Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2017"

Transkript

1 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

2 İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar o Pariteler o Eurobondlar o Altın o Hisse Senedi Önemli Göstergelerin Performansı

3 Son Veriler & Gündem Son Veriler BIST-100 Endeksi: (değişim: %1,11 işlem hacmi: 4.9 milyar TL) Tahvil/Bono: o Gösterge Bono: %11,51 (-1 baz puan) o 10 Yıllık Tahvil: %10,61 (yatay) Usd/TL: 3,53 (yatay) Döviz Sepeti/TL: 3,83 (%-0,3) Altın: Usd (%1,1) ABD 10 Yıllık Tahvil: %2,30 (önceki gün %2,28) VIX: 10,11 (önceki gün 9,60) CDS Türkiye: 183 (önceki gün 185) Gündem 02:30 Japonya -TÜFE (beklenti: %0.4 önceki:%0.4) 15:00 15:30 15:30 Almanya -TÜFE (beklenti: %0.2 önceki:%0.2) ABD - 2Ç GSYİH revize (beklenti: %2.5 önceki: %1.4) ABD - 2Ç GSYİH - Kişisel Tüketim (beklenti: %2.9 önceki: %1.1) 15:30 ABD - İstihdam Maliyet Endeksi (beklenti: %0.6 önceki:%0.8) 17:00 ABD - Michigan Tüketici Güven Endeksi revize (beklenti: 93.0 önceki: 93.1) 17:00 ABD - Michigan - 1 yıl enflasyon beklentisi (önceki: %2.7)

4 Piyasalara Genel Bakış Dün piyasalarda Fed sonrasında yaşanan sert hareketlerin bir miktar düzeltmesi hakimdi. Usd biraz güçlendi, ABD faizlerinde yükseliş yaşandı. Altın kazançlarının bir kısmını geri verdi. Brent petrol fiyatları, ABD'de resmi verilere göre ham petrol stoklarının yılın başından bu yana en düşük seviyeye inmesi ile birlikte 51 Usd üzerine yükseldi. ABD den üç önemli veri açıklandı. Dayanıklı mal siparişleri Haziran ayında bir önceki aya göre %3,9 artması beklenirken %6,5 artış gösterdi. Dayanıklı tüketim malları siparişleri böylelikle Temmuz 2014'ten bu yana en hızlı artışını gerçekleştirdi. Ulaşımın dışarıda bırakıldığı çekirdek dayanıklı mal siparişleri ise aynı dönemde %0,4 artış göstermesi beklenirken, beklentiden düşük %0,2 arttı. Mayıs ayında %0,8 daraldığı açıklanan siparişlerin daralma oranı %0,1'e revize edilirken, çekirdek siparişlerde ise önceki ay %0,3 olan artış oranı %0,6'ya yukarı yönlü revize edildi. Haftalık işsizlik başvuruları verileri 240 bin olan beklentinin üzerinde 244 bin olarak geldi. ABD'de toptan eşya stokları Haziran ayında %0,6 arttı. Toptan eşya stokları bir önceki ay yüzde 0.4 artış kaydetmişti. İçerde TCMB Temmuz PPK toplantısında beklenildiği gibi faiz oranlarında değişikliğe gitmedi. Gecelik borç verme faizini %9,25'te, 1 haftalık repo faizini %8,00'de, gecelik borçlanma faizini de %7,25'te bırakan TCMB, son dönemde ana para politikası enstrümanı olarak kullanmakta olduğu geç likidite penceresi faiz oranını da %12,25'te sabit tuttu. Enflasyon odaklı sıkı para politikası söylemi politika açıklamasında yer almaya devam etti. Bu sabah saatlerinde Euro Bölgesi Ekonomik Güveni ve Almanya Tüfe Temmuz rakamları belli olacak. Öğleden sonra ise ABD ikinci çeyrek büyümesi yayımlanıyor. ABD ekonomisinin ikinci çeyrekte, yıllıklandırılmış %2,5 büyümesi bekleniyor. Daha önceki büyüme rakamı %1,4'tü. FOMC üyesi Kashkari saat 20:30'da konuşacak. Credit Suisse Group, Nomura Holdings, Exxon Mobil, UBS Group, Barclays ve BNP Paribas bilançoları açıklanacak.

5 Usd/TL - Eur/TL Dün PPK sonrasında yapılan açıklamaya göre TCMB beklendiği gibi faiz oranlarını sabit bıraktı. Bir önceki toplantıya benzer açıklamalarda bulunan TCMB enflasyondaki gerilemeye rağmen sıkı para politikasının süreceğini belirtti. Usd/TL: TCMB kararı sonrası 3,5208 seviyesine geri çekilen parite global piyasalarda Dolar Endeksi nde yaşanan tepki yükseliş hareketinin etkisi ile bu seviyenin altına gelemeden tekar 3,5350 seviyelerine doğru yükseldi. Bugün ABD 2.çeyrek büyüme rakamları takip edilecek. Veri öncesinde 3,52-3,5480 bandında hareketin süreceğini düşünüyoruz. Güçlü ABD verisi sonrasında 3,5350 3,5480 seviyeleri üzerinde güçlü seyirlerin oluşması paritenin tekrardan bandına doğru bir yükseliş sürecini başlatmasını destekleyebilir. ABD verisi beklentiler altında kalıp Fed sonrası GOP para birimleri lehine oluşan iyimser seyri destekler ise önce 3,52 sonrasında 3,51 seviyesine doğru düşüş görebiliriz. 3,50 seviyesinin altı için Türkiye özelinde güçlü somut bir habere ihtiyaç olacağını düşünmeye devam ediyoruz. Eur/TL: Eur/Usd paritesinde dün bir miktar geri çekilme yaşandı. Global risk iştahının etkisi ile TL gücünü korudu. Eur/TL bu sabah 4,13 seviyesinin hemen üzerinde işlem görüyor. ABD faizlerinde kısıtlı bir yükseliş yaşanıyor. Bugün Euro Bölgesi nde Ekonomik Güven Endeksi rakamları ve Almanya Temmuz Ayı Tüfe Verisi açıklanacak. Mevcut bilgi akışı içinde veri öncesinde Eur/TL de 4,13-4,15 bandında hareketin sürmesini bekliyoruz. Güçlü veriler sonrasında Eur da güçlü seyrin artarak devamı halinde yükseliş 4,16-4,17 bandına taşınabilir. Güçsüz veriler gelmesi halinde kısıtlı geri çekilme görülebilir. 4,12 ara destek sonrasında 4,10 seviyesi ise güçlü destek olarak öne çıkıyor.

6 TL Bono & Eurobond 10 Yıllık Gösterge Bono TL Tahvil/Bono: Sabah güne Fed sonrasında alımlarla başlanan TL faiz piyasasında günün devamında sakinlik hakimdi. TCMB PPK kararı beklentiler çerçevesinde açıklandı. Para politikasında herhangi bir değişikliğe gidilmedi. Günlük fonlama oranı piyasada dün de %12 ye yakın seyrini kordu. 10 yıllık gösterge tahvil dün %10,55 seviyesine kadar geriledikten sonra günü %10,61 seviyesinde kapattı. Fed sonrasında global faiz hadlerinde yaşanan geri çekilmenin yerini dün tekrar bir miktar yükseliş aldı. Bugün gösterge 10 yıllık tahvil faizinin %10,50-%10,70 bandında kalmaya devam etmesini bekliyoruz. Türkiye CDS Eurobond: Fed kararı sonrasında ABD tahvil faizlerinde düşüş yaşandı. Dün ise kayıplarının bir kısmını geri alarak %2,28 seviyesinden %2,30 seviyesine yükseldi. Türkiye eurobondları Fed sonrasında bir miktar alım yaşandı. Uzun vadeli kağıtta yıllık verim %5,76 seviyesine geriledi. Türkiye CDS bu sabah 183 civarında. Türkiye eurobondlarında ABD büyüme verisi öncesinde yatay hareket bekliyoruz. Beklenti altında kalabilecek veri Fed in 2017 yılında bir faiz artırımına daha gitme olasılığını düşüreceği için gelişmekte olan ülke tahvillerine artan risk iştahı ile alım getirebilecektir. Aksi durumda Türkiye eurobondlarında sınırlı bir satış yaşanabilir Vadeli Eurobond 2043 Vadeli Eurobond Fed sonrasında global faiz hareketleri için Ağustos ayının 21 de gerçekleşecek olan Jackson Hole Toplantısı oldukça önemli. Bu toplantıda yılın son çeyreğinden önce ECB Başkanı Draghi ve Fed Başkanı Yellen ın para politikaları için daha şahin tutum almaları daha olası görünüyor.

7 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Eur/Usd paritesi Fed kararı sonrasında 1,1777 seviyesine kadar yükseldikten sonra dün kar realizasyonları hakimdi. Parite 1,1670 seviyesine kadar geriledi. Euro Bölgesi'nde veri akışı bulunmazken, ABD tarafında dayanıklı mal siparişleri ve işsizlik haklarından yararlanma başvuruları takip edildi. Dayanıklı mal siparişleri beklentilerin oldukça üstünde % 6.5 artış gösterirken, çekirdek veri beklentilerin altında% 0.2 arttı. Bu verinin parite üzerinde Usd lehine artı bir etki yaratmadığı görüldü. Usd için ABD siyasetinden değerlenmeyi destekleyecek bir olumlu gelişme şimdilik yok. Usd lehine oluşan dünkü hareketin devamı için ek bir hikayeye ihtiyaç var. Bu çok güçlü bir ABD verisi olabilir. Bugün ABD ekonomisine yönelik ikinci çeyrek birinci okuma rakamı açıklanacak. Beklenti %2.5 seviyesinde bulunuyor. %2,6 üzerinde güçlü bir ekonomik büyüme verisi dünkü Usd hareketinin devamını sağlayabilir. Olumlu veri 1,1660 sonrasında 1,1620 seviyesine doğru paritede bir geri çekilmeye neden olabilir. 1,1580 güçlü destek olarak görülüyor. Verinin düşük kalması 1,1715 sonrasında 1,1775 önemli dirençler. Hayal kırıklığı yaratacak çok düşük bir veri gelmesi halinde yükseliş 1,18 seviyesi üzerine 1,1850 hedefi ile sürebilir. Bunu düşük bir olasılık olarak görüyoruz. Gün içinde sabah saatlerinde açıklanacak Almanya Tüfe Temmuz rakamı ve Euro Bölgesi Ekonomik Güveni nin beklentiler üstünde gelmesi ABD verisi öncesinde paritenin tekrar 1,17 seviyesi üzerine yerleşmesine neden olacaktır. Altın: Bir süredir ABD iç siyasetinde yaşanan gelişmelerin Usd üzerinde zayıflatıcı etkisi ve güvenli liman algısı ile ABD faizlerinde yaşanan güçlü geri çekilme sonucu altın fiyatlarında yükseliş hareketi hız kazanmıştı. Hafta başında bu yükselişine ara veren hatta Usd seviyesine kadar geri çekilen Altın Fed kararı sonrasında gerileyen global faizlerin etkisi ile Usd seviyesine kadar yükseldi. Bu seviyeden gelen kar satışları ile Usd seviyesinden dün güne başlayan Altın fiyatları tekrar %2,30 seviyesine gelen ABD uzun vadeli faizlerinin etkisi ile Usd seviyesine geriledi. Bugün ABD büyüme verisi kritik önemde. Beklentilerden düşük bir veride yaşanacak yükselişte ve Usd ara direnç Usd ise bugün için güçlü direnç konumunda. ABD de bugün açıklanacak rakamlarının beklentilerden güçlü gelmesi satışların devamına neden olabilir. Bu durumda ara destek Usd ise güçlü destek konumunda bulunuyor. ABD de mevcut siyasi kargaşanın devamının Altın fiyatlarını pozitif etkilemeye devam edeceğini ve düşüşlerin sınırlı olacağını son olarak eklemek istiyoruz.

8 Gbp/Usd & Gbp/Eur İngiltere tarafında gündem Brexit süreci olmaya devam ediyor. AB Komisyonu Brexit müzakerecisi Barnier, İngiltere ile AB arasındaki ilişkilerin geleceği konusunda müzakerelere Ekim ayında başlanması olasılığının azaldığını söyledi. İkinci turunda önemli bir ilerleme kaydedilemeyen müzakerelerin üçüncü turunun Ağustos ayında başlaması bekleniyor. İngiltere Göç bakanı Brandon Lewis, İngiltere ve Avrupa Birliği arasındaki iş gücünün serbest dolaşımının İngiltere'nin AB'den çıkmasıyla sona ereceğini söyledi. İngiliz Sanayi Birliği Dağıtım İşi Anketi beklentilerin üzerinde geldi. Çarşamba günü İngiltere de büyüme verisi beklentilere paralel gelmişti. Gbp/Usd Gbp/Usd: Fed kararı sonrasında 1,3170 seviyesinin üzerine yükselen Gbp/Usd dün kazanımların büyük bir ksımını geri verdi. 1,3060 seviyesinin altına gelen paritede Fed kararı sonrası gözler bugün açıklanacak olan ABD ikinci çeyrek büyüme rakamına çevrildi. Öncü veriye göre ABD ekonomisinin ikinci çeyrekte % 2.6 büyümesi bekleniyor. Açıklanacak veri Usd de tekrar güç kaybı yaratırsa paritede tekrar yükseliş yaşanabilir. Bu durumda 1,3110 ilk direnç seviyesi. Aşılması halinde 1,3180 direncine kadar yükseliş yaşanabilir. ABD de siyasi tansiyonun sürmesi ve buna yönelik haberler de eklenirse 1,3245 seviyesine kadar ataklar devam edebilir. Bu olasılık gerçekleşse bile Brexit süreci dikkate alınınca Usd lehine alım fırsattı oluşturabileceğini düşünüyoruz. Beklentilerden güçlü ABD büyüme verisi gelmesi halinde ve arkasından desteğine doğru geri çekilme yaşanabilir. 1,29-1,2875 bandını ise güçlü ve tekrar GBP alımı yapılabilecek seviye olarak gördüğümüzü eklemek istiyoruz. Gbp/Eur Gbp/Eur: Brexit süreci Gbp üzerinde etkin olmaya devam ediyor. Bugün Euro Bölgesi nde Ekonomik Güven Endeksi ve Almanya Temmuz Ayı Tüfe rakamları açıklanacak. Verilerin ECB nin parasal genişlemeyi azaltmasını destekleyecek güçte olması halinde paritede önce 1,1150 sonrasında 1,1110 seviyesine doğrıu düşüş görebilriz. 1,1060 güçlü destek. Veriler olumsuz gelirse Gbp lehine yükselişlerde 1,1240 ara direnç sonrasında 1,1290 güçlü direnç seviyesi.

9 Eur/Usd & Altın Dün yükseliş eğiliminin korunduğu BIST-100 endeksi yeni rekor seviyeyi görerek Eur/Usd: Dün 1,1212 seviyesini gördükten sonra, seviyesinden kapandı. dün de belirttiğimiz gibi Fed öncesinde bu seviye üzerinde kalıcı olamadı ve 1,1170 seviyesine kadar geriledi Bu sabah seviyesi BoJ un üzerinde negatif bölgede yükselişin bulunan sürmesi 10 halinde seviyesi test edilebilir. yıllık tahvil faizinde seviyesi %0 bugünkü hedeflediğini ilk destek. açıklaması, Sonraki destek seviyesinde. negatif faizde yolun sonuna gelindi görüşünü güçlendirdi ve deflasyonist baskılardan kurtulamayan Euro da satış baskısı yaşanmasına, Eur/Usd nin 1,1120 desteğine yaklaşmasına neden oldu. Bu akşam Fed'den gelecek kararlar ve söylemler piyasa algılamaları açısından önemli olacak. Bu toplantıda Fed'den faiz artırımı beklentileri %22 ile sınırlı kalırken, Aralık ayına ilişkin beklentiler %55 seviyesinde. Fed toplantısından, Aralık ayında faiz indirimine yeşil ışık yakan, diğer yandan faiz artışı sürecinin yavaş ilerleyeceği yönünde öngörülerin eşlik ettiği ifadelerin gelmesi olasılığını daha yüksek görüyoruz. Buna bağlı olarak Eur/Usd de yükseliş potansiyelinin daha yüksek olduğuna inanıyoruz. Beklentimiz aksine piyasa tarafından çok şahin algılanabilecek açıklamalarda paritede yaşanabilecek düşüşlerde ise 1,1050 oldukça güçlü destek. 1,1240 seviyesinin önemli direnç olduğunu, akşam saatlerinde geçilmesi halinde 1,1270, ardından 1,1320 seviyelerinin hedefe gireceğini düşünüyoruz. Bugün Fed kararları ve ardından Yellen ın açıklamaları gelinceye kadar 1,11-1,12 bandında yatay seyir bekliyoruz. Altın: Dün beklentimize paralel olarak Usd bandında yatay hareket eden Altın bu sabah Japonya Merkez Bankası nın (BOJ), negatif bölgedeki 10 yıllık faiz oranlarını %0 hedefi ile takip edeceğini açıklaması sonrasında, negatif faizde yolun sonuna yaklaşıldı görüşü biraz kuvvet kazandı ve Dolar Endeksindeki yükseliş ile Altın tekrar Usd seviyesindeki önemli desteğine geldikten sonra, tekrar yükselerek akşam Fed den gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Fed in bugünkü toplantısında faiz artırımına gitme olasılığı % 22 seviyesinde. Fed Başkanı Janet Yellen bugünkü faiz kararının ardından basın toplantısı yapacak. Fed in kullandığı metin dili şahin veya güvercin anlamda piyasayı ayrıştıracak. Bu çerçevede Altın ın Usd deki direnç eşiğini mi kıracağı, yoksa Usd deki stop loss seviyesinin altına mı geleceği belli olabilir. Fed in faizleri kademeli ve yavaş adımlarla artıracağı yönünde açıklama yapması kanımızca daha yüksek olasılık. Buna bağlı oluşacak harekette Altın da Usd Usd ilk direnç bandı, kırması halinde Usd hedefe girebilir. Bültende yer alan grafikler Bloomberg ve Matriks ten alınmıştır.

10 Önemli Göstergelerin Performansı Pariteler 27 Temmuz Usd/TL 3,53 3,53 2,92 2,34 2,15 Döviz Sepeti/TL 3,83 3,62 3,04 2,58 2,55 Eur/Usd 1,170 1,053 1,086 1,210 1,375 Tahvil ve Bono 27 Temmuz TL 2 Yıllık Gösterge Tahvil (%) 11,51 10,63 10,86 8,02 10,10 TL 10 Yıllık Gösterge Tahvil (%) 10,61 11,42 10,74 7,96 10,41 Türkiye CDS (baz puan) ABD 10 Yıllık Tahvil (%) 2,30 2,45 2,27 2,17 3,03 Hisse Senetleri 27 Temmuz BİST Endeksi MSCI Türkiye Hisse Senedi Endeksi MSCI Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi Dow Jones Endeksi S&P Endeksi Emtia 27 Temmuz Altın (TL) 143,08 131,27 99,56 88,89 83,30 Altın (Usd) Değişim Pariteler (%) 2017 Dönemsel Usd/TL 0,1 20,9 25,0 8,7 20,6 Döviz Sepeti/TL 6,0 18,8 18,0 1,1 23,3 Eur/Usd 11,1-3,0-10,3-12,0 4,2 Tahvil ve Bono (baz puan) 2017 Dönemsel TL Gösterge Bono TL 10 Yıllık Tahvil ABD 10 Yıllık Tahvil Hisse Senetleri (%) 2017 Dönemsel BİST Endeksi 38,7 8,9-16,3 26,4-13,3 MSCI Türkiye Hisse Senedi Endeksi 40,7 6,0-15,8 24,6-13,6 MSCI Gelişmekte Olan Piyasalar Endeksi 26,6 6,4-16,8-4,7-4,5 Dow Jones Endeksi 10,3 13,4-2,2 7,5 26,5 S&P Endeksi 10,6 9,5-0,7 11,4 29,6 Emtia (%) 2017 Dönemsel Altın (TL) 9,0 31,9 12,0 6,7-12,8 Altın (Usd) 9,5 8,4-10,4-1,8-28,0 ÇEKİNCE: Bu rapor, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (Banka) Özel Bankacılık tarafından, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özel Bankacılık Satış Grubu ile Yapı Kredi Bankası A.Ş. müşterileri için hazırlanmıştır. Bu rapor tarafsız ve dürüst bir bakış açısıyla düzenlenmiş olup, alıcısının menfaatlerine ve/veya ihtiyaçlarına uygunluğu gözetilmeksizin ve karşılığında maddi menfaat elde etme beklentisi bulunmaksızın hazırlanmış bir derlemedir. Bu raporda yer alan bilgi ve veriler, Bankamız tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan derlenmiş olup; bu kaynakların doğrulukları ayrıca araştırılmamıştır. Bu rapor içerisindeki veriler değişkenlik gösterebilir. / Bu rapor yatırımcıların genel olarak bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanmış olup, yatırımcıların bu rapordan etkilenmeyerek kararlarını vermeleri beklenmekte olup; işbu raporla Bankamız tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir. Bu raporun ticari amaçlı kullanımı sonucu oluşabilecek zararlardan dolayı Bankamız hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Bu rapor hiç bir şekilde menkul değerlerin satın alınması veya satılması için bir teklifi ile aracılık teklifini içermemektedir. / Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. görüşler müşterilerimizin mali durumu ile risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. / Bu raporun tümü veya bir kısmı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, yayınlanamaz, üçüncü kişilere gösterilemez veya ileride kullanılmak üzere saklanamaz.«28 Temmuz 2017 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır.

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 17 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

BIST-100 Teknik Analiz

BIST-100 Teknik Analiz GÜNLÜK BÜLTEN BIST-100 Teknik Analiz 30 Nisan 2015 Perşembe Hisse Senedi Piyasalarına Bakış Dün 86,300-86,500 aralığında yatay seyir izleyen BIST 100 endeksi günü %0.27 düşüşle 85,978.44 puandan kapattı.

Detaylı

Bugün, ABD de açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam Verisi Yakından Takip Edilecek. 10 Mart 2017

Bugün, ABD de açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam Verisi Yakından Takip Edilecek. 10 Mart 2017 10 Mart 2017 10 Mart 2017 Bugün, ABD de açıklanacak olan Tarım Dışı İstihdam Verisi Yakından Takip Edilecek Yurtdışı gelişmeleri incelediğimizde, Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz oranlarında değişikliğe

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Piyasalar için Kritik Gün. 08 Haziran 2017

Piyasalar için Kritik Gün. 08 Haziran 2017 08 Haziran 2017 08 Haziran 2017 Piyasalar için Kritik Gün Dün Dolar varlıklarında meydana gelen değer kazanımı piyasalarda sert fiyatlamalara neden oldu. EURUSD paritesi 1,1200 seviyesine dek geri çekilse

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ağustos 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Haziran 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Haziran 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Haziran 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Mart 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Mart 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Mart 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı