10.4.tSM.4.72.00.20t Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan BiYOKiMYA igin MALZ.ALIMI isi

Detaylı

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6.

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6. ,:t? ixttl9i VERI ANALIZ REHBERI 1.AMA9 iyilegtirme veya Diizeltici/ Onleyici faaliyet yapmak iizere olgme ve izleme sonuglanntn analizinde, uygunsuzluklarrn nedenlerini ve goztimlerini saptamada yontem

Detaylı

t{ffiisi&,lon *J'iJ'

t{ffiisi&,lon *J'iJ' i!l lll l! L ii ll8 L. c) e.'2. * i J" f*4 h :*"le t{ffiisi&,lon *J'iJ' Utuivensiresi FEN eilimleni erusrirusu TEz gau5mesroruirueuir naponu ALTNMAS ve KULLAN!!MAsl HAcETTEPE UYGULAMA ESASLAR BRNC BOLUM

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK. EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt. SAffTNAMESf. YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE. TIJRKKHH$tAYil

ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK. EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt. SAffTNAMESf. YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE. TIJRKKHH$tAYil li TIJRKKHH$tAYil 1868 EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK SAffTNAMESf i-^^^ - rz I r lnsan Kal,naklan Direktcirlii[U ii _,"*.: ""J i,.l,',-,r urt LJ\Lvr

Detaylı

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not:

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not: Acrk teblieat adresi Telefon ve Faks numarasl Not: Srra No Mal Kaleminin Adr ve Krsa Agrklamasr Miktarr Tutarr (Para birirni,t belirtilerek) Toplam Tutar (K.D.V Haric) *Tabloya gerektiti kadar satrr eklenecektir.

Detaylı

AVIIIi\T. izmir Barosu Sayrn Ba$kanltgtna. ,\ t./ Y,q l\ (.,,/,t\,qr\ Sn.meslektaglaflm, umudum ve heyecantm bitmigtir. Saygrlaflmla, Av.

AVIIIi\T. izmir Barosu Sayrn Ba$kanltgtna. ,\ t./ Y,q l\ (.,,/,t\,qr\ Sn.meslektaglaflm, umudum ve heyecantm bitmigtir. Saygrlaflmla, Av. AVIIIi\T r-,.r,1rr A,r/ i l,\ t./ Y,q l\ (.,,/,t\,qr\ 17 02 2012, laks ile. izmir Barosu Sayrn Ba$kanltgtna Sn.Bagkan Av.Sema PekdaS ve Ydnetim Kurulunun Saytn Uyelerinin Dikkatine Sn.meslektaglaflm, izmir

Detaylı

EsA. 5-8-9-10-11-12'L3 23'26 ve 33'UtrtcU MADDeuni ruiru rnoil,41,'ituci MADDeruiru. ituitu EURO KAP TAL YATIRIM ORTAKLIGI A.$

EsA. 5-8-9-10-11-12'L3 23'26 ve 33'UtrtcU MADDeuni ruiru rnoil,41,'ituci MADDeruiru. ituitu EURO KAP TAL YATIRIM ORTAKLIGI A.$ EURO KAP TAL YATIRIM ORTAKLIGI A.$ EsA ituitu 5-8-9-10-11-12'L3 23'26 ve 33'UtrtcU MADDeuni ruiru rnoil,41,'ituci MADDeruiru EKLENM EsiNr i ri5riru raoil rnsnrllarl EsKi $EKiL YAPTLAMAYAcAK iglen: MADDE

Detaylı

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART TUNCELi iinivnnsirnsi- BGiriM-siR-snN runcer,i trnivnnsirnsi rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART 4688 Sayrh Kamu Gorevlileri Sendikalan Kanunu'nun 22. ve 41. maddeleri ve bu kanuna dayah

Detaylı

2' Bursun amacrna uygun otarak verirmesini sa$ramak uzere

2' Bursun amacrna uygun otarak verirmesini sa$ramak uzere 2' Bursun amacrna uygun otarak verirmesini sa$ramak uzere EK-A'da, Ogrenci Burs Bagvuru Formu EK_B,dedir. hazrrlanan burs duyurusu Dernegi ll Bagkanr TURKiYE EMEKLi SUBAYLAR DERNE6i FESUD) izuin xouar

Detaylı

M N\S YAT RIM ORTAKUGI A.$ 33,UNCU MADDELERIN TADIL, 41,NCi NNNODEN N. EsAs s6zugue$iruiru 2-6-8-9- 1 0-1 I'I2-L3-14r 1 5 -L8'2I-23-26 ve

M N\S YAT RIM ORTAKUGI A.$ 33,UNCU MADDELERIN TADIL, 41,NCi NNNODEN N. EsAs s6zugue$iruiru 2-6-8-9- 1 0-1 I'I2-L3-14r 1 5 -L8'2I-23-26 ve EURO B TiPi MENKUL KIYMETLER YAT RIM ORTAKUGI A.$ EsAs s6zugue$iruiru 2-6-8-9- 1 0-1 I'I2-L3-14r 1 5 -L8'2I-23-26 ve 33,UNCU MADDELERIN TADIL, 41,NCi NNNODEN N EKLENMESiNE iil$rin TADIL TASARILARI M N\S

Detaylı

. ^ , (Belediye ve Meclis Bagkantmrz Kamil SARAQOGLU Belediye Meclisimizin almrg olduou karar ile

. ^ , (Belediye ve Meclis Bagkantmrz Kamil SARAQOGLU Belediye Meclisimizin almrg olduou karar ile Belediye Meclisimiz 5393 Sayrlr Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden agagrdaki gy1_d-e1n- maldeterini gorijgmek uzere 1. donem 6. olagan toplantrsr 1 birlegim, 1. oturumunu 081101201.4 QAR$AMBA

Detaylı

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat

r.ffii inrivlc LisrEsi i.iii.j iti*tinin de bildirilmesini arlrica ederim' i Fiyat i ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI i Birim i ToPlam FiYat T.C. SACLIK BAKANLIdI. TURKiYE KAMU HASTANELERi Bllll9l ^saimln sol-cn DEVLET HASTANESI Sayr : B.l0.4.ISM.4'72'00'20l Konu: Teklife Davet Saytn : Kurumumuzun ihtiyacr olan AMELiyATHANE GENEL cer.uroloji

Detaylı

: 1_ Turk DermatolojiDernegi. 2- Tiirk ptastik Rekonstrtktif Ve Estetik. :Av. Ziynet OZgelirc. : 1_ igigleri Bakanlrgr. : Hukuk MrigaviriAhmet SARAC

: 1_ Turk DermatolojiDernegi. 2- Tiirk ptastik Rekonstrtktif Ve Estetik. :Av. Ziynet OZgelirc. : 1_ igigleri Bakanlrgr. : Hukuk MrigaviriAhmet SARAC serizirubi oainp Esas No :201gl2\gg : 1_ Turk DermatolojiDernegi 2- Tiirk ptastik Rekonstrtktif Ve Estetik Vekilleri Cerrahi Derne$i :Av. Ziynet OZgelirc Tunus Cad. No:2113 Davalr hy Vekilleri Kavaklrdere/ANKARA

Detaylı

EKLENuesirur iil$riru rnpil TASARTLARI

EKLENuesirur iil$riru rnpil TASARTLARI ,1 EURo rrend YATTRTM ortak r6t n.g EsAs sozlrgm esi' lu i lrt 6-8 - 9-1 0 - LL - L2- L3 -L 4-L5 -I8-ZL-23-26 ve 3 3' U N C MADDe lr ni ru i ru rnoil,4l'lrtci MADDeT i ru EKLENuesirur iil$riru rnpil TASARTLARI

Detaylı

2ll2yrLrNn,q.ir orngnn GENEL KURUL TopLANTT rur.q.na.gr

2ll2yrLrNn,q.ir orngnn GENEL KURUL TopLANTT rur.q.na.gr ADABANK ANoNiM $irketi'nin 26.03.2013 r,q.ritrindn varilan 2ll2yrLrNn,q.ir orngnn GENEL KURUL TopLANTT rur.q.na.gr Adabank Anonim $irketi'nin 2012 yilrna ait Olalan Genel Kurul Toplantrsr 26.03.2013 tarihinde,

Detaylı

2. Halka Arz Bilgileri

2. Halka Arz Bilgileri Halka Az $ekli Sermaye Artrgr 10.000.000 TL nominal 'Fiyat Tespit Raporu' De$erlendirme ve Analiz Raporu Royal Hah iplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.$. 24t0412013 Royal Hah iplik Tekstil Mobilya

Detaylı

Ş Ş ç ö Ç ö Ş Ü ö Öğ Ü ç ğ Ü öğ ç öğ Ü öğ Ü Ş ç ğ Ş Ş öğ ç ğ ç ç ğ ğ ğ Ç Ş ğ ğ ğ öö ö Ğ ğ Ş öğ Ş ç ç ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ö öğ ç ç ç ğ Ü öğ ö öğ ö öğ öğ ö ç ö ç Ş ğ ğ ğ Ü ğ öğ Ş Ş ç Ç Ş ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ ğ

Detaylı

ir,nriginn nir,cir,nni

ir,nriginn nir,cir,nni r- cnnnr- nir,cir,nn TREND FAKToRiNG ANor\iM $inrnri 0 t, 0 1.2 0 1 3-3 t.t2,20tg n onrvri yrl,r,rk r,n ar,iynr RApoRU Raporun Ait Oldu[u Diinem t 0ll0tl20l3-3Ut2l\0l3 Ticaret unvanl Ticaret sicili numarasl

Detaylı

iq v0nnncn onnngi irinci sdr,unr Genel Kurulun Qahgma Usul ve Esaslan

iq v0nnncn onnngi irinci sdr,unr Genel Kurulun Qahgma Usul ve Esaslan EK: 5 iq v0nnncn onnngi DERMAN MOBILYA slnlyi TiCARET ve TAAHHUT Anonim girketi Genel Kurulunun Qahgma Esas ve Usulleri Haklanda ig yiinerge BiRiNCi BdLtiM Amag, Kapsam, Dayanak ve Tanlmlar Amag ve kapsam

Detaylı

ir:',i{i?5 47.73 Belirli bir mala tahsis edilmig masazalarda ticareti

ir:',i{i?5 47.73 Belirli bir mala tahsis edilmig masazalarda ticareti tffi iil fiffi ilil[ililililttilu illililillil [ffi flil Sayr :38.A.0f,' TI.,RK FczActLsnr sialigi MERKEZ rurygri Konu : NACE Rev.2 Altrh Ekonomik Faaliyet Srnrflamasmrn Giincellenmesi hk. ir:',i{i?5 Y*s"$**"fllli

Detaylı

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap [K-2 SOSYAL VARDIMLA$MA VA DAYANI$MA VAKIII I3A$KANI,IEI...SOSYAL KONUT PROJtrSi...ADE'I' KONITT SATI\SI BA$VURLT DtrytJRtrstl *uo,*,,nuo,oo,u,,,:l:'::' ff';::";;ljti]:u'"0' vilriitiiren sosvar Konut projesi

Detaylı

Duyuru : 2012/28 05.07.2012. DUYURU (Sadece Müşterilerimiz içindir)

Duyuru : 2012/28 05.07.2012. DUYURU (Sadece Müşterilerimiz içindir) Duyuru : 2012/28 05.07.2012 DUYURU (Sadece Müşterilerimiz içindir) Açıklama : 4/7/2012 tarih ve 83 Sıra No.lu Gelir Vergisi Sirkülerinde; 29/6/2012 tarihli ve 28338 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 13/6/2012

Detaylı

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi

T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi. inrivlq LisrDSi T.C. SACLIKBAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELERI BiRLiGi BATMAN BOLGE DEvLET Ha.sTaJ,{Tsi Sayr : 8.10.4.1SM.4.72.00.20/... Konu : Teklife Davet 03.11.2014 Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan Nehiyet HASAN

Detaylı

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET

ihrivlc LisrEsi 2 i ADET T.C. SAGLIK BAKANLIdI TURKiYE KAMU HASTANELEni sinligi BATMAN sol.ce DEVLET HnstnNssi Sayr : B. I 0.4.15M.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Saytn :... Kurumumuzun ihtiyacr olan RADYOLOJI BoLUMU iqin MALZEME

Detaylı

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i T.C. RMAN V SU i$lri BAKANLTGT Tiirkiye Su nstitiisii Sayr : B.23.1.SU.0.00.00.00-821.051 0i Knu : Tiirkiye Su nstitiisl (SUN) Lg Tasanm Yangmasr c).2 0/./2013 SULYMAN DMIRL UNIVRSiTSI RKTORLUGUN 32260

Detaylı

MADDeTiN EKLENMesirur iilgriru rnoil rnsnrtlarl

MADDeTiN EKLENMesirur iilgriru rnoil rnsnrtlarl EURO TREND YAT R M ORTAKL G A.$ EsAs s6zuguesi 3-4 - 5-1 I-L2-L6 -L7 -r8 -L9-20 -22-23 -24-25 -27-29 - 30-33-34 ve 3z'ttci MADDrleniN TADiL,4o'Ncl MADDeTiN EKLENMesirur iilgriru rnoil rnsnrtlarl 2010 ESK

Detaylı

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar.

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar. T.C. ANKARA UNiVERSiTESi A- ffi 0l- Akademik ve idari personelin maa$ islemlerini ve ddemelerini yapar. 02- Personelin yurt igi, )urt dl$r geqici gorev yolluklan ile si.lrekli gdrev yolluklarrnr icin gerekli

Detaylı

SOSYAL VE EKONOMİK YAŞAMDA NİTELİKLİ DEĞİŞİM VE GELİŞİME DESTEK DERNEĞİ

SOSYAL VE EKONOMİK YAŞAMDA NİTELİKLİ DEĞİŞİM VE GELİŞİME DESTEK DERNEĞİ SOSYAL VE EKONOMİK YAŞAMDA NİTELİKLİ DEĞİŞİM VE GELİŞİME DESTEK DERNEĞİ 6 ŞUBAT 2012 31 ARALIK 2012 DÖNEMİNE AİT MALİ TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU İçindekiler Bağımsız denetim raporu Mali durum

Detaylı

"r. Bagkantr!rnda 01.09.2015 SALI gunu Saat: 18.30'da Belediye.Klrltur

r. Bagkantr!rnda 01.09.2015 SALI gunu Saat: 18.30'da Belediye.Klrltur Belediye Meclisimiz, 5393 Saytlt Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden agagldaki gundem maddele;i;i g6rugmet< Uzere 2. donem 8. ola$in toplantlsl 1.birle9im, 1. oturumunu M-eclis Baqkanr Kamil SnneqOeurj

Detaylı

sinrerit Uruvarur W.5jrketinunVan.TRABZoNSPoRSPoRTiFYATIRIMVEFuTBoL

sinrerit Uruvarur W.5jrketinunVan.TRABZoNSPoRSPoRTiFYATIRIMVEFuTBoL DEGi$iKLiKLicilt ynyn{r,qnudr rrsc rnnihi 06.02.20rs SAyr 87s3 TRABZONSPOR sportif YATTRTM ve FUTBoL igletmecil-irbi TicARET A.g. ANA SOZLE9MESi KURULUS Madde 1- Aga!tdaki adlart, soyadlarr, ikametgahlarr

Detaylı

YÖNETMELİK. DERNEK, VAKIF, SANDIK VE DĠĞER KURULUġLARDAN BĠREYSEL EMEKLĠLĠK SĠSTEMĠNE VE YILLIK GELĠR SĠGORTASINA AKTARIM HAKKINDA YÖNETMELĠK

YÖNETMELİK. DERNEK, VAKIF, SANDIK VE DĠĞER KURULUġLARDAN BĠREYSEL EMEKLĠLĠK SĠSTEMĠNE VE YILLIK GELĠR SĠGORTASINA AKTARIM HAKKINDA YÖNETMELĠK 19 Temmuz 2008 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 26941 YÖNETMELİK Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: DERNEK, VAKIF, SANDIK VE DĠĞER KURULUġLARDAN BĠREYSEL EMEKLĠLĠK SĠSTEMĠNE VE YILLIK GELĠR SĠGORTASINA

Detaylı

3z'Nci MADDrleniru rnoil,4o,nct MADDeruiru

3z'Nci MADDrleniru rnoil,4o,nct MADDeruiru EURO KApiTAr yattrtm ORTAKL G A.g EsAs s6zugnnesi 3-5 - 1 1 - L2- L6 - L7 - L8-20 -22-23 -24-25 -27-2 9-3 0-3 3-3 4-3z'Nci MADDrleniru rnoil,4o,nct MADDeruiru EKLENursirue iilgriru rnoir TASARILARI 2 5

Detaylı

Qo$unlugun bulundugunu belirten Meclis Bagkant oturumu agtl.

Qo$unlugun bulundugunu belirten Meclis Bagkant oturumu agtl. Belediye Meclisimiz 5393 Sayrlr Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden a$aordaki gundem maddelerini gorugmek Uzere 2. donem 4.olaoan toplantlsl l.birle$im,'1. ve 2. oturumunu Meclis Ba$kanl Kamil

Detaylı

Yusuf TEKIN. Bakan a. Miistepar

Yusuf TEKIN. Bakan a. Miistepar Yusuf TEKIN Bakan a. Miistepar Bilgi: APlanr (3) Yilm kaliteli ekibi kategorisinde; 7 nci maddenin ikinci fikrasrnrn (a), (b), (c), (C) bentlerinde sayrlan kurumlar bagvurur. Ootile bagvuru drgarrdan

Detaylı

- Belediye Meclisince 5393 sayrlr Belediye Kanunu'nun 24. Maddesine gore olusturulan ihtisas komisyonlarrnrn gorevleri,

- Belediye Meclisince 5393 sayrlr Belediye Kanunu'nun 24. Maddesine gore olusturulan ihtisas komisyonlarrnrn gorevleri, Belediye Meclisimiz; 5393 Sayrlr Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden agaordaki gundem maddelerini gorugmek ozere 2. donem 7. olaoan toplantrsr 1.birle9im, 1. oturumunu Meclis Bagkanr Kamil SARAQOGLU'nun

Detaylı

İ İ İ İ İç ğ ş ğ ş ğ İ Ğ ğ ğ ğ ç ş Ğ ş İ ş Çğ ğ ğ İ İş ğ İ İ ÖÜ ç ç ş Ü Ü ğ ç ş Ü ş ğ ş ğ ç ş öğ ğ öğ ğ ş ş ğ öğ ğ ş ç ş Öğ ç Öğ ğ Öğ ö ö ğ ğ ş İ ç Ç İ İİİ ğ Ü Ü İ İ İ İİ Ü Ü öğ ş öğ ş öğ ş ş ğ ç ç Ü İ

Detaylı

a) Anapara Tutarları Üzerinden Yapılmış Olan Kesintilerin Red ve İade İşlemleri

a) Anapara Tutarları Üzerinden Yapılmış Olan Kesintilerin Red ve İade İşlemleri KONU : BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DİĞER ŞAHIS SİGORTALARINDAN AYRILANLARA YAPILAN ÖDEMELER ÜZERİNDEN KESİLEN VERGİLERİN ANAPARAYA İSABET EDEN KISMININ RED VE İADE İŞLEMLERİNE İLİŞKİN SİRKÜLER YAYIMLANMIŞTIR

Detaylı

Tiirkiye Cumhuriyeti. 5infeil'nin 4l6l2OLS tarihinde yaprlan 2014 yrli. ri:l. onruer. kararrnrn aynrsr oldufiunu onaylartm. (Dort Ha 04l06lzoLs .

Tiirkiye Cumhuriyeti. 5infeil'nin 4l6l2OLS tarihinde yaprlan 2014 yrli. ri:l. onruer. kararrnrn aynrsr oldufiunu onaylartm. (Dort Ha 04l06lzoLs . Tiirkiye Cumhuriyeti T.C. BEYOGLU 35. NoTERLG onruer BEYOGLU 35. NOTER YA$AR GEMici Bu ornefiin, ibraz edilen Beyoflu 35. Noterli[inden 28lL2l2OL2 tarih ve 65003 yevmiye numarast ile tasdik edilmis EREN

Detaylı

G{-.- Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs. Bu kapsamda, streg ydnetimi gah;malarr igin a9alrdaki gahqma program r lavizsiz uygulanacakttr.

G{-.- Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs. Bu kapsamda, streg ydnetimi gah;malarr igin a9alrdaki gahqma program r lavizsiz uygulanacakttr. {w irtntvi surec YONETiMi iq conu,crsi Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs ot/t0t20t2 Konu : Siireg Ydnetimi MUDURLUdUNE 2009/4 sayrlr Baqbakanlrk Genelgesir ile duyurulan Birlikte qahtabilirlik Esaslan

Detaylı

YAZMANLIGA BASKANLIGI'NA

YAZMANLIGA BASKANLIGI'NA EVyAp sabun yag cliserin sanayi ve T caret ANoNiM ginxeri'ruiru 26 MAYrs zot+ raniniruoe YAPTLAN 2013 yrlrnn iligxir,r olagrn cenel KURUL TopLANTt rurrrungr Evyap Sabun Ya$ Gliserin Sanayi ve Ticaret $irketi'nin

Detaylı

3-Sirket konusu ile ilgili faaliyetleri gergekle5tirmek amactyla yerli ve yabancl

3-Sirket konusu ile ilgili faaliyetleri gergekle5tirmek amactyla yerli ve yabancl F)Mobilya ve aksesuar olarak anrlan her tiirlij esyanrn alrm,satrm ve ticaretini yapmak, G)Siingerden mamul hasta yataklartntn metal ve ahsap krsrmlarrnrn imaliyle ilgili hertiirlil arae-geree ve malzemenin

Detaylı

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda f'i1 artalrt TEDARiKQi DEGERLENDiRME PROSEDURU 1. AMAg Muratpap Belediyesi'ne bagh ve harcama yetkisi verilen mfidtirltiklerin, tirtin ve hizmet sattn aldtklan tedarikgi firmalann degerlendirilmesi ile

Detaylı

Hazine Müsteşarlığından: 14/08/2008

Hazine Müsteşarlığından: 14/08/2008 Hazine Müsteşarlığından: 14/08/2008 DERNEK, VAKIF, SANDIK VE DİĞER KURULUŞLARDAN AKTARIMLARDA KULLANILACAK BELGE VE FORMLAR İLE ÜYE VE ÇALIŞANLARIN BİLGİLENDİRİLME ESASLARI HAKKINDA GENELGE (2008/24) Bu

Detaylı

Bireysel Emeklilik Sistemi nde Uygulama Değişikliği

Bireysel Emeklilik Sistemi nde Uygulama Değişikliği Bireysel Emeklilik Sistemi nde Uygulama Değişikliği 01.01.2016 tarihinde yürürlüğe giren Yönetmelik ile Bireysel Emeklilik Sistemi ndeki kesinti uygulamalarında değişiklik yapılmıştır. Buna göre; sözleşmenin

Detaylı

'rs 2015. BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni

'rs 2015. BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni BARTIN va,lit igi 20rs yrt,r conrvnn vuxsnlme ve UNVAN onci$irligi sinav il,q.ni Bakanh[rmv merkez ve tagra tegkilatrnda bog bulunan unvanh kadrolar igin Bakanh[rmrz ile MEB arasrnda imzalanan protokol

Detaylı

I'OKAT BELEDiYESi. 6 zr;- 6 G nn, N c i - p n nson E L se Rv i s I n ni r ox ri'r rra p I i e i

I'OKAT BELEDiYESi. 6 zr;- 6 G nn, N c i - p n nson E L se Rv i s I n ni r ox ri'r rra p I i e i I'OKAT BELEDiYESi 6 zr;- 6 G nn, N c i - p n nson E L se Rv i s I n ni r ox ri'r rra p I i e i b) Durak : Kamu hizmeti yapan yolcu taqrtlarrnrn personel ve ol

Detaylı

Ev-b. srraterir m,i$tirmalar vrnnxnzi. f) Dtinya rizerinde ve dzellikle islam co. onnnngi ruzucu

Ev-b. srraterir m,i$tirmalar vrnnxnzi. f) Dtinya rizerinde ve dzellikle islam co. onnnngi ruzucu Ev-b ASSAM ADALETi SavUNANLAR srraterir m,i$tirmalar vrnnxnzi onnnngi ruzucu isu.nnur, nnnnncin ADI: Madde 1. Derne[in adr; "Adaleti Savunanlar StratejikAragtrrmalar Merkezi Dernefi"; Krsa adt: "ASSAM"

Detaylı

AKDENiz Uuivrnsirrsi ilr. ANTALvA snnnvici ve ignonmlari oennrgi lnnsino) ARASINDA. isslnllgi pnororolo

AKDENiz Uuivrnsirrsi ilr. ANTALvA snnnvici ve ignonmlari oennrgi lnnsino) ARASINDA. isslnllgi pnororolo AKDENiz Uuivrnsirrsi ilr ANTALvA snnnvici ve ignonmlari oennrgi lnnsino) ARASINDA isslnllgi pnororolo Akdeniz Llniversitesi I Ekim, 2016 AKDENIZ ONiVERSITESI ITE ANTATYA SANAYiCI VE ISADAMLARI DERNEGI

Detaylı

YAT RtM ORTAKUGT A.g. 30-33-34 VC 37'NCi MADDELER N TAD L, 4O'NC. EsAs s6zuguesi. MADDE ruin EKrENMeSirue iil5riru rnoil rnsnrtlar

YAT RtM ORTAKUGT A.g. 30-33-34 VC 37'NCi MADDELER N TAD L, 4O'NC. EsAs s6zuguesi. MADDE ruin EKrENMeSirue iil5riru rnoil rnsnrtlar EURO B TiPi MENKUL KIYMETLER YAT RtM ORTAKUGT A.g EsAs s6zuguesi 3-4 - 5-1 L - 12-16 -r7 - L8 -r9-20 -22-23 -24-25 -27-29 - 30-33-34 VC 37'NCi MADDELER N TAD L, 4O'NC MADDE ruin EKrENMeSirue iil5riru rnoil

Detaylı

ricerr arorir'r ginxeri

ricerr arorir'r ginxeri AToENTA9 AKSARAv rarrm ENDUSTRi ricerr arorir'r ginxeri Yiinetim Kurulu Bagkanhfr'ndan Olalan Genel Kurul Toplantrsr'na Davet $irketimiz 2012 yrhna ait Ola$an Genel Kurul toplantsrnrn 25.06.2013 tarihinde

Detaylı

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 2. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 26 Mayıs 2017

ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 2. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI. 26 Mayıs 2017 ZEMİN MEKANİĞİ VE GEOTEKNİK MÜHENDİSLİĞİ DERNEĞİ 2. OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 26 Mayıs 2017 Zemin Mekaniği ve Geoteknik Mühendisliği Derneği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mayıs 2017 de

Detaylı

BAKIŞ MEVZUAT. KONU: Bireysel emeklilik sitemi uygulamasında ana para üzerinden yapılan gelir vergisi tevkifatının iadesi yapılıyor

BAKIŞ MEVZUAT. KONU: Bireysel emeklilik sitemi uygulamasında ana para üzerinden yapılan gelir vergisi tevkifatının iadesi yapılıyor BAKIŞ MEVZUAT KONU: Bireysel emeklilik sitemi uygulamasında ana para üzerinden yapılan gelir vergisi tevkifatının iadesi yapılıyor SAYI: 2012/80 ÖZET: 6327 sayılı Kanunla yapılan değişiklikle bireysel

Detaylı

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr.

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr. T.C. 5A6LIK BAKANLI6I BURSA SAdLIK MUDURLUGI, Sayrn Teklif istenmesi Salhk Miidiirliifii Acil Salhk Hizmetleri istasyonlarrna 5 Adet Giig Kaynalr Ahmr igine ait agaptda cinsi, dzellikleri ve miktan belirtilen

Detaylı

Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk.

Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk. Özelge: 4632 sayılı Kanunun Geçici 1. maddesi kapsamında vakıf/sandıklardan bireysel emeklilik sistemine yapılan aktarımlarda vergilendirme hk. Sayı: 64597866-120[94-2014]-131 Tarih: 28/08/2014 T.C. GELİR

Detaylı

Parsel No./Srra No. : 3

Parsel No./Srra No. : 3 Parsel No./Srra No. : 3 c) Ihale (son teklif verme) tarihi d) Ihale (son teklif verme) saati e) ihale komisyonunun toplantr yeri ilan olunur. rina ganrxaurnsi I. GENEL $ARTLAR MADDE I - Kiraya verilecek

Detaylı

OCALGiRAY YATIRIM HOLD NG ANONiM SiRKET ANA SCiZLESME TADiL TASARISI. Sermayenin tamamr odenmi$tir,

OCALGiRAY YATIRIM HOLD NG ANONiM SiRKET ANA SCiZLESME TADiL TASARISI. Sermayenin tamamr odenmi$tir, ESK $EKIL OCALGiRAY YATIRIM HOLD NG ANONiM SiRKET ANA SCiZLESME TADiL TASARISI YEN geki- SERMAYE Madde - 6 SERMAYE MADDE - 6 girketin sermayesi her biri 1.000- (Bin TUrk Lirasr) TL girketin sermayesi 2.300.000,00

Detaylı

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat T.C. SAcLIK BAKANLIEI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr otan HEMOGRAM REAKTiFI icin TEST

Detaylı

ollgnru cenel KURUL ToPLANTIrurlnlGt

ollgnru cenel KURUL ToPLANTIrurlnlGt EVyAp sabun yagi cliserin sanayi ve T caret ANoNiM ginxeri'ruiru 25 Mart ZOta rnriliuoe YAPILAN yrlrnn ollgnru cenel KURUL ToPLANTIrurlnlGt iil$xih 20{2 Evyap Sabun Yag Gliserin Sanayi ve Ticaret $irketi'nin

Detaylı

iq vonerge EURO TREND YATIRIM ORTAKLIGI A.$ GENEL KURUL'UN QALr$MA USUL VE ESASLARTNA iri$kin

iq vonerge EURO TREND YATIRIM ORTAKLIGI A.$ GENEL KURUL'UN QALr$MA USUL VE ESASLARTNA iri$kin TURK T caret KANUNU 419.MADDE KApsAMTNDA GENEL KURUL'uN CALTSMA usul ve EsAsLARtNA irisriru Y0ruencr EURO TREND YATIRIM ORTAKLIGI A.$ GENEL KURUL'UN QALr$MA USUL VE ESASLARTNA iri$kin iq vonerge sirinci

Detaylı

KATILIMCILARA DUYURU ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. EMEKLİLİK YATIRIM FONLARI İÇTÜZÜK VE İZAHNAME DEĞİŞİKLİKLERİ

KATILIMCILARA DUYURU ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. EMEKLİLİK YATIRIM FONLARI İÇTÜZÜK VE İZAHNAME DEĞİŞİKLİKLERİ KATILIMCILARA DUYURU ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. EMEKLİLİK YATIRIM FONLARI İÇTÜZÜK VE İZAHNAME DEĞİŞİKLİKLERİ Fonu nun içtüzük, izahname ve tanıtım formunun ilgili bölümlerinde Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE ZORUNLU KATILIM DÖNEMİ

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE ZORUNLU KATILIM DÖNEMİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE ZORUNLU KATILIM DÖNEMİ E-BÜLTEN Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) bireylerin çalışırken tasarruf etmesini ve emekliliklerin de elde edecekleri gelirin artmasını sağlamasının

Detaylı

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi l.^..\ rc'.cq Toplam Genel Toplam(KDV idare No : 63760.38.32.00.01.330 idare Adr : Han'an Universitesi Ara$hrma ve Uygulama Hastanesi

Detaylı

dlil(,r,el tlr' iligkileri geligtirrneya galrgrr.dernek bir sosyal dayanrgma, t<ul.t[ir ve di$er derneklerle i=ebirli{i yapabij.ir.

dlil(,r,el tlr' iligkileri geligtirrneya galrgrr.dernek bir sosyal dayanrgma, t<ul.t[ir ve di$er derneklerle i=ebirli{i yapabij.ir. tlr' ry 'ri SAf'ISUN fiannit TOIETi VE SAfrr-CUI'J ANADOLU I-iSESi TIIEZUNLARI DENruE6i AriA rtiziisli raddt r-denrrriiru ADIrriERr

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul, 09.07.2012

SİRKÜLER İstanbul, 09.07.2012 SİRKÜLER İstanbul, 09.07.2012 Sayı: 2012/168 Ref:4/168 Konu: BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DİĞER ŞAHIS SİGORTALARINDAN AYRILANLARA YAPILAN ÖDEMELER ÜZERİNDEN KESİLEN VERGİLERİN ANAPARAYA İSABET EDEN KISMININ

Detaylı

akadernilr riruruset TABLoLAR ve oipnortrnr AKTENTAS AKSARAY bafmsz denetim danrlman[tk yeminti mati miigavirtik a.g. TARTM ENDUSTRISI TICARET A.S.

akadernilr riruruset TABLoLAR ve oipnortrnr AKTENTAS AKSARAY bafmsz denetim danrlman[tk yeminti mati miigavirtik a.g. TARTM ENDUSTRISI TICARET A.S. bafmsz denetim danrlman[tk yeminti mati miigavirtik a.g. AKTENTAS AKSARAY TARTM ENDUSTRISI TICARET A.S. 0r.0r.-31.l 2.201 3 HESAP DONEMiNE AiT riruruset TABLoLAR ve oipnortrnr akadernilr Yrtdrzevter Mahaltesi

Detaylı

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M DENETiM RAPORU DENiz YAKASI ratilsitesi or.oz.zor 4qr.ot.zors renihuninnnsl DENET M RApoRU Sitemizin ot'ol.zotq/31'0l.2015 tarihleri arasr igleyici ve hesaplarr,kat Mtilkiyeti Kanunu ve Geneg kararlart

Detaylı

HALK HAYAT VE EMEKLĠLĠK A.ġ. EMANET LĠKĠT KAMU EMEKLĠLĠK YATIRIM FONU TANITIM FORMU

HALK HAYAT VE EMEKLĠLĠK A.ġ. EMANET LĠKĠT KAMU EMEKLĠLĠK YATIRIM FONU TANITIM FORMU HALK HAYAT VE EMEKLĠLĠK A.ġ. EMANET LĠKĠT KAMU EMEKLĠLĠK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLĠ BĠLGĠ BU TANITIM FORMUNDA YER ALAN BĠLGĠLER, SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN.. TARĠH VE SAYI ĠLE ONAYLANAN,.

Detaylı

Son Bagvuru Tarihi: 01.10,2014 Yayrnlanma Tarihi : 22.09.2014. Deneyam (Ay) Boy Arah!r. Oftadlretim (Lise ve Dengi) Orta6{retim (Lise ve Dengi)

Son Bagvuru Tarihi: 01.10,2014 Yayrnlanma Tarihi : 22.09.2014. Deneyam (Ay) Boy Arah!r. Oftadlretim (Lise ve Dengi) Orta6{retim (Lise ve Dengi) T$rkiye iq Kurumu - iqgiici.i istemi Detayr Sayfa I I 2 Tiirkiye ig Kurumu I.1 r ui.'i.ltn-. rr,[j,' lttf lrtrr_t.r,rr re igguclj istemi (00002304584 i9 bagvurusu yapmak igin bireysel iiye olarak girig

Detaylı

SULEYMAN DEMiREL ttnivpnsitgsi KURUM IOAN KURULU TOPLANTI TUTANAGIDIR. Personel Daire Bagkanr-Uye

SULEYMAN DEMiREL ttnivpnsitgsi KURUM IOAN KURULU TOPLANTI TUTANAGIDIR. Personel Daire Bagkanr-Uye SULEYMAN DEMiREL ttnivpnsitgsi KURUM IOAN KURULU TOPLANTI TUTANAGIDIR Toolantr No 2015t2 Toplantr Tarihi/ Saati 21.10.2015 / 09.30-10.40 saatleri arasrnda Toplantr Yeri Rektorliik Ihale Toplantr Salonu

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/82

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/82 VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2012/82 KONU: Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Hakkında Kanun Yayımlandı. 6327 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde

Detaylı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı

NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı NN Hayat ve Emeklilik Turuncu Plus Emeklilik Planı ÖN KAPAK İÇİ Hayalinizdeki emeklilik için BES BES geleceğiniz için avantajlı bir tasarruf ve yatırım sistemidir. Çalışma hayatınızda elde ettiğiniz kazancı

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. 101 Kurumsal iliqkiler NUhiARA: l13 trbo YA$AR HOLDING GrDA

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

B REYSEL EMEKL L K S STEM

B REYSEL EMEKL L K S STEM B REYSEL EMEKL L K S STEM 1 B REYSEL EMEKL L K S STEM NED R? kinci bir emeklilik geliridir, çal rken sahip oldu unuz hayat standatlar n z koruman z, emeklilik döneminde kendi ayaklar n z üzerinde durman

Detaylı

PHI[IPS Philips Healthcare

PHI[IPS Philips Healthcare Saha Giivenlili Uyansr PHI[IPS BIU IXR -114- FSN: MA-FCO72200248 03 Ey1til 2014 xcr603-1400227 AC L - Saha Giiventi$i Uyarrsr Allura Xper Systems Ayak galteri pedallannrn e!ilmesi cani Floroskopi giiriintiilemesi

Detaylı

^^ew. /" /,.'1 '/' z< i.--'' \:f< L>< "1,. (UDAkA.": -n C. _.)a. 7. KALKINMA KURUTU KARARLARI VE SONUC BiLDiRGES (17-18 SUBAT 2011)

^^ew. / /,.'1 '/' z< i.--'' \:f< L>< 1,. (UDAkA.: -n C. _.)a. 7. KALKINMA KURUTU KARARLARI VE SONUC BiLDiRGES (17-18 SUBAT 2011) KUZEYDOGU ANADOI-U KALKINM AIANSI KALKINMA KURULU KARARLARIVE SONUC BiLDiRGESi ^$N*t'"'n"- -n C. _.)a L>< "1,. (UDAkA.": '.Lb0,*d.du. 7. KALKINMA KURUTU KARARLARI VE SONUC BiLDiRGES (17-18 SUBAT 2011)

Detaylı

Fiyat Tespit De$erlendirme Raporu

Fiyat Tespit De$erlendirme Raporu Fiyat Tespit De$erlendirme Raporu Akytirek Pazarlama 29t05t2013 Bu rapor Sermaye Piyasasr Kurulu'nun 1210212013 tarih ve 51143 sayrlr ilke karartna dayanrlarak Yatrrrm Finansman Menkul De$erler A.$. tarafrndan,

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı. TASLAK Gelir Vergisi Sirküleri/85

T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı. TASLAK Gelir Vergisi Sirküleri/85 T.C. MALİYE BAKANLIĞI Gelir İdaresi Başkanlığı TASLAK Gelir Vergisi Sirküleri/85 Konusu Tarihi Sayısı :Bireysel emeklilik sistemi ve şahıs sigortalarına ödenen katkı payı ve primlerin vergi matrahının

Detaylı

BUItDUfi DIYABET OKUTU. Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii

BUItDUfi DIYABET OKUTU. Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii BUItDUfi DIYABET OKUTU Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii 1.1Giriq I.2Dayanak 1.2.a'Grirev tantmtmrz 1.2.b St. Vincent. Deklarasyonu ve Ulusal Diyabet

Detaylı

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BiRLiGi

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BiRLiGi ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BiRLiGi THE ANTALYA UNION OF TRADESMEN AND CRAFTSMEN www.aesob.org.tr SAYı : 20 12-MlO 1-48-307 TARİH: 16.04.2012 KONU : Şoförlerin Sigortalılığı ODALARA 2012/48 SAYILI

Detaylı

Yenilenen BES te Devlet Katkısı Dönemi Başlıyor!

Yenilenen BES te Devlet Katkısı Dönemi Başlıyor! Yenilenen BES te Devlet Katkısı Dönemi Başlıyor! 10 Soruda Yeni BES 1- Yeni BES te Vergi Avantajı nın yerini alacak Devlet Katkısı nedir? Yeni düzenleme ile Bireysel Emeklilik Sistemi nde Devlet Katkısı

Detaylı

Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir

Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir Evraktn elektronik imzah suretine http://e-belge.saglik.gov.tr adresinden 9db25c7a-4db6-42c1-bfc6-3e5e90bdb98b kodu ile erigebilirsiniz Aziziye Mah.Cinnah

Detaylı

*':rffl[]g:firy. I e-imzahdrr AlmetKAHRAMAN. DAGITI,I YERLERiNE. Ilgi: Gtinniik ve Ticaret Bakanh$run 15.05.2014 taih ve 602 sayh yazsr.

*':rffl[]g:firy. I e-imzahdrr AlmetKAHRAMAN. DAGITI,I YERLERiNE. Ilgi: Gtinniik ve Ticaret Bakanh$run 15.05.2014 taih ve 602 sayh yazsr. W T.C. YUKSEKOGRETIM KIJB.ULU BASKANLIdI Yayn ve Doktimantasyon Daire Bagkanhgr Sayr : 20330265-825.99 I 29837 I6nu :Yiilaek lisans ve doktora tezlerine destek verilmesi 16t05t20t4 DAGITI,I YERLERiNE Ilgi:

Detaylı

iil ****1",'ffiiuv]#ri,*ri?;H#:i*[";i.::::"" li'"',ffi trlm::f','l:,1i#i',tl;iil:l'it:11"1"'i'ji,l;;;' *;'elerrendirmeve

iil ****1,'ffiiuv]#ri,*ri?;H#:i*[;i.:::: li'',ffi trlm::f','l:,1i#i',tl;iil:l'it:111'i'ji,l;;;' *;'elerrendirmeve T.C. SACLIK BAKANLIeI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayr : B. f 0.4.1SM.4.72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan TROPONiN I, BETA HCC/HCG Ilgilerdiginiz

Detaylı