Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018"

Transkript

1 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

2 İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar o Pariteler o Eurobondlar o Altın o Hisse Senedi Önemli Göstergelerin Performansı

3 Son Veriler & Gündem Son Veriler BIST-100 Endeksi: (değişim: %2,54 işlem hacmi: 6,4 milyar TL) Tahvil/Bono: o Gösterge Bono: %13,04 (0 baz puan) o 10 Yıllık Tahvil: %11,87 (-7 baz puan) Usd/TL: 3,80 (%0,00) Döviz Sepeti/TL: 4,23 (%-0,50) Altın: Usd (%-0,30) ABD 10 Yıllık Tahvil: %2,93 (önceki gün %2,89) VIX: 18,50 (önceki gün 20,60) CDS Türkiye: 167 (önceki gün 170) Gündem 02:30 Japonya - TÜFE (beklenti: %1.3 önceki: %1.0) 13:00 Euro Bölgesi - Tüfe revize (beklenti: %1.3 önceki:%1.4) 23:40 Fed'den Williams ekonomik görünüm hakkında konuşacak (oy hakkı var) - S&P Türkiye'nin kredi notunu değerlendiriyor ("BB" yatırım yapılabilir seviyenin altı, görünüm :Negatif)

4 Piyasalara Genel Bakış Fed,FOMC(Federal Açık Piyasa Komitesi) nin Ocak tarihlerinde düzenlenen toplantı tutanaklarında ekonomik görünümün daha pozitif hale geldiği,enflasyon hedefinin tutturulma olasılığının yükseldiği belirtilmiş. Fed üyeleri 2018 yılında ekonomik büyümenin devamını ve işgücü piyasasının da güçlenmeye devam edeceğini bekliyorlar. Güçlenen büyüme daha fazla faiz arttırımı olasılığını yükseltiyor beklentisi ile Altın fiyatları geri çekilmeye devam ederken ABD 10 yıllık devlet tahvili faizleri 2,9574 seviyesine kadar yükselerek son 4 yılın en yüksek seviyesine yükseldi. New York Borsası günü düşüş ile kapattı. Dolar endeksi 90kritik eşik seviyesinin üzerinde seyrediyor. Dallas Fed Başkanı Robert Kaplan, ekonomik görünümü konu alan makalesinde, para politikasının bu yıl sabırlı bir şekilde sıkılaştırılması çağrısını tekrarladı. Kaplan, "Genişlemenin kademeli ve sabırlı azaltılması, ABD'de ekonomik büyümenin sürme ihtimalini artıracak" dedi. Ayrıca güvercin olarak bilinen Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari de merkez bankasının yüzde 2 enflasyon hedefine simetrik yaklaşımının, "matematik, yüzde 1.5 seviyesinde beş yıl kaldıktan sonra, yüzde 2.5 enflasyona beş yıl için katlanmamız gerektiğini söylüyor" anlamına geldiğini kaydetti. Kashkari'nin bu yıl gerçekleştirilecek Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantılarında oy hakkı bulunmuyor. Petrol fiyatları, ABD'de ham petrol stoklarının artışını dördüncü haftaya taşıyacağı beklentisi ve ABD'de artan petrol üretimi nedeniyle, Petrol İhraç Eden Ülkeler Topluluğu (OPEC) ülkelerinin üretim kısıntıları yolu ile piyasayı dengeye kavuşturma çabalarına rağmen düşüşünü varil başına 60 dolara doğru sürdürdü. Avrupa Borsaları günü karışık seyirle tamamladı. İngiltere ve Fransa borsalarında küçük değer artışları yaşanırken Almanya,İtalya ve İspanya da düşüşler kaydedildi. Sonuç itibari ile gösterge endeks Stoxx Europe 600, yüzde 0,16 artarak 381,10 puana ulaştı. Carney, İngiltere de enflasyonun yüzde 2 seviyesine çekilebileceğini, fakat bunun iki yıldan önce mümkün olmayacağını vurguladı. İngiltere Merkez Bankası Baş Ekonomisti Andy Haldane de önümüzdeki dönemde bankanın temel öngörüsünden daha hızlı bir şekilde politika faiz artışına gidilebileceğini söyledi. Başbakan Binali Yıldırım, enflasyon ve faizi sürdürülebilir seviyelere çekmek istediklerini belirtti. Bugün TÜİK, şubat ayı sektörel güven endekslerini açıklayacak. Hazine Müsteşarlığınca, Çin'in "Panda piyasası"nda tahvil ihracı olanaklarını araştırmak için Bank of China, HSBC ve ICBC'ye yetki verildi.

5 Usd/TL - Eur/TL Geçtiğimiz hafta Türkiye-ABD ikili ilişkilerinde sağlanan mutabakatın etkisi içinde bulunduğumuz haftada etkisini kaybetmişe benziyor. Zira hem bölgesel konular hem de Usd nin değer kazanması bu hafta fiyatlamanın ana unsurlarını oluşturuyor. Haber akışı bölgesel konuları gündemde öne çekerken, Dolar Endeksi 88,30 seviyelerinden 90,10 seviyesine yükselmiş durumda. Endeksin 90 seviyesinin üzerine yerleşmesi yükseliş ihtimalini biraz daha güçlü kılıyor. Küresel risk iştahı ise zayıf bir seyir izliyor. Dün açıklanan FED toplantı tutanakları Usd ye destek sağlayıcı nitelikte. Yeni haftaya 4,20-21 seviyesinde başlayan Sepet/TL 4,23-24 aralığında işlem görüyor. Bölgesel gelişmelerin ve Dolar Endeksi nin, TL açısından ana etken konumunda bulunduklarını düşünüyoruz. Usd/TL: Bir kaç gündür var olan yükseliş eğilimi güç kaybediyor. Parite dün %1 civarında bir marj içinde(3,7750-3,8090) hareket etti. Kapanış ise sınırlı bir düşüşe işaret etti(3,7910). Bu sabah ise 3,7985 civarında işlem görüyor. Dolar Endeksi nin yukarı yönde eğilimi içinde olması, TL yi Usd karşısında zayıf kılıyor. Bu nedenle paritenin yatay/sınırlı yukarı seyir izleyeceğini düşüyoruz. 3,8040 ve 3,8120 direnç seviyeleri. 3,7920 ve 3,7820 ise destek seviyeleri. lehte veya aleyhte yeni haber akışı olur ise hareketlilik artar. Bu durumda yukarıda 3,8150 ve 3,8350; aşağıda 3,7850 ve 3,7750 öne çıkabilir. Eur/TL: TL, Eur karşısında Usd ye göre biraz daha güçlü kalıyor. Zira Eur, Usd karşısında güç kaybediyor. Dün, önceki günkü kayıplarını geri alan bir TL gördük. Parite 4,69 ile güne başladı, 4,66 ile kapanış yaptı. Bu sabah ise 4,6580 civarında işlem görüyor. Bugün yeni haber akışı olmaz ise 4,655-4,667 aralığında kalınacağını düşünüyoruz. Yeni bir haber ise hareketlilik yaratabilir. Bu durumda aşağıda 4,6470; yukarıda 4,6770 öne çıkar diye düşünüyoruz.

6 TL Bono & Eurobond TL Tahvil/Bono: Dün bono piyasasında hafif olumlu bir seyir izlendi. Verim eğrisinin kısa tarafı yatay kalırken; uzun tarafta sınırlı bir düşüş oldu. 2 ve 10 yıllık gösterge tahviller günü sırasıyla -yatay- %13,04 ve -7 baz puan düşüşle- %11,87 ile tamamladılar. 10 yıllık tahvilde %12,25 ve %12,50 destek seviyeleri; %11,70 ve %11,50 ise direnç seviyeleri. 10 Yıllık Gösterge Bono Hazine şubat ayı borçlanma programını 18,9 milyar TL borçlanma ile hedefin altında bitirmesinin sınırlı olumlu etkisi olduğunu düşünüyoruz. FED toplantı tutanakları açıklandı. Tutanaklar ekonomide toparlanmanın sürdüğünü, bu toparlanmanın ise enflasyon yaratacağına üyelerin biraz daha inandıklarını ortaya koydu. Özetle FED in faiz artışı ihtimali biraz daha güçlendi. Tutanaklar açıklandıktan sonra ABD tahvil faizleri yukarı yönde tepki verdi. Türkiye CDS ABD tahvil faizleri, küresel bono piyasaları açısından yönü tayin konusunda belirleyici olmayı sürdürüyor diye düşünüyoruz. Bölgesel-lokal konuların bu süreçte katalizör görevi gördüğü fikrimizi koruyoruz. Önümüzdeki bir iki ay TÜFE nin düşüş kaydedebileceği yönündeki beklenti karşılık bulur ise enflasyon tek haneli seviyelere inebilir. Aksi halde çift hane biraz daha rijit hale gelebilir. Bu durum TL bonoların seyri açısından önemli. ABD tahvil faizlerinin küresel çapta baskı oluşturmayı sürdüreceği yönündeki düşüncemizi koruyoruz. TL bono faizlerinde düşüş için lokal tarafta lehte yeni haberlere ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz Vadeli Eurobond Eurobond: Haftaya yükselişle başlayan Türkiye eurobondları bölgesel gelişmeler ve ABD tahvil faizlerinin yükseliş kaydetmeleri ile momentum kaybı yaşıyorlar. Dün açıklanan FED tutanakları sonrası ABD tahvil faizleri yükseliş kaydetti. ABD 10 yıllık tahvil faizi 2,94% seviyelerine yükselmiş durumda. Türkiye eurobondlarında dün sınırlı pozitif seyir gerçekleşti. Birim fiyatlar kısa vadelilerde 0,11 Usd civarında, orta vadelilerde 0,17 Usd civarında, uzun vadelilerde ise 0,00-0,35 Usd aralığında arttı. Yıllık verimler ise sırasıyla %4,40, %5,21 ve %6,43 oldu Vadeli Eurobond Türkiye 5 yıllık CDS bir önceki güne göre 3 puan düşüş kaydederek 167 seviyesinde işlem görüyor. 160 seviyesinin üzerinde kalınması ise yukarı yönü biraz daha olası kılmayı sürdürüyor. ABD tahvil faizlerinin yükselmesi Türkiye eurobond faizlerini de aynı yönde etkiliyor. Dolayısı ile bu baskının bertaraf edilmesi için lokal taraftan bir gerekçeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bununla beraber Türkiye eurobondlarının mevcut seviyelerinin orta vadede -sınırlıcazip olduğunu düşünmeyi sürdürüyoruz.

7 Eur/Usd & Altın Eur/Usd: Geçtiğimiz hafta Paritede 1,25 seviyelerinin denenmesinin ardından güçlenme çabası içine giren Dolar Endeksi nin etkisi ile Salı gününe kadar 1,23 seviyelerine geri çekilme yaşandı. Dün açıklanan Fed'in Ocak ayı FOMC toplantı tutanaklarının, enflasyona ilişkin endişelere karşın, ekonomik büyümenin hızlanacağına daha fazla güven duyduğunu göstermesi ve buna bağlı olarak bu yıl ilave faiz artırımlarının gelebileceği beklentilerinin güçlenmesi sonucu dünde satış baskısı devam etti ve 1,2290 seviyesinden kapanış gerçekleşti. Bugün açılışta 1,2270 civarında işlem geçiyor. Satış baskısının tutanaklara rağmen hız kaybettiğini gözlemliyoruz. Ana trendin Eur lehine devam ettiğini ve Dolar Endeksindeki toparlanma çabasının düzeltme mahiyetinde kalacağını düşünüyoruz. Gün içinde 1,2230 destek 1,2350 direnç seviyeleri olarak öne çıkıyor. Altın: Altın fiyatlarında 16 Şubat tarihinde başlayan ara düzeltme hareketi Salı günü ivmesini arttırdı. Dün açıklanan Fed'in Ocak ayı FOMC toplantı tutanaklarının, enflasyona ilişkin endişelere karşın, ekonomik büyümenin hızlanacağına daha fazla güven duyduğunu göstermesi ve buna bağlı olarak bu yıl ilave faiz artırımlarının gelebileceği beklentilerinin güçlenmesi sonucu dünde satış baskısı devam etti. Hareketin düzeltme niteliğinde kalacağını ve ana trend beklentimizin yukarı yönlü olduğunu belirtelim. 1,300 üzerindeki hareketlerde yönün yukarı olmaya devam edeceği görüşündeyiz. Altın da 1322 ve 1314 gün içi destek ve Usd direnç seviyeleri.

8 Gbp/Usd & Gbp/Eur ABD kaynaklı haber akışı gündem oluşturmayı sürdürüyor. Geçen hafta 88,30 seviyesine kadar gevşeyen Dolar Endeksi 90,10 seviyesine yükselmiş durumda. Endeksin 90 seviyesinin üzerine yerleşmesi yükseliş ihtimalini biraz daha öne çıkarıyor. Dün açıklanan FED tutanakları Usd ye destek oldu. Metin, üyelerin büyümenin güçlenebileceği bu nedenle hedef enflasyon seviyesine ulaşmanın daha olası olduğunu düşündüklerini ortaya koydu. Faiz artırımlarına dair kapı ise biraz daha aralanmış durumda. İngiltere de bugün 4Ç büyüme verisi açıklanacak. Çeyreklik beklenti 0,5%. Sapma hareket getirir diye düşünüyoruz. DXY Gbp/Usd Gbp/Usd: Parite dün günün tamamında Usd lehine seyir izledi. 75 baz puan düşüşle 1,3920 civarında kapanış yapıldı. Bu sabah ise 1,3890 seviyelerinde işlem görüyor. Dolar Endeksi yükseliş çabasını sürdürüyor, momentum ise düşük. Bu nedenle paritede bugün yatay/sınırlı negatif seyir olmasını bekliyoruz. 1,3860 ve 1,3800 destek; 1,3930 ve 1,3980 ise direnç olarak öne çıkıyor. Eur/Gbp Eur/Gbp: Paritede dün Eur gün içinde kazanç elde etse de(0,8860) günün sonunda kazandıklarını geri verdi. Önceki güne göre 10 baz puanlık yükselişle 0,8830 civarında gün tamamlandı. Bu sabah da aynı seviyelerde işlem görüyor. Bugün yatay/sınırlı pozitif bir seyir olacağını düşünüyoruz. Yukarıda 0,8850; aşağıda 0,8800 direnç-destek olarak öne çıkıyor.

9 Eur/Usd & Altın Endekste önceki gün 115,500 ara desteğinin kırılmasıyla kapanışa doğru artan satış baskısının, dün 113,500 Eur/Usd: Dün 1,1212 seviyesini gördükten sonra, üzerinde açılış itibariyle tepki yükselişi gerçekleştirdiğini gözlemliyoruz. dün de belirttiğimiz gibi Fed öncesinde bu seviye üzerinde Böylece kalıcı direnç olamadı konumuna ve 1,1170 dönüşen seviyesine 115,500 kadar üzerinde dünü tamamlayan piyasada, yukarı hareketin geriledi. devamıyla Bu sabah bugüne BoJ un başlanacak. negatif bölgede Seans içi bulunan geri çekilmelerde ,500 seviyesini ilk önemli destek olarak yıllık aldığımız tahvil piyasada, faizinde bu %0 nokta hedeflediğini üzerinde endeksin açıklaması, yükseliş eğilimini sürdüreceğini düşünüyoruz. Bu durumda negatif piyasada faizde 116,750 yolun seviyesinden sonuna geçen gelindi kısa görüşünü vadeli trend direncini aşma denemeleri etkisini sürdürecektir. güçlendirdi Endeksin 29 ve Ocak deflasyonist tarihinde baskılardan başladığı aşağı kurtulamayan hareketini tamamlayabilmesi ve yukarı ataklarında yeniden güç Euro da kazanabilmesi satış baskısı için yaşanmasına, ilk etapta 116,750, Eur/Usd nin ardından 1,1120 ise 117,500 direncinin aşılması gerekiyor. Bu durumda ise desteğine piyasada sırasıyla yaklaşmasına 119,500 ve 121,500 neden seviyelerini oldu. test Bu edecek potansiyel oluşacaktır. akşam Fed'den gelecek kararlar ve söylemler piyasa algılamaları Dolayısıyla açısından endekste sert önemli satışların olacak. ardından Bu toplantıda dün oluşan tepki alımlarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Fed'den Ancak faiz endeksin artırımı yukarı beklentileri ataklarını %22 yeni ile bir sınırlı yükseliş kalırken, trendine dönüştürebilmesi için 116,750 direncinin aşılması Aralık gerekiyor. ayına Bu ilişkin nedenle beklentiler piyasada %55 yeniden seviyesinde. yükseliş Fed yönünde pozisyon almak için 116,750 direncinin aşılması toplantısından, gerekiyor. Bu durumda Aralık ayında ise 115,000 faiz indirimine desteğini yeşil gün içi ışık pozisyonlar için stop loss noktası olarak belirliyoruz. yakan, diğer yandan faiz artışı sürecinin yavaş ilerleyeceği yönünde öngörülerin eşlik ettiği ifadelerin gelmesi olasılığını daha yüksek görüyoruz. Buna bağlı olarak Eur/Usd de yükseliş potansiyelinin daha yüksek olduğuna inanıyoruz. Beklentimiz aksine piyasa tarafından çok şahin algılanabilecek açıklamalarda paritede yaşanabilecek düşüşlerde ise 1,1050 oldukça güçlü destek. 1,1240 seviyesinin önemli direnç olduğunu, akşam saatlerinde geçilmesi halinde 1,1270, ardından 1,1320 seviyelerinin hedefe gireceğini düşünüyoruz. Bugün Fed kararları ve ardından Yellen ın açıklamaları gelinceye kadar 1,11-1,12 bandında yatay seyir bekliyoruz. Altın: Dün beklentimize paralel olarak Usd bandında yatay hareket eden Altın bu sabah Japonya Merkez Bankası nın (BOJ), negatif bölgedeki 10 yıllık faiz oranlarını %0 hedefi ile takip edeceğini açıklaması sonrasında, negatif faizde yolun sonuna yaklaşıldı görüşü biraz kuvvet kazandı ve Dolar Endeksindeki yükseliş ile Altın tekrar Usd seviyesindeki önemli desteğine geldikten sonra, tekrar yükselerek akşam Fed den gelecek açıklamaları beklemeye başladı. Fed in bugünkü toplantısında faiz artırımına gitme olasılığı % 22 seviyesinde. Fed Başkanı Janet Yellen bugünkü faiz kararının ardından basın toplantısı yapacak. Fed in kullandığı metin dili şahin veya güvercin anlamda piyasayı ayrıştıracak. Bu çerçevede Altın ın Usd deki direnç eşiğini mi kıracağı, yoksa Usd deki stop loss seviyesinin altına mı geleceği belli olabilir. Fed in faizleri kademeli ve yavaş adımlarla artıracağı yönünde açıklama yapması kanımızca daha yüksek olasılık. Buna bağlı oluşacak harekette Altın da Usd Usd ilk direnç bandı, kırması halinde Usd hedefe girebilir. Bültende yer alan grafikler Bloomberg ve Matriks ten alınmıştır.

10 Önemli Göstergelerin Performansı ÇEKİNCE: Bu rapor, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. (Banka) Özel Bankacılık tarafından, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özel Bankacılık Satış Grubu ile Yapı Kredi Bankası A.Ş. müşterileri için hazırlanmıştır. Bu rapor tarafsız ve dürüst bir bakış açısıyla düzenlenmiş olup, alıcısının menfaatlerine ve/veya ihtiyaçlarına uygunluğu gözetilmeksizin ve karşılığında maddi menfaat elde etme beklentisi bulunmaksızın hazırlanmış bir derlemedir. Bu raporda yer alan bilgi ve veriler, Bankamız tarafından güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan derlenmiş olup; bu kaynakların doğrulukları ayrıca araştırılmamıştır. Bu rapor içerisindeki veriler değişkenlik gösterebilir. / Bu rapor yatırımcıların genel olarak bilgi edinmeleri amacıyla hazırlanmış olup, yatırımcıların bu rapordan etkilenmeyerek kararlarını vermeleri beklenmekte olup; işbu raporla Bankamız tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir. Bu raporun ticari amaçlı kullanımı sonucu oluşabilecek zararlardan dolayı Bankamız hiçbir sorumluluk üstlenmemektedir. Bu rapor hiç bir şekilde menkul değerlerin satın alınması veya satılması için bir teklifi ile aracılık teklifini içermemektedir. / Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. görüşler müşterilerimizin mali durumu ile risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir. / Bu raporun tümü veya bir kısmı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. nin yazılı izni olmadan çoğaltılamaz, yayınlanamaz, üçüncü kişilere gösterilemez veya ileride kullanılmak üzere saklanamaz.«22 Şubat 2018 Bu sayfa raporun ayrılmaz bir parçasıdır.

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 7 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Şubat 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Ocak 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

GÜNLÜK BÜLTEN. Table of Contents. Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla Table of Contents Error! Table not allowed in footnote, endnote, header, footer, comment, or text box. GÜNLÜK BÜLTEN Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 24 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Eylül 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 4 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 18 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 10 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 23 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 5 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 28 Kasım 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 31 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Nisan 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Nisan 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Nisan 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 26 Şubat 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 22 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 16 Haziran 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 8 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 2 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Temmuz 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Ekim 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 6 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 13 Kasım 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 30 Aralık 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 20 Eylül 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 1 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Haziran 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Haziran 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 27 Haziran 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 11 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 12 Mart 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 21 Aralık 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

BIST-100 Teknik Analiz

BIST-100 Teknik Analiz GÜNLÜK BÜLTEN BIST-100 Teknik Analiz 30 Nisan 2015 Perşembe Hisse Senedi Piyasalarına Bakış Dün 86,300-86,500 aralığında yatay seyir izleyen BIST 100 endeksi günü %0.27 düşüşle 85,978.44 puandan kapattı.

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 29 Ağustos 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Haziran 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Haziran 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 25 Haziran 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 15 Ocak 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017

Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Genel Yatırım Tavsiyeleri 14 Nisan 2017 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Mayıs 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Mayıs 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 3 Mayıs 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018

Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018 Genel Yatırım Tavsiyeleri 9 Temmuz 2018 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Beklentilerimiz o TL Tahvil ve Bonolar

Detaylı

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016

Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Genel Yatırım Tavsiyeleri 19 Temmuz 2016 Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. ve Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. nin Katkılarıyla İçindekiler Son Veriler Gündem Piyasalara Genel Bakış Beklentilerimiz

Detaylı