İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ"

Transkript

1 İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

2 PYP

3 Ne öğrenmek istiyoruz?

4 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ SÜRE: 30 EKİM 7 ARALIK 2018 ANA FİKİR : Tüm canlılar bir değişim sürecinden geçerler. SORGULAMA HATLARI 1. Büyüme süreciyle ilgili ortak noktalar 2. Yaşam döngüsünü etkileyen faktörler 3. Canlıların yaşam boyu nasıl değiştikleri ÖĞRENEN PROFİLİ ÖZELLİKLERİ Duyarlı : Okudukları kitaplarda, bilgili, dengeli özelliklerine örnekler bulurlar. Bilgili : Nasıl bilgili olduklarını ünite süresince yaptıkları şeyleri de düşünerek belirlerler. Dengeli : Yiyecek seçimlerini gözden geçirerek dengeli beslenme konusunda davranışlarını değerlendirebilir. KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER KAVRAMLAR Bağlantı : Canlılar nasıl büyür? Yaşam döngülerini neler etkiler? Değişim : Canlılar nasıl bir değişim sürecinden geçerler? Sebep- Sonuç : Canlılar nasıl bir değişim sürecinden geçerler? TUTUMLAR Değer Bilme : Vücutlarının değerini bildiklerini ve nasıl değer bildiklerini göstermek için neler yapabileceklerini açıklarlar. Saygı : Başka canlıların yaşamak için nelere ihtiyaç duyduğunu bilir ve yaşam haklarına saygı duyar. Bağlılık : Çalışmalarını tamamlamaya gayret gösteriri ve yeni şeyler öğrenmekte isteklidir. BECERİLER Sosyal Beceriler : Sorumluluğu kabul etmee, iş birliği yapma, gurup halinde karar alma, gurup becerileri gurup çalışmaları ile gelişir. Düşünme Becerileri :Bilgi edinme, kavrama, uygulama becerileri gelişir. İletişim Becerileri : Dinleme, konuşma, okuma, yazma, görme, sunma becerileri gelişir. Araştırma Becerileri : Canlıların yaşam döngüleri ve ihtiyaçları konusunda sorular oluşturma, gözlem yapma, planlama, veri toplama, verileri düzenleme, verileri kaydetme, araştırma bulgularını sunma becerisi sergiler.

5 Nasıl öğreneceğiz?

6 YAPILACAK ÇALIŞMALAR «Değişim Nedir?» sınıf kavram haritası oluşturulur. Düşün-Eşleş-Paylaş etkinliği yapılır. Ansiklopedilerden ve IPAD lerden bitkiler, hayvanlar, insanlardaki değişim konu araştırmaları yapılır. Ön ve son bilgilerden yararlanarak T tablosu oluşturulur. Ev Destekli Çalışma ile bitkiler farklı ortamlarda yetiştirilir. Venn şeması üzerinde yaşam döngüsünün ortak özellikleri gösterilir. Öğrenciler öğrendiklerini sunmak için projeler hazırlar. Gazete ve dergilere vermek üzere makale yazma çalışması yapılır. «Gelecek Neye Benzer?» kitabı okunur. Kitapla ilgili empati kurarak, yaşam döngüsü sorgulanır. «Yaşam Döngüleri», «Bitkiler Nasıl Büyür?» kitaplarından araştırma yapmak için faydalanılır.

7 Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl ölçüp, değerlendireceğiz?

8 Ön Değerlendirme: Sınıf Kavram Haritası Sorgulama Hattı 1 : İki Canlının Büyümesi Venn Şeması Sorgulama Hattı 2 : Canlıların Değişimini Anlatan Öğrenci Projesi sunumu Sorgulama Hattı 3: Öğrenci Sunum Çalışmaları Sonuç Değerlendirme : Bilim Dergisi Yazın Çalışması Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl raporlayacağız? E bülten : E- Bültenimiz ile her ünite başında ve sonunda yapılan çalışmaları sizlerle paylaşırız. PYP Ünite Gelişim Raporu :Her ünite sonunda sizlere göndereceğimiz PYP Gelişim Raporları ile öğrencilerimizin süreç içindeki gelişimlerini sizlerle paylaşırız. Gelişim raporlarının sonunda öğretmen, öğrenci ve velilerin öğrenci gelişimine dair dönüşümlü düşünerek, yorum yazabilecekleri alanlar bulunur. Çocuğunuzun gelişimi ile ilgili gözlemlerinizi bu kısma yazarak bizimle paylaşmanızı isteriz.

9 TÜRKÇE

10 «IB Öğrenen Profilleri» tanıtılır. Sözcüklerin ses ve heceleri tanıtılır. Sözcüklerin doğru yazımları kavratılır. Anlamlı ve kurallı cümleler, kısa metinler yazılır. Vurgu, tonlamalara dikkat edilerek akıcı okuma yapılır. Paylaşarak okuma yapılır. Şiir okunur. Büyük harf, noktalama işaretleri uygun yerlerde kullandırılır. Harfler tekniğine uygun yazılır. Rakamlar tekniğine uygun yazılır. Soru ekinin ayrı yazımı çalışılır.

11 MATEMATİK

12 Toplamı 100 e kadar olan doğal sayıların eldesiz, eldeli toplama işlemi yapılır. Toplamı 100 e kadar olan doğal sayıların toplama işlemi zihinden yapılır. Toplamları 100 e kadar olan doğal sayıların toplama işlemi tahmin edilir, gerçek sonuçları ile karşılaşır. 100 e kadar olan doğal sayıların onluk bozmayı gerektiren ve gerektirmeyen çıkarma işlemi yapılır. 100 e kadar olan doğal sayıların çıkarma işlemi zihinden yapılır. Toplama ve çıkarma işlemi gerektiren problemler çözülür.

13 HAYAT BİLGİSİ

14 Yaratıcı drama yoluyla IB profilleri tanıtılır. «Değişim Nedir?» kavram haritası oluşturulur. Kütüphane ve IPAD ortamında araştırma yapılır. Önce ve sonra bilgileri ile T tablosu yapılır. Ev Destekli Çalışma ile bitkiler farklı ortamlarda yetiştirilir. Venn Şeması ile iki farklı canlının değişimi açıklanır. Öğrenci Projeleri hazırlanır. Bilim dergisine Yazım çalışması yapılır. «Neye Benzer Gelecek?» kitabı okunur.

15 İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 İNGİLİZCE

31 2. Ünite - The World of Weather - Öğrencilerimiz bu ünitede hava durumunu ve hava koşullarına göre giyinmeyi öğrenirler. Dilbilgisi: Öğrencilerimiz hava durumunu What s... like? soru kalıbını kullanarak öğrenirler. Ex: What s the weather like? It s sunny. Öğrencilerimiz emir cümlelerini pekiştirirler. Ex:Put your coat on! Don t forget your umbrella! Kelime:Öğrencilerimiz giysileri öğrenirler. Boots, jumper, raincoat, swimming costume, jeans, coat, shorts, trainers

32 Kelime:Öğrencilerimiz giysileri öğrenirler. Boots,jumper,raincoat,swimming costume,jeans,coat,shorts,trainers Beceriler: Öğrencilerimiz hava durumu ile igili soru-cevap kalıplarını,değişik hava şartlarına göre kullandığımız giysileri öğrenirler. Öğrencilerimiz hava koşulları ile ilgili seyrettikleri videolarla igili yorum yapmayı öğrenirler. Öğrencilerimiz kıyafetlerle ilgili terimleri cümle içinde kullanarak boşluk doldurma alıştırması yaparlar. Öğrencilerimiz emir cümleciklerini bir şarkı dinleyerek pekiştirirler.

33 PYP -Öğrencileimiz canlı-cansız varlıklarla ilgili kelimeler öğrenirler ve karşılaştırma yapabilecekleri bir duvar oluştururlar. -Öğrencilerimiz hava değişimi ile ilgili konuşmayı öğrenirler. -Öğrencilerimiz doğada farklı hava koşullarında değişen ve değişmeyen durumları öğrenirler. -Raz-Kids den hikayeler okurlar ve hikayeler hakkında konuşurlar.

34 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜZME

35 Yaparak,yaşayarak,anlatarak gösterim; Öğrencilerin belirli gün ve haftalarla ilgili rontlar, halk dansları, oyun ve dans etkinliklerine katılmaları için gerekli yönlendirmeler yapılır. Katıldığı veya izlediği bu etkinliklerle ilgili olarak Başka nelere yer verilmesini isterdiniz? sorusu yöneltilir. Nesne kontrolü gerektiren hareketler; Nesnelerin vücudun çeşitli bölümleri kullanılarak kontrol edilebileceği bireysel ve eşli etkinlikler düzenlenir. Nesne kontrolü gerektiren hareketler; Öğrencilerden vücut parçalarını kullanarak çeşitli nesneleri tutması ve taşıması istenir. Birleştirilmiş Hareketler; Yer değiştirme, dengeleme ve nesne kontrolü gerektiren hareketlerin en az ikisini birleştirecekleri etkinliklerin yapılması sağlanır ve bu etkinliklerde hareketlerin yapılış şekline (formuna) dikkat edilir. Dans ediyorum; Öğrencilerden farklı ritimleri yorumlayarak bunlara göre hareket etmeleri istenir. Dünyanın işleyişi; Hangisi benim' oyunu oynanır.bu oyun sayesinde canlıların değişimleri gözlemlenir,öğrenilir. Takım çalışmasının önemini anlar.canlıların yavru ve yetişkinleri arasındaki farkı öğrenir.

36 Serbest yüzme Sırtüstü Yüzme ; YÜZME Serbest yüzme suda kayma ve ayak vuruşu çalışması yapılır. Sırt kayma ve sırtüstü ayak vuruşu çalışması yapılır. Serbest yüzme doğru nefes alma teknik çalışması yapılır. Serbest yüzme ve sırtüstü yüzmede doğru teknik ile kol çalışması yapılır. Sırtüstü ayak vuruşu çalışması yapılır.

37

38 PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BÖLÜMÜ

39 «Beier Cümle Tamamlama» etkinliği uygulanır.

40 GÖRSEL SANATLAR

41 10 Kasım Atatürk ü anma konulu duygu ve düşüncelerimizi belli ederek resim çalışmaları yapılır. Hayvan figürlerini inceleyerek her hayvanın anatomisinin farklı olduğunu öğrenerek çalışmalarımızda bu farklılıkları belli ederek resim çalışmalarımızı yapılır. Bitkilerin yaşam döngüsünü resmedilir. Yaprak incelemeleri yaparak yaprak desen çalışmaları yapılır.

42 MÜZİK

43 Piyanonun tarihsel gelişimini inceler. Farklı dönemlere ait piyano görsellerini isim ve özellikleri ile tanır ve kronolojik sıralama oluşturur.

44 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

45 Bilgisayar Laboratuvarı kuralları belirlenir, pano hazırlanır. Karışık adımlar içerisinde yönergelere göre ayıklama yapar, kodlama etkinlikleri yapılır. 2D ve 3D arasındaki farkı gözlemlemek için yapılacak 3D etkinlikler. Kodlamada «döngüler» kavramı uygulanır.

46 KÜTÜPHANE

47 Öğrenciler IB öğrenen profiline uygun kitaplara yönlendirilir ve ödünç alması sağlanır. " Hayvanların Yaşam Döngüsü " kitabı okunur ve çalışması yapılır. " Doğadaki Değişim " metni okunur ve çalışması yapılır. ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNERİLER 1. Bitkilerin Yaşam Döngüsü, Mavi Kelebek Yayınları 2. Hayvanların Yaşam Döngüsü, Tübitak Yayınları

48 facebook.com/atanuroguz twitter.com/atanuroguz

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf PYP Ünİtesİ Velİ Bültenİ DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER VE ZAMAN

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf PYP Uygulama Ünitesi ve Veli Bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf PYP Ünİtesİ Velİ Bültenİ DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:Kendimizi İfade Etme Yollarımız

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL İÇİN BAŞARILAR DİLERİZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN 2015-2016 SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK

Detaylı

PEK OKULLARI 2A KASIM. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur!

PEK OKULLARI 2A KASIM. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! PEK OKULLARI 2A 2018 2019 KASIM İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! 2.SINIF HAT BİLGİSİ ÜNİTE ADI: OKULUMUZDA HAT / EVİMİZDE HAT AÇIKLAMALAR Okulda iletişim

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ ÇİLEM TEKNECİ-ABİDE AVCU

2. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ ÇİLEM TEKNECİ-ABİDE AVCU 2. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ ÇİLEM TEKNECİ-ABİDE AVCU TÜRKÇE TEMA: MİLLİ MÜCADELE VE ATATÜRK-ERDEMLERİMİZ YAZMA Anlamlı ve kurallı cümleler yazar. Yazılarını görsel unsurlarla destekler Yazdıklarının

Detaylı

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Şubat-31 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Ocak-11 Mart 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ PYP 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014)

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat Mart 2014) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 14 Mart 22 Nisan 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat 2015 27 Mart 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim-16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

..OKULU ÖZEL EĞİTİM SINIF I. EĞİTİM-ÖĞRETİM YLILI HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER; SINIFLAR TÜRKÇE DERSİ ÇERÇEVE PLANI

..OKULU ÖZEL EĞİTİM SINIF I. EĞİTİM-ÖĞRETİM YLILI HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER; SINIFLAR TÜRKÇE DERSİ ÇERÇEVE PLANI SÜRE YÖNTEM- TEKNİKLER ETKİNLİKLER ARAÇ- GEREÇLER GEZİ- GÖZLEM- İNCELEME ATATÜRKÇÜLÜK ÖLÇME- DEĞERLENDİRME..OKULU ÖZEL EĞİTİM SINIF I. EĞİTİM-ÖĞRETİM YLILI HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER; 1.-2.-3.-4

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Öğrencilerimizle metni takip ederek dinleme, bitişik eğik yazı harflerini kurallara uygun yazma,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 1. SINIF TÜRKÇE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 1. SINIF TÜRKÇE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI EYLÜL 23 EYLÜL 27 EYLÜL (2. Hafta) EYLÜL 18 EYLÜL - 22 EYLÜL (1. Hafta) ARA DİSİPLİNLER VE DERS İÇİ 1. Doğal ve yapay ses kaynaklarından çıkan sesleri ayırt eder. T.1.2.1. Kelimeleri anlamlarına uygun

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT MART 2014)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT MART 2014) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 ŞUBAT 2014 21 MART 2014) Sayın Velimiz, PYP çalışmaları kapsamında hazırladığımız, 10 Şubat 2014-21 Mart 2014 tarihleri arasındaki dördüncü temamıza ait

Detaylı

3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı

3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı 3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012)

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) 3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 EYLÜL-19 EKİM 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 2014-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İYEP Komisyonun Görevleri; Şubat ayının ikinci haftasında KDA (Kazanım Değerlendirme Araçları) ile yetiştirme programına alınacak öğrencilerin tespitini yapar. Okulun fiziki şartlarını dikkate alarak yetiştirme

Detaylı

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018)

4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül - 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (11 Şubat Mart 2013 ) Sayın Velimiz, 11 Şubat Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (11 Şubat Mart 2013 ) Sayın Velimiz, 11 Şubat Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (11 Şubat 2013 22 Mart 2013 ) Sayın Velimiz, 11 Şubat 2013 22 Mart 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Çalışmalar sırasında öğrencilerimizde

Detaylı

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ

İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU 3. SINIFLAR EKOSİSTEM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ Tema: Gezegeni Paylaşma Ana Fikir: Dünyadaki tüm canlılar, karmaşık ve hassas ekosistemlerde, etkileşim halinde yaşarlar. Ünite:

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Eylül-28 Ekim 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012)

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2012) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda 6 PYP disiplinler üstü teması ile ilgili

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ PYP VELİ MEKTUBU EĞİTMEN KOLEJİ 1. SINIFLAR DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 10 Aralık 2018 18 Ocak 2019 ANA FİKİR : DÜNYA MIZIN HAREKETLERİ CANLILARIN YAŞAMINI ETKİLER

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (03 Nisan- 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı