İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ"

Transkript

1 İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

2 PYP

3 Ne öğrenmek istiyoruz?

4 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK SÜRE: ANA FİKİR: : İnsanlar doğal kaynakları çeşitli yollar ile korurlar. SORGULAMA HATLARI 1-Canlıların doğal kaynaklardan nasıl faydalandığı 2-Doğal kaynaklar neden tükendiği 3- Doğal kaynakları korumadaki sorumluluklarımız ÖĞRENEN PROFİLİ ÖZELLİKLERİ Dönüşümlü düşünme: Çevre bilinci ile ilgili davranışlarını gözden geçirir, doğru davranışları seçer ve eylem planı hazırlar. İlkeli: Herkesin kaynakları eşit kullandığını bilerek ihtiyacı kadarını tüketir. Bilgili: Doğal kaynakların neden tükendiğini açıklar. KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER KAVRAMLAR: İşlev: Canlıların doğal kaynaklardan nasıl faydalandığını bilir Sebep sonuç: Doğal kaynaklar neden tükendiğini düşünür ve araştırır. Sorumluluk: Doğal kaynakları korumada üzerimize düşen görevleri ifade eder. TUTUMLAR: Doğruluk: Kaynakları bilinçli tüketerek, doğru davranışlar sergiler. Kendisini başkasının yerine koyabilme: Çevresini başka canlılarla paylaştığının farkına vararak, onların ihtiyaçları konusunda empati kurar. Bağlılık: Bilinçli tüketim ile ilgili sorumluluklarını bilir. DİSİPLİNLER ÜSTÜ BECERİLER: Sosyal Beceriler: Doğal kaynakları korumada üzerine düşen sorumlulukları bilir, davranışlarını buna göre düzenler. Doğal kaynakları diğer canlılarla eşit kullanım hakkına sahip olduğunu bilir, ihtiyacı kadar kullanır. Araştırma becerileri: Kaynakları biliyorum isimli proje ile veri toplama, kaydetme, düzenleme, yorumlama, araştırma sonuçlarını sunma becerilerini geliştirir.

5 Nasıl öğreneceğiz?

6 YAPILACAK ETKİNLİKLER 1- Öğrencilere «Doğal kaynaklar nelerdir?» sorusu sorulur. Öğrencilerin düşünüp, arkadaşıyla eşleşip fikirlerini paylaşmaları istenir. 2- Doğal kaynaklar ile ilgili eğitici videolar izletilir. 3- Öğrenciler su, toprak, hava, orman ve yeraltı kaynaklarından konularından seçtikleri biri ile ilgili proje hazırlamalar ve sunarlar. 4- Doğal kaynakların bilinçsiz tüketimi ile ilgili video izletilir. Doğal kaynaklar neden tükenir? sorusu sorularak doğal kaynakların neden-nasıl tükendiğine dair araştırma sonuçlarını sınıfa getirmelerini ve bir büyük kağıt çalışması yapılır. 5- «Doğal kaynaklar tükenirse ne olur?» sorusu sorularak öğrencilerin beyin fırtınası yapmaları sağlanır. 6- «Doğal kaynakları korumada üzerimize düşen görevler nelerdir?» diye sorulur. Geri dönüşüm ve bilinçli tüketim ile alakalı video izletilir. 7- Sincap Fındık Geri dönüşümü Öğretiyor metin çalışmaları yapılır. 8- Öğrenciler doğal kaynakların tükenmesine engel olmak adına kendilerine bilinçli tüketim ve geri dönüşümle alakalı hedeflerini belirledikleri bir eylem planı hazırlarlar. 9- Doğal kaynakları bilinci kullanmak ile ilgili slogan oluşturup, okulda sergilerler. 10- Geri dönüşüm panosu ve köşesi tasarlarlar.

7 Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl ölçüp, değerlendireceğiz?

8 Ölçme değerlendirme çalışmalarımız Ön değerlendirme: Öğrencilere Yaşadığımız çevreyi korumak için neler yapabiliriz? diye sorulur. Cevapları kayıt altına alınır. Ne biliyorum duvarına yapıştırılır. Sorgulama Hattı 1 Doğal Kaynaklar Projesi grup değerlendirme ölçeği ile ölçülür. Sorgulama Hattı 2: Doğal kaynaklar neden tükenir? başlıklı büyük kağıt çalışması kontrol listesi. Sorgulama Hattı 3: Sincap Fındık Geridönüşümü Öğretiyor Öz değerlendirme Sonuç değerlendirme: Öğrenciler doğal kaynakların tükenmesine engel olmak adına kendilerine bilinçli tüketim ve geri dönüşümle alakalı hedeflerini belirledikleri bir eylem planı hazırlarlar. Geri dönüşüm panosu ve köşesi tasarlama grup değerlendirme formu ile değerlendirilir. Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl raporlayacağız? E bülten : E- Bültenimiz ile her ünite başında ve sonunda yapılan çalışmaları sizlerle paylaşırız. PYP Ünite Gelişim Raporu :Her ünite sonunda sizlere göndereceğimiz PYP Gelişim Raporları ile öğrencilerimizin süreç içindeki gelişimlerini sizlerle paylaşırız. Gelişim raporlarının sonunda öğretmen, öğrenci ve velilerin öğrenci gelişimine dair dönüşümlü düşünerek, yorum yazabilecekleri alanlar bulunur. Çocuğunuzun gelişimi ile ilgili gözlemlerinizi bu kısma yazarak bizimle paylaşmanızı isteriz.

9 TÜRKÇE

10 * Okuduğu metni ana hatlarıyla anlatır. * Okuduğu metinlerdeki hikâye unsurlarını belirler. *İşitilebilir bir ses tonuyla okur, vurgu ve tonlamalara dikkat eder. *Parmakla takip etmeden, sınıf düzeyine uygun hızda okur. *Anlamını bilmediği sözcükleri öğrenir. *Yazdıklarını kontrol ederek ifade, harf, noktalama gibi yanlışları varsa bunları belirler ve düzeltir. *Bir masalı veya olayı ana hatlarıyla anlatır. *Basit resimlerden anlamlar çıkarır ve bunları birbirine bağlayarak bir olayı açıklar *Herhangi bir olayı ve etkinliği oluş sırası içinde yazar. *Dinlediklerinin/izlediklerinin konusunu belirler. * Metni takip ederek dinler. * Okuduğu metni ana hatlarıyla anlatır. *Bir metinde bilmediği kelimeleri belirler ve bu kelimelerin anlamlarını sözlük vb. kaynakları *kullanarak öğrenir.

11 MATEMATİK

12 *Verilen bütün, yarım ve çeyrek modellerinin kesir gösterimlerini kullanır. *Pay, payda ve kesir çizgisini, kullanılan örnekler üzerinden açıklar. *Şekilleri kenar ve köşe sayılarına göre sınıflandırır. *Üçgen, kare ve dikdörtgenin kenarlarını ve köşelerini tanır. *Şekil modelleri kullanarak yapılar oluşturur, oluşturduğu yapıları çizer. *Küp, kare prizma, dikdörtgen prizma, üçgen prizma, silindir ve küreyi modeller üstünde tanır ve ayırt eder. *Tekrarlayan bir geometrik örüntüde eksik bırakılan ögeleri belirleyerek tamamlar. *Bir geometrik örüntüdeki ilişkiyi kullanarak farklı malzemelerle aynı ilişkiye sahip yeni örüntüler oluşturur. * Kuralı tek işlem gerektiren sayı örüntüsünü genişletir.

13 HAYAT BİLGİSİ

14 * Doğal kaynaklar neler olduğu araştırırlar. *Doğal kaynaklar neden tükendiği hakkında beyin fırtınası yapılır. *Doğal kaynakların bilinçsiz tüketimi konusunda tartışılır. *Doğal kaynaklar tükenirse ne olacağı hakkında fikir yürütülür. *Doğal kaynakların tükendiği ve tükenmesine engel olmak için herkesin üzerine düşen sorumluluklar olduğu bilincinin farkına vardırılır. *Doğal kaynakların korunmasında geri dönüşümün önemi kavranır.

15

16 Öğrenciler aşağıdaki kelimeleri öğrenirler; An armchair,a bath,a bookcase,a cooker, a fireplace, a microwave,a rug, shelves,a shower,stairs. A door,a fridge,a phone,a sink,a window.

17 Öğrenciler aşağıdaki dilbilgisi yapılarını öğrenirler; Prepositions: above,behind,between,in front of, next to, under. Subject-pronoun agreement with it,they. Examples : Where s the phone? It s in the kitchen. - Where are the lamps? They re in the living room.

18 Öğrenciler işleyecekleri ünitede aşağıdaki becerileri sergilerler; Doğada bulunan maddeleri tanır. Çevresinde bulunan canlı çeşitlerini adlandırır. Geri dönüşümün basamaklarını anlatır.

19 Doğada bulunan maddeler ve bunların nasıl geri dönüştürüleceği konuşulur. Sınıfta çeşitli örnekler gösterilir.

20 BEDEN EĞİTİMİ

21 OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Temel Hareket Becerileri: -Eğitsel oyunlarımız ile İki ve daha fazla hareket becerisini içeren el- ayak koordinasyonunu yönelik eğitsel oyunlar oynatılarak oyunda fair play(adil oyun ) anlayışı geliştirilir. Basit kurallı oyunlar ile öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine katkı sağlanır. -Koordinasyon,beceri istasyon, branşlara yönelik beceri çalışmalarımızda Vücut bölümlerinin hareketlerinde farkındalık oluşturulur. Temel hareket becerilerini uygularken hareketin denge, kuvvet,sürat sağlayacağı fiziksel aktiviteler yapar. PYP ünitemiz olan Geri dönüşüm ve doğal kaynaklar ünitesine destek olarak öğrencilerimiz atık rulo kağıt maddeleri ile eğitsel oyunlar tasarlar ve oynarlar.

22 YÜZME: Serbest stilde ve sırtüstü stilde çıkış çalışmaları, Serbest stilde nefes ve kol çekiş çalışmaları, Doğru Ayak vuruş, öğrenim dirilleri yapılır. Serbest stilde ayak vuruşu- kol çekişi ve suda kayma çalışmaları, Serbest stilde nefes ve kol çekiş çalışmaları, Sırtüstü stilde ayak vuruş ve kol çekiş çalışmaları yapılır.

23 GÖRSEL SANATLAR

24 Atık malzemeler ile deniz altı çalışmaları yapılır. Doğal kaynaklarımız koruyalım konulu afiş çalışmaları yapılır. 23 Nisan Çocuk Bayramı konulu resim çalışmaları yapılır.

25 MÜZİK

26 * 9. Senfoni şarkısı( Türkçe versiyonu) öğretilir. * 23 Nisan çalışmaları yapar. * Atık malzemelerle enstrüman tasarlayarak geri dönüşüme katkı sağlamış olurlar.

27 PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK

28 «Beier Cümle Tamamlama» testi uygulanır. «Where s my water?» online oyunu oynanır.

29 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

30 Bu ünitede derslerimizde; WeDo 2.0 setleri ile özgün robot tasarımı yapar ve kodlar. Sensör kullanır. Projesini arkadaşlarıyla paylaşır. Code.org da döngü kavramına örnekler verir. ipad te doğru programı kullanarak, boyadığı resmi 3 boyutlu halde canlandırır.

31 KÜTÜPHANE

32 Öğrenciler IB Öğrenen profiline uygun kitaplara yönlendirilir ve ödünç alması sağlanır. Şehrin Güneyi kitabı okunur. Öğrenciler doğal kaynaklar ve geri dönüşüm ile ilgili kaynakları inceler. ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNERİLER 1.Şehrin Kuzeyi- Güneyi Serisi, Hamit ANNAK, Kırmızı Kedi Yayınevi 2.Okyanuslar ve Nehirler, Barbara Taylor, Tübitak 3.Rubbish and Recycling, Chris Oxlade, Raintree

33 facebook.com/atanuroguz twitter.com/atanuroguz

34

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf PYP Uygulama Ünitesi ve Veli Bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf PYP Ünİtesİ Velİ Bültenİ DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER VE ZAMAN

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs 17 Haziran 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs 17 Haziran 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL İÇİN BAŞARILAR DİLERİZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN 2015-2016 SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ PYP 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Gezegeni Paylaşmak. Başka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaşma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama;

Gezegeni Paylaşmak. Başka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaşma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama; 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (2 Mayıs 2016 17 Haziran 2016) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf PYP Ünİtesİ Velİ Bültenİ DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:Kendimizi İfade Etme Yollarımız

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI: 3 1 SAYI: 3 1. SINIF III. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Kendimizi İfade Etme Yollarımız SÜRE: 19.12.2016-20.01.2017 ANA FİKİR: İnsanlar duygularını, düşüncelerini ve deneyimlerini

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama,

Gezegeni Paylaġmak. Baġka insanlarla ve diğer canlılarla sınırlı. kaynakları paylaġma mücadelesinde haklar. ve sorumluluklar hakkında sorgulama, 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: Gezegeni Paylaşmak

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 ) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Mart Mayıs 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Mart Mayıs 2013 ) bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Mart 2013 10 Mayıs 2013 ) Sayın Velimiz, 18 Mart 2013 10 Mayıs 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

GAZİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MATEMATİK DERSİ YILLIK DERS PLÂNI

GAZİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MATEMATİK DERSİ YILLIK DERS PLÂNI 4.HAFTA 3.HAFTA 2.HAFTA 1.HAFTA 2. SINIFLAR MATEMATİK İ YILLIK PLÂNI Konu: Onluk ve Birliklere Ayıralım 18-21 Eyl 1. Nesne sayısı 100 den az olan bir çokluğu, model kullanarak onluk ve birlik gruplara

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIFLAR BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? OCAK

3. SINIFLAR BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? OCAK 3. SINIFLAR BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? 04 22 OCAK TÜRKÇE ÖĞRENME ALANI: DİNLEME 1. Dinleme Kurallarını Uygulama 1. Dinlemeye hazırlık yapar. 2. Dinleme amacını belirler. 3. Dinleme amacına uygun yöntem belirler.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

PYP VELİ MEKTUBU 3. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ

PYP VELİ MEKTUBU 3. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ PYP VELİ MEKTUBU 3. SINIFLAR DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : GEZEGENİ PAYLAŞMAK ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 17 Eylül 26 Ekim 2018 ANA FİKİR : Canlı ve cansız çevre birbirleriyle etkileşim halindedir. KAVRAMLAR

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

3. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ

3. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL BİLGE OKULLARI 3. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ Kasım ayı kazanımlarımız Türkçe, Matematik Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi Dersi konularımız 3. SINIFLAR KASIM AYI BULTENI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? Eylül

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 2014-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar.

Rollerimiz, toplumdaki sistemlerin işlemesini sağlar. ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim-16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 11 Şubat-22 Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Çalışmalar sırasında öğrencilerimizde hedeflediğimiz IB öğrenen

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül- 28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014-9 Mayıs 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 2014-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI:3 1. SINIF III. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ ANA FİKİR: Oyunlar duygu ve düşüncelerimizi keşfetme ve ifade etme yollarımızdan biridir. 1. Oyun çeşitleri 2. Oynarken hisset"klerimiz ve öğrendiklerimiz

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 9 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz beşinci

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı