İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ"

Transkript

1 İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR GEZEGENİ PAYLAŞMAK E-BÜLTENİ

2 ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER

3

4

5

6 PYP

7 Ne öğrenmek istiyoruz?

8 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: Gezegeni Paylaşma SÜRE: 7 Mayıs- 16 Haziran 2017 ANA FİKİR: İnsanlar yaşamak için başka canlılarla paylaştığı kaynakları çeşitli yollarla korur. SORGULAMA HATLARI 1-Gezegeni hangi canlılarla paylaştığımız 2-Diğer canlılarla ortak paylaşılan kaynaklar 3-Kaynakların kullanımında diğer canlılara karşı sorumluluklarımız ÖĞRENEN PROFİLİ ÖZELLİKLERİ Bilgili: Gezegeni ve kaynakları diğer canlılarla da paylaştığını bilir, kaynakların tükenmesi sorunu hakkında fikir yürütür. Dönüşümlü düşünen: Doğal kaynakları bilinçli tüketmekle ilgili tasarruflu davranır ve kendini bu konuda değerlendirir. Açık görüşlü: Diğer canlıların ihtiyaçlar, gezegeni ve kaynakları paylaşma konusunda açık görüşlü olur. KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER KAVRAMLAR Şekil: Gezegeni hangi canlılarla nasıl paylaştığımızı bilir. Sorumluluk: Diğer canlılara karşı sorumluluklarımız neler olduğunu bilir. Bakış açısı: Farklı canlıların ihtiyaçlarını nasıl karşıladığını bilir. TUTUMLAR: Yaratıcılık: Kaynakları nasıl daha bilinçli kullanabileceğimiz konusunda yaratıcı çözümler geliştirirler. Değer bilme: Gezegenimizdeki canlıların ve yaşama haklarının değerini bilir. Saygı: İçinde bulundukları gezegene ve gezegende beraber yaşadıkları diğer canlıların yaşama hakkına saygı duyar. BECERİLER: Düşünme becerileri: Bilgi edinme: Canlılar ve canlıların hayatta kalabilmeleri için gereksinimleri hakkında bilgi edinir. Kavrama: Canlıların ihtiyaçlarını nasıl giderdiğini kavrar. Uygulama: Edindiği bilgileri çeşitli yöntemler ile sunar. Analiz: Kaynakların nasıl kullanıldığı ve kullanım şeklinin sonuçları arasında analiz eder. Sentez: Kaynakları daha iyi nasıl kullanabiliriz konusunda sentez yapar. Değerlendirme: Canlılarla beraber yaşadıkları gezegende kaynakları bilinçli kullanıp kullanmadığımıza dair davranışları değerlendirir. Sosyal Beceri: Başkalarına saygı duyma: Gezegeni diğer canlılarla paylaşma ve ortak kullanılan kaynakların paylaşımında doğru tüketim konusundaki düşüncelere saygı duyar. İletişim becerisi: Yapılan etkinliklerde okuma, yazma, konuşma, dinleme, sunma becerisi sergilemesi beklenir.

9 Nasıl öğreneceğiz?

10 ÖĞRENEN PROFİLİ KAVRAMLAR ÖĞRENEN PROFİLİ: Bilgili: Gezegeni ve kaynakları diğer canlılarla da paylaştığını bilir, kaynakların tükenmesi sorunu hakkında fikir yürütür. Dönüşümlü düşünen: Doğal kaynakları bilinçli tüketmekle ilgili tasarruflu davranır ve kendini bu konuda değerlendirir. Açık görüşlü: Diğer canlıların ihtiyaçları ve kaynakları paylaşma konusunda açık görüşlü olur. ANAHTAR KAVRAMLAR KAVRAMLAR Şekil: «Gezegeni hangi canlılarla paylaşırız?» konusunda bilgi kartı hazırlar. Bakış açısı: Farklı canlıların ihtiyaçlarını nasıl giderdiğini tablo üzerinde gösterir. Sorumluluk: Kaynakların kullanımında diğer canlılara karşı sorumluluklarını belirler ve kendi davranışlarını değerlendirir. TUTUMLAR BECERİLER TUTUMLAR: Yaratıcılık: Kaynakları nasıl daha bilinçli kullanabiliriz konusunda yaratıcı çözümler üretecekler. Değer bilme: Gezegenimizdeki canlılar ve kaynakları hakkında bilgi sahibi olacaklar. Saygı: Birlikte yaşadıkları canlıların haklarına saygı duyacaklar. BECERİLER Düşünme becerileri: Bilgi edinme: Canlılar ve kaynaklar ile ilgili araştırma çalışmaları ile bilgi edineceğiz. Kavrama: Ortak kullanılan doğal kaynakları video ve belgeseller yolu ile öğreneceğiz. Uygulama: Diğer canlılar ile ortak kullanılan kaynakları tablo üzerinde sınıflandıracağız. Analiz: Kaynakların nasıl kullanıldığı ve kullanım biçimlerinin sonuçlarını karşılaştıracağız. Sentez: Kaynakları daha verimli kullanmak konusunda çözüm üreteceğiz. Değerlendirme: Öğrencilerimiz kaynakların verimli kullanımı konusunda kendi davranışlarını değerlendirecekler. Sosyal Beceri: Başkalarına saygı duyma: Gezegeni diğer canlılarla paylaşma ve ortak kullanılan kaynakların paylaşımında diğer canlıların haklarına saygı duyacaklar. İletişim becerisi: Öğrenme sürecinde bilgileri edinmek için okuyacak ve dinleyecekler, edindikleri bilgileri yazarak ve konuşarak sunacaklar.

11 Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl ölçüp, değerlendireceğiz?

12 Ölçme değerlendirme çalışmalarımız Ön değerlendirme: «Çevremize baktığımızda bizden başka hangi canlıların yaşadığını görüyoruz?» sorusu sorularak kavram haritası yapılacak. Sorgulama Hattı 1: Öğrenciler seçtiği bir canlı ile ilgili bilgi kartı hazırlayacaklar. Sorgulama Hattı 2: Öğrenciler doğal kaynakları ve bu kaynakları hangi canlılar ile paylaştıklarını gösteren tablo hazırlayacak ve sunacaklar. Çalışmalar sunum değerlendirme formu ile değerlendirilecek. Sorgulama Hattı 3: Öğrenciler «Suyu verimli kullanırım boşa harcamam» «Elektriği gerektiğinde kullanırım, boşa harcamam.» çalışmalarında öz değerlendirme formu ile kendi davranışlarını değerlendirecekler. Sonuç değerlendirme: Öğrenciler «Doğal çevreyi hangi canılar ile paylaşırız?, Diğer canlılar ile hangi kaynakları paylaşırız?, Kaynakları nasıl koruyabiliriz?» konularında resimli anlatım yaparlar kontrol listesi ile değerlendirilir. Öğrencilerimizin neler öğrendiğini nasıl raporlayacağız? E-Bülten: E- bültenimiz ile her ünite başında ve sonunda öğrencilerimiz ile yaptığımız çalışmaları sizlerle paylaşacağız. PYP Ünite gelişim raporu: Her ünite sonunda sizlere göndereceğimiz PYP gelişim raporu ile öğrencilerimizin süreç içindeki gelişimlerini sizlerle paylaşacağız. Raporun sonunda yer alan veli yorumu kısmında sizlerin de öğrencinin gelişimi ile ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanızı isteyeceğiz.

13 TÜRKÇE

14 Parmakla takip etmeden, işitilebilir bir ses tonuyla sesli okuma yapacağız. Anlamını bilmediğimiz sözcükleri öğreneceğiz. Anlamlı ve kurallı cümleler yazacağız. Metinle birlikte sunulan görsel ögeleri anlamlandırma ve ilişkilendirme çalışmaları yapacağız. Okuduğumuz metni ana hatlarıyla yeniden anlatacağız. Okuduğumuz metindeki hikaye unsurlarını belirleyeceğiz. Büyük harf, nokta, soru işareti, kısa çizgi ve kesme işaretini uygun yerlerde kullanacağız.

15 MATEMATİK

16 MATEMATİK DERSİNDE; Okuldaki günlük beslenme tablosu, takvim gibi sıkça karşılaştıkları veya kullandıkları tablolar okutacağız. Uygun şekil veya nesneler iki eş parçaya bölünüp, yarım belirtip, bütün ve yarım arasındaki ilişkiyi açıklayacağız. Kâğıdı ikiye katlama ve kesme, portakalı, elmayı, somun ekmeğini vb. iki eş parçaya bölme ve yarım elde etme etkinlikleri yapacağız. Yarım ve bütün arasındaki ilişkiyi modellerle bulacağız. Aynı şekilde uygun şekil veya nesneler dört eş parçaya bölecek, çeyrek belirtecek; bütün, yarım ve çeyrek arasındaki ilişkiyi açıklayacağız. Daha ağır, daha hafif gibi kelimeler kullanılarak karşılaştırma sonuçlarının ifade edilmesini sağlayacağız. Farklı büyüklükteki kitapların, defterlerin, tebeşirlerin ve benzeri nesnelerin ağırlıkları karşılaştıracak, sonucu sözlü olarak ifade edeceğiz. Kitap ve benzeri nesnelerden herhangi biri seçeceğiz. Aynı cins üç kitabın bir ya da iki kitaptan daha ağır olduğu sezdireceğiz. Ölçülen sıvının miktarına uygun olarak standart olmayan ölçme birimlerinden bardak, kaşık, fincan, sürahi vb. mutfak araçları ölçme etkinlikleri sırasında kullanacağız. Dolu-boş, daha çok-daha az, yarım, yarım dolu, çeyrek gibi kelimeler kullanarak karşılaştırma sonuçlarının ifade edilmesi sağlayacağız.

17 HAYAT BİLGİSİ

18 Canlıları gruplar olarak beslenme ve barınma özelliklerine göre sınıflandıracağız. Çevremizdeki Hayvanlar videosunu izleyeceğiz. «Diğer canlılar ile bizim aramızdaki ortak özellikler nedir?» sorusu soracak, öğrencilerin beyin fırtınası yapmasını sağlayacağız. Her öğrenci seçtiği canlının yaşamak için neye ihtiyacı olduğunu, nasıl beslendiği ve nerede barındığı ve temel özelliklerinin neler olduğu anlatacağı bir araştırma çalışması yapacak. «Diğer canlılarla paylaştığımız ortak kaynaklar nelerdir?» sorusunu soracak ve beyin fırtınası yapacağız. Öğrencilere grup olarak birer kaynak verileceğiz. Bu kaynağa neden ihtiyaç duyduğumuzu tartışarak fikirlerimiz grup olarak sunacağız. «Başka hangi canlılar bu kaynaklardan faydalanır?» sorusunu soracağız. Öğrenciler doğal kaynakları ve bu kaynakları hangi canlılar ile paylaştıklarını gösteren tablo yaparak sunacaklar. Doğal kaynakları ne kadar bilinçli kullandığımıza dair değerlendirme yapacağız. Ailesi ile sahip oldukları kaynakları bilinçli kullanma üzerine konuşacaklar ve aile bütçesi yapacaklar.

19

20 Öğrencilerimiz ders içinde öğrendiğimiz İngilizce öyküleri anlatarak sınıfta canlandırdılar.

21 Öğrencilerimiz eğlenceli, renkli Seasons of the year çalışmalarını sergilediler.

22 Throughout this unit students will learn about natural resources, animals & their habitats. They will be able to name different natural resources and match animals with their habitats. As a project students will create their own habitat and choose the animals that can live there.

23 Önümüzdeki ay canlı ve cansız varlıklar, kaynaklar, sorumluluk, bilinçli tüketim, gibi kavramlar üzerinde durmaya devam edilir. Öğrencilerimiz gezegeni hangi canlılarla paylaştığımız, diğer canlılarla ortak paylaşılan kaynaklar ve kaynakların kullanımında diğer canlılara karşı sorumluluklarımız gibi konuları sorgularlar. Bu tema ile öğreneceğimiz kelime ve yapılar ; Action verbs : jump, swim, walk, live, climb, fly, crawl Animal Names : turtle, duck, horse, goat,sheep,donkey Structures : The tiger lives in. What are the horse donig? They are running

24 KÜTÜPHANE

25 Öğrencilerimizle Gezegeni Paylaşmak ünitesine yönelik olarak ; Şehrin Batısı- Hamit ANNAK kitabı hikaye saatinde okunur. Bilinçli Tüketim ile ilgili öğrencilerimiz kaynak taraması yapar. Öğrencilerimiz ünitelerine uygun kitaplara yönlendirilir ve ödünç kitaplar verilir. Bulutunu Arayan Su Damlası- Tülin KOZİKOĞLU yazar etkinliği gerçekleştirilir.

26 ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNERİLER Gezegeni Paylaşmak ünitesine uygun olarak; 1. Şehrin Doğusu Hamit Annak, Kırmızı Kedi 2. Şehrin Kuzeyi Hamit Annak, Kırmızı Kedi 3. Şehrin Güneyi Hamit Annak, Kırmızı Kedi

27 YETİŞKİNLERE ÖNERİLER 1. Cumartesi Yalnızlığı Selim İleri, Sel Yayınları 2. Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği Milan Kundera, İletişim Yayınları 3. Günlük Yaşamın Psikopatolojisi Freud, İnkilap Yayınları

28 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

29 Bu ünitedeki derslerimizde; Dünyada Kaynakların Kullanımı kavramı ile öğrencilerimizin düşünmelerini sağlayacağız. * Tablette pages programını ve menülerini öğrenmeye devam edeceğiz. * Tablette pages programı ile "Dünyada Kaynakların Kullanımı" hakkında yazı yazacağız.

30 GÖRSEL SANATLAR

31 Sulu boya tekniğini öğreneceğiz. Sulu boya tekniği akvaryum ve balıklar resim çalışmaları yapacağız.

32 MÜZİK

33 Anneler günü ile ilgili Benim Annem şarkısını öğreteceğiz. Ritim çalışmalarına ve do-sol aralığında nota çalışmalarına devam edeceğiz. Öğrencilerimizle Gezegeni Paylaşmak ünitesine yönelik olarak ; Bilinçli tüketim ile ilgili doğaçlama şarkı çalışmaları yapacağız. Anneler günü ile ilgili doğaçlama şarkı çalışması yapacağız.

34 BEDEN EĞİTİMİ

35 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR- OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER Temel ve Birleştirilmiş Hareket becerileri İle; Basit kurallı oyunlarla öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Nesne Kontrolü Gerektiren Hareketler İle; Nesne kontrolünü, vücut koordinasyonunu,bedensel farkındalığı geliştirici istasyon çalışmaları yaparak temel hareket becerilerini geliştireceğiz. Basit Stafet Çalışması Ve Toplu Eğitsel Oyunlar İle; Öğrencilerimizin Temel hareket eğitimini pekiştireceğiz. Topla oynanan eğitsel oyunlarımız ile öğrencilerimizin oyunlarda karşılaştığı problemlere eş veya grupla çözümler önermeyi ve çözümler bulmayı sağlayarak problem çözme becerilerini geliştireceğiz.

36

37 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR- OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİKLER YÜZME A Grubu: Suda Nefes çalışmaları, Su hakimiyeti ( su üzerinde yardımsız kalabilme) çalışmaları, Serbest stil ayak vuruş çalışmaları, Serbest stil kol çekiş çalışmaları, Sırt stil ayak vuruş çalışmaları, Sırt stilde kol çekiş çalışmaları yapacağız. B Grubu: Serbest ve sırt stilde Ayak vuruşu öğrenim dirilleri, Serbest stil nefes ve kulaç çekiş çalışmaları, Serbest stilde ayak vuruşu- kol çekişi çalışmaları, Sırt stil ayak vuruş çalışmaları, Sırt stilde ayak vuruş ve kol çekiş dirilleri yapacağız.

38 PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BÖLÜMÜ

39 BU AYKİ ÇALIŞMALARIMIZ «Bu Yıldan En Güzel Anım» etkinliği ile 1. sınıfa başladığımız günden beri yaşadıklarımızı hatırlayarak görsel olarak ifade edecek ve sergileyeceğiz. Yaratıcılığımızı geliştirmeye ve duygularımızı farklı yollarla ifade etmeye yönelik yaratıcı çizim çalışmaları gerçekleştireceğiz. Sorun çözme ve işbirliği becerileri başta olmak üzere öğrenciler arası iletişimi güçlendirme amaçlı grup çalışmalarına devam edeceğiz. Öğrencilerimizle ve velilerimizle bireysel değerlendirme görüşmelerini sürdüreceğiz.

40 facebook.com/atanuroguz twitter.com/atanuroguz

41

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR DÜNYANIN İŞLEYİŞİ E-BÜLTENİ ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ AYDAN GÖRÜNTÜLER ÖNCEKİ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL İÇİN BAŞARILAR DİLERİZ. YOLUNUZ AÇIK OLSUN 2015-2016 SEVGİLİ ÖĞRENCİLER 2. 4YIL

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR ŞUBAT - MART AYI E-BÜLTENİ PYP 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ DÜZENLEME

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

HAZIRLIK SINIFLARI 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

HAZIRLIK SINIFLARI 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı HAZIRLIK SINIFLARI 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 4 Mayıs 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ

2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ 2.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz MEB kazanımlarına

Detaylı

3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı

3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı 3. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf PYP Ünİtesİ Velİ Bültenİ DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER VE ZAMAN

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013) Sayın Velimiz, 13 Mayıs 2013 21 Haziran 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 1.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ SÜRE:

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: GEZEGENİ PAYLAŞMAK

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR KASIM ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR KASIM ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR KASIM ARALIK AYI E-BÜLTENİ İngilizce oyun izledik. «Fiziksel Özelliklerimiz» konulu çalışma yaptık.. «Fiziksel

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA : DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ E-BÜLTENİ Ne öğrenmek istiyoruz? 4.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA:

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 2.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf PYP Uygulama Ünitesi ve Veli Bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR 3.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: BULUNDUĞUMUZ YER

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs 17 Haziran 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs 17 Haziran 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 24 Mart 2014-09 Mayıs 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat- 24 Mart 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ

KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ (24 Mart 9 Mayıs 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında (24 Mart 2014-09 Mayıs 2014) tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül- 19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR 4.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 3. Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANAOKULU 5 YAŞ 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim-Öğretim Yılı

ANAOKULU 5 YAŞ 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim-Öğretim Yılı ANAOKULU 5 YAŞ 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yolllarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI: 3 1 SAYI: 3 1. SINIF III. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Kendimizi İfade Etme Yollarımız SÜRE: 19.12.2016-20.01.2017 ANA FİKİR: İnsanlar duygularını, düşüncelerini ve deneyimlerini

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Ocak-11 Mart 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ANAOKULU 5 YAŞ 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 5 YAŞ 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 5 YAŞ 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Dünyanın İşleyişi Doğa ve kanunları hakkında sorgulama (fiziksel ve biyolojik) doğa ile

Detaylı

PYP VELİ MEKTUBU 3. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ

PYP VELİ MEKTUBU 3. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ PYP VELİ MEKTUBU 3. SINIFLAR DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : GEZEGENİ PAYLAŞMAK ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 17 Eylül 26 Ekim 2018 ANA FİKİR : Canlı ve cansız çevre birbirleriyle etkileşim halindedir. KAVRAMLAR

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EYLÜL EKİM AYI E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KİM OLDUĞUMUZ

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

2. SINIF - 2. SORGULAMA ÜNİTE Sİ VELİ Bİ L GİLE N D İ R ME BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA

2. SINIF - 2. SORGULAMA ÜNİTE Sİ VELİ Bİ L GİLE N D İ R ME BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA 2. SINIF - 2. SORGULAMA ÜNİTE Sİ VELİ Bİ L GİLE N D İ R ME BÜLTENİ 2 0 1 7-2 0 1 8 Öğ r et i m Yı l ı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Yer ve zaman hakkında sorgulama; kişisel tarihimiz, evler ve seyahatler, insanlığın

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yollarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları,

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim- 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

4. SINIF - 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

4. SINIF - 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 4. SINIF - 3. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Fikirleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançlar ve değerleri keşfetme ve ifade etme yollarımızla ilgili

Detaylı

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz,

10 Aralık Ocak Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. tarihleri arasındaki

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 27 Mart-12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Zaman ve mekanda yönünü bulmayı sorgulama; kişisel geçmişler, vatan ve yolculuklar; insanoğlunun keşifleri,

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 )

3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (27 Mart - 12 Mayıs 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her 6 haftada

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

4. SINIF - 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

4. SINIF - 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 4. SINIF - 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bulunduğumuz Yer ve Zaman Mekân ve zaman içerisindeki yerimize yönelik sorgulamalar; kişisel geçmişler;

Detaylı

ÖZEL BİLGE OKULLARI 3. SINIFLAR ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL BİLGE OKULLARI 3. SINIFLAR ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL BİLGE OKULLARI 3. SINIFLAR ŞUBAT AYI BÜLTENİ Şubat Ayı Kazanımlarımız Türkçe, Matematik Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi Dersi Konularımız 3. SINIFLAR ŞUBAT AYI BULTENI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? Şubat

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kim Olduğumuz Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel,

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

geliştirmemize yardımcı olur.

geliştirmemize yardımcı olur. 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 26 Mart-04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır.

Eylemlerimiz, genellikle dünyanın doğal döngüleri ile bağlantılıdır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (16 Şubat-27 Mart 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

HAZIRLIK SINIFLARI 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

HAZIRLIK SINIFLARI 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı HAZIRLIK SINIFLARI 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DiSiPLiNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi Düzenleme Biçimimiz İnsan yapısı sistemler ile toplulukların birbirleriyle

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık Ġubat 2018) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Ġubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR ARALIK AYI E-BÜLTENİ KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM AYINDAN GÖRÜNTÜLER KASIM

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık Şubat 2017) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-17 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ODTÜ GV ÖZEL DENİZLİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI KAZANIMLARI TÜRKÇE DERSİ

ODTÜ GV ÖZEL DENİZLİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI KAZANIMLARI TÜRKÇE DERSİ ODTÜ GV ÖZEL DENİZLİ İLKOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR MART AYI KAZANIMLARI TÜRKÇE DERSİ ÖĞRENME ALANI: DİNLEME 1. Dinleme Kurallarını Uygulama 1. Dinlemeye hazırlık yapar. 2. Dinleme

Detaylı

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012)

3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) 3.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (22 Ekim-14 Aralık 2012) Sayın Velimiz, 22 Ekim 2012-14 Aralık 2012 tarihleri arasındaki ikinci temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR 6.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 2.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: DÜNYANIN İŞLEYİŞİ

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 4. SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal sağlık;

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI:3 1. SINIF III. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ ANA FİKİR: Oyunlar duygu ve düşüncelerimizi keşfetme ve ifade etme yollarımızdan biridir. 1. Oyun çeşitleri 2. Oynarken hisset"klerimiz ve öğrendiklerimiz

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ATANUR OĞUZ İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR 5.ÜNİTE E-BÜLTENİ PYP Ne öğrenmek istiyoruz? 1.Sınıf pyp uygulama ünitesi veli bülteni DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMA: KENDİMİZİ İFADE ETME

Detaylı

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER

KAVRAMLAR TUTUMLAR BECERİLER SAYI: 5 SAYI: 5 ANASINIFI SINIF IV. PYP SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA: Dünyanın İşleyişi SÜRE: 10.04.2017-09.06.2017 ANA FİKİR: Hayvanların yaşamları üzerinde çevrenin ve insanların

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 2. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Öğrencilerimizle metni takip ederek dinleme, bitişik eğik yazı harflerini kurallara uygun yazma,

Detaylı